URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 27 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
23 Septembrie 2015, 15:53

Târg de activităţi extraşcolare, la ERA Park: Află unde poţi face cursuri de artă sau sport şi cum să te dezvolţi în carieră!

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

ERA Park sărbătoreşte noul an şcolar în stilul său, aducând, în incinta centrului comercial, cel mai mare târg de activităţi extraşcolare din Oradea.

Evenimentul se va desfăşura sâmbătă şi duminică, 26, respectiv 27 septembrie, între orele 10 şi 20, şi va aduce în faţa vizitatorilor o serie de demonstraţii şi ore deschise.

Programul este unul foarte dens, nu mai puţin de 35 de organizaţii anunţându-şi prezenţa la târg. Astfel, vizitatorii vor putea afla, de pildă, unde pot face un anumit sport după programul de la şcoală şi grădiniţă şi ce presupune acesta, unde pot merge în tabere interesante şi chiar să primească sfaturi în alegerea carierei potrivite.

Părinţii şi copiii vor putea afla mai multe şi din domenii precum dans, canto, astronomie, ştiinţe, tenis de masă, scrimă, gimnastică, echitaţie sau teatru, dar şi informaţii despre cursuri de formare pentru copii şi adolescenţi, limbi străine şi multe altele. În plus, cei mici sunt invitaţi să se distreze în ateliere de creativitate şi animaţie special gândite pentru vârsta lor.

Ca de obicei, intrarea este gratuită pentru toată lumea.


Lista participanţilor la Târgul de activităţi extraşcolare:

  1. Kung Fu – 5 Elemente Wing Tsun Kung Fu

  2. Astronomie şi ştiinţe – Astroclub Meridian Zero

  3. Healthy Kids Center by Ars Nova

  4. EDU – GYM educaţie fizică prin joacă – Asociaţia Active Kids Oradea

  5. Fotbal – Asociaţia Club Sportiv Rapid Crişul Oradea

  6. Teatru – Asociaţia Culturală Teatrul de Copii „Noi Creştem cu Aplauze”

  7. Centru de limbi străine – Babel Trad Center

  8. Centrul de limbi străine – Bridge Language Study House

  9. Cursuri pentru copii si adolescenţi – Clever Children

  10. Judo,karate kyokushin, babysport – Club Sportiv Gym

  11. Cursuri de calculatoare şi de informatică – CoderDojo Oradea

  12. Box şi de kickbox – Club Sportiv Gym Mar Strong Oradea

  13. Scrimă – Club Sportiv Municipal Oradea

  14. Baschet - Club Sportiv Municipal Oradea

  15. Cursuri de karate – Club Sportiv Prosper Oradea

  16. Cursuri de taekwondo şi cursuri de autoapărare militară – Club Sportiv Royal Kwon

  17. Tenis de masă – Club Sportiv Tibclau

  18. Dans – Clubul de dans sportiv Tuxedo

  19. Tenis de câmp – Club Sportiv Voinţa Oradea

  20. Optică medicală – Corect Optic Medical

  21. Tabere de aventură: tiroliană, escaladă, tir cu arcul şi jocuri distractive şi educative pentru copii – Daer Concept

  22. Cursuri de echitaţie – Echitaţie Mentor

  23. Cursuri de dans şi performanţă pentru copii – Feeling Dance Oradea

  24. Ofertă de grădiniţă particulară – Grădiniţă particulară cu program prelungit „Aleodor”

  25. Ofertă de grădiniţă particulară – Grădiniţele„Trei Ursuleţi”

  26. Consiliere dezvoltare personală – Maria Blaga

  27. Cursuri şi activităţi extraşcolare, limbi străine, arte plastice, babyclub – Minichic Kids Club

  28. Estradă, canto muzică uşoară, canto popular, sculptură, modelaj, pictură decorativă, pictură şevalet, instrumente muzicale tradiţionale acordeon, instrumente muzicale tradiţionale viola – vioară populară, ansamblul de dansuri populare, dans modern - showdance, gimnastică ritmică – balet, dans modern – gimnastică aerobică, turism, orientare, tenis de masă, karate modern, cultură şi civilizaţie britanică, teatru, instrumente muzicale tradiţionale, design vestimentar, foto – cineclub, protecţia mediului, floricultură, operare pe calculator, fizica aplicată, programe pe calculator, karting, minunile naturii – Palatul Copiilor şi Elevilor Oradea

  29. Ateliere de creativitate şi animaţie pentru copii – Prietenii Veseliei

  30. Centru de dezvoltare personală – PRO Cariere

  31. Psihologie clinică, logopedie, psihoterapie şi consiliere – Psiholog Simona Hinţ

  32. Cursuri de activităţi extraşcolare – Smart Kids Club and After School Oradea

  33. Artă – Thomas Becket

  34. Cursuri de dans breakdance – Trupa H2O

  35. Taekwondo – West Team Oradea

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6386 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON