URMĂREȘTE-NE PE
MARȚI, 19 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Iată că telenovela dintre președintele Consiliului Județean Ilie Bolojan și un grup de cetățeni din Cheriu începe să capete accente tragice. Deși șeful județului le-a oferit un inel, e drept, un inel metropolitan care trecea prin terenurile lor, cei din Cheriu n-au apreciat gestul romantic și l-au târât prin tribunale, pe motiv că le tulbură posesia și buruienile.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Ca în fiecare an electoral, o grămadă de aleși își schimbă partidul care i-a ajutat să-și câștige mandatele, perioada pre-electorală fiind comparată cu sezonul de Mercato din fotbal. Atât doar că, deși numitorul comun cu fotbalul sunt banii, în politică ar trebui să conteze și factorul moral. Cum aleșilor nu le pasă, însă, de așa ceva (de doctrine și ideologii nici vorbă, iar de fair-play nici atât), alegătorii n-au decât să spună că politica e prostituție, dar să meargă totuși să-i voteze.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Așa cum am mai arătat anul trecut, în octombrie 2023 Înalta Curte de Casație și Justiție a pronunțat o decizie obligatorie, extrem de importantă, prin care a stabilit că asiguratorul RCA care nu își respectă obligațiile legale trebuie să fie obligat să plătească penalități de întârziere de 0,2% pe zi de întârziere, adică peste 70% pe an, din suma stabilită de instanță cu titlu de despăgubiri.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
29 Martie 2021, 20:29

Protest în Oradea. Peste 2.000 de persoane, între care și luptătorul Sandu Lungu, cer ridicarea restricţiilor anti-Covid (FOTO / VIDEO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

După ce au strigat adunarea pe reţelele de socializare, peste 500 de orădeni, de diferite vârste, dar în special tineri, s-au strâns luni seară în Piaţa Unirii, pentru a protesta împotriva restricţiilor impuse în pandemie, strigând "Libertate", "Jos masca", "Educaţie, nu corupţie", ba chiar şi sloganul devenit faimos în vremea protestelor pentru Roşia Montană: "Uniţi salvăm toată România". Numărul protestatarilor s-a înmulţit, iar aceștia au mărşăluit, apoi, prin oraş. Peste 2.000 de oameni au fost pe străzile Oradiei, plus alte câteva sute în convoaie de mașini.

Sandu Lungu: "Nu vă lăsaţi manipulaţi!"

Spre deosebire de protestele obişnuite anti-mască de la Oradea, de data aceasta participanţii au fost mult mai numeroşi, dar şi mai vocali. Unii au adus cu ei vuvuzele, cu care nu au ezitat să facă gălăgie, iar alţii au purtat steaguri tricolore.

Printre participanţi este cunoscutul luptător orădean Alexandru Lungu, care şi-a mobilizat, la rându-i, prietenii pe Facebook. "Să vedem acuma cine vrea să fie liber sau dă din gură doar!", a scris acesta.

De altfel, luni seara, acesta a şi luat cuvântul la o portavoce, susţinând un discurs pro libertate şi împotriva restricţiilor, condamnând clasa politică, despre care a spus că a vândut tot ce se putea vinde din România, rămânând de înstrăinat doar portul Constanţa. 

"Dragi orădeni, dacă vreţi să trăiţi în libertate, nu permiteţi ceea ce se întâmplă, ieşiţi cu curaj în stradă pentru că vi se vor termina proviziile şi veţi cerşi de mâncare pe stradă, veţi munci pentru nişte oligarhi", a spus Sandu Lungu, în aplauzele celor prezenţi, care au început apoi să scandeze: "Libertate!". 

"Gândiţi-vă la copiii voştri, nu ştiu dacă vă convine să-i ţineţi în această teroare (...) Nu vă lăsaţi manipulaţi! De un an de zile am strănutat de două ori, că am băut Cola rece! (n.r. – vrând să spună că nu există pandemie)", a spus luptătorul orădean, moment în care cei prezenţi în Piaţa Unirii au început să cânte Imnul României. 

Lungu a vorbit apoi despre faptul că măsurile sunt luate nejustificat pentru "o răceală mai agresivă, o gripă". "Este foarte interesant că firmele româneşti au fost închise, dar cele străine funcţionează. (...) Dacă staţi în casă, o să vă pară rău peste un an. Este momentul să spunem ce avem de spus. Nu mai merge aşa! În curând vom ajunge să vorbim singuri pe stradă, dacă vom mai putea ieşi pe stradă...". 

Apoi, luptătorul a constatat că lemnele furate din România nu sunt păzite atât de bine ca protestatarii de la Oradea, referindu-se la prezenţa în preajmă a echipajelor de Poliţie şi Jandarmerie. "E interesant că pentru un grup paşnic de oameni care vor să fie liberi suntem păziţi ca nişte infractori, dar camioanele şi trenurile de lemne, de păduri, pe alea nu le păzeşte nimeni! (...) Au vândut ţara!", a spus Lungu, moment în care protestatarii au strigat "Hoţii!". 

"Muntele Bihorului" a contestat şi vaccinurile anti-Covid. "Oamenilor, habar n-aveţi ce băgaţi în voi. Vreţi să-l îmbogăţiţi pe Bill Gates? Aia vreţi?", a spus Lungu. 

IMAGINI LIVE:

În Piaţa Unirii se află şi obişnuiţii protestatari anti mască din Oradea, între care regizorul de operă Horia Balint. Totodată, printre cei ieşiţi la protest se numără şi cântăreţi orădeni, nemulţumiţi de restricţiile care le-au oprit activitatea.

Oamenii sunt paşnici. În timp ce puțini poartă măşti, cei mai mulți îşi arată nemulţumirea faţă de această regulă, participând la protest fie cu masca sub bărbie, fie nepurtând-o deloc.

Evenimentul este supravegheat de la câţiva metri de echipaje de poliţie şi jandarmerie. Deocamdată aceştia nu au intervenit în vreun fel în manifestare.

În semn de protest faţă de purtarea măştii, câţiva protestatari au ars, în mijlocul pieţei, câteva măşti de protecţie.

UPDATE, ora 20.20: Marş prin oraş

Protestatarii se pregătesc să pornească în marş pe străzile Oradiei. 

Ei au pornit din centrul oraşului, pe lângă Primărie, pe strada Tudor Vladimirescu, îngreunând circulaţia autovehiculelor, care se desfăşoară pe o singură bandă. Decizia lor de a porni în marş i-a luat prin surprindere pe jandarmi, care îi însoţesc prin periplu.

Din câte se pare, destinaţia protestatarilor este cartierul Rogerius.

IMAGINI ÎN DIRECT

UPDATE, ora 21.30. Protestatarii au ajuns în Rogerius

De pe Bd. Decebal, protestatarii au luat-o spre strada Coposu, către Orăşelul Copiilor. Trecerea lor a paralizat intersecţia dintre Bd. Decebal şi Bd. Dacia, unde circulaţia a fost gâtuită minute în şir, în zgomotul infernal produs de claxoanele a zeci de maşini.

Un echipaj de Poliţie s-a postat în intersecţie începând să dirijeze circulaţia, iar maşinile care veneau dinspre direcţia Borş au fost deviate toate la dreapta, spre Decebal, nefiind lăsate să înainteze spre parcul Petofi.

Manifestanţii au ajuns în Rogerius, iar între timp echipajele de jandarmi şi poliţie care suraveghează s-au îmnulţit.

Cu toţii strigă sloganuri precum "Arafat nu uita România nu-i a ta", "Libertate", "Educaţie, nu corupţie".

UPDATE, ora 21.45: "Jos masca!"

Pe strada Corneliu Coposu, în zona Spitalului Municipal (spital anti-Covid), traficul a fost oprit de coloana masivă de protestatari, câteva maşini fiind blocate pe un sens de circulaţie. Între acestea au fost şi două ambulanţe, care nu aveau însă semnalele luminoase sau auditive pornite. 

Trecând pe lângă una dintre ambulanţe, câţiva dintre manifestanţi i-au strigat insistent şoferului acesteia "Jos masca!" şi au huiduit. Acesta i-a ascultat, fiind singur în autospecială, şi şi-a tras masca sub bărbie, fiind aplaudat de cei care au surprins gestul. Protestul a fost privit de la ferestrele Spitalului Municipal de câţiva angajaţi, echipaţi în combinezoanele care-i protejează de infecţie. 


IMAGINI ÎN DIRECT

UPDATE: Peste 2.000 de protestatari

Numărul protestatarilor a crescut semnificativ, la peste 2.000. Trecerea coloanei durează minute bune.

Încă câteva sute de oameni se află în zecile de autoturisme care însoţesc gălăgios convoiul.

Preponderent, maşinile sunt ocupate de tineri care se filmează, unii ies pe geamurile sau trapele autorismelor, agită steaguri, strigă sloganuri şi îndeamnă trecătorii care poartă măşti să şi le dea jos.

Manifestanţii sunt în majoritate tineri cu vârste de până în 30-35 de ani, iar unii au venit chiar cu copii.

Oamenii strigă "Ieşiţi din casă dacă vă pasă", îndemnându-i pe orădenii de la blocuri să iasă la protest, "Libertate" şi "Jos Guvernul", în fruntea coloanei aflându-se Sandu Lungu şi cu grupul său.

Convoiul este însoţit de importante efective de jandarmi, care reuşesc să-i ţină pe protestatari pe un singur sens de mers.

Până acum nu s-au înregistrat incidente de niciun fel.

Numeroase autoturisme au format o coloană în spatele conviului, manifestându-şi simpatia faţă de protestatari, claxonând încontinuu.

Pe strada Coposu, un bărbat dintr-o maşină a dat foc unei măşti şi a fluturat-o pe geam.

Poliţiştii deviază traficul pentru şoferii care vin dinspre strada Transilvaniei spre bulevardul Dacia. Maşinile sunt dirijate spre Borş, din cauza coloanei de manifestanţi, care se întoarce spre bulevardul Decebal.

UPDATE, ora 22: Protestul continuă şi după ora 22

Manifestanţii continuă marşul spre magazinul Crişul, strigând: "Libertate", "Jos Arahat", "Jos masca".

Protestul continuă şi după ora 22, ora la care intră în vigoare carantina de noapte, ce interzice ieșitul în stradă.

Coloana este însoţită de 5 dube de jandarmi şi încă trei maşini mici cu numere de MAI, care merg în spatele convoiului, urmate de zeci de maşini cu proestatari care claxonează.

IMAGINI LIVE

UPDATE, ora 22.50. Mulţimea a ajuns în Piaţa Unirii

Urmând traseul Bulevardului Magheru, oamenii au pornit spre Piaţa Unirii.

În mulţime se află şi un bărbat care a adus cu el o boxă din care au răsunat piese de la BUG Mafia sau manele.

Întrebaţi de un reporter de la BIHOREANUL de ce au venit la protest, mai mulţi tineri au răspuns că nu mai suportă restricţiile, că nu văd rostul lor şi că vor la lucrurile să fie ca înainte de pandemie.

UPDATE ora 23.15: Protestul s-a încheiat

În Piaţa Unirii, o parte dintre protestatari au dat foc unor măşti şi au strigat din nou sloganul serii: "Libertate!". Din boxa adusă de unul dintre manifestanţi a răsunat imnul României Socialiste, "Trei culori". 

Apoi, orădenii au scandat numele lui Sandu Lungu, unul dintre liderii protestului, care a luat microfonul şi li s-a adresat celor prezenţi. "Dragi orădeni, vă mulţumesc că ne-am adunat în aşa un număr mare. Îmi pare rău că nu suntem vreo 100 de mii. Mulţi oameni stau la rând la vaccin, vor să-şi rişte viaţa, nu ştiu ce vor, treaba lor, să-şi asume. Noi cei care vrem să trăim în libertate suntem aici. Am făcut un marş paşnic, asta ne şi dorim. Nu vrem nici scandal, nici să fim golani, vrem doar libertatea noastră. Eu am trei copii, vreau să crească şi să trăiască în libertate, să aibă măcar tinereţea şi viaţa pe care am avut-o eu", a spus Lungu. 

El le-a transmis celor prezenţi să nu se lase "călcaţi în picioare", moment în care orădenii au început să scandeze: "Nu ne lăsăm!". 

Luptătorul a opinat că "vor apărea tot mai mulţi viruşi" şi dacă "dormim pe noi", "ne va părea rău peste câţiva ani". "Mai bine o zi vultur decât o viaţă vrabie!", a spus Lungu, vrând astfel să-i încurajeze pe cei prezenţi să-şi apere libertatea. 

Fără scandal. Fără incidente

Protestatarii au strigat în repetate rânduri: "Oradea s-a trezit!". "Dacă de mâine nu veţi mai auzi de mine, probabil îmi vor tăia Facebook-ul sau ceva, să ştiţi că sunt lângă voi şi vin în continuare şi vă susţin", a continuat Lungu. El a adăugat, mai ferm: "Dacă nu mă arestează, eu şi mâine la ora 8 sunt aici".

Totuşi, luptătorul i-a încurajat pe protestatarii orădeni să fie paşnici, căci şi "jandarmii şi poliţiştii sunt oameni" şi "doar îşi fac meseria şi au grijă de noi". Unii au strigat atunci "Poliţia e cu noi!". 

Protestatarii au spus că vor să se adune şi marţi seara pentru a cere "libertate" dar, a subliniat luptătorul orădean, "fără scandaluri". La final, din boxe s-a auzit melodia pe care Sandu Lungu obişnuia să intre în ring, "Pune-i la pământ". 

Oamenii au început să plece pe la casele lor după ora 23, iar protestul s-a încheiat fără incidente.

VIDEO AICI!

Manifestări precum este cea de la Oradea au avut loc luni seară în mai multe oraşe din ţară, inclusiv în Capitală.

Cei care au promovat protestul i-au îndemnat pe orădeni să iasă în stradă, în special pe cei din industria HoReCa (restaurantele nu pot funcţiona în spaţii închise în Oradea şi alte localităţi din Bihor), dar şi pe sportivi (după cum se ştie, sălile de fitness au fost închise în Oradea, unde rata de infecţie a depăşit 4 cazuri noi la mia de locuitori).

Pe de altă parte, în jurul orei 18, câţiva membri şi simpatizanţi ai partidului AUR au protestat împotriva restricţiilor în Parcul Traian, în faţa Prefecturii. De altfel, AUR a organizat luni proteste în faţa prefecturilor din mai multe judeţe ale ţării.

"Protestăm împotriva măsurilor abuzive care s-au băgat în ultimele zile, dar şi a celor de dinainte, care nu şi-au dovedit eficienţa", a spus Andrei Taichiş, coordonatorul AUR Bihor.

 

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
27 Comentarii
spaima_trepadusilor
Dacă tot nu crezi in Covid, și o susții pe Groșan atunci Doamne ajuta sa ți se infecteze familia, sa se prăpădească de Covid, că eu m-am săturat să stau în lockdown din cauza voastră. Voi îmi furați Libertatea idioților, voi nu respecți măsurile și voi ajungeți la ATI, voi să ajungeți în SMURD-ul lui Arafat, nu eu.
Postat 30 Martie 2021, 19:32 de Sandu2100
cei cu doi neuroni vs metoda stiintifica
Stiu, gandirea stiintifica este la ani lumina de astia cu doi neuroni, dar hai sa vedem daca mai putem ilumina gaurile negre. Astia sustin ca restrictiile nu sunt in regula, masca nu este in regula, masca nu ajuta, etc. Bine. Dovediti va rog! Singura modalitate prin care poti infirma o ipoteza stiintifica, este sa respecti procedura si sa obtii un alt rezultat decat cel preconizat. Vreti sa dovediti ca aveti dreptate? Se face extrem de usor. Timp de doua luni respectati 100% reglementarile (nu 99, nu 95... 100%) si in caz in care numarul de cazuri cresc, unii dintre voi ajung la ATI, etc, se poate pune problema ca aveti dreptate. Pana atunci totul este gargara unor imbecili cu doi neuroni.
Postat 30 Martie 2021, 19:21 de sasi
Sandu Lungu bărbat adevarat
Ziare plătite de Guvern sa facă reclama la toate aberațiile lui Catu teroristu,Arafat covidiot, Iohanis agent de vânzări.Rusine!Aici am ajuns cu ciuma galbena, cu penele. Libertate! Stop abuzurilor!
Postat 30 Martie 2021, 18:35 de spaima_trepadusilor
uite cine organizeaza si prin alte orase
https://adevarul.ro/locale/alba-iulia/interlopul-organizat-protestul-anti-masca-alba-iulia-condamnat-proxenetism-liberat-conditionat-2020-1_606302185163ec4271726471/index.html
Postat 30 Martie 2021, 15:44 de scortosul
Scortosul ( ZUGRAVUL )
Asta e buna :::::))))
Postat 30 Martie 2021, 15:09 de Sandu2100
pumni mei minte nu are!
Lumea interlopa a urbei la plimbarea de noapte cu scandal. Plini de vulgaritati si iresponsabili zbiara si se lupta cu cei care incerca sa zadarniceasca, sa incetineasca ritmul razpandirii unui virus mizerabil. Lipsea Ghita cel cu pumnii mari si mintea mica cat o nuca ca totul sa fie bine! Motivati de iresponsabilitatea usr in guvern si de vesnicele scandaluri provocate de ai lor ministrii interlopii se cred mari savanti, stiutori si cunoscatori ai lumii mondiale dar fara solutii concrete, plauzibiele la starea actuala zbiara la tot ce vad in cale. se vede clar "educatia" preluata de la hauristi in ultimele 3 luni.
Postat 30 Martie 2021, 15:04 de scortosul
B 90=1011010=234=ALCOOR=1234
Ti-ai facut poze cu Lungu la protest, si acum postezi ca ce prieteni sunteti::::))))
Postat 30 Martie 2021, 12:18 de Sandu2100
IQ din doua cifre si prima nu e 9
Acestia sunt evident reprezentantii intelighentei locale, expresia fetelor demonstreaza vastele cunostinte in domeniul virologiei si parerea lor conteaza. Epidemiologi cu scoala pe FB si Youtube vor cadea victime legii lui Darwin insa nu asta e problema, problema e ca vor ca vor trage pe cativa dupa ei. Mergeti vaccinati-va si in vara scapam toti de restictii.
Postat 30 Martie 2021, 11:42 de alexcuce
Folclor urban.
Sandu încă își mai trage multe ponoase de pe urma reputației lui taică-său, Szanyi, unul dintre cei mai periculoși oameni din țară la începutul anilor’ 90. Mulți, papă-lapte, băgători în seamă, nu doar fac confuzia de nume între ei, ci vorbesc din auzite. Sandu putea fi cel mai mare judocan român din toate timpurile, dacă nu era prins drogat înainte de olimpiada de la Atlanta. În acel moment era deja campion mondial universitar, făcuse pasul în lumea mare, antrenat de Mircea Frățică (medaliat cu bronz la Los Angeles). Din păcate, anturajul, vârsta, nebunia anilor’ 90 și criza cronică de finanțare a sportului din acea perioadă, l-a dus la acea greșeală. A fost șansa vieții lui și a ratat-o, păcat. De acolo în a-l face recuperator, confundându-l cu taică-su, când și dacă a dat bani împrumut a fost cunoscuților, prin cineva care l-a ferit, ponderat, e cale lungă și mișelească. Apoi în a-l face bătăuș doar că s-a apărat de unul care face un sport din provocari datorită viciilor grele, cel ce în prezent mai încearcă să scoată bani de la un lider de clan, iar e cale lungă și mișelească. Bref, ușor să arunci cu noroi după tastatură dintr-o divergență de opinie. Marele merit al lui Sandu, cu care nu am avut mereu o relație idilică dar care a fost mereu corect, este că face ce îi place și spune ce gândește, alții, mulți, fac mai puțin.
Postat 30 Martie 2021, 07:53 de User anonimizat
Bucurie
Bucuria lui Hitler dacă o sa vadă după lumea cealaltă ca in sfârșit șansele sunt imense sa scape planeta de inculți prin virusul covid...
Postat 30 Martie 2021, 07:48 de ProCivilizatie
Niste papagali
Astia cu gura mare, pe net... De ce nu v-ati dus acolo sa-i spuneti in fata lui S. Lungu, toate cele insirate mai jos. Sau sa i le spuneti cand va intalniti cu el. P.S. :))) Nu uitati, insa, sa va verificati de doua ori asigurea medicala inainte sa deschideti gura in fata lui.
Postat 30 Martie 2021, 07:38 de B90
Foarte bine
Săvină Șoșoacă din Moldova să conducă Oradea ,să închidă granițili,internetu ,televiziunili,și să aresteze pe toți care nu vor să facă ce zice ea
Postat 30 Martie 2021, 07:28 de crisan
spaima_trepadusilor
Ce drepturi da ne cerem?? Te crezi in 1956??
Postat 30 Martie 2021, 01:11 de Sandu2100
Ironi-k
Iti place la Oradea PNL???
Postat 30 Martie 2021, 00:38 de Sandu2100
Imbecili
....mulți imbecili comentează pe aici....unii dintre ei lingăi PNL ....
Postat 30 Martie 2021, 00:09 de ironi-k
lume "normala" tratati cu plumb,ALO unde te crezi ,in FASIA GAZA? Aici e ROMANIA
Aici nu e FASIA GAZA,iesiti fratilor sa va cereti drepturile,sa nu ajungem acolo.
Postat 30 Martie 2021, 00:01 de spaima_trepadusilor
Hai sa o vedem si pe asta
Poate incape Lungu la ATI::::))))
Postat 29 Martie 2021, 23:53 de Sandu2100
g*****
Cine ucide HoReca? VOI! Nu tu, EU lucrez in conditii inumane din cauza pandemiei... scuze, din cauza PUROIULUI reprezentat de Tine si de semenii tai. Sper ca se vor lua masurile necesare si veti pierde dreptul de asigurat medical si veti raspunde penal pt fiecare viata distrusa!
Postat 29 Martie 2021, 23:37 de sasi
Stati in case, eroii lu PESTE PRAJIT
Colaboratorii sa stea in case si sa comenteze de acasa.
Postat 29 Martie 2021, 23:12 de spaima_trepadusilor
striga "educatie"
cei cu doi neuroni :) gunoiul societatii...
Postat 29 Martie 2021, 22:52 de sasi
Ingradirea libertății
Conform constituției este interzisă ingradirea libertăților de exprimare, de libera circulație,etc. Dacă vrei sa estompezi o epidemie vaccinezi masiv, dar România vaccineaza cum vor alții! Este normal sa protestezi, este normal sa iesi in strada daca aceste drepturi fundamentale intr o democrație iti sunt încălcate. Cu siguranță daca restricțiile nu vor fi ridicate vom avea parte de o frumoasa si mult așteptată revoluție. Vom vedea oamenii intrând în Casa Poporului spargand totul in jur ...sa vedem unde vor sta milițienii(curvele) si guvernul(pești)...Nu trece mult si va spargem mufele, doar intindeti încă o lună coarda !
Postat 29 Martie 2021, 22:51 de Adrian_Preda
Lungu Sany
ești o rușine pt Romania, pt că asculți de o imigrantă din Macedonia pe nume Sosoaca
Postat 29 Martie 2021, 22:43 de Sandu2100
sa faca ce vor
insa: (1) raspundere penala pt fiecare imbolnavire cauzata din neglijenta, (2) pierderea calitatii de asigurat medical.
Postat 29 Martie 2021, 22:42 de sasi
Who tf is lungu???
Maine sa protestăm împotriva regulilor de circulație. Ca ne încalcă libertatea.....
Postat 29 Martie 2021, 22:36 de Gemini
Bolnavii Romaniei
Oare e și Ivanov acolo, bolnavul psihic al Oradeai ?
Postat 29 Martie 2021, 22:17 de Sandu2100
Munte de gunoi recuperator.
Sa vedem ce face muntele de gunoi a Bihoruui ce face daca se infecteaza si ajunge la ATI... So acolo va striga pentru libertate ?
Postat 29 Martie 2021, 21:29 de Citizen
Vorba lui P. Țuțea
... se potriveste si-n perioada asta. La o simplă căutare pe net, vedem că Anglia, Germania, Franța, Italia, Austria, Ungaria, etc, au luat masuri mult mai dure pentru ținerea sub control a virusului. Oare de ce ar vrea protestatarii noștri să fim o țară mai cu moț decât celelalte?
Postat 29 Martie 2021, 21:21 de Doru2019
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5614 RON
  • 1 EUR = 4.9715 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON