URMĂREȘTE-NE PE
MIERCURI, 24 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
09 Martie 2021, 18:35

Primul centru Ikigai Health din România a fost inagurat în Oradea (FOTO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Primul centru Ikigai Health din România a fost inaugurat de 8 Martie pe strada Gheorghe Doja nr. 102 din Oradea. Ikigai Health Center este un proiect de suflet, îndelung aprofundat şi studiat de către fondatoarea sa, Alexandra Marin.

"În lupta cu o boală atipică nedescoperită de sistemul medical clasic, cu care s-a confruntat mama mea, am descoperit terapii care îţi schimbă total percepţia asupra unui mod de viaţă sănătos", a declarat întemeietoarea centrului.

Claudia şi Alexandra Marin, mamă şi fiică, au decis să împărtăşească tuturor experienţele inedite prin care au trecut, fapt pentru care au adus în premieră în Oradea terapii alternative celebre în întreaga lume.

Terapii alternative şi aparatură performantă

Situat pe strada Gheorghe Doja 102, la primul etaj al blocului C3, vizavi de Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, centrul de sănătate Ikigai îşi întâmpină clienţii într-un spaţiu generos, în care fiecare obiect a fost ales şi amplasat cu multă atenţie, răbdare şi dedicaţie.

Ikigai Health Center are în spate o echipă formată din 9 cercetători, medici, terapeuţi şi facilitatori, cu vastă experienţă în domeniul terapiilor alternative. Aceştia oferă o gamă largă de servicii, printre care detoxifiere, diagnosticare cu aparatură de biorezonanţă, nutriţie, drenaj limfatic, deparazitare, dezintoxicare, reeducare posturală, aliniament divin (al coloanei vertebrale), masaj şi aromoterapie.

Experienţa specialiştilor este dublată de aparatura de ultimă generaţie, care cuprinde inclusiv cel considerat că ar fi cel mai performant aparat de hidrocolonoterapie neasistat, cu infraroşu şi infiltraţii de probiotice vii. Programările se pot face la numărul de telefon 0740.018.221.

Specialişti de renume

Printre colaboratorii centrului de sănătate Ikigai se numără instituții și specialişti recunoscuţi în domeniu, precum Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj-Napoca, care le oferă pacienţilor formulele probiotice personalizate.

Grupul de cercetare din cadrul USAMV lucrează sub coordonarea prof. dr. Dan Cristian Vodnar, care are o experienţă de peste 11 ani în cultivarea şi condiţionarea bacteriilor probiotice. Acesta se bucură de recunoaştere internaţională prin obţinerea unor distincţii importante, cum ar fi medalia de aur la Salonul Internaţional de inventică din Geneva, Danubius Young Scientist Award şi titlul de semifinalist în competiţia europeană de inovare socială. Numele doctorului Vodnar figurează în topul celor 10 tineri remarcabili ai României şi pe lista primilor 2% oameni de ştiinţă din lume.

Printre colaboratorii centrului se mai numără medicul Ivan Secrieru, specialist în nutriţie şi hidrocolonoterapie, care are o experienţă de mai bine de 30 de ani în terapii naturiste, complementare şi alternative în întreaga lume. Absolvent al Institutului de Stat Chişinău, doctorul Secrieru utilizează în mod frecvent tehnici de detoxifierere şi de diagnosticare, cu mult succes şi multe reuşite.

Un brand în extindere

Fondatorarele Ikigai Health Center, Claudia şi Alexandra Marin, intenţionează să extindă conceptul la nivel naţional şi internaţional. Investiţia lor în primul centru s-a ridicat la 200.000 euro şi estimează o cifra de afaceri de 500.000 euro pentru anul 2021.

Cei care doresc să facă parte din familia Ikigai şi sunt interesaţi de deschiderea unui business inedit, cu o amortizare rapidă a investiţiei pot beneficia de un pachet de franciză complet.

Dezvoltarea brandului a fost atribuită companiei Nacea & Partners Business Advisory, care se ocupă de implementarea tuturor proceselor pentru francizarea business-ului şi oferă suport şi consultanţă lunară fiecărui francizat Ikigai.

"Lucrăm cu antreprenori deschişi spre schimbare, care au un mindset orientat spre acţiuni de dezvoltare internaţională şi strategii inovative. Ne bucurăm că suntem partenerul de dezvoltare al Ikigai Health Center", a declarat, cu ocazia deschiderii centrului din Oradea, Andrei Răzvan Nacea, Managing Partner la Nacea & Partners şi Vision Partner la Forbes Ignite New York.

Ikigai Health Center este conceptul care aduce bunăstare la nivel de trup şi suflet.

Experienţa Ikigai îndeamnă la o viaţă echilibrată şi împlinită şi o mai bună cunoaştere de sine.

(advertorial)

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
1 Comentariu
Vai de noi !!!
Nici nu stiu cum am reusit sa traim pana acum fara un astfel de centru.....;-))))))
Postat 11 Martie 2021, 10:59 de Citizen
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6699 RON
  • 1 EUR = 4.9762 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON