URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 19 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
17 Decembrie 2020, 09:10

Polițist sub acoperire: Comisarul șef care stă cu ochii pe Poliția Locală Oradea

Polițist sub acoperire: Comisarul șef care stă cu ochii pe Poliția Locală Oradea foto: Facebook
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Liberalii au o slăbiciune pentru uniforme. După generalul Crăciun Leucea, care a pus bazele Poliţiei Locale, şi fostul şef al Serviciului de Telecomunicaţii Speciale, Ioan Roşie, care l-a consiliat pe fostul primar Ilie Bolojan cu privire la sistemul de supraveghere video a oraşului, conducerea Primăriei a mai angajat un ofiţer ieşit la pensie în floarea vârstei.

Viceprimarul Arina Moş l-a adus în instituţie pe fostul comisar-şef Marius Huchiu, ca să o consilieze cu privire la procedurile Poliţiei Locale.

Atât doar că, în calitatea sa de fost coordonator al dispeceratului 112 pe vremea fostului şef al poliţiei bihorene, Liviu Popa, iar apoi şef de cabinet al actualului comandant Alin Haniş, noul său consilier este familiarizat mai mult cu sarcinile administrative decât cu cele poliţieneşti.

Fapt care confirmă zvonul auzit de Bihorel că, de fapt, principala misiune a consilierului în uniformă ar fi mai mult birocratică şi ar ţine de monitorizarea activităţii directorului Cristian Beltechi. Evident, în scopul îndepărtării acestuia din funcţie...

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
5 Comentarii
se face curat
Nici nu s-a uscat cerneala pe cererea de pensionare a lui Vila, ca au si inceput indepartarea pupilelor
Postat 18 Decembrie 2020, 13:00 de ferfeleaga
Problema e reala
Dupa ce se invata cu binele si cu privilegiile au impresia ca lor li se cuvine totul. Au impresia ca ei sunt buricul pamantului. Asa a ajuns si Ceausescu sa faca ceea ce a facut, scotand multimea furioasa, nemultumita in strada. Indirect le-a facut jocul celor care au organizat lovilutia de stat, lovilutie care a deschis drumul distrugerii economiei tarii.
Postat 17 Decembrie 2020, 21:05 de B90
Pensionar dornic de munca da nu în privat tot la stat.
Noah da cei nenea melețean te-ai inflamat dece nu-ți vezi tu de pensia ta, dacă tot te-ai cerut la pensie și lasă pe altu sa mănânce și el o coaja de paine vorba aia sau dacă ești asa în vine de ce n-ai rămas în sistem în continuare nu sunt mare fan a lui Beltechi, dar stilul asta ma irita stilul ciumei galbene cu nimic mai prejos decât ciuma rosie dece nu-l dați afară pur și simplu, dacă nu mai corespunde, trebuie neapărat ceva acțiune, suspans, intrigi etc și neapărat securiști pensionari sau nu, sau foști politisti sau actuali mai ceva ca-n netflix de unde ai ajuns tu la concluzia ca trebuie o schimbare poate trebuie nu zic da dăm afara pe drku și îl aducem pe tatsu, cata instructie de front ai făcut tu nene, ca tu te-ai ocupat mai mult de treburi administrative parcă.
Postat 17 Decembrie 2020, 16:56 de sss
articol eronat
Domnule gazetar, sau ce iti fi, un articol fosarte slab și plin de informații eronate. Cam miroase a ”comandă”, nu credeti? Înainte de a scrie asemenea „informații„ eronate despre un om, respectiv despre dl. Huchiu, ar trebui să culegeți niște informații adevărate, pe surse credibile sau oficiale, nu pe șoapte sau zvonuri? Sau acesta este nivelul dv? Cat despre dl. Cristian Beltechi, poate af fi timpul de o schimbare, dacă tot se dau mari polițiști, LOCALII ar avea nevoie de puțină instrucție de front... dacă v-am încurcat cu „instrucție de front” , google poate vă ajută. Sarcini administrative LOL, nu prea știți cu ce se mănâncă poliția așa-i? Asemenea articol ar trebui citit și de cei care vă plătesc leafa, pe care aș cam diminua-o. În final îmi cer scuze dacă v-am deranjat de la ora de manichiură sau epilare.
Postat 17 Decembrie 2020, 13:57 de stire_la_comanda
"l-a adus în instituţie"
Semnatarul articolului sa faca bine sa faca traducerea in limba romana vulgaris a expresiei :"Viceprimarul Arina Moş l-a adus în instituţie pe fostul comisar-şef Marius Huchiu, ca să o consilieze cu privire la procedurile Poliţiei Locale".Nu este o organigrama in institutie? Astea-s vremuri de angajat pensionari speciali? Eventual toti alesii ar putea sa-si angajeze consilieri care sa le faca treaba, ca noi avem alte ocupatii...
Postat 17 Decembrie 2020, 10:38 de excalibur
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6739 RON
  • 1 EUR = 4.9754 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON