URMĂREȘTE-NE PE
MIERCURI, 23 OCTOMBRIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
A fost o perioadă în care tramvaiul a intrat în dizgrație, nu doar la noi, ci cam peste tot în Europa. Și în Oradea am pierdut linii importante, pentru că e mult mai ușor să tragi un asfalt peste șine decât să deschizi trasee noi, care presupun săpături, traverse, muncă multă.
Zic şi eu
Adrian Cris
Cam așa se jură un personaj dintre cele care, la ordinul încă președintelui Iohannis, au făcut posibilă coaliția PSD-PNL. Nu se numește Gâgă, ci Rareș Bogdan. „Guvernăm împreună, dar nu participăm la treburile coaliției, nu mai există colaborare între noi și PSD”, zicea acesta joia trecută.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Cu cine vă gândiți să votați pentru funcția de președinte al României dintre numeroșii candidați?











De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
La data de 5 octombrie 2024, Curtea Constituțională a admis o contestație formulată de doi cetățeni și a anulat o Decizie a Biroului Electoral Central prin care se dispusese înregistrarea candidaturii pentru funcția de Președinte al României a doamnei Diana Ivanovici Șoșoacă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
16 Iunie 2014, 13:07

Oana Roman s-a măritat cu un bărbat mai tânăr cu 11 ani

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Mari emoţii, sâmbătă, pentru Oana Roman (38 ani) şi Marius Elisei (27 ani). Cei doi şi-au botezat fetiţa, pe Maria Isabel, în vârstă de aproape patru luni, la Palatul Ştirbey. Imediat după ceremonia de creştinare a micuţei, care a început la ora 16.00, cei doi s-au cununat religios, asistaţi de naşii lor, care nu sunt prieteni de familie şi nici persoane publice.

Ceremoniile religioase s-au desfăşurat în biserica din incinta Palatului Ştirbey, iar petrecerea într-o sală de lux. Meniul a cuprins numeroase specialităţi, iar tortul a fost decorat cu flori naturale.

Cei 400 de invitaţi ai cuplului Roman-Elisei s-au putut delecta cu cremă de brânză de capră cu fulgi de migdale pe felie de kiwi, somon afumat cu lămâie şi hrean, frigărui Caprese, gelatină de curcan şi legume, bărcuţe de andive cu pui, salam Milano cu ricotta, bruschette de Anchois şi parmesan, terină de legume, somon la grătar cu sos de lămâie şi capere, servit cu legume juliene, sorbet de lămâie, pulpă de raţă servită alături de orez sălbatic cu stafide şi dulceaţă de ardei iute şi berbecuţ la proţap. Băuturile au fost şi ele dintre cele mai diverse şi rafinate, astfel încât să completeze meniul sofisticat.

Surpriza zilei de ieri a fost şi întâlnirea dintre Mioara Roman, mama miresei, şi fostul ei soţ, Petre Roman, care a sosit la braţ cu actuala soţie, Silvia Chifiriuc. După terminarea slujbei de cununie, tatăl miresei a spus emoţionat: "Fetiţa fost foarte cuminte la botez. Nu ştiu care dintre evenimente, botezul sau nunta, fost mai impresionant".

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
1 Comentariu
Rochia alba, fara pata?
Culoarea rochii de mireasa reprezinta puritate si abstinenta sexuala inainte de casatorie. Greseala sau ignoranta?, ori niciuna, santem in 2014. Oricum, casa de piatra, Dumnezeu ne iubeste pe toti.
Postat 14 Iulie 2014, 18:44 de dmj6151
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5973 RON
  • 1 EUR = 4.9731 RON
  • 1 HUF = 0.0124 RON