URMĂREȘTE-NE PE
MIERCURI, 01 MAI 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Acum ceva ani s-a făcut o analiză a calificării pe care o aveau slujbașii CNAIR, pentru că lumea era intrigată de ce nu se mișcă lucrurile în atât de sensibilul domeniu al construirii de autostrăzi. S-a constatat că mare parte dintre cei care luau salariile pe acolo erau ori absolvenți de teologie, ori profesori de română.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Vă mai amintiți bancul care circulă tot la patru ani, cu alegerile care în România se fac doar pentru a stabili cu cine guvernează UDMR? În Bihor e pe cale să apară altul: alegerile se fac ca să se știe pe cine a bătut Bolojan.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 18 aprilie 2024 a fost publicată în Monitorul Oficial și urmează să intre în vigoare în 10 zile de la publicare o lege care modifică condițiile în care se pot organiza jocuri de noroc în România. Legea nouă instituie restricții severe și sancțiuni contravenționale foarte mari pentru nerespectarea prevederilor legale.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
07 Mai 2021, 21:00

Ne enervează: Cursă Blue Air cu bâlbâieli şi surprize între Bucureşti, Oradea şi Timişoara, cu pasageri puşi să "echilibreze avionul" (FOTO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Pasagerii care au urcat în zborul Blue Air pe ruta Oradea - Bucureşti, ce trebuia sa decoleze de la Oradea vineri la ora 13.45, au avut o surpriză neplăcută. Locurile rezervate din timp pe site-ul companiei au fost date peste cap, după ce compania aeriană a decis să comaseze nu mai puţin de 3 zboruri într-unul singur! Întreg orarul a fost decalat, iar pasagerii mutaţi de colo colo, ca să "echilibreze aeronava"...

Aşa se face că numeroşi pasageri s-au trezit în avion cu locurile ocupate, iar mulţi dintre ei au primit acelaşi număr pe cartea de îmbarcare: 31C. "Vă aşezaţi unde găsiţi un loc", a răspuns un steward, întrebat chiar de un reporter al BIHOREANULUI ce se întâmplă în această situaţie. 

Practic, în aeronavă s-au găsit atât pasageri care veneau din Bucureşti spre Timişoara, cât şi călători care plecau de la Oradea spre Bucureşti, iar ulterior şi pasageri care au mers de la Timişoara spre Capitală.

Cei care trebuiau să sosească din Capitală la Timişoara în cursul dimineţii au fost notificaţi cu o zi înainte că zborul li s-a amânat pe prânz, iar apoi au fost transportaţi cu escală la Oradea, de unde au fost luaţi orădenii care voiau să ajungă la Bucureşti, dar au fost plimbaţi întâi pe la Timişoara.

Aşa s-a ajuns în situaţia în care aproape fiecare loc al aeronavei Boeing să fie ocupat, fără ca pasagerii să poată păstra distanţarea în plină pandemie de Covid. Ba mai mult, până la urmă avionul a şi pornit cu întârziere, atât de la Oradea, cât şi de la Timişoara.

La Timişoara, altă nebunie: pasagerii care se puseseră "unde au găsit locuri" la Oradea au fost ridicaţi de pe scaune şi mutaţi în partea din faţă a avionului. "Vă rugăm să respectaţi numărul locului", le-a comunicat, culmea ironiei, stewardesa. În plus, au mai fost mutaţi călători pe scaune şi fiindcă "avem nevoie de 9 pasageri în faţă, din motive de balans, altfel nu putem decola", după cum a explicat personalul de zbor. 

În final, după un asemenea zbor, mai rămâne doar ca, eventual, clienţilor Blue Air să li se ceară şi o taxă suplimentară, pentru participarea la experimente în "condiţii extreme"...

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
4 Comentarii
zborul lui Bolojan
Nu vad nicaieri in articol sa fie mentionat ca cursa exista gratie lui Bolojan... nu de alta, dar daca era Pasztor la putere, in fiecare a doua propozitie se mentiona acest lucru. Iar nu suntem echitabili??????
Postat 08 Mai 2021, 08:50 de sasi
Valcov
Te simti bine?? ::::))))
Postat 08 Mai 2021, 00:54 de Sandu2100
@Valcov
Ce naiba de legatura are managementul Aeroportului Oradea si angajatii acestuia cu faptul ca firma Blue Air a decis sa organizeze un zbor de *? Comentariul tau nu are nicio legatura cu articolul.
Postat 07 Mai 2021, 21:21 de Cata78
Afacere rentabilă "aeroportul" Oradea
Niste spălări de bani publici pentru angajații pilosi ai aeroportului. Oare de ce nu ar face ceva util pentru societate? Chiar numai un aeroport fantomă puteau găsi pentru ei?!
Postat 07 Mai 2021, 21:13 de Valcov
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6361 RON
  • 1 EUR = 4.9759 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON