URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 18 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
27 August 2014, 07:32

Micula, grandomanul: Nimeni nu a putut opri aroganţele imaginate de Ioan Micula cu ocazia nunţii fiicei sale

Micula, grandomanul: Nimeni nu a putut opri aroganţele imaginate de Ioan Micula cu ocazia nunţii fiicei sale ARE CU CE! Ioan Micula (foto) a atins culmea extravaganţei, plantându-şi în curtea propriei vile un bloc cu 60 de camere (fundal), unde să înnopteze o parte dintre invitaţii la nunta fiicei sale. Care va fi destinaţia clădirii după nuntă? Dacă nu cumva vrea s-o păstreze ca "anexă gospodărească", dat fiind că oricum în acte nici nu există, poate îşi mai permite o fiţă şi o dărâmă...
Micula, grandomanul: Nimeni nu a putut opri aroganţele imaginate de Ioan Micula cu ocazia nunţii fiicei sale PE ASCUNS. Cu toate că Ioan Micula le-a interzis propriilor angajaţi chiar şi să privească spre lucrările derulate în interiorul restaurantului Transilvania, BIHOREANUL a obţinut câteva imagini de acum două săptămâni. Ele demonstrează că, în ciuda interdicţiilor impuse de autorităţi, lucrările au continuat fără nicio problemă
Micula, grandomanul: Nimeni nu a putut opri aroganţele imaginate de Ioan Micula cu ocazia nunţii fiicei sale UN BLOC PENTRU O NOAPTE. Din motive numai de el ştiute, Micula vrea să-şi cazeze invitaţii la nuntă pe propriul domeniu, unde a ridicat în acest scop un ditamai blocul. La ce i-o folosi după plecarea musafirilor, numai el ştie...
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Banii dictează. Aceasta pare a fi singura lege pe care Ioan Micula o respectă. De mai bine de o jumătate de an, inspectorii Direcţiei pentru Cultură, funcţionarii Primăriei, poliţiştii, procurorii şi judecătorii n-au reuşit să oprească lucrările ilegale începute în februarie în interiorul restaurantului Transilvania, unde e programată, în acest week-end, nunta fiicei cele mari a milionarului, Olivia.

Deşi s-a ales inclusiv cu o plângere penală, magnatul nu numai că n-a oprit şantierul, ba a şi perseverat: la fel de nelegal a ridicat un bloc în curtea propriei vile de pe dealurile Oradiei, doar ca să-şi cazeze invitaţii în apartamente pe care, probabil, le vrea cu mai multe stele decât ale oricărui hotel din oraş...

Nuntă-monument

05-ioan-micula_bihoreanul.jpgÎn februarie, BIHOREANUL semnala pentru prima oară că în interiorul restaurantului Transilvania din Piaţa Ferdinand au început, pe şest, ample lucrări de renovare. Deranjul era justificat: Olivia, fiica cea mare a patronului Ioan Micula (foto), se mărită cu iubitul ei, Dorin Floruţa, pe care îl cunoscuse în timpul studiilor, în Anglia.

Opulent prin excelenţă, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie nu putea decât să epateze şi la ceea ce se ambiţiona să fie nunta anului. Micula a decis ca evenimentul să se ţină în propria "curte", aşa că, la comanda sa, muncitorii au acoperit geamurile dinspre stradă cu panouri din lemn, pentru a nu atrage atenţia, şi au început şantierul pentru extinderea localului. Fără însă să fi avut - pentru că nici nu l-a cerut - un proiect avizat, aşa cum prevede legea în cazul clădirilor-monument, de către Comisia pentru protejarea monumentelor, ce funcţionează pe lângă Direcţia de Cultură.

Lucrări sub plase

Autorităţile au reacţionat timid. Şeful Direcţiei pentru Cultură, Lucian Silaghi, a notificat în scris proprietarul clădirii, firma Transilvania Complex, asupra cerinţelor legale. Hârtia însă n-a impresionat, iar lucrările au continuat în acelaşi ritm. Au fost acoperiţi cu plase şi pereţii interiori, ca nu cumva angajaţii, ameninţaţi de altfel cu concedierea, să "trădeze" cu poze. Spaţiile au început să fie recompartimentate, pentru a tripla capacitatea sălii de la 200 la 600 de locuri, câţi invitaţi sunt aşteptaţi la nuntă.

Pentru că firma lui Micula nu avea nici autorizaţie de construcţie de la Primărie, Poliţia Locală a încercat să facă un control, dar agenţii au fost ţinuţi la uşă, fiind nevoie ca însuşi primarul Ilie Bolojan să meargă în inspecţie. În aprilie, edilul concluziona că lucrările urmăreau doar "eliminarea amenajărilor parazitare din anii 1975, 1987 şi 2005", fără a afecta structura de rezistenţă a clădirii. Transilvania Complex a fost amendată cu blândeţe, cu doar 1.000 lei, şi somată să intre în legalitate.

Urgenţă... cu amânare

Oamenii lui Micula şi-au văzut mai departe de treabă, aşa că în iunie Primăria a făcut o plângere penală la Parchetul Oradea împotriva firmei, refuzul de conformare la dispoziţia primarului fiind infracţiune. Ancheta, însă, nici n-a pornit cu adevărat întrucât, coincidenţă sau nu, singurul ofiţer al Compartimentului Patrimoniu din cadrul Poliţiei Bihor, cel care trebuia să facă cercetările, a fost trimis în concediu.

Încercând să oprească un dezastru, Direcţia pentru Cultură a recurs la o altă variantă. Cu argumentul că stricăciunile aduse clădirii pot fi iremediabile, a cerut ca printr-o procedură de urgenţă, continuarea lucrărilor să fie interzisă de un judecător. De două luni, însă, procesul deschis la Judecătoria Oradea e tergiversat, avocaţii lui Micula invocând tot felul de tertipuri pentru a evita o soluţie. Ba au adus ca martori tineri care să jure că au nevoie de sală pentru propriile nunţi, ba că Primăria şi Direcţia pentru Cultură nu aveau competenţa "să se bage" în treburile lui, deoarece clădirea e proprietate privată. Următorul termen a fost fixat pe 29 august, cu doar o zi înaintea nunţii, când oricum lucrările vor fi încheiate.

Termopane, termopane...

BIHOREANUL a aflat că în ultimele luni la restaurantul Transilvania s-a lucrat zi-lumină, iar săptămâna trecută renovarea era aproape gata: pereţii erau deja zugrăviţi, iar pe pardoseală se turna mozaic. Mai multe imagini parvenite ziarului arată că în locul nuanţelor de crem şi galben, folosite iniţial la vopsirea pereţilor, sala este acum albă în întregime, decoraţiunile florale de pe tavan ieşind astfel şi mai mult în evidenţă.

O altă noutate este "dublarea" ferestrelor ce dau spre Piaţa Ferdinand: în exterior, spre stradă, le-a fost păstrată tâmplăria din lemn, dar în interior peste ele au fost pur şi simplu lipite ferestre de aceeaşi formă şi mărime, însă din plastic, care doar imită culoarea lemnului. De asemenea, toţi stâlpii interiori au fost capitonaţi cu un material textil.

Povestea liftului

"Diriginte de şantier" a fost chiar viitorul ginere, Dorin Floruţa, care a supravegheat atent lucrările. Fost fotbalist, acesta a comis, la un moment dat, un pocinog care l-a enervat chiar şi pe tatăl-socru. Pentru extinderea sălii, tânărul a cerut dezafectarea liftului din fier, tăierea lui şi predarea la un centru de colectare. Muncitorii povestesc că Micula a vrut să recupereze liftul de la fier vechi, până şi el fiind convins că - deşi fusese montat în perioada comunistă - acesta avea, pe lângă funcţionalitate, şi o valoare arhitecturală. N-a avut însă ce să recupereze, căci liftul era de mult bucăţele...

Elocvent pentru bunul-gust e faptul că beneficiarii au cerut ca pe pereţi să fie pictate nişte lebede uriaşe. Din fericire, au renunţat la ideea absolut chicioasă, nu e clar dacă din proprie iniţiativă sau la insistenţele arhitecţilor. N-au vrut însă să renunţe la decizia de a monta termopane cu ramă din plastic, dovadă că uşile de serviciu ale restaurantului au fost făcute din acest material, exact ca într-o cantină oarecare.

Hotelul Micula

Dacă încăpăţânarea de a renova restaurantul fără autorizaţie poate fi înţeleasă prin ambiţia unui tată de a-i oferi fiicei o nuntă "ca-n poveşti", o altă decizie a magnatului frizează absurdul, megalomania. Pe domeniul său de pe strada Colinelor, unde are o vilă cât un supermarket, Micula a decis construcţia unui bloc cu patru etaje plus mansardă!

Pe locul unei vechi construcţii, mult mai mici, noul imobil a fost ridicat pe o structură din fier, iar muncitorii spun că are cel puţin 60 de camere. Săptămâna trecută, se lucra la finisarea unei jumătăţi a blocului, cealaltă urmând să fie terminată până la finele săptămânii în curs.

Meşterii povestesc că blocul a fost ridicat pentru cazarea unei părţi din invitaţii aşteptaţi la nuntă! "Ne-a zis clar că trebuie să terminăm până atunci", povesteşte un meseriaş. Care o fi motivul pentru care magnatul n-a vrut să-şi găzduiască invitaţii în hotelurile de lux din oraş şi împrejurimi, ci într-o clădire care încă va mirosi a vopsea, numai el ştie. Cum tot numai el poate şti ce va face după nuntă cu măgăoaia din propria-i curte.

Sfidare maximă

Mai greu de înţeles, pentru un om normal, e faptul că blocul a fost construit, şi el, fără autorizaţie! În februarie, prin firma Certinvest, Micula a solicitat Primăriei un certificat de urbanism pentru extinderea casei, dar n-a mai revenit să ceară şi autorizaţia propriu-zisă.

Săptămâna trecută, la poartă i-au bătut şi poliţiştii locali, care l-au şi amendat, cu 2.000 lei, pentru "etajare construcţie existentă fără autorizaţie de construire". La fel ca în cazul şantierului de la restaurant, agenţii au dispus şi sistarea lucrărilor până la intrarea în legalitate, ceea ce, evident, nu s-a întâmplat.

În fond, dacă nu s-a conformat când a fost vorba de un monument, era aproape firesc să n-o facă nici pentru o clădire ce "creşte" în ograda sa, fără vreo legătură cu patrimoniul oraşului. Oricum, pentru el setea de grandoare e mai presus de orice lege. Şi cine să-l oprească?


05-cuplu_bihoreanul.jpgNUNTĂ CU FIGURI
Invitaţi de soi, plicuri pe măsură

Petrecerea de nuntă a Oliviei Micula cu Dorin Floruţa (foto) va aduna, zic unii dintre colegii de generaţie ai tinerei perechi, peste 600 de invitaţi, inclusiv VIP-uri precum membri ai familiei regale din Suedia, ţară ai cărei cetăţeni sunt Ioan şi Viorel Micula şi familiile acestora, poate chiar un şef de stat, diverşi oficiali români şi străini. Bucătar şef va fi faimosul Cătălin Scărlătescu, cunoscut publicului din emisiunea Master Chef, iar pe scena anume amplasată în restaurant vor urca artişti de top, de ordinul zecilor.

BIHOREANUL a mai aflat că invitaţii locali mai "modeşti" din Oradea se întreabă cât de gros ar trebui să fie plicul în care să pună "cinstea miresei" şi ar fi convenit între ei să nu contribuie cu mai puţin de 1.000 euro. Numai să nu se facă de râs doar cu atât!

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
33 Comentarii
Se vede ca nu are bun-gust
Poti sa ai bani, dar se vede de la o posta lista de bun-gust, nu doar a produselor lui, ci si a constructiilor lui. Un arhitect mai bun nu a gasit? :)
Postat 26 Iulie 2023, 14:37 de unu
Mai faceti ca-i de bine !!!
Parerea mea este ca de aceasta data ai fwwwuttt un cal.....in pa.....ai obtinut ce ai dorit ATENTIE MAXIMA.....Sa vedem ce urmeaza.....
Postat 29 August 2014, 11:54 de WALK
tata,barosanu
Si la nunta cea mare va fi bufet suedez ? Cu ,,pernite'' cu cacao,apa care face minuni ,palinca de bihor si bere burger ? Faina nunta cred c-o sa fie !
Postat 28 August 2014, 22:11 de pusca si curaua lata
Pariem ca nu vine nici un sef de stat?
Pot paria ca nu vine nici un sef de stat,nici un aristocrat suedez ori din Burkina Fasso.Astea-s fitze de parveniti. Au stricat un monument istoric,ca niste ghertoi.
Postat 28 August 2014, 17:24 de RMV
Hahaha
E doar un * de Cacaceni..!Ce pretentii sa ai la taranul ajuns milionar???????????Astept detalii despre ce faceau fr Cacaceni in timpul lui Ceasca...!Secu,militie,turnatori,sifoane nu--i asa????????????
Postat 28 August 2014, 08:04 de Nea taticu
si daca va iesi frumos ce ne facem?
SI DACA VA IESI FRUMOS DUPA RENOVARE CE NE FACEM? LUAM LA RAND CLADIRILE DE PE CORSO SI ;LE TRANSFORMAM IN SALA DE NUNTI. ASA, SA NU NE CADA TENCUIALA IN CAP.
Postat 27 August 2014, 21:29 de grandomanul
EMKE KAVEHAZ
ACEASTA CLADIRE A FOS CONSTRUITA IN ANUL 1902, IN STIL ART NOVEAU IN BAZA UNUI PROIECT ELABORAT DE ARHITECTUL FRANCISC STARILL. AICI A FUNCTIONAT CELEBRA CAFENEA "EMKE" LOCUL PREFERAT AL MARELUI POET MAGHIAR ADY ENDRE. CRED CA MAI EXISTA ACEA PLACA COMEMORATIVA PE PERETII CLADIRII CARE AMINTESTE ACEST FAPT.
Postat 27 August 2014, 21:16 de ORADEAN
SUPERPOZA
Ce atmosfera de epoca! ?imgurl=http%3A%2F%2Famfostacolo.ro%2FFOTO%2FGENUINE%2Fd003%2F3848%2F269_8430_48.jpg&imgrefurl=http%3A%2F%2Famfostacolo.ro%2Fpoze-fotoimpresii.php%3Fstatiune%3Doradea-romania%26sid%3D1234%26p%3D55&h=303&w=477&tbnid=Wv9EYlPblNjYnM%3A&zoom=1&docid=diFEXz5_D14CXM&ei=rhz-U-uRCLSw7AaZrYHYBQ&tbm=isch&ved=0CCAQMygEMAQ&iact=rc&uact=3&dur=715&page=1&start=0&ndsp=15
Postat 27 August 2014, 21:04 de renypapusa
TIMISOARA
Nu demult am citit in presa oradeana ca ne-au vizitat trei ziaristi din Austria , care au fost de prima data la noi si au scris despre orasul nostru si l-au recomandat celor care doresc sa viziteze Romania. Un punct forte al orasul nostru a fost in opinia lor centrul istoric, cladirile vechi, care au pastrat farmecul arhitectural al epocilor trecute. Centrul istoric al Oradiei este un lucru cu care intr-adevar ne putem mandri, dar daca nu se schimba ceva spre bine, in curand, in loc de fatadele admirate tat de mult de straini o sa vedem doar plase de siguranta, care ne apara de tencuieleile care cad. Autoritatile ar trebui sa ia masuri ca toate cladirile istorice din centru sa fie renovate dupa un plan elaborat si verificat de persoane competente si pricepute. Este de nepermis ca o cladireca cea despre care este vorba in articol a fie lasata lalatitudinea si gustul unuiom nepriceput in ale arhitecturii. Fie el chiar sdi un Micula. Am vazut cateva cladiri si intrari renovate intr-un stil de nedescris ex. intarea in fosta gradina de vara de la hotel Parc... foarte trist.
Postat 27 August 2014, 20:58 de POVESTITORUL
Locuri de parcare
La o sala de nunti de 600 de persoane poate asigura Primaria locuri de parcare? Ce faci cu masinile invitstilor daca in zona nu gasesti loc nici sa te opresti, nu sa stationezi. Stradutele din zona sunt arhipline de masini, ma intreb ce va fi daca se vor tine nunti acolo.
Postat 27 August 2014, 19:58 de Agentul
avize
Adevarul este ca se fac multe costructii, modificari, renovari in Oradea pt ca daca vrei sa obtii o autorizatie ai nevoie de o suta de avize si semnaturi. Daca te duci sa iei o semnatura, sigur te amana sau te refuza, te plimba pe la toate birourile, ca li frica sa semneze un document chiar daca totul e in regula. Se tem toti functionarii ca vor fi verificati, mai ales cand e vorba de Micula sau de alta persoana cunoscuta, ca vor fi banuiti de luare de mita sau favorizare. Mai bine te plimba si mai cer inca doua trei documente sa fie siguri ca nu te-au servit pe loc. toti se tem ca vor fi verificati si peste zece ani pentru o semnatura data. Si uite asa obtinerea unei autorizatii poate dura o vesnicie, mai ales daca ai nevoie de niste semnaturi si de la patrimoniu sau culte. De aceea se misca lucrurule in Oradea asa de bine, suntem codasi, dar primii la birocratie.
Postat 27 August 2014, 18:25 de greuceanu
buna gagica
bunuta pyssi asta a lu micula. Proasta insa , daca numai cu fraieru ala din poza si-a gasit sa se marite
Postat 27 August 2014, 17:55 de Reet
Cine iese ultimul din tara
" Saracia noastra ne omoara, De atîta mars ne doare splina, Cine iese ultimul din tara E rugat sa stinga si lumina." ADRIAN PAUNESCU
Postat 27 August 2014, 17:35 de adrian paunescu
afara
AFARA CU EI DIN TARA! AU FACUT ATATA RAU DEJA, AU NENOROCIT FAMILII. SA MEARGA IN SUEDIA , SA FACA LEGEA ACOLO, SA VANA CHIMICALELE LOR ACOLO. CLADIREA RESTAURANTULUI TRANSILVANIA AR TREBUI SA FACA PARTE DIN PATRIMONIUL NATIONAL, NU SA FIE DATA PE MANA UNOR PARVENITI. PLECATI DE AICI, LASATI-NE!
Postat 27 August 2014, 16:23 de romanul sudist
Banii fac legea
Sigur daca are bani face ce vrea. Daca vrea sa violeze bunul simt si tot ceinseamna bun simt si traditie, o face. De ce? Pentru ca poste
Postat 27 August 2014, 16:17 de Barosanu
CROWN
ZILE LA RAND AU PROIECTAT SIGLA LOCALULUI PE CLADIREA TEATRULUI. DACA ASTA S-A PUTUT INTAMPLA INTR-UN ORAS CIVILIZAT, ORICE SE POATE INTAMPLA. MA MIR CA NU INCHIRIAZA CLADIREA TEATRULUI PT NUNTA FIICEI SALE. CA DACA AR VREA, AR PUTEA.....
Postat 27 August 2014, 16:02 de marinica
oooh daaa!
Casa Regala a Suediei?Da ce, vine Regele Gustaf de-i asa mare lauda?Mai repede vreo " verisana ".Ma gandesc ca daca erau asa vazuti ramaneau acolo...doar ca-i greu cu Fiscul lor. Apoi autorizatii se dau mai repede ca-n trecut doar ca in cazul asta nu le mai aproba nimeni stricaciunile,asa ca au sarit peste.
Postat 27 August 2014, 15:57 de cthirtyfirst
sa stii
ca m-am gandit le ceea ce ai scris si trebuie sa-ti dau dreptate,daca ai sta dupa lege in tara asta mori de foame sau pleci,aici nu faci bine nimic,sau,stau unii pe tusa(bine platiti) si te-asculta ce vorbesti pe la telefon si-ti iau tot,tara capitalista in care bogatii sunt angajatii statului...
Postat 27 August 2014, 13:18 de @Nume
floruta =0
Fratii aia floruta niste nulitati care s au vandut pe 10 lei toata viata.....auzi ca s au cunoscut in londra...de unde sa aiba saracia aia bani sa stea in londra cand stateau toti 3 frati amarati intr un apartament distrus lasa ca acuma dorelu s a imbracat pe banii socrului acuma tre sa i tina si pe ceilalti 2 boschetari oricum is obisnuiti ei sa atarne mereu de altii....niste nulitati
Postat 27 August 2014, 12:49 de dudu
Piturca- decorari interioare
E tare asta, cladire monument renovata/decorata dupa gusturile unui fotbalist! Si mai tare e primarul, care amendeaza-l cu 30.000 de lei pe unul care arboreaza un steag, iar pe astia care distrug un monument al orasului ii pedepseste cu 1000 de lei! Bolojane, ti s-au atrofiat cumva 00-le?
Postat 27 August 2014, 12:29 de Piturca Victor
Nu faci din tarani badarani caracter memorabile
Institutiile statului acum PSD-iste vegheaza ce? Suntem iar de rasul lumii...cum sa construiesti in mijlocul orasului sala de nunti/petreceri crezand ca aceasta nu va deranja pe nimeni? Asta ati votat oameni asta primiti? Credeti ca pe vremea lui Ponta institutiile statului reactioneaza? nouppp....nici vorba doar e stat in stat....
Postat 27 August 2014, 11:34 de Ion
Patetic
Vine familia regala din Suedia, o cinste pe care nici un partid din tara asta nu a reusit sa il onoreze, si asemenea articol se publica? Cat era taxa sa nu apara acest articol ca se pare ca nu a fost platita. Jalnic, Jalnic, articol, dar asteptarile oricum nu au fost mari de la 'jurnalisti'
Postat 27 August 2014, 11:21 de Me
Afaceri miculesti
Certinvest este cea mai veche societate de administrare a investitiilor de dupa 1989, gestionand pana la achizitia ei de catre Micula mai multe fonduri de investitii si portofolii private din Bucuresti. Micula a cumparat-o in urma cu mai multi ani, iar dupa ce a adus-o aproape de faliment, a mutat-o in Oradea, pe str. Teatrului 5, schimbandu-i in totalitate obiectul de activitate. La ora actuala este o firma care acopera unele activitati ale lui Micula Ioan, dintre cele care nu platesc taxe si impozite la stat, avand profit zero in mod permanent.
Postat 27 August 2014, 10:48 de Bear
SCANDAL INUTIL
MICULA FACE ORICE VREA PENTRU CA EL E CEL CARE A FACUT PNL BIHOR CU POPA CORNEL PRESEDINTE, CU FINANTARE SI TOT TACAMUL, IAR BOLOJAN A AJUNS PRIMAR PE LINIA ASTA CA A FOST INTOTDEAUNA SLUGA SI SPONSORIZATUL DE SERVICIU. INAINTE A FOST PREFECT SI SECRETAR GENERAL AL GUVERNULUI, FACUT TOT DE MICULA, CU SARCINA PRECISA DE A ACOPERI MATRAPAZLACURILE CLANULUI DE LA CACACENI. IN 2008 ORADENII SI-AU FACUT PRIMAR NU PE BOLOJAN CI PE MICULA, CU TOATA IGNORANTA SI AMATORISMUL DE CARE A DAT DOVADA INCA DE CAND I S-AU PUS NISTE BANI IN MANA DE NISTE SECURISTI CARE I-AU SPUS SA FACA AFACERI IN ROMANIA SI SA-I INMULTEASCA, PLECAND DIN SUEDIA UNDE SINGURA LUI AFACERE ERA SA INCASEZE BANII DIN AJUTORUL SOCIAL SI SA O PROSTEASCA PE NEVASTA SUEDEZA CA EL E CEL MAI TARE DIN PARCARILE DE PE PLAIURILE NATALE.
Postat 27 August 2014, 10:38 de ZOOM
continuare.
Apoi la Vulturul Negru s-au desfiintat,demolat, camere intregi ca doar a fost schimbata destinatia initiala,ce din memoria orasului,de hotel.Prea mult deranj nu s-a facut in cazul acela,deci nu ma mira nimic in orasul asta.Avem primar doar inainte de alegeri sau pina cind da de "pasarica" .
Postat 27 August 2014, 10:33 de cthirtyfirst
oooh daaa!
Problema este ca se face prost,seara se vede de la becuri ca fatada e plina de valuri,sub streasina cade deja tencuiala,geamurile compartimentate ca cele mari erau "incomode" la deschis.La interior cine stie,ca doar nu vede oricine si nici nu cred ca vor avea multi clienti dupa,lumea nu se ingramadeste in localurile lor.Problema principala este ca acesti "domni" sint proprietari vremelnici,asa cum au fost toti,isi lasa amprenta prin prost gust.Una este restaurare,alta este renovare,in fond vorbim de monument istoric.Renovare poate fii si roz la ce fata are "domnisoara" din fotografie.
Postat 27 August 2014, 10:14 de cthirtyfirst
Si, cu amenda de 2.000 lei s-a incheiat istoria?
Bravo domn' primar, ai mai comis-o odata, ca ti-a fost jena sa iei mai mult, inclusiv cu obligaria dezafectarii noilor constructii ilegale, de la cel care ti-a aranjat datoria de 3 miliarde la finantele alesdene, la momentul cand tot el te-a facut prefect. Dator vandut fiind domn' primar, esti tot atat de bun precum seful tau de partid care vinda copii canadienilor si dadea meditatii pentru a-si face cat de multe case. Dar la nunta ai fost iar darul l-ai predat la timp! Credeti ca cei din Casa Regala a Suediei sunt amatori de lautari? Nu! Credeti ca primarul care pastoreste in numele lui Micula Cacaceni, poate fi considerat sef de stat, precum stat in stat? Nu! Pai atunci despre ce vorbim?
Postat 27 August 2014, 10:07 de Snow
re: unu
Sa plece suedezii astia, ca io stau sa le mananc coliva !!!
Postat 27 August 2014, 09:53 de WinDos
Pana si Becali are mai mult gust ...
... chiar si la oile lui din fundul curtii de la Pipera este mai elegant.
Postat 27 August 2014, 09:50 de Mind
felicitari
Daca faci, nu e bine ca faci, daca nu faci, nu e bine ca nu faci! In tara asta nu o gasesti numai papagali pe care ii manca in ..... adica orice ai face nu e bine. Altii nu suporta pe Base, altii pe Ponta, altii pe Micula.........iar altii nu suporta pe nimeni :)) daca astepta dupa aprobari, fratilor, multe taxe avea, si poate nici azi nu era facut nimic, ca dureaza, inca nu s-o pus prafu pe dosar (asa e in Romania). Numai cei ce au trecut pe acolo stiu despre ce e vorba. Bravo, arata frumos!
Postat 27 August 2014, 09:48 de Nume
de-aia
trebuie plecat din tara asta...
Postat 27 August 2014, 09:16 de unu
sal
arogante!?!?!?...care arogante...??ce titlu de articol
Postat 27 August 2014, 09:15 de salut
...
...din tzarani nu faci domni...
Postat 27 August 2014, 08:58 de pannonia
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6739 RON
  • 1 EUR = 4.9754 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON