URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 19 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
25 Martie 2020, 08:35

Mereu la modă - Ce nu trebuie să lipsească din garderoba niciunei femei

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Este recunoscută pasiunea femeilor pentru modă şi dorinţa de a fi mereu în pas cu ea. Indiferent câte articole am deţine, mereu avem impresia că tot ne lipseşte ceva. Există totuşi câteva articole care au reuşit să treacă testul timpului, devenind piese de rezistenţă. Iată câteva articole vestimentare atemporale pe care ar trebui să le ai în garderobă, indiferent de sezon:

Rochia neagră. Scurtă, lungă sau de lungime medie, uşor de purtat şi de asortat, rochia neagră rămâne în topul eleganţei şi rafinamentului. Celebra creatoare Coco Chanel a fost cea care a impus-o şi iată că a rămas până în prezent cel mai popular articol vestimentar. Pentru a salva timp şi energie, îţi recomandăm să îţi arunci o privire la aceste rochii de ocazie şi, cu siguranţă, vei găsi modelul care te va salva din încurcătură.

Fusta creion. Creatorul de modă Chiristian Dior a fost cel care a lansat-o în anii `50 şi de atunci se poartă în orice sezon şi este cotată ca una dintre cele mai apreciate piese vestimentare. Fusta creion avantajează atât persoanele înalte, cu silueta pară sau clepsidră, care au talia îngustă, şoldurile late şi picioarele subţiri cât şi de către persoanele suple care o pot purta cu pantofi cu toc pentru a-şi pune în evidenţă silueta.

Pantalonii cigarette, conici sau drepţi. Aceste modele pot fi purtate atât la birou cât şi pentru o ţinută ceva mai elegantă. În functie de conformaţia corpului, alege perechea care te avantajează şi integreaz-o în ţinutele tale alături de accesoriile potrivite. Indiferent că le vei asorta cu o pereche de stiletto sau un pantof cu talpă joasă, aceste modele se pretează mai multor abordări.

Cămaşa clasică. O cămaşă albă bine aleasă îţi va scoate orice outfit din anonimat. Tu trebuie să ştii ce aer vrei să îi dai ţinutei şi să mixezi elemente care să întregească imaginea.

Pantofii stiletto. Realizaţi într-o gamă largă de culori, alege să îi porţi pe cei în nuanţe puternice, cu care să atragi toate privirile. Modelul poate fi unul simplu sau sofisticat, iar înălţimea tocurilor poate să difere, în funcţie de gradul de confort.

Purtaţi cu fustă sau rochie, pantofii stiletto avantajează femeile cu picioare lungi şi glezne subţiri. Dacă au un toc foarte înalt, persoanele plinuţe îi pot purta la o ţinută cu o pereche de pantaloni.  Ziua la serviciu sau seara la evenimente speciale, pantofii stiletto te vor pune întodeauna în valoare.

Costume de baie. Zilele relaxante de vară au uniforma lor. Este vorba despre costumul de baie, cea mai libertină piesă vestimentară după care tânjim un an întreg. Este important să alegi un model care să te avantajeze.

(advertorial)

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON