URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 19 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
13 Mai 2022, 10:00

Meci de old-boys FC Bihor - UTA, sâmbătă la Stadionul Municipal, în memoria lui Dumitru Burescu

Meci de old-boys FC Bihor - UTA, sâmbătă la Stadionul Municipal, în memoria lui Dumitru Burescu sursa foto: Bihorpenet.ro
0 clipuri
0 audio
0 fisiere


 

Stadionul „Iuliu Bodola” va găzdui sâmbătă un joc de fotbal de old-boys menit a-l comemora pe Dumitru Burescu, jucător la FC Bihor, trecut la cele veșnice anul trecut, la doar 54 de ani.

Astfel, două echipe ale căror tricouri au fost îmbrăcate în timpul carierei de fostul fotbalist, FC Bihor și UTA, se vor întâlni de la ora 12, pe Stadionul Municipal.

Ideea a aparținut componenților echipei de old-boys din Oradea, unde Dumitru Burescu a fost președinte și sponsor.

Meciul va opune echipele Old-Boys FC Bihor și Old-Boys „Bătrâna doamnă” UTA Arad.

Pentru echipa orădeană și-au anunțat, până acum, prezența: Ioan Pap-Deac, Petre Câmpan, Sandor Kulcsar, Sorin Cigan, Vlarimir Tămaș, Alexandru Kiss, Mircea Ciocan, Zeno Bundea, Adrian Anca, Mădălin Popa, Claudiu Mutu, Sorin Todea, Stelian Farcău, Marcel Abrudan, Sorin Simuț, Florin Negrea, Sebastian Platon, Dan Chiș, Walter Schoger, Gelu Siman, Cristian Țîrlea, Victor Mihalcea, Lucian Gabor, Ghiță „Diego” Fărcuț, Marius Popa, Valentin Hăbășescu, Călin Chișe, Dumitru Măniguțiu și Adrian Moisa, acesta din urmă fiind președintele Old-Boys FC Bihor.

De cealaltă parte, în formația arădeană se vor regăsi foști fotbaliști precum: Dorel Toderaș, Alin Gligor, Sandu Gaica, Adrian Negrău, Dorel Mutică, Sebastian Huțan, Costel Bogoșel, Alin Drăgan, Marius Grad, Norbert Varga, Adrian Piț și alții, așteptându-se și un răspuns final din partea legendarului Helmuth Duckadam.

Potrivit organizatorilor, la echipa orădeană se mai așteaptă confirmările finale ale lui Cosmin Bărcăuan, Cristian Luca și Ion Dumitra, dar nu sunt excluse și alte nume surpriză.

„Așteptăm cât mai multă lume la stadion să cinstim cum se cuvine memoria fostului nostru coleg și prieten Dumitru Burescu. Foști coechipieri și nu numai vor juca în memoria lui. Vrem să unim cât mai mulți foști fotbaliști bihoreni în acest proiect, lăsând la o parte orice orgolii. Ușa este deschisă pentru oricine, ideea principală e să fim un grup cât mai unit. Prin Old-Boys FC Bihor dorim să funcționăm și ca o fundație să fim alături de foști jucători, să-i sprijinim la nevoie, astfel că orice sponsorizare din partea firmelor este binevenită”, a declarat președintele Old-Boys FC Bihor, Adrian Moisa.

Intrarea spectatorilor la meciul de sâmbătă este liberă.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON