URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 11 MAI 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
La nivel de Oradea şi Bihor, aşa cum arată marile proiecte de investiţii, este evident că în doi-trei ani vom avea o infrastructură aeroportuară, feroviară şi rutieră absolut rezonabilă. La fel e şi cu spitalele şi şcolile, care, după ani buni de investiţii, încep să ofere condiţii mai mult decât decente.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Pe 9 iunie, românii îşi vor alege nu doar primarii, ci şi eurodeputaţii. Suntem tentaţi să ignorăm importanţa scrutinului european, deşi afacerile europene sunt de fapt afaceri interne, ale noastre. Ne privesc direct, căci şi noi putem hotărî cum sunt gestionate, trimiţând în PE 33 de reprezentanţi şi având un comisar în executivul Uniunii.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Partidele și-au depus candidaturile pentru alegerile locale. Ce vă doriți de la viitorul primar și viitoarea administrație a Oradiei?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 29 aprilie 2024 a fost publicată în Monitorul Oficial și urmează să intre în vigoare o lege care modifică Codul rutier și are o istorie interesantă. Legea va intra în scurt timp în vigoare și va permite deținătorilor de permis categoria B (valabil pentru autoturisme) să conducă și motociclete, în anumite condiții.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
22 Iulie 2020, 12:55

Made in Italy în România: La Oradea se naște Milano 5 by Vannis Marchi, un grandios proiect imobiliar (FOTO / VIDEO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Cu scopul declarat de a aduce în România stilul de viaţă luxos din Milano, antreprenorul italian Vannis Marchi începe o nouă şi importantă investiţie imobiliară, numită Milano 5 by Vannis Marchi, dorind să creeze un cartier verde, de cea mai bună calitate, în Oradea, oraş pe care îl consideră "un adevărat colţ de rai din Transilvania".

Co-fondator al brandului textil şi de încălţăminte Liu Jo, omul de afaceri italian este activ de mai mult timp în sectorul imobiliar, cu activităţi de real estate de prestigiu. Acum, a ales să îşi consolideze şi mai mult legătura, începută în 2004, cu una dintre cele mai fascinante destinaţii din România, Oradea, cunoscută pentru inconfundabilul său stil Art Nouveau şi pentru vivacitatea oraşului, frumos ca o bijuterie.

Linişte, relaxare, verde...

Milano 5 by Vannis Marchi (foto) este unul dintre cele mai importante şi interesante proiecte realizate vreodată în România. Edificat într-o singură zonă, în stil Liberty, cartierul va fi construit în apropierea principalelor puncte de legătură ale oraşului-capitală, faimos şi pentru băile termale, aquapark-urile şi SPA-uri de foarte bună calitate. Amplasamentul este pe Calea Ciheiului, spre Băile Felix, şi se află exact la locul potrivit, înconjurat de linişte şi zone verzi, garantând un microclimat mediteranean specific.

Până la sfârşitul anului, se va finaliza primul lot de 145 de apartamente, inovatoare atât din punct de vedere al designului, cât şi al confortului. Un complex de locuinţe spaţioase, luminoase şi de cea mai bună calitate, foarte bine integrate în ambient, cu spaţii verzi şi o zonă dedicată copiilor, caracterizate printr-un raport excelent calitate-preţ, inclusiv datorită contractelor încheiate cu societăţi locale serioase de construcţii.

Zonă rezidenţială exclusivistă

Actuala investiţie pentru Milano 5 by Vannis Marchi se ridică la câteva zeci de milioane de euro, dar sunt deja prevăzute noile faze de dezvoltare, pentru un buget total de 180 milioane euro, ceea ce va duce în final la construirea unei zone rezidenţiale avangardiste, cu o puternică amprentă verde, cu peste 2.700 de apartamente, în următorii ani. Cartierul va beneficia şi de o sală de sport polivalentă, precum şi de spaţii comerciale, care îi vor creşte atractivitatea.

Pe lângă impunătoarea zonă Milano 5 by Vannis Marchi, se află deja în studiu un maxi-hotel în cunoscuta staţiune balneară Băile Felix, care se află la câţiva kilometri de Oradea, şi Villaggio Venezia by Vannis Marchi, care va fi un cartier de vile în zona lacului Săldăbagiu de Munte, o localitate mică, înconjurată de verdeaţa adiacentă oraşului. Ambele proiecte sunt într-un stadiu avansat, achiziţia terenului aferent fiind deja finalizată.

Pe urmele lui Berlusconi

"Cunosc România de mai mult timp şi, după primele investiţii în terenuri şi clădiri, am decis să-mi consolidez în continuare relaţia cu frumosul oraş Oradea, deoarece cred în dinamica acestui oraş şi a cetăţenilor săi, susţinută de o administraţie locală foarte eficientă şi hotărâtă. Alegerea numelui Milano 5 by Vannis Marchi s-a născut din dorinţa de a combina frumuseţea tradiţiei italiene cu cea românească, fiind un adevărat tribut adus succesului şi inovaţiilor din zona rezidenţială, reprezentate de proiectele Milano 2 şi Milano 3 ale lui Silvio Berlusconi, cu care am avut ocazia şi plăcerea de a mă întâlni şi discuta personal", spune Vannis Marchi, creatorul Milano 5 by Vannis Marchi.

Antreprenorul consideră că noul cartier va fi ceva cu adevărat unic şi special, conceput pentru a exprima excelenţa imobiliară din Oradea, şi, cu siguranţă, îi va atrage pe cei care vor să fie inspiraţi de cel mai bun stil de viaţă italian.

Pariu pe viitor

"Un lucru ce m-a impresionat favorabil este determinarea localnicilor, care au o mare dorinţă de a creşte şi a prospera, iar acest lucru m-a făcut să cred şi să investesc în România. Cu această ocazie doresc să mulţumesc administraţiei locale, care ştie să încurajeze dezvoltarea oraşului, având o atitudine dinamică faţă de interesele comunităţii. Din acest motiv, sunt gata să depun toate eforturile pentru a creşte conexiunile cu Italia şi pentru a face cunoscut şi mai mult acest colţ de rai al Transilvaniei", mai declară Vannis Marchi.

Directorul general al proiectului este Rita Protopopescu, antreprenor în sectorul imobiliar, un chip celebru vreme de mai mulţi ani al televiziunii naţionale din România. Ea se mândreşte şi cu o lungă relaţie de muncă şi culturală cu Italia, ţara de care este inspirată, şi va coordona toate activităţile, atât pentru Milano 5 by Vannis Marchi, cât şi pentru Villaggio Venezia by Vannis Marchi. Dezvoltându-le cu grijă deosebită pentru lifestyle-ul imobilelor şi amprenta lor verde...

(advertorial)

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6364 RON
  • 1 EUR = 4.9753 RON
  • 1 HUF = 0.0128 RON