URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 28 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
De când au venit liberalii la conducerea Oradiei, numai de dezbinare avem parte. Se face un pod nou peste Criș: de ce se face? Și dacă se face, de ce are doar o bandă pe sens? La ce ne trebuie drum expres când pe terenurile alea vegetația creștea liniștită încă de pe vremea lui Ladislau Întemeietorul? Iar se fac pasaje supra și subterane? E scandalos cum se intervine la renovarea parcurilor, nu era mai bine înainte?!
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oradea și Bihorul au ajuns într-o perioadă fastă, cum din perspectiva dezvoltării infrastructurii n-au mai cunoscut niciodată. Anul acesta se deschid circulației o mulțime de noi drumuri, vreo 70 de kilometri: legătura centura Oradea - Autostrada Transilvania (chiar la finele acestei săptămâni), plus centurile Sânmartin, Aleșd, Beiuș, Oșorhei, Nojorid, Sântandrei (în vară). „Miracolul” ar putea fi explicat prin faptul că 2024 e an electoral. Și, da, este! Dar, totuși, nu asta-i explicația, ci parcurgerea întregii evoluții de la germinarea la coacerea proiectelor.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Din data de 31 martie, România devine, parțial, parte a spațiului de liberă circulație Schengen, aspect care ar trebui să ne bucure, ca națiune, deoarece vine după un îndelung proces de negociere cu celelalte state ale Uniunii Europene, aspectele privind negocierea cu Austria fiind comentate pe larg în ultima perioadă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
14 Iulie 2017, 14:34

Iohannis, viral pe Facebook: Noul look al preşedintelui, cu ochelari de soare gen Top Gun, a stârnit avalanşă de comentarii pe reţelele sociale (FOTO / VIDEO)

Iohannis, viral pe Facebook: Noul look al preşedintelui, cu ochelari de soare gen Top Gun, a stârnit avalanşă de comentarii pe reţelele sociale (FOTO / VIDEO) sursa: Facebook, Dan Pandrea
Iohannis, viral pe Facebook: Noul look al preşedintelui, cu ochelari de soare gen Top Gun, a stârnit avalanşă de comentarii pe reţelele sociale (FOTO / VIDEO) sursa: Facebook, Florin Negruțiu
Iohannis, viral pe Facebook: Noul look al preşedintelui, cu ochelari de soare gen Top Gun, a stârnit avalanşă de comentarii pe reţelele sociale (FOTO / VIDEO) sursa: Facebook, Kiss FM
Iohannis, viral pe Facebook: Noul look al preşedintelui, cu ochelari de soare gen Top Gun, a stârnit avalanşă de comentarii pe reţelele sociale (FOTO / VIDEO) sursa: Facebook, Lungu Marinel
Iohannis, viral pe Facebook: Noul look al preşedintelui, cu ochelari de soare gen Top Gun, a stârnit avalanşă de comentarii pe reţelele sociale (FOTO / VIDEO) Sursa: Facebook, Politic Fun
Iohannis, viral pe Facebook: Noul look al preşedintelui, cu ochelari de soare gen Top Gun, a stârnit avalanşă de comentarii pe reţelele sociale (FOTO / VIDEO) Sursa: Facebook, Politic Fun
Iohannis, viral pe Facebook: Noul look al preşedintelui, cu ochelari de soare gen Top Gun, a stârnit avalanşă de comentarii pe reţelele sociale (FOTO / VIDEO) Sursa: Facebook, Politic Fun
Iohannis, viral pe Facebook: Noul look al preşedintelui, cu ochelari de soare gen Top Gun, a stârnit avalanşă de comentarii pe reţelele sociale (FOTO / VIDEO) Sursa: Facebook, Politic Fun
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Imaginile în care preşedintele Klaus Iohannis apare îmbrăcat lejer şi cu ochelari de soare gen Top Gun la baza militară Mihail Kogălniceanu din Constanţa au stârnit o avalanşă de meme-uri pe Facebook, anunţă HotNews.ro, care şi prezintă câteva dintre ele.

Preşedintele Klaus Iohannis a mers, joi, la Baza Militară Mihail Kogălniceanu din judeţul Constanţa, unde s-a întâlnit cu preşedintele Comitetului Militar al NATO, Petr Pavel, şi a vizitat Centrul Administrativ. Iohannis s-a întâlnit cu piloţii români şi englezi care asigură misiunea de Poliţie Aeriană Întărită, şi a luat parte la un exerciţiu de zbor cu aeronave MIG 21 Lancer, F-16, Eurofighter Typhoon.

În vizita sa, preşedintele a abordat o ţinută casual – pantaloni şi cămaşă albe asortate cu sacou negru şi cu o perechee d ochelari gen Top Gun. Ţinuta a fost îndelung comentată în domeniul online. Joi, soţia preşedintelui, Carmen Iohannis, a postat un comentariu la pozele pe care şeful statului le-a postat din cadrul vizitei, aceasta afişând doar un emoticon cu inimioare.

Şeful statului a mai primit o serie de comentarii laudative cu privire la vizita pe care efectuat-o, la atitudinea si la tinuta sa. "Elegant, cu pieptul înainte, privirea sus! Asta DA atitudine. Felicitări!!!", a comentat un internaut pe Facebook.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
3 Comentarii
Dupa modelul: "X apare, Soarele rasare!"
Vătaful neamț al României s-a obligat să cheltuiască aproape 4 miliarde $ care nu sunt ai lui, pe niște rachete care se vorbește că vor fi și astea la mâna a II-a, din Israel, care va primi sisteme de ultima oră de la cei pe care îi călăresc. Între timp, Turcia își dezvoltă propriile rachete, iar Polonia care a comandat tot rachete Patriot, le va obține mult mai ieftin, customizate după cerințele lor și cu offset ( adică vor fi construite cam 50% în Polonia ). Vătaful neamț cheltuiește banii care ar trebui să dezvolte cu adevărat țara asta ca să o facă locuibilă pentru copiii noștri, în străini, în schimbul unei bătăi pe umăr. Vai de noi dacă nu ne trezim odată din stupoare! Cei care credem că ne reprezintă, ne vînd cu un zâmbet și cu ochelari de soare.
Postat 17 Iulie 2017, 15:14 de Oarecine
Gauleiter de România. Ep.: Herr Johannis, pe când niște vizite (de lucru/imagine?) şi pe câmpurile de luptă de la: Mărăşti, Caşin, Mărăşeşti şi Oituz?
I. ”Preşedintele Klaus Iohannis a mers, joi, la Baza Militară Mihail Kogălniceanu din judeţul Constanţa, unde s-a întâlnit cu preşedintele Comitetului Militar al NATO, Petr Pavel, şi a vizitat Centrul Administrativ. Iohannis s-a întâlnit cu piloţii români şi englezi care asigură misiunea de Poliţie Aeriană Întărită, şi a luat parte la un exerciţiu de zbor cu aeronave MIG 21 Lancer, F-16, Eurofighter Typhoon.” 1. Este bine că Herr Johannis se întâlnește destul de des cu oficiali NATO. Întâlniri, la care, oare de ce nu merge cu un camion DAC, aflat în dotarea Armatei române? Din motive de securitate …personală? Nota: Întrebare este pusă de un fost militar TR la un alt batalion, al aceleiași brigăzi VM, din care făcea parte, la acea dată şi Batalionul 30 VM; 2. Herr Johannis aţi auzit de profesorul Ion Grosu şi de realizările acestuia: avioanele de luptă (şi bombardament) IAR 80B şi IAR 81C? Ce preocupări măreţe/geniale aveţi pentru revitalizarea industriei militare româneşti? Căci despre grija de a băga miliarde de euro în jebul altora și de a sabota guvernarea PSD-ALDE, ne-aţi lămurit că aveţi destule idei. II. ”În vizita sa, președintele a abordat o ţinută casual – pantaloni şi cămaşă albe asortate cu sacou negru şi cu o pereche de ochelari gen Top Gun. Ţinuta a fost îndelung comentată în domeniul online. Joi, soția președintelui, Carmen Iohannis, a postat un comentariu la pozele pe care şeful statului le-a postat din cadrul vizitei, aceasta afişând doar un emoticon cu inimioare.” 1. Herr Johannis, nu de locatari vremelnici de Cotroceni care fac copy-paste după look-ul unora ca Putin are nevoie România. Măcar actualul Președinte al Federaţiei Ruse a făcut şi multe lucruri bune pentru ţara sa. 2. Prima Doamnă a României a trimis nişte emoticoane şi văduvelor/copiilor bravilor ostaşi ai Batalionului 30 VM, morţi în recentul accident de camion? III. Anul acesta se împlinesc 100 de ani de la luptele de la: Mărăşti, Caşin, Mărăşeşti şi Oituz. 1. Aniversarea sacrificiului suprem a zeci de mii de militari români, pe câmpurile de luptă din vara lui 1917, nu merită o minimă atenție din partea lui Herr Johannis? S-ar supăra Frau Merkel, respectiv Orban ur? Vorba lui Dinescu: Întreb si eu, nu dau cu parul!
Postat 16 Iulie 2017, 12:08 de stefan
Evident
Se putea sa nu muscati si voi impreuna cu toata "presa" din Romania faza cu emoticonul? Nu, nu se putea. E mai usor sa lingi o stire decat sa faci una.
Postat 14 Iulie 2017, 14:55 de trotineta
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5892 RON
  • 1 EUR = 4.971 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON