URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 03 MAI 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Acum ceva ani s-a făcut o analiză a calificării pe care o aveau slujbașii CNAIR, pentru că lumea era intrigată de ce nu se mișcă lucrurile în atât de sensibilul domeniu al construirii de autostrăzi. S-a constatat că mare parte dintre cei care luau salariile pe acolo erau ori absolvenți de teologie, ori profesori de română.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Vă mai amintiți bancul care circulă tot la patru ani, cu alegerile care în România se fac doar pentru a stabili cu cine guvernează UDMR? În Bihor e pe cale să apară altul: alegerile se fac ca să se știe pe cine a bătut Bolojan.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Partidele și-au depus candidaturile pentru alegerile locale. Ce vă doriți de la viitorul primar și viitoarea administrație a Oradiei?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 18 aprilie 2024 a fost publicată în Monitorul Oficial și urmează să intre în vigoare în 10 zile de la publicare o lege care modifică condițiile în care se pot organiza jocuri de noroc în România. Legea nouă instituie restricții severe și sancțiuni contravenționale foarte mari pentru nerespectarea prevederilor legale.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
24 Aprilie 2023, 09:05

Interlopi și poliţişti: Care a fost atmosfera la cheful de ziua de naștere a lui Romi Neguș (VIDEO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Miercurea trecută, interlopul Romi Neguş, alias Romulus Markovics, şi-a aniversat cu mare pompă ziua de naştere, chemând la chef „pe toţi prietenii mei”, printr-un live pe Facebook.

Petrecerea s-a desfășurat la sala de evenimente Pandora Palace, cu mulţi invitaţi şi cu lăutari care au lansat zeci de dedicaţii, evident, pe bani mulţi, pentru sărbătorit, dar și pentru fratele său, Sanyi, aflat încă la „mititica”, pentru rude, naşi, fini şi neveste.

Bihorel nu poate să nu remarce că la fel a fost atmosfera şi la party-ul şefului de post din Pietroasa, Raul Rotar, care s-a lăsat cu anchete. Atât doar că, spre deosebire de invitaţii poliţişti ai lui Rotar, interlopii lui Neguş n-au terminat petrecerea cu bătaie, dând dovadă că există, nu-i așa?, o diferență între ei și organe.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
6 Comentarii
Cati bani au platit pt acest articol?
Asa ceva nu promovam noi pt copii...nu ne intereseaza cand s-a nascut acesti cefosi, chei, tatuati...azi-maine vor aparea in manuale...la capitol Curiozitati!
Postat 25 Aprilie 2023, 18:39 de firtatraian
Le place in lumina reflecoarelor ca la musca pe cacat
Astia nu-si dau in cap la chefuri pt ca au o ierarhie bine stabilita unde bulibasa este liderul absolut. Isi fac dedicatii intre ei, se pupa-n cur unii pe altii, fac dedicatii altor clanuri si liderilor acestora. La chefurile astea nu vin decat "fratii". Cu dusmanii se "razboiesc" in general pe live-uri. Fraierii din clan infunda puscaria, pusi sa faca treaba murdara iar liderii stau afara la chefuri, la distractii. Le place plublicitatea si sa se dea in spectacol. Se dau in vant sa fie in lumina relfectoarelor.
Postat 25 Aprilie 2023, 17:59 de OrbanKula
...
Cel mai trist ca umflatii, cheliile, gelul de par, burtile de sub tricou sunt net superioare nivelului de IQ din toata sala si adunate la un loc. Cum pana mea pe astia nu ii cauta nimeni in c.r de unde au 'lobelle' pentru dedicatii, 'fainosaguri', petreceri exclusiviste, etc.? Altul, om prost, munceste cinstit si poate in din 2 in 2 luni isi permite sa mai cumpere o haina noua, un electrocasnic nou, chestii 'normale', stii? Astia? Nicio treaba, arunca cu banii si nimeni nu ii vede, pe nimeni nu intereseaza sursa veniturilor lor.
Postat 24 Aprilie 2023, 23:44 de corm16
Fratii tatoo... Tate?
O luna am tot auzit pe toate canalele de fratii Tei. Care plm frati tei? Tate, ba incultule. Toti fratii astia sunt rezultatul direct al activitatii organelor. Care organe? Care vrei tu. Ca avem destule. 6(sase) servicii secrete, politii, potere. Cu ce se ocupa acesti bugetari care nu stiu nici ei in slujba cui sunt? Cu amenzi de parcare, cu verificat gunoi, cu starea fatadei, cu amenzi de ambrozie, cu te miri ce. Intre timp, barbatii adevarati se tatueaza. Devin gri-bleu. Niste reptilieni. Reptilieni care vor suge seva natiei pe care o paraziteaza. Cot la cot cu parazitii in uniforma. Acum cu bmw. Adunarea la norma de hrana si pregatirea pentru pensie. Nu uitam plandemia , cum m-ai vericat daca stau in carantina, cum i-ati internat la Perla, cum ati pus imnul la megafoane pe strazi, cum ati amendat babute ca nu aveau declaratia pe propria raspundere...Nu uitam, vine vremea voastra, iar interlopii din poza o sa para dizidenti...
Postat 24 Aprilie 2023, 19:56 de excalibur
In Cris.
Unflatii astia ar trebui TOTI impuscati si auncati in Cris.
Postat 24 Aprilie 2023, 18:03 de Citizen
Libertè, egalitè, fraternitè
Baietii e baieti! Organu'e organ! Da'tot frati se ramane...
Postat 24 Aprilie 2023, 12:18 de fvgit
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.65 RON
  • 1 EUR = 4.9764 RON
  • 1 HUF = 0.0128 RON