URMĂREȘTE-NE PE
MIERCURI, 23 OCTOMBRIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
A fost o perioadă în care tramvaiul a intrat în dizgrație, nu doar la noi, ci cam peste tot în Europa. Și în Oradea am pierdut linii importante, pentru că e mult mai ușor să tragi un asfalt peste șine decât să deschizi trasee noi, care presupun săpături, traverse, muncă multă.
Zic şi eu
Adrian Cris
Cam așa se jură un personaj dintre cele care, la ordinul încă președintelui Iohannis, au făcut posibilă coaliția PSD-PNL. Nu se numește Gâgă, ci Rareș Bogdan. „Guvernăm împreună, dar nu participăm la treburile coaliției, nu mai există colaborare între noi și PSD”, zicea acesta joia trecută.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Cu cine vă gândiți să votați pentru funcția de președinte al României dintre numeroșii candidați?











De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
La data de 5 octombrie 2024, Curtea Constituțională a admis o contestație formulată de doi cetățeni și a anulat o Decizie a Biroului Electoral Central prin care se dispusese înregistrarea candidaturii pentru funcția de Președinte al României a doamnei Diana Ivanovici Șoșoacă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
25 Noiembrie 2022, 10:07

Încep duelurile cu Steaua pentru poloiştii de la CSM Oradea

Încep duelurile cu Steaua pentru poloiştii de la CSM Oradea foto: arhivă / Roby Boroș
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Poloiştii de la CSM Oradea îşi încep în acest weekend seria jocurilor cu rivala Steaua, programate în acest sfârşit de an. În total, vor fi trei, dintre care unul în campionatul intern şi două în cupele europene.

Mai întâi, cele două, care sunt şi cele mai bune echipe din polo-ul românesc, se întâlnesc vineri seară, la Bucureşti, într-o partidă ce contează pentru ultima etapă a turului de campionat din Superliga Naţională.

Meciul este programat cu începere de la ora 20, la Bazinul Steaua.

Va fi primul duel între cele două rivale în acest sezon. Dacă anii trecuţi Steaua pornea cu prima şansă, acum situaţia s-a schimbat, CSM Oradea are un lot mult întărit faţă de sezoanele anterioare şi speră ca de această dată să rupă tradiţia ultimilor ani şi să redevină campioană.

După partida de vineri seară din Superliga Naţională, cele două echipe, care au câştigat ultimele 17 titluri naţionale în România (CSM Oradea 9, iar Steaua 8) se vor duela apoi în cupele europene, în faza optimilor de finală a FIBA Europe Cup.

Primul duel din competiţia internaţională va avea loc miercuri, 30 noiembrie, tot în Bucureşti, la Bazinul Steaua. Apoi, returul se va desfăşura la Oradea, peste două săptămâni, miercuri, 14 decembrie.

Astfel, dacă jocul din competiţia internă este unul în care miza principală este asigurarea primei poziţii în clasament la finalul turului, situaţia în ceea ce priveşte dubla internaţională este cu totul alta. Va fi o confruntare eliminatorie în două acte, astfel încât fiecare acţiune de joc se poate dovedi crucială.

Clubul CSM a anunţat încă de pe acum că accesul publicului la meciul retur de la Oradea se va face pe bază de bilet. Preţul unui bilet va fi de 20 lei.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5973 RON
  • 1 EUR = 4.9731 RON
  • 1 HUF = 0.0124 RON