URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 27 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
26 Aprilie 2022, 11:07

Ilinca Vandici a stârnit revoltă și haz pe internet. Declarații scandaloase făcute de vedeta cu origini în Bihor (VIDEO)

Ilinca Vandici a stârnit revoltă și haz pe internet. Declarații scandaloase făcute de vedeta cu origini în Bihor (VIDEO) sursa foto: vice.com/ro
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Vedeta cu origini în Bihor Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii „Bravo, ai stil”, a stârnit revoltă pe internet, după mai multe declarații controversate cu privire la relații și familie, dar mai ales la rolul pe care o femeie ar trebui să-l joace în viața bărbatului ei.

Ilinca Vandici: Fără bărbați la scutece...

Fragmente dintr-un podcast realizat la începutul lunii martie, la invitația lui Damian Drăghici (video jos), s-au viralizat zilele acestea pe rețelele de socializare, după ce „influencerița” a spus, între altele, că bărbatul trebuie să rămână șmecher, să nu meargă la cumpărături, nici să schimbe scutecele copilului, că îi este permis chiar și să înșele și că i-ar ierta orice partenerului ei.

”Nu îl trimit la Mega la cumpărături. Nu îl pun să schimbe scutecul copilului. Nu îl pun să se dea cu rolele/patinele prin parc, să nu știu ce. Nu, domnule! Bărbatul e bărbat. El trebuie să fie șmecher, să rămână așa. Aaa, că are și momentele lui cu copilul, treaba lor. O să le aibă și de acum înainte că doar el o să-l ducă la femei, nu eu. Dar pentru mine, bărbatul trebuie să fie stâlpul, da?!”, a spus Ilinca Vandici, conform DCNews.ro.

Vedeta a mai spus că nu-și închipuie ce ar putea să facă un bărbat ca să nu-l ierte, dând de înțeles că i-ar ierta absolut orice soțului ei.

"Consider că iubirea și familia noastră e mai presus de o fufă, două, trei, care vin, pleacă, stau pentru 10-15 minute", a spus dezinvoltă bihoreanca, adresând și un mesaj potențialelor ascultătoare:

"Fetelor, nu, nu e disponibil și tot la mine se întoarce, orice ar fi", a spus ea, întorcându-se spre cameră.

... dar cu mulți bani în conturi

Vandici a atins inclusiv capitolul banilor.

„Nu puteam să-mi caut un iubit care să mă plimbe cu tramvaiul, când eu mă plimbam cu maşina personală”, a spus ea, citată de Vice.ro. „Este de datoria unui bărbat să acopere anumite cheltuieli, de exemplu, o mașină de o sută de mii de euro”, a mai spus Vandici.

„Dacă eu conduc un anumit tip de mașină, dacă eu îmi permit un anumit tip de apartament, ce ar putea să mă atragă la un bărbat care nu își permite lucrurile astea? De ce? Care e viziunea lui asupra vieții? Dacă până la acea vârstă nu a reușit să aibă o mașină mai șmecheră decât a mea, o casă mai mare decât a mea, haine mai frumoase decât ale mele, vacanțe mai scumpe decât mine, de ce l-aș mai aprecia? De ce l-aș mai iubi?”, a adăugat prezentatoarea de la „Bravo, ai stil”. 

„Urăște sărăcia”

Fragmente din interviuri au ajuns atât pe TikTok, cât și pe Facebook, declanșând o multitudine de reacții.

Mulți s-au declarat scandalizați de ideile Ilincăi.

Vice.ro face trimitere și la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” (video jos) în care Ilinca „a povestit despre viziunea ei asupra vieții și ne-a zâmbit frumos din Evul Mediu Târziu”, criticând și materialismul din declarațiile bihorencei:

 „Raportarea asta la lume mi-a amintit de serialul Inventing Anna (popular pe Netflix - n.r.) în care afli povestea Annei Delvey și cum ea urăște cu pasiune săracii. Așa că se învârte printre bogați, chiar dacă ea nu-i, și pozează ca făcând parte din lumea aia”.

„Îmi pare rău că suferi”

La o manieră foarte directă, influencerul Florin Grozea, fostul membru al trupei HiQ, a scris pe pagina sa de Facebook că Ilinca suferă și că îi dorește să aibă parte de mai multă iubire.

„Ilinca Vandici, îmi pare rău că suferi. Ai nevoie de mai multă iubire și, cred eu, de mai multă tăcere. (...) Am crezut că exagerează cei care o critică zilele acestea, așa că am mers la sursă pentru a auzi cu urechile mele și a vedea cu ochii mei. (Deseori în social media se exagerează mult și se scoate din context, așa că vă recomand să căutați mereu sursa). Nu exagerează nimeni, din păcate, doamna este suferindă și suferința ei se concretizează în cuvinte dintr-o cutumă medievală de care tot încercăm să scăpăm în țara noastră...”, a spus el.

În plus, Grozea a spus că el merge și la cumpărturi, și că a schimbat și scutece, „pe care le-am și spălat cu drag, că foloseam scutece textile la ambii copii”, felicitându-i pe cei care au luat atitudine cu privire la controversatele declarații făcute de Ilinca Vandici.

Acum în vârstă de 35 de ani, Ilinca Vandici s-a născut în comuna Măgeşti, de lângă Aleşd, și şi-a făcut debutul pe micul ecran la 18 ani, prezentând rubrica meteo la B1 TV, urmând ca, apoi, emisiunea "Esentze" să o pună "pe hartă" ca o moderatoare cu potenţial.

În 2009, bihoreanca a început la Antena 2 proiectul "Stele sub lupă", care i-a adus notorietate, iar între altele a moderat și show-ul de life-style "Ministerul de secrete". De mai mulți ani ea prezintă emisiunea „Bravo, ai stil”, de la Kanal D.

Din 2017, ea este căsătorită cu Andrei Neacșu, un dezvoltator imobiliar în zona Tunari, cu care are un băiat.

Vezi mai jos atât podcastul lui Damian Drăghici (video 1), cât și „40 de întrebări cu Denise Rifai” (video 2):

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
6 Comentarii
Invitata in bataie de joc
Ce sa-i ceri Cracanatei asteia? Creierul i se plimba prin cutia craniana ca si hamsterul prin rotita. Atata poate, a fost sincera. Stie ca ala al ei si-o trage cu toate, pe ste tot si ca ea nu are ce face in privinta asta. A sa ca s-a resemnat si si-a facut o strategie de a respinge normalul. Cate sunt ca si ea, din pacate ....
Postat 27 Aprilie 2022, 09:16 de mandrucasuntoradean
da
decit sa ii dau unei astfel de femeie 100.000 euro sa isi ia masina mai bine imi iau o prostituata de lux la 1000 euro pe noapte . In felul asta voi avea 100 de nopti cu o femeie frumoasa si o companie super . Sau 100 de femei diferite.Dar oare sint in Romania prostitute de lux ? sau numai cred ele ca sint de lux ?( si de fapt ... )
Postat 27 Aprilie 2022, 01:27 de richard
Ghici ghicitoarea mea!
"Vedeta a mai spus că nu-și închipuie ce ar putea să facă un bărbat ca să nu-l ierte". Să o ajutăm și să-i dăm un indiciu! Să își închipuie că bărbatul nu mai aduce nici un ban acasă.
Postat 26 Aprilie 2022, 18:19 de User anonimizat
Relaxati-va!
Înțeleg ca e mare scandal ca o “duoamnă” a zis ca bărbatul trebuie sa aducă milioane acasă. Dar ca e ok sa o înșele cu altele si să nu facă nimic prin casă. Ca ăsta e bărbatul ideal. Nu vă mai enervați. Nu vorbea despre căsnicie. Vorbea de relația dintre cur_ve si clienți.
Postat 26 Aprilie 2022, 12:27 de pinonel
:::::))))))
Masina de 100.000€ :::::))) pt ea masina e doar figuri un ML , Q sau X ::::)))) probabil cu Impreza WRC de 250 000€ ar avea sanse mari sa nu știe sa porneasca motorul . Masina nu e de figuri asa cum se arata la TV sau ALEXA drive to Bucale ::::)))) , in rest e fain sa stai in trafic cu 100.000€ parca e mai fain nu se simte ca stai pe loc in Bucale :::::))))) . Promovarea acestor specimene dauneaza grav culturii. Mai e Buzuca , Tonciu, Cruduța care nu sunt compatibile cu planeta pământ .
Postat 26 Aprilie 2022, 12:16 de Sandu2100
Obiceiurile vechi nu se strica
Cand asa gândești de pe la 13 ani nu ai cum sa ajungi altfel. Oportunismul se invata de mica
Postat 26 Aprilie 2022, 11:39 de poiu
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6386 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON