URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 28 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Primăria Oradea a decis să modifice regulamentul de salubrizare. La fel cum deja ne-a obișnuit, schimbarea s-a făcut fără o dezbatere publică serioasă. Mi se pare o greșeală strategică, pentru că despicarea firului în patru atunci când e vorba de problemele tuturor locuitorilor poate duce la soluții bune, unde mai pui că elimini din start suspiciunile și speculațiile.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oradea și Bihorul au ajuns într-o perioadă fastă, cum din perspectiva dezvoltării infrastructurii n-au mai cunoscut niciodată. Anul acesta se deschid circulației o mulțime de noi drumuri, vreo 70 de kilometri: legătura centura Oradea - Autostrada Transilvania (chiar la finele acestei săptămâni), plus centurile Sânmartin, Aleșd, Beiuș, Oșorhei, Nojorid, Sântandrei (în vară). „Miracolul” ar putea fi explicat prin faptul că 2024 e an electoral. Și, da, este! Dar, totuși, nu asta-i explicația, ci parcurgerea întregii evoluții de la germinarea la coacerea proiectelor.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Din data de 31 martie, România devine, parțial, parte a spațiului de liberă circulație Schengen, aspect care ar trebui să ne bucure, ca națiune, deoarece vine după un îndelung proces de negociere cu celelalte state ale Uniunii Europene, aspectele privind negocierea cu Austria fiind comentate pe larg în ultima perioadă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
06 Martie 2020, 09:01

Gogule, probleme, mă? Un lider al comunității penticostale din Oradea, demascat că a turnat la Securitate

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Şoc şi groază în comunitatea penticostală din Oradea după ce s-a aflat că Ioan Bogdan (foto), secretarul Comunităţii Penticostale Bihor şi pastor principal la Biserica Tabor, a fost turnător la Securitate.

Bogdan a semnat în 1984 un angajament şi a primit numele conspirativ "Gogu", cu sarcina de a supraveghea starea de spirit din cadrul atelierului de reparat locomotive din Depoul CFR Oradea.

Potrivit documentelor CNSAS, Gogu a şi transmis o serie de informaţii ofiţerilor de legătură, însă exclusiv chestiuni tehnice, despre munca din atelier, şi nimic despre colegi sau rudele acestora, motiv pentru care Consiliul a stabilit încă din 2013 că nu i se poate atribui calitatea de colaborator al Securităţii.

Chestiune care nu-l absolvă, însă, de greşelile trecutului. Despre care, după cum a aflat Bihorel, evident că nu i-a informat până acum pe enoriaşi...

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
20 Comentarii
Pastorul Bogdan Ioan, sub lumina nemiloasă a dezvăluirilor
Prezbiterul Gh. Năstase din Atlanta, a comentat: "În umbra sanctității sacre, pastorul Ioan Bogdan și familia pastorului Popa Gheorghe din Biserica "Tabor" Oradea, se află acum sub lumina nemiloasă a dezvăluirilor. Acuzații de deturnare a fondurilor, exploatare comercială a bunurilor bisericii și acumulare ilicită de averi tulbură liniștea credincioșilor. Într-un act dezolant de lăcomie și dispreț față de principiile spirituale, acești păstori au transformat slujirea divină într-o afacere personală, ignorând adevăratul sens al credinței Penticostale și transformând biserica într-un teatru al iluziilor financiare. Este un trist testament al corupției morale, iar credincioșii sunt lăsați să se confrunte cu ruina morală a celor pe care îi considerau ghizi spirituali."
Postat 15 Noiembrie 2023, 08:26 de Popp
O realitate cruntă și dezgustătoare
Comentariul Prezbiterului Năstase Gh., din Atlanta, SUA - ,,Șocant este nivelul de mafie în rândul pastorilor penticostali, care își construiesc averi pe spatele sărăciei poporului lor credincios. O realitate cruntă și dezgustătoare,,
Postat 15 Noiembrie 2023, 08:23 de Popp
Bisericile Penticostale sunt jefuite sistematic de pastorii corupți
George Petre, pastor din Atlanta, a postat acum un comentariu pe pagina mea FB: "Credem că încep și oile penticostale să se trezească la realitate și să apeleze și la câini ca să-i scape de lupi... In ultimii 20 de ani, sau chiar mai mult, bisericile penticostalilor sunt jefuite sistematic de pastorii așa-ziși principali, deoarece cei ce dețin casieriile sunt ușor de manipulat, iar cei ce conduc organizațiile ,,NON PROFIT'' profită din plin de necunoștința poporului cu privire la donații și colectele duminicale, cele mai multe nefiind înregistrate nicăieri, sau doar parțial când e vorba de cecuri... Iată că am ajuns și aici, în vremea de pe urmă, prezisă de Domnul Isus Hristos!... Ne e rușine și nouă de faptele lor murdare și că sunt hrăpăreți, dar să le fie lor rușine! că vor fi anchetați, și la drept vorbind de aceea are stana și ,,câini"! Nu?"
Postat 15 Noiembrie 2023, 08:04 de Popp
Banii fac legea în multe Biserici
Teofil Simion, Consilier în Primăria Oradea, a comentat: "Cât de trist si rusinos! Din pacate, mai nou, banii fac legea in biserici, acolo unde ar trebui să ne găsim linistea sufleteasca, să-l întâlnim pe Hristos, dar se pare că dăm peste astfel de situatii si ne mai mirăm de ce se golesc bisericile… nu mai există mărturie autentică. Astfel de oameni nu ar avea ce căuta in fruntea bisericilor!"
Postat 15 Noiembrie 2023, 08:01 de Popp
AMOR NEBUN PE ALTARUL PENTICOSTAL
IDILA AMOROASĂ A EPISCOPULUI PENTICOSTAL, BOGDAN IOAN, CU SECRETARA SA, DANIELA "DANA" ROGOJAN, ESTE TOLERATĂ NEPERMIS DE COLEGII SĂI DIN CONDUCEREA COMUNITĂȚII REGIONALE PENTICOSTALE BIHOR, ȘI DE CONDUCEREA CULTULUI PENTICOSTAL! BISERICA PENTICOSTALĂ "TABOR" ORADEA ȘI SOCIETATEA MISIONARĂ S.P.M.C.R. ORADEA AU FOST CAPTURATE ȘI DEVALIZATE DE CLANUL PASTORILOR MILIONARI ÎNCUSCRIȚI "BOGDAN & POPA"! Continuă ancheta Poliției, a Parchetului Oradea și a Biroului de Investigații Penticostale (V) Un alt jaf la care este supusă, de 15 ani, Biserica Tabor Oradea constă în concesionarea, ptr. un tarif simbolic, a altei clădiri a Bisericii, situată pe Strada Cuza Vodă nr. 29. În acestă clădire își desfășoară activitatea lucrativă și extrem de profitabilă Societatea Misionară Penticostală Națională SPMCR, înființată în luna ianuarie 1990, de pastorii Lascău, Ciuciui, Bulzan și Bogdan, ca alternativă concurentă a Cultului Penticostal din România. Încă din anul 1990, SPMCR a fost o interfață și o placă turnantă a donațiilor și transferurilor uriașe de ajutoare și valută forte, primite din străinătate, fonduri din care s-au înfruptat cu mare lăcomie mai mulți pastori din Oradea, ajunși între timp multi-milionari, posesori de averi uriașe. De 15 ani, principalul beneficiar al acestor fonduri este amorezatul pastor șef, Bogdan Ioan, alias agentul secret al Securității Comuniste, conspirat "Gogu", secondat de prezbiterul Șandra Gheorghe, administratorul librăriei "Alege Viața" și a cortului imens ce se închiriază cu 800 de euro, posesorul a 4 apartamente! Aproape toate activitățile editurii, tipografiei și comerțului de carte creștină se desfășoară ilegal, fără contabilizarea veniturilor obținute din aceste activități lucrative! Toate aceste ilegalități puteau fi curmate de controlul șefului Comisiei de Cenzori a Bisericii "Tabor", Bochis Ioan, lider al Bisericii și colonel al Jandarmeriei Oradea, predicator de ocazie, fără harismă! Biroul de Investigații Penticostale
Postat 10 Noiembrie 2023, 17:25 de Popp
BOSSII CULTULUI PENTICOSTAL BIHOR SFIDEAZĂ MORALA CREȘTINĂ
PREA-FERICIȚII MILIARDARI PENTICOSTALI CORUPȚI DIN BIHOR, CONDUCĂTORII EPISCOPIEI PENTICOSTALE DIN ORADEA: NELU I. MOLDOVAN, NELU I. BOGDAN ȘI ILIE JOLŢA, DEȚINĂTORI DE FUNCȚII IMPORTANTE LA NIVEL CENTRAL ÎN CULTUL PENTICOSTAL, SFIDEAZĂ BUNUL SIMȚ ȘI MORALA CREȘTINĂ! APARTENENȚA LA SERVICIILE SECRETE DE INFORMATII ȘI SPIONAJ COMUNISTE, A EPISCOPILOR INFORMATORI, IOAN BOGDAN ȘI ILIE JOLȚA, A IMPUS ȘI ASIGURAT MENȚINEREA OCULTĂ A CELOR DOI PE POZITII DE CONDUCERE IMPORTANTE ÎN CULTUL PENTICOSTAL. Desigur, miliardarii corupți, enumerați mai sus, nu vor avea parte de prima Fericire rostită de Domnul HRISTOS: "Ferice de cei săraci, căci a lor este Împărăția Cerurilor", ci de condamnarea Domnului ISUS, din Ev. Matei 23: "Vai de voi, cărturari și farisei ipocriți! Căci voi curățați partea exterioară a paharului și a farfuriei, dar pe interior sunt pline de jefuire și de necumpătare!" In ultimii 33 de ani, zeci de milioane de dollari colectați de Bisericile din Bihor și Romania, sau trimiși de Bisericile din America, Europa Occidentală și Australia au fost deturnate și gestionate fraudulos de liderii Comunității Regionale Penticostale Bihor. Concret, vă oferim acest exemplu, bine documentat: timp de zece ani pastorul Petru Lascău, emigrat din Oradea, a devalizat conturile bancare ale marii Biserici Penticostale Române "Elim", din Phoenix, Arizona, deturnând peste 400 000 dollari într-un cont bancar din Budapesta, administrat în comun cu prietenul său, episcopul corupt Nelu I. Bogdan! Trebuie adăugate sumele mari de bani fraudate primite de la Stat și de la Consiliile județene și locale, în ultimii 33 de ani, pentru ridicarea de noi biserici sau deturnate pentru ridicarea de sedii administrative somptuoase. Menționez aici și mita uriașă primită în anul 2005 de liderii Penticostali corupți, Moldovan Ioan, Ilie Jolța, Bogdan Ioan și Radu Țîrle, din partea Cultului Church of God International, prin liderii americani Rev. Dr. Timothy Hill și Johnny I.Buia, pentru afilierea Cultului Penticostal la această Sectă Internațională, contrar Statutului Cultului Penticostal din România, care stipulează independența sa față de alte culte și organizații internaționale din străinătate. Din miliardele deturnate și furate de liderii C.R.P. Oradea, ei și-au ridicat zeci de Fundații și firme prospere, au făcut mari investiții imobiliare, vile peste vile, în care huzuresc ca niște nababi, împreună cu fii, nurorile și amantele lor, niște căpătuiți, în timp ce majoritatea Românilor se confruntă cu cel mai scăzut nivel de trai din Uniunea Europeană! Culmea tupeului și nesimțirii: episcopul Nelu Bogdan își permite plăcerile carnale oferite de secretara sa frumușică, Dana Daniela Rogojan, la sediul Misiunii S.P.M.C.R. ORADEA! Să nu uităm însă de miliardele de lei deturnate de episcopii bihoreni pentru a-și cumpăra cariere și poziții în politica înaltă (murdară) Românească, cumpararea unui post de Senator PNL pentru Radu Țîrle, apoi de președinte al Consiliului Județean Bihor, și unul de deputat PNL pentru tinerelul Nicolae Jolța, fiul mahărului penticostal, Ilie Jolța, un securist notoriu, deconspirat de Colegiul CNSAS București, ca fiind agent secret al Securității Comuniste, având numele conspirativ "Jianu"! Aventura politică a acestora, împreună cu cea a fiului bătăuș al președintelui Cultului Penticostal, deputatul PDL Lucian Riviș Tipei, a eșuat lamentabil! Biroul de Investigații Penticostale
Postat 10 Noiembrie 2023, 16:47 de Popp
MAFIA SECURIȘTILOR CE CONDUC COM. REGIONALĂ PENTICOSTAL BIHOR Ă
FERICE DE MILIARDARII PENTICOSTALI DIN BIHOR, CONDUCĂTORII EPISCOPIEI PENTICOSTALE DIN ORADEA: NELU I. MOLDOVAN, BOGDAN IOAN, ILIE JOLŢA, RADU ȚÎRLE ȘI LIVIU APOLZAN Desigur, miliardarii hoți și corupți, enumerați mai sus, nu vor avea parte de prima Fericire rostită de Domnul HRISTOS : "Ferice de cei săraci, căci a lor este Împărăția Cerurilor". Zeci de milioane de dollari trimiși de Bisericile din America, Europa Occidentală și Australia au fost deturnate și gestionate fraudulos de liderii Com. Regionale Penticostale Bihor în ultimii 31 de ani. Trebuie adăugate apoi sumele mari de bani fraudate, primite de la Stat și de la Consiliile județene și locale, în ultimii 31 de ani, pentru ridicarea de noi biserici și sedii de cult somptuoase. Menționăm aici și mita uriașă primită în anul 2005 de liderii Penticostali corupți, Moldovan Ioan, Ilie Jolța, Bogdan Ioan și Radu Țîrle, din partea Sectei Internationale Church of God, prin liderii americani Rev. Dr. Timothy Hill și Johnny Buia, pentru afilierea Cultului Penticostal la această Sectă Internațională C. O. G., contrar Statutului Cultului Penticostal (Independent) din România. Ulterior, directorul de misiuni internaționale, Rev. Johnny I. Buia, a fost condamnat, caterisit și exclus de conducerea Church of God International pentru 6 acte de viol și pedofilie cu minore din familii Penticostale din Detroit, MI. Din miliardele deturnate și furate de liderii C.R.P. Oradea, ei și-au ridicat zeci de Fundații și firme prospere, au făcut mari investiții imobiliare, vile peste vile, în care huzuresc ca niște nababi, împreună cu fii și nurorile lor căpătuiți, în timp ce populația României se confruntă cu cel mai scăzut nivel de trai din Uniunea Europeană! Să nu uităm și miliardele de lei deturnate de ei pentru a-și cumpăra cariere și poziții în politica înaltă (murdară) Românească, un post de Senator PNL pentru Radu Țîrle, apoi de președinte al Consiliului Județean Bihor, și unul de deputat PDL pentru tinerelul Nicolae Jolța, fiul mahărului Penticostal, Ilie Jolța, un securist notoriu, deconspirat de Colegiul CNSAS București. Aventura politică a acestora, împreună cu fiul bătăuș al președintelui Cultului Penticostal, deputatul PDL Lucian Riviș Tipei, a eșuat lamentabil! Biroul de Investigații Penticostale
Postat 07 Septembrie 2021, 11:18 de Popp
Mafia Securiștilor ce Conduc Cultul Penticostal în Bihor
MAFIA PENTICOSTALĂ A BIHORULUI, CONDUSĂ DE BARONII MILIARDARI MOLDOVAN IOAN, BOGDAN IOAN, ILIE JOLȚA ȘI RADU ȚÎRLE, LIDERI AI CULTULUI PENTICOSTAL, ÎMBOGĂȚIȚI PRIN FRAUDĂ Sub patronajul malefic al presedintelui securist al Cultului Penticostal, baronul corupt absolut, Pavel Rivis Tipei, au fost promovați, în conducerea Comunității Regionale Penticostale Bihor, lideri și despoți la fel de corupți, doi foști securiști deconspirați de CNSAS București, Bogdan Ioan și Ilie Joilța, conduși de baronul avar și corupt, Moldovan Ioan, toți fiind menținuți pe funcții de conducere, începînd cu anul 1998 pînă astăzi. Zeci de milioane de dollari trimiși pentru biserici, văduve și săraci, de Cultele si Bisericile din America, Europa Occidentală și Australia au fost deturnate și gestionate fraudulos de liderii Com. Regionale Penticostale Bihor, în ultimii 31 de ani. Trebuie adăugate apoi sumele mari de bani fraudate, primite de la Stat și de la Consiliile județene și locale, în ultimii 31 de ani, pentru ridicarea de noi biserici și sedii de cult somptuoase. Menționăm aici și mita uriașă primită în anul 2005 de liderii penticostali corupți, Moldovan Ioan, Ilie Jolța, Bogdan Ioan și Radu Țîrle, din partea Sectei Internationale Church of God, prin liderii americani Rev. Dr. Timothy Hill și Johnny Buia, pentru afilierea Cultului Penticostal la această Sectă Internațională C.O.G., contrar Statutului Cultului Penticostal (Independent) din România. Concomitent, secta Church of God International a finanțat și construit, la Oradea, prin Radu Țîrle și Ilie Jolța, un mare Centru Logistic, o investiție de aproape 2 milioane de dollari, pentru formarea de capelani, consilieri și asistență socială si materială pentru cei defavorizați din Romania, mai ales Rromi. Centrul s-a numit CHURCH OF GOD CHAPLAINCY AND CARE CENTER, ORADEA, situat pe strada Grigore Moisil nr. 2. Recent, imensa clădire a fost vîndută, printr-o combinație dubioasă, unei policlinici medicale private, necreștine, o parte din banii rezultați fiind dirijați către Seminarul I.T.P. din București. În episoadele anterioare am prezentat averea imensă și ilicită a baronilor penticostali Bogdan Nelu Ioan si familia, Popa Gheorghe și familia, si Jolța Ilie și familia. Dar, cu nimic mai prejos, este baronul penticostal orădean, miliardarul despot Moldovan Ioan, lider de frunte al Cultului Penticostal din Romania, al Diasporei Penticostale Romane și al Agentiei Penticostale de Misiune Externă, A.P.M.E. Oricine a îndrăznit să îl critice sau să îl concureze, vezi cazurile Teodor Bulzan și Liviu Popa din Tileagd, de exemplu, au fost imediat înlăturați din Cultul Penticostal. Pastorul corupt și avar, Moldovan Ioan, a ajuns un mare latifundiar si un mare apicultor, proprietar de mai multe vile si de terenuri imense la Lugașul de Sus, Alesd și în intravilanul municipiului Oradea! Baronul Moldovan a extins ilegal construcțiile și parcarile Bisericii Muntele Sionului, din Alesd, și si‐a instalat soția ca director al unor centre de asistență socială, deși ea nu are pregătire de specialitate în domeniu. Presa locală a relatat, de asemena, despre presiunile imense făcute de despotul miliardar Moldovan Ioan, în ultimii doi ani, pentru subminarea și înlăturarea noului președinte al C.R.P. Oradea, pastorul inginer Liviu Apolzan, fondatorul Liceului Penticostal din Oradea. Justiția divină va fi fără milă și necruțătoare cu acești baroni penticostali corupți pînă în măduva oaselor, corupție patronată acum de actualul președinte al Cultului Penticostal, Moise Ardelean, locțiitorul baronului absolut, securistul Pavel Riviș Tipei. Biroul de Investigații Penticostale Rev. Ioan Pop, Fondator al Com. Reg. Penticostale Cluj
Postat 04 Septembrie 2021, 12:12 de Popp
mai chiar nu se sesizeaza nici un organ de control?
Ba se aude prin Consiliul Judetean Bihor ca Madame Gaciu nu face fata la copii, si ca securista Naomi ii face mapele, ca de nu o apuca plansul pe drum! La comisia de examinare pt concurs castigat de Naomi au fost membrii mai multi de la resurse umane, consiliul judetean si Fenesi Tibor, chiar daca nu are studii si nici vechime!!!! a fost asul scos din maneca!Mi e greata!Unde sunt organele de control? Ce fac? va dati seama cat de adanc este infipta si cat de mare este caracatita, ce radacini exista? Ce sansa au cei care nu au parinti de genul sa acceada la asa functii sau sa le mentina? Pana cand ITM nu si face treaba, AJPIS, la fel, autoritatile din cadrul ministerelor, la fel? Rusine, ma nu va e rusine?
Postat 11 Martie 2020, 17:46 de DanParaschiv
Ce nu-i clar?
Toți au dat cu ciocu numa greco-catolicii au murit ca “fraierii” în pușcării, Marina venea cu Cadillacu la Hossu în pușcărie să-l convertească.
Postat 07 Martie 2020, 16:34 de oradeaveche
:))
Imi place ca fratele pastor da vina pe altii ca au platit articolul si ca ar fi fake news. Adevarul este tot adevar, faprul ca a colaborat cu securitatea este o realitate, dar ar fi putut sa fie sincer macar cu oamenii din biserica pe care o pastoreste, insa realitatea este alta din pacate. In plus se zvoneste, dar nu sunt doar zvonuri, ca se foloseste de functie pt angajarea neamurilor in diverse instituti publice, nu stiu daca toate aceastea sunt tocmai potrivite cu functia de pastor, vorbesc din punct de vedere al unui om care ar trebui sa fie un exemplu de corectitudine, sinceritate si pocainta....... si ne mai miram ca nu mai merge lumea la biserica. Sper totusi sa cugete la asta.
Postat 07 Martie 2020, 11:50 de ovi_ppv
Mana lui Bolojan
Cine v-a dat informatia asta beton? soferul personal a lui Bolojan si Negrut? individul SILVIU CUC??? Vedeti sa nu va rezolve. Prieten de pahar cu Bolojean, il are la degetul mic. Ala comanda manevrele, CUC SILVIU. Cu 100 de euro dicteaza si articole de ziar. Ala va distruge si ziarul, si neamul daca vrea, sau nu?...
Postat 07 Martie 2020, 11:12 de FlorinFilimon505
Gogu tot Gogu rămâne
Dacă nu ar fi adevărat ce scrie presa de slujitorul D lui va intreb. -Cum a reușit să își angajeze fica Naomi la CP2 șefa de centru fără studii în domeniu și pe fica lui cuscrusau Delia Popa coordonator birou achiziție la DGASPC Bihor? Sunt mulți tinerii si tinere cu studii superioare cu potențial și inteligenti care si ar dori un astfel de post dar nu le pot ocupa pt ca relatiile de securist a lui Gogu nu au luat sfârșit si continua si in epoca aceasta de libertate.Este trist ceea ce afirma presa dar în acelaș timp adevarat.Un astfel de om trebuie sa părăsească Comunitatea Penticostala de Oradea si in acelaș timp Altarul Bisericii Tabor.
Postat 07 Martie 2020, 09:00 de Chelu
Care popa nu a fost?
Eu zic sa cereti pentru toti la cnsas. Sifonie are numele predestinat. Toti popii erau ca sa toarne spovedania. Si nu pe gratis, unii au fost si remunerati serios. Vedeti cu boto, poate intr-un moment de normalitate va spune ceva.
Postat 07 Martie 2020, 07:55 de poiu
Vânătoarea de vrăjitoare
Prostia omenească din povestea cu drobul de sare continuă și astăzi. Corul de bocitoare nu face decât să te pună să în situația de a nu mai avea încredere în nimeni din țara ta, să-ți iei lumea'n cap și să pleci unde vezi cu ochii. Culmea e că oriunde ne-am duce vom regăsi prostie și la ceilalți. Cu deosebirea că noi, încă, tot condamnăm istoria, greaua moștenire și turnătorii la securitate, dar nu luăm măsuri asupra prezentului. Bunăoară, cazul de față e doar o furtună într-un pahar cu apă. Slujitorul altarului se va identifica cu Sfântul Petru din noaptea Paștelor, și va scăpa cu fața curată. Alții, gen Iliescu, se vor compara cu Sfântul Pavel de dinaintea convertirii. La ce ne mai ajută că aflăm turnătorii la securitate abia după 30 de ani de la căderea comunismului? Mai interesant ar fi de condamnat azi turnătorii de la grădiniță, de la școală, de la locul de muncă, de la partide, de la DNA, de la.... ș.a.m.d. Cine hotărăște care sunt turnătorii răi și care sunt turnătorii buni? Vorba lui Băse': "Măi, ce blestem o fi pe poporul ăsta de a ajuns până la urmă să aleagă între doi foști comuniști?". Turnătorii de azi condamnă turnătorii de ieri, iar turnătorii de mâine vor condamna turnătorii de azi. Teorie verificată în politică, o dată la 4 ani, pe cobaii turnători de minciuni electorale.
Postat 07 Martie 2020, 07:26 de FaBULA
Acelas pastor
In urma cu un an a mai dat un tun,luand o sala de evenimente din cihei pe smecherie,proprietaru spovedindu-se la gogu crezand ca face o treaba buna,acest pastor gogu inca cu 2 pastori au luat sala de evenimente dupa bietul om
Postat 06 Martie 2020, 20:03 de bubustyl
Asta e cand te spovedesti
Acest zis frate s-a mai ocupat si cu tigari dupa revolutie acum si-a facut ginerele pastor sa ramana in locul lui , fiica a angajat la protectia copilului,oare ce mai urmeaza ,atentie cine va spovediti la acest pastoras ca a doua zi va ia DNA-ul
Postat 06 Martie 2020, 19:55 de bubustyl
SLUJITORII D LUI FARISEII DIN VEGHIME
Acest slujitor asa zis al D lui trebuie sa înțeleagă că e timpul să își dea demisia.Este penibil sa lucrezi dublicitar una sa fi la Altar si alta sa faci în viața privată.Eu stiu ca oamenii lui D zeu trebuie sa fie exemple atât în viața privată cat si in cea spirituală.Nu sunt in masura sa judec dar imi exprim parerea.Datorita acestor fatarnicii Numele lui D zeu e blamat.
Postat 06 Martie 2020, 17:53 de Chelu
Ce bombă!
Voi chiar nu mai aveți despre ce să scrieți?
Postat 06 Martie 2020, 17:51 de cgi
Asta este prea detot!
Sper ca a realizat ca trebuie sa-si dea demisia. Sub nici o forma nu ii sta bine sa stea in fata oamenilor, a fratilor, sa predice intr-o astfel de ipostaza, asta vorbind din punct de vedere moral, daca o luam din punct de vedere legal nici nu se mai pune problema, trebuie sa plece! In plus gura targului mai vorbeste si de alte lucruripe care le-ar face si nu stunt tocami crestinesti sau corecte, dar Dumnezeu este cel care i poate judeca.
Postat 06 Martie 2020, 15:36 de ovi_ppv
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5892 RON
  • 1 EUR = 4.971 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON