URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 28 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
De când au venit liberalii la conducerea Oradiei, numai de dezbinare avem parte. Se face un pod nou peste Criș: de ce se face? Și dacă se face, de ce are doar o bandă pe sens? La ce ne trebuie drum expres când pe terenurile alea vegetația creștea liniștită încă de pe vremea lui Ladislau Întemeietorul? Iar se fac pasaje supra și subterane? E scandalos cum se intervine la renovarea parcurilor, nu era mai bine înainte?!
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oradea și Bihorul au ajuns într-o perioadă fastă, cum din perspectiva dezvoltării infrastructurii n-au mai cunoscut niciodată. Anul acesta se deschid circulației o mulțime de noi drumuri, vreo 70 de kilometri: legătura centura Oradea - Autostrada Transilvania (chiar la finele acestei săptămâni), plus centurile Sânmartin, Aleșd, Beiuș, Oșorhei, Nojorid, Sântandrei (în vară). „Miracolul” ar putea fi explicat prin faptul că 2024 e an electoral. Și, da, este! Dar, totuși, nu asta-i explicația, ci parcurgerea întregii evoluții de la germinarea la coacerea proiectelor.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Din data de 31 martie, România devine, parțial, parte a spațiului de liberă circulație Schengen, aspect care ar trebui să ne bucure, ca națiune, deoarece vine după un îndelung proces de negociere cu celelalte state ale Uniunii Europene, aspectele privind negocierea cu Austria fiind comentate pe larg în ultima perioadă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
26 Februarie 2020, 11:00

Glovo livrează orice, acum şi în Oradea

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Cel mai recent oraş în care s-a extins Glovo, aplicaţia de servicii de livrare rapidă, este Oradea.

Glovo este un marketplace care permite utilizatorilor să comande, să trimită şi să primească orice. În aplicaţie există categorii predefinite, de unde utilizatorii pot alege în funcţie de ce îşi doresc să comande - Mâncare, Magazine, Supermarket, Drogherie sau Băuturi. În plus, prin butonul "Orice", utilizatorii pot comanda orice doresc din oraşul lor, cu condiţia sa se încadreze în dimensiunile cutiei Glovo şi să nu depăşească 9 kg. 

Categoria "Curier rapid" este folosită pentru a trimite în mai puţin de o oră pachete sau plicuri în oraş, respectând dimensiunile menţionate. Serviciul permite livrarea de documente sau recuperarea obiectelor uitate acasă, la birou sau la prieteni, precum ochelari, chei, genţi pentru ora de sport etc.

Din data de 24 ianuarie 2020, locuitorii din Oradea au acces la orice din oraşul lor chiar de la ei de acasă, produsele fiind livrate rapid direct la uşă. Pentru a facilita această promisiune, Glovo a încheiat parteneriate cu restaurante locale şi lanţuri naţionale, magazine de cosmetice, florării şi supermarketuri care sunt deja listate în aplicaţie sau vor fi listate în următoarea perioadă.

Cum funcţionează aplicaţia Glovo?

- Descarcă aplicaţia gratuit de pe Google Play sau App Store şi creează-ţi un cont;

- La deschiderea aplicaţiei va trebui să setezi locaţia actuală în cazul în care nu este actualizată corect automat, pentru a vedea ce este disponibil în zona în care te afli;

- Alege o categorie din cele predefinite sau foloseşte butonul "Orice";

- Comandă orice doreşti şi urmăreşte curierul în timp real până ajunge la tine;

- Vei primi un email cu informaţii despre comanda plasată;

- Poţi contacta curierul Glovo în timpul livrării pentru nelămuriri sau informaţii; 

- Plăteşte cu cardul introdus în contul tău direct din aplicaţie sau cash la livrare

- La predarea comenzii de către curier verifică dacă totul este în regulă, apoi semnează pentru confirmarea primirii;

- Oferă un rating restaurantului/magazinului de la care ai comandat, precum şi curierului care ţi-a livrat comanda;

- După finalizarea comenzii, găseşti pe email confirmarea livrării şi suma pe care ai autorizat-o pentru plată, cu toate detaliile despre costurile implicate.

Până în acest moment, în România, au fost comandate peste 8 milioane de produse prin intermediul aplicaţiei Glovo, restaurantele, supermarketul şi curierul rapid fiind cele mai solicitate categorii.

"Ştim că Oradea este reşedinţa judeţului cu cele mai mari subvenţii acordate de autorităţi pentru sprijinul celor peste 23.000 de angajatori prezenţi, aşa că rata şomajului este una scăzută. Pentru a încuraja viitorii angajaţi să lucreze cu noi, Glovo vine cu mai multe beneficii, a căror valoare se va raporta la cea a livrărilor efectuate de fiecare curier. Oferim bonusuri pentru lucru în condiţii nefavorabile (+20%), pentru performanţele săptămânale (+12% sau +15%), pentru recomandarea altor colaboratori (300 de lei), dar şi altele, personalizate, acordate prin diverse campanii pentru sprijinirea partenerilor şi angajaţilor", a declarat Victor Răcariu, General Manager Glovo România.

Despre Glovo

Glovo este o aplicaţie de livrare rapidă care permite utilizatorilor să comande, să trimită şi să primească orice produs, din şi în oraşul în care se află. Aplicaţia s-a lansat pe piaţa din România în luna mai 2018, serviciile fiind disponibile, în prezent, în 13 oraşe din România, respectiv Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi, Braşov, Craiova, Constanţa, Sibiu, Arad, Ploieşti, Brăila, Galaţi şi Oradea.

Glovo operează în toate marile capitale din Europa şi EMEA, precum Roma, Madrid, Paris, Kiev, Nairobi, dar şi în 9 ţări din America de Sud precum Peru, Argentina, Ecuador şi Panama, fiind prezent în peste 257 de oraşe din 33 de state.

(Advertorial)

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5892 RON
  • 1 EUR = 4.971 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON