URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 12 DECEMBRIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Au fost anunțate firmele înscrise la marile lucrări pentru fluidizarea traficului pe axa Magheru-Magazinul Crișul - Gară. Așa că, după licitații și contestații, s-ar putea ca, de pe la mijlocul anului viitor, întreaga zonă să fie răvășită, iar circulația, bulversată. 
Zic şi eu
Adrian Cris
Spre deosebire de concetățenii care dobândesc brusc experiență juridică la orice controversă pe legi (în pandemie nu au devenit mulți medici?), nu știu dacă surprinzătoarea decizie a CCR de anulare a alegerilor prezidențiale este izvorâtă numai și numai din sfânta literă a Constituției...
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți de acord cu decizia Curții Constituționale de a anula alegerile prezidențiale?




De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Întrucât cea mai fierbinte temă a zilei este alegerea președintelui pentru un mandat de 5 ani, este important de știut ce poate și ce nu poate face președintele. În primul rând, președintele este cel care desemnează candidatul la funcția de prim-ministru, în urma consultărilor cu partidele politice. Odată însă ce prim-ministrul este numit, ca efect al acordării votului de investitură de către parlament, acesta devine practic „șeful” administrației din România.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
28 Iunie 2021, 10:17

Finalizarea proiectului „Construirea unui laborator de testare de gradul I, împrejmuire teren și poartă acces”

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

S.C. GP SĂGEATA PROD S.R.L. cu sediul în sat Suplacul de Barcău, com. Suplacul de Barcău, Str. Minerilor, nr. 40,  județul Bihor, CUI 106541, J05/442/19.02.1992, a implementat proiectul cu titlul: „Construirea unui laborator de testare de gradul I, împrejmuire teren și poartă acces, cod SMIS 113733, co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanţare nr. 2614 / 10.07.2018 încheiat cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operațional Regional 2014-2020 şi Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest în calitate de Organism Intermediar.

Valoarea totală a proiectului a fost de 4.959.606,78 lei, din care asistenţa financiară  nerambursabilă a fost de 2.608.911,00 lei, din care 2.217.574,35  lei din FEDR și 391.336,65 lei din Bugetul Național.

Proiectul s-a implementat la punctul de lucru al societății în comuna Borș, Zona Industrială, amplasament Parc Industrial Borș, nr. 5/E, judeţul Bihor, prin REGIO - Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 – Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii, Prioritatea de investiții 2.2 – Sprijinirea creării și extinderea capacitaților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor.

Obiectivul general al proiectului „Construirea unui laborator de testare de gradul I, împrejmuire teren și poartă acces” a fost îmbunătățirea competitivității economice prin creșterea productivității muncii în cadrul societății și prin realizarea unei investiții inițiale.

Obiectivele specifice ale proiectului au fost:

- Construirea și dotarea unui laborator de testare de gradul I, prin achiziția de lucrări de construire și a echipamentelor aferente instalațiilor, a 41 de echipamente de specialitate, a mobilierului pentru birouri, a echipamentelor IT, a unui activ necorporal necesar pentru gestiunea activității, care duce la inovare de produs și de proces în cadrul societății

- Realizarea activităților de internaționalizare și a activităților de certificare a sistemului de management și de certificare a laboratorului

- Creșterea numărului mediu de salariați ai societății prin crearea unui loc de muncă pentru persoane din categorii defavorizate.

Rezultatele proiectului au fost:

1 laborator de testare de gradul II construit, 41 de echipamente de laborator, 11 sisteme de mobilier de birou, 7 echipamente IT, 1 soft de gestiune (conform Listei lucrărilor/bunurilor/serviciilor din Planul de afaceri).

2. 1 participare la un târg internațional, 1 sistem de management certificat, 1 laborator certificat

3. 1 loc de munca creat din categoria persoanelor defavorizate

Informații despre impactul investiției la nivelul localității / regiunii:

Construirea unui laborator de gradul II și crearea de locuri de muncă.

Data de începere a proiectului: 16.01.2017

Data de finalizare a proiectului: 30.06.2021

Date de contact: Pentru detalii suplimentare vă stăm la dispoziţie la sediul social al firmei sau la tel. 0745 387 577, e-mail proiectsageata2012@gmail.com, persoana de contact Ratan Elena.

(advertorial)

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.7216 RON
  • 1 EUR = 4.9709 RON
  • 1 HUF = 0.0121 RON