URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 12 DECEMBRIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Au fost anunțate firmele înscrise la marile lucrări pentru fluidizarea traficului pe axa Magheru-Magazinul Crișul - Gară. Așa că, după licitații și contestații, s-ar putea ca, de pe la mijlocul anului viitor, întreaga zonă să fie răvășită, iar circulația, bulversată. 
Zic şi eu
Adrian Cris
Spre deosebire de concetățenii care dobândesc brusc experiență juridică la orice controversă pe legi (în pandemie nu au devenit mulți medici?), nu știu dacă surprinzătoarea decizie a CCR de anulare a alegerilor prezidențiale este izvorâtă numai și numai din sfânta literă a Constituției...
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți de acord cu decizia Curții Constituționale de a anula alegerile prezidențiale?




De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Întrucât cea mai fierbinte temă a zilei este alegerea președintelui pentru un mandat de 5 ani, este important de știut ce poate și ce nu poate face președintele. În primul rând, președintele este cel care desemnează candidatul la funcția de prim-ministru, în urma consultărilor cu partidele politice. Odată însă ce prim-ministrul este numit, ca efect al acordării votului de investitură de către parlament, acesta devine practic „șeful” administrației din România.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
27 Septembrie 2018, 13:19

Final de sezon estival la Aquapark-ul Nymphaea din Oradea: Din octombrie va fi deschis doar în interior (FOTO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Începând de la 1 octombrie, Aquapark Nymphaea Oradea își restrânge activitatea, rămânând deschis doar sectorul interior, cu o capacitate zilnică de 800 de vizitatori, față de 2100, până la finalul lunii septembrie. Administrația Domeniului Public Oradea recomandă ca, în special în perioada weekendurilor, vacanțelor și a sărbătorilor legale, cei care doresc să viziteze complexul să-și achiziționeze biletele anticipat pentru a avea accesul garantat.

Achiziționarea anticipată a biletelor se poate face doar online, accesând link-ul http://www.aquapark-nymphaea.ro/infopoint/achizitionare-bilete, începând cu două luni înainte și până înainte cu o zi de data dorită, la ora 21.00.

De menționat că pentru achiziția unui bilet online este nevoie de un card valabil și numărul de telefon alocat cardului. Cei care vor alege să petreacă o zi sau câteva ore în complexul de agrement au la dispoziție nu mai puțin de cinci bazine interioare, două jacuzzi și un ansamblu de patru tobogane mari, plus cele din Lumea copiilor.

Pe lângă aceste facilități, o atractivitate sporită prezintă zona cu cele șase tipuri de saună, un bazin cu apă rece și zona de relaxare. De asemenea, vizitatorii se pot relaxa la baia turcească, unde au la dispoziție cinci bazine cu temperaturi de la 28 la 40 de grade, plus o cabină cu aburi și o zonă de relaxare.

Răsfățul poate continua în zona de tip wellness, optând fie pentru un masaj de relaxare, fie pentru o baie reconfortantă în saloanele jacuzzi vip. Salonul solar, mesele de biliard și locul de joacă pentru copii de la etaj întregesc paleta largă de opțiuni pentru petrecerea timpului liber într-un mod cât mai plăcut. Totul în schimbul unor sume modice, și anume 10 lei/zi, în lumea saunelor, 20 lei/zi, la baia turcească (accesul fiind nelimitat) sau 1 leu/minut, la solar.

Mai trebuie menționat că saunele și toboganele funcționează non-stop doar în weekend și sărbători legale, în restul zilelor ele funcționând alternativ, programul putând fi consultat la http://aquapark-nymphaea.ro/infopoint/program-functionare.

De asemenea, este bine de știut că la salonul de masaj nu se fac programări anticipate, acestea fiind posibile doar în ziua respectivă, la casa nr. 2.

Cât privește partea de alimentație, în interiorul Aquaparkului funcționează un restaurant, unde vizitatorii își vor putea procura mâncare gătită, la care se adaugă două baruri, unul la parter, unul la etaj.

Cei care vor să-și petreacă o zi întreagă în Aquapark Nymphaea Oradea au de achitat 50 de lei, existând și alte trei variante de bilete: 25 lei pentru 3 ore sau 30 de lei pentru 5 ore, după ora 17.00.

De menționat că, în weekenduri, minivacanțe sau sărbători legale sunt emise bilete pentru întreaga zi, iar în limita locurilor disponibile, și cele de la ora 17.00.

Loredana Buz,
Consilier Relații Publice ADP Oradea

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
3 Comentarii
mai educati-va!
din pacate, cei ce utilizeaza saunele, nu vor sa respecte nici o regula, nici macar de bun simt majoritatea utilizatorilor nu folosesc prosopul la sauna, stau cu curul direct pe banca si-si lasa zoaiele, ca sa le ia si altii cind ies din sauna, nu merg la dus ci se arunca in bazinul cu apa rece, ca sa-l contamineze bine si pe ala dus inainte da sauna, nici vorba este REVOLTATOR!!!!!!! conducerea pune la dispozitia tuturor dusgel la dus, reguli scrise de utilizare corespunzatoare, prosoape contra cost, dar, degeaba , cretinii needucati nu pricep ceva trebuie facut! taxe mai mari si personal care sa urmareasca folosirea corecta si sa amendeze nerespectarea regulilor altfel, risca sa devina focar de boli infectioase si sa piarda toti clientii si inca ceva in sauna, nu se URLA, bai nesimtitilor, iar plozii sub 14 ani NU AU VOIE!
Postat 27 Septembrie 2018, 14:46 de saruman
Adevărat
Regula e : cei care intra in bazin sa facă un dus înainte, cei care au anumite boli ale pielii sau de sânge nu au ce intra in bazin
Postat 27 Septembrie 2018, 14:08 de Sandu1206
Micoze
Eu m-am pricopsit cu o ciuperca de toata isprava dupa ce am fost la acest laudat Aquapark.Curatenia este superficiala, iar apa? ce sa mai zicem?Nu stiu cum de au atat de multi clienti? Probabil sunt imuni la mizerie si ciuperci.Ar trebui sanepidul sa mearga inopinat sa faca niste verificari.Poate aflam si noi rezultatele.
Postat 27 Septembrie 2018, 13:36 de adevarat
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.7216 RON
  • 1 EUR = 4.9709 RON
  • 1 HUF = 0.0121 RON