URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 12 DECEMBRIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Au fost anunțate firmele înscrise la marile lucrări pentru fluidizarea traficului pe axa Magheru-Magazinul Crișul - Gară. Așa că, după licitații și contestații, s-ar putea ca, de pe la mijlocul anului viitor, întreaga zonă să fie răvășită, iar circulația, bulversată. 
Zic şi eu
Adrian Cris
Spre deosebire de concetățenii care dobândesc brusc experiență juridică la orice controversă pe legi (în pandemie nu au devenit mulți medici?), nu știu dacă surprinzătoarea decizie a CCR de anulare a alegerilor prezidențiale este izvorâtă numai și numai din sfânta literă a Constituției...
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți de acord cu decizia Curții Constituționale de a anula alegerile prezidențiale?




De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Întrucât cea mai fierbinte temă a zilei este alegerea președintelui pentru un mandat de 5 ani, este important de știut ce poate și ce nu poate face președintele. În primul rând, președintele este cel care desemnează candidatul la funcția de prim-ministru, în urma consultărilor cu partidele politice. Odată însă ce prim-ministrul este numit, ca efect al acordării votului de investitură de către parlament, acesta devine practic „șeful” administrației din România.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
31 Iulie 2020, 08:30

Fă cunoștiință cu e-tron Sportback la D&C Oradea, cel dintâi sportback Audi 100% electric

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

- Autonomie de până la 446 km

- Capacitate baterie 95kWh

- Putere de până la 300kW (408CP)

- Tracțiune integrală quattro

Cu e-tron Sportback, Audi îmbină în manieră spectaculoasă ceea ce au mai bun de oferit trei lumi diferite: prezența puternică a SUV-urilor, eleganța sportback-urilor și caracterul progresist al mașinilor electrice.

Linia plafonului cu panta sa specifică modelelor coupé pune în valoare și mai pregnant alura sportivă a modelului Audi e-tron Sportback, pe când silueta de sportback exprimă pasiune progresistă. Dar și la interior, automobilul emană eleganță, cu precădere când este echipat cu pachetul opțional interior design selection.

Audi e-tron Sportback se definește prin eleganța sa sportivă, cu elemente de design atletice la praguri, ce indică poziția joasă de instalare a bateriei și desenează un centru de greutate optic. În partea din față, se face remarcată mai ales grila Singleframe octogonală de la radiator, cu lamelele sale verticale. În partea din spate, indiciul fără echivoc al apartenenței la categoria sportback-urilor este panta plafonului.

Modelul vine cu cele 13 culori exterioare, dintre care unele sunt opționale. Fiecare pun în valoare în mod diferit caracterul puternic al mașinii.

Audi e-tron Sportback este echipat cu numeroase tehnologii inovatoare, printre care se numără,  oglinzile exterioare virtuale opționale, care proiectează imagini la interior, folosind o cameră video mică. Iar sistemul de top MMI Navigation plus cu MMI touch response vă dă acces la serviciile noastre Audi connect.

Sistemul pur electric de propulsie ce pune e-tron Sportback în mișcare este compus din câte un motor pe fiecare dintre cele două punți. Acestea generează împreună (consum energie electrică în kWh/100 km: 21,6-26,3 (WLTP); 20,6-23,9 (NEDC); emisii de Co₂ mixte în g/km: 0) puterea enormă de până la 300 kW (408 CP). Cuplul maxim se ridică la până la 664 Nm, permițând manevre spontane, cu reacții fără întârzieri. Mașina accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 5,7 secunde în modul boost, iar viteza sa maximă este de 200 km/h.

Autonomia mare de până la 446 de kilometri a modelului Audi e-tron Sportback este asigurată mai ales de bateria de înaltă tensiune, ce are o capacitate de 95 kWh (brut). Dar și recuperarea energiei de la frânare contribuie la creșterea autonomiei: astfel, Audi e-tron Sportback recuperează energie la peste 90% dintre decelerări. Pentru varianta de incărcare de acasă este disponibil sistemul inovator e-tron connect.

Noul e-tron Sportback poate fi comandat la un preț începând de la 61.638 Euro (nu include TVA).

Fă cunoștiință cu e-tron Sportback la showroom-ul de pe Calea Clujului 289 sau află mai multe detalii apelând numărul 0259 478847.

www.dcvw.ro

(advertorial)

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
1 Comentariu
??
D&C nu daduse faliment??
Postat 31 Iulie 2020, 09:10 de marius_ro
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.7216 RON
  • 1 EUR = 4.9709 RON
  • 1 HUF = 0.0121 RON