URMĂREȘTE-NE PE
LUNI, 29 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
La fel cum creștinii ortodocși scot anual moaștele sfintei Paraschiva la Iași, tot așa, la patru ani, în perioada electorală, liberalii apelează la moaștele prorocului Ilie, mai exact Ilie Bolajan, ca să întărească credința în activul de partid.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
24 Octombrie 2021, 15:38

Despre curve și alte chestiuni politice

Despre curve și alte chestiuni politice (sursa foto: timewsnewroman.ro)
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

De 30 de ani febra galbenă liberală și ciuma roșie pesedistă prestează la marele bordel național, fără teamă că se va lega cineva de ele, pentru că printre clienți se găsesc și oameni din Poliție, și din Justiție, și din servicile secrete.

Contrar uzanțelor, becul de la intrarea stabilimentului este de culoarea verde udemeristă, dar asta nu face decât să sporească notorietatea afacerii. Odată la patru ani, fetele își schimbă poziția. Care era deasupra trece dedesubt și invers, dar munca în esență rămâne aceeași.

O singură dată femeile ușoare și-au recunoscut cu mândrie meseria. În 2012, și-au dat mâna pe față și au recunoscut că, dacă până atunci se criticau una pe alta, o făceau numai de ochii lumii. Dacă în timpul săptămânii stăteau în ghenunchi din motive profesionale, duminica o făceau ca să se roage.

În fond, trebuiau întoarse serviciile făcute de bărboșii care, după ce le necinsteau, se rugau pentru iertarea păcatelor lor. Oricum, afacerea mergea ca unsă, pentru că bieții clienți cotizau și în timpul săptămânii la bordel, și duminica la biserică.

Dar pentru că mușteriii s-au plâns că, deși paturile se schimbau mereu, curvele rămâneau aceleași, a trebuit adus un om care să poată schimba situația, conform sloganului „Bordelul lucrului bine făcut”. Și a venit un individ pe care toată lumea l-a crezut serios, că era neamț, deși până la urmă s-a dovedit a fi un sas preocupat mai mult de schi și golf decât de locul de muncă.

Iată însă că pe piață au apărut fete noi, tinere și nurlii. Imediat curvele bătrâne au reacționat, le-au pârât clienților că-s pline de boli lumești, că nu știu toate figurile atât de necesare în meserie, așa că le-au dat afară din bordel și le-au trimis să presteze pe centură, acolo unde muncesc cele mai puțin norocoase dintre prostituate.

Și, uite așa, ștoarfele și-au păstrat locul în bordel și, totodată, și clientela, care, în lipsă de altceva, nu are decât să cotizeze la singurul bordel din România, Parlamentul.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
6 Comentarii
Bun bun bun. Mi-a plăcut
Nu trebuie băgate în seamă comentariile de la membrii ofticați că cineva le dă pe față strategia! Dar adevărul din păcate e că de 30 de ani am văzut multă foame de ciolan de toți care au fost la putere. Mărturisesc, la început, mi-a plăcut de CV-ul lui Cîțu, am zis, în sfârșit unul care vine din privat, analist la diferite bănci. Era doar un lup deghizat în preot. În părerea mea, din același motiv Arafat a refuzat să fie ministrul sănătății când a vrut Ponta să-l pună (trebuia să facă jocul lor, tabla împărțiri) și pentru același motiv Bolojan nu va merge la guvern. Credeți că ficusul are intenția să pună un guvern care să facă treabă, sau vrea să controleze pe sub masă guvernul? Parcă îi un deja-vu cu perioada Băsescu - Boc.
Postat 25 Octombrie 2021, 06:54 de Vio_427
PNL acerut PSD sa faca blowjob sub masa dar PSD a refuzat si a spus ca nu poate e prea jos dar ca ar accepta SUS pe masa.
PNL acerut PSD sa faca blowjob sub masa dar PSD a refuzat si a spus ca nu poate sa coboare ca e prea jos , SUS pe masa in schimb e OK.
Postat 24 Octombrie 2021, 21:00 de spaima_trepadusilor
Ebola galbena nu febra galbena d-nu Chirila,sa lasi fara tratamente cu anticorpi ,tocilizumab,favipiravir,ivermectina,hidroxicloroqina este EBOLA galbena
Ebola galbena nu febra galbena d-nu Chirila,sa lasi fara tratamente cu anticorpi ,tocilizumab,favipiravir,ivermectina,hidroxicloroqina cand ai 80-70% nevacinati,este EBOLA galbena
Postat 24 Octombrie 2021, 20:30 de spaima_trepadusilor
Hipnoza regresiva
Este o terapie prin care reusesti sa-ti aduci aminte de lucruri pe care ochiul le-a vazut dar creierul (constientul) nu le-a procesat. Terapia comporta riscuri: exista posibilitatea sa-ti gasesti linistea, dar si riscul de a plonja intr-un abis de incertitudini. Ceea ce poate fi contraproductiv, acum cind PNL-ul incepe s-o ia la vale...incit nici macar bolojan nu-l mai poate opri.Ei,sa nu disperam,pina sunt curve,exista si clienti ca-n dilema aia: cine-a fost mai intii:oul sau gaina?
Postat 24 Octombrie 2021, 19:12 de excalibur
pt domnul Chirila
da,intr-un bordel trebuiesc improspatate curvele si nu mobilierul,dar si Bolojan face parte din acelasi pnl,ca si Birta! iar pana nu a picat coalitia,nu prea v-ati stresat de Johanis! asa ca singurul lucru pe care pot sa il intreb este:doar acum v-ati dat seama de toate astea?
Postat 24 Octombrie 2021, 18:53 de Fradi
excelent articol
paralela prezinta exact realitatea ultimilor 30 de ani.
Postat 24 Octombrie 2021, 16:27 de Traian
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6373 RON
  • 1 EUR = 4.9765 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON