Te-ai întrebat vreodată cum carnea fragedă și legumele devin poezie în farfurie? Este vorba pur și simplu despre pasiunea pentru gătit. Nici mai mult, nici mai puțin. Ne-ar face plăcere să te alături nouă într-o călătorie printre cele mai bine păstrate secrete legate de realizarea celor mai savuroase preparate. De fapt, este unul singur... pasiunea.
Vino în Restaurantul Mediteranean Laurus sâmbătă, 18 aprilie, începând cu ora 13:00, când Chef Tiberius va deschide porțile regatului pasiunii pentru MÂNCARE.
Nu e vorba doar de lansarea unui nou meniu, este vorba despre șansa de care poți profita să descoperi secretele preparatelor simple și savuroase. Vizitează bucătăria restaurantului nostru și privește peste umărul bucătarilor! Interacționează cu echipa restaurantului, care este încântată să-ți prezinte localul așa cum nu l-ai văzut niciodată!
Bineînțeles, Paul, managerul restaurantului, va fi alături de tine pentru a te ghida în alegerea vinului perfect și a-ți sugera una dintre noile noastre specialități, sau pur și simplu pentru a avea o discuție interesantă despre reîntoarcerea la simplicitate în lumea mâncării și vinurilor.
Pornim în această călătorie pentru a-ți arăta că micile plăceri ale vieții îți pot aduce mari satisfacții!
Te așteptăm sâmbătă, 18 aprilie, la hotelul DoubleTree by Hilton pentru a descoperi Restaurantul Mediteranean Laurus!
Alătură-te nouă într-o călătorie printre cele mai bine păstrate secrete ale MÂNCĂRII & VINURILOR.
(advertorial)
Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.