URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 19 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
25 Iunie 2017, 17:29

Declaraţii şocante, făcute de fosta soție a preotului cântăreţ Cristian Pomohaci. Ar fi blestemat-o, ca să se mărite cu el!

Declaraţii şocante, făcute de fosta soție a preotului cântăreţ Cristian Pomohaci. Ar fi blestemat-o, ca să se mărite cu el! sursa foto: cancan.ro
Declaraţii şocante, făcute de fosta soție a preotului cântăreţ Cristian Pomohaci. Ar fi blestemat-o, ca să se mărite cu el! sursa foto: cancan.ro
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Detalii șocante, făcute publice de fosta soţie a preotului cântăreţ Cristian Pomohaci, implicat recent într-un scandal, după ce presa a publicat înregistrări în care acesta încearcă să convingă un minor să facă sex cu el. Tabloidele repun pe tapet declaraţii făcute în trecut de Ileana Matuş, conform cărora aceasta nu a vrut să se mărite cu preotul, dar a făcut-o doar după ce el a blestemat-o.

Potrivit Cancan.ro, femeia a pus capăt căsniciei cu Cristian Pomohaci în urmă cu 3 ani, însă încă din 2013 aceasta încerca să rupă orice relaţie cu el. Atunci, interpreta de muzică populară mărturisea că preotul ar fi convins-o să se mărite cu el doar după ce a blestemat-o, pentru că ea nu l-a dorit de soţ.

"Căsătoria noastră a fost aşa, rapidă. Trebuia să fie hirotonit şi nu mai era timp să faci nuntă. Poate e şi vina mea. Eu, sincer, la început nu l-am acceptat. A venit şi a zis: "Nu vrei să te măriţi cu mine, nu-i bai, altă fată nu iau, dar fii atentă: cât ai să trăieşti în viaţa ta, ai să fii singură! O să am eu grijă! şi i-am spus: "Bă, tu te faci popă şi mă blestemi pe mine?!". Am plâns şi după ce l-am văzut cum a plecat, nu am dormit toată noaptea şi a doua zi dimineaţă l-am sunat şi l-am întrebat: "Cristi, mai e valabilă oferta?" Nu, nu am fost fericită. Căsătoria a fost un eşec". Îi doresc să fie sănătos, să îi ajute Dumnezeu să-şi mântuiască sufletul", spunea Ileana Matuş, după despărţirea de controversatul preot.

După cum se ştie, celebrul preot cântăreţ Cristian Pomohaci, vedetă a televiziunilor de muzică populară, a fost înregistrat în timp ce încerca să convingă un minor să întreţină relaţii homosexuale cu el, înregistrările făcând înconjurul internetului în acest sfârşit de săptămână. Pe ele se aude cum preotul îi cere băiatului să îi arate "ciocanul",  îl întreabă dacă "e spălată" şi îi spune că îi dă bani dacă îi cedează.

Detalii, în articolul „Celebrul preot cântăreţ Cristian Pomohaci, înregistrat în timp ce presa un minor să facă sex cu el: "Te plătesc pentru sex, arată-mi...!" (VIDEO)

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
3 Comentarii
Acum e rândul Bisericii
Să facă curățenie în sânul ei. Dacă canoanele maisunt respectate, toți cei care se abat de le ele trebuiesc caterisiți. Acoperirea murdăriei atrage rușine asupra întregii biserici și e păcat. Nimic din ce e ascuns nu va rămâne așa, ci se ve striga de pe acoperișuri.
Postat 26 Iunie 2017, 14:05 de Oarecine
Este asteptat cu drag...
...pe Dumitru Petrescu! Se va ruga si bucura de potenta celor inchisi acolo!Scapa usor daca il mazileste biserica ortodoxa,trebuie aplicata legea acestui pedofil si corupator de minori..Deci ..la puscarie !!!
Postat 26 Iunie 2017, 06:36 de grigore
Poate nu știu eu bine
Dar canoanele spun clar că un preot divorțat sau chiar văduv dacă ajunge ,nu mai are să se căsătorească.Iar sfitelr sionoade știau de ce.Fiindcă dacă se face derogare la unul,atunci se vor ivi tot mai mulți preoți ce vor să se recăsătorească fiind exemple nu tocmai bune pentru simpli credincioși.Știu că cel puțin în Episcopia Oradiei sunt preoți recăsătoriți care au dreptul de a sluji,și nu cred că noi,simpli credincioși nu avem un cuvânt de spus în privința asta,fiindcă trebuie să se înțeleagă că...nu suntem rupți în două în Biserică,adică clerici și credincioși.Țin minte că ebihoreanul a avut cu câțiva ani un articol despre preotii recăsătoriți ,nu știu ce măsuri s-au luat....
Postat 25 Iunie 2017, 22:13 de crisan
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON