URMĂREȘTE-NE PE
MIERCURI, 23 OCTOMBRIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
A fost o perioadă în care tramvaiul a intrat în dizgrație, nu doar la noi, ci cam peste tot în Europa. Și în Oradea am pierdut linii importante, pentru că e mult mai ușor să tragi un asfalt peste șine decât să deschizi trasee noi, care presupun săpături, traverse, muncă multă.
Zic şi eu
Adrian Cris
Cam așa se jură un personaj dintre cele care, la ordinul încă președintelui Iohannis, au făcut posibilă coaliția PSD-PNL. Nu se numește Gâgă, ci Rareș Bogdan. „Guvernăm împreună, dar nu participăm la treburile coaliției, nu mai există colaborare între noi și PSD”, zicea acesta joia trecută.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Cu cine vă gândiți să votați pentru funcția de președinte al României dintre numeroșii candidați?











De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
La data de 5 octombrie 2024, Curtea Constituțională a admis o contestație formulată de doi cetățeni și a anulat o Decizie a Biroului Electoral Central prin care se dispusese înregistrarea candidaturii pentru funcția de Președinte al României a doamnei Diana Ivanovici Șoșoacă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
22 Iunie 2017, 09:51

Care pe care: Războiul pentru șefia Tribunalului Bihor se duce pe toate planurile!

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Mai sunt câteva săptămâni până când se va stabili noul preşedinte al Tribunalului Bihor, funcţie vizată de actuala deţinătoare, judecătoarea Carmen Domocoş, dar şi de fosta vicepreşedintă, Daniela Jurjuţ-Lazăr.

Din câte a aflat Bihorel, lupta dintre cele două se dă pe toate fronturile, pentru că Domocoş i-a făcut zile fripte contracandidatei sale pe tot parcursul "competiţiei".

Citeşte cum, pe blogul www.bihorel.ro!

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
5 Comentarii
gavril-dna
...mai bine ar fi dus sub lupa dna central ca tot corupta din temeliile putrede e acea cladire,afara fiind vopsit gardul,de Gavril,inauntru leopardul,de dna,pe care la intrecut in coruptie.
Postat 22 Iunie 2017, 12:55 de User anonimizat
MESAJ PENTRU ORADEA CIVICA
Justiţia nu se referă doar la PENAL sau POLITICIENI ! Mai sunt și oamenii obișnuiți care promovează și ei acțiuni civile, de exemplu ! Și constată CĂ CO ana Justi e plecată cu pluta ! Ba Coana Justi se preface că nu știe ce e acela DOL RETICENT ! Asta e ! Poți face ceva ? NU ! Mai ales că și avocații mint de îngheață apele deși aparent par a fi îngerași pogorâți pe Terra care nu văd altceva decât DREPTATEA ÎN STARE PURĂ !
Postat 22 Iunie 2017, 12:41 de TDS
REMEMBER 2
Justiţie în doi: Vicepreşedinta Judecătoriei Oradea ( la acea vreme ), acuzată că favorizează clienţii soţului ei ! Vicepreşedinta Judecătoriei Oradea, Carmen Domocoş, este eroina unui adevărat scandal după ce a blocat executarea silită a societăţii Thermal Technology, solicitată, în urma unui litigiu comercial, de cunoscutul grup de firme Galassini România. Deşi temporară, soluţia adoptată de judecătoare s-a lăsat cu reclamaţii după ce s-a descoperit că, de mai bine de patru ani, firma care trebuia executată e consiliată juridic de soţul magistratei, Cristian Domocoş, decanul Baroului Bihor şi asociat la Societatea de avocatură Vidican, Golea, Domocoş, Morgovan şi asociaţii. Culmea e că soţii Domocoş nici măcar nu sunt la prima "judecată în familie". O recunoaşte chiar judecătoarea................................... Totuşi, în cazul Ordonanţei Preşedinţiale, pentru a păstra aparenţa legalităţii, avocatul Domocoş nu a semnat personal cererea, ci a pasat-o unei tinere colege, Marina Golea ( azi Oros ), rudă cu Mircea Golea, asociatul său de la Casa de avocatură…….( fragment dintr-un articol scris de Laura Gal
Postat 22 Iunie 2017, 12:36 de TDS
REMEMBER
" Vă mai amintiţi de scandalul provocat de recepţia organizată de milionarul Beneamin Rus în Palatul de Justiţie, la care a participat, pe lângă alte notabilităţi, şi judecătoarea Carmen Domocoş, preşedinta Tribunalului Bihor, instanţă unde patronul Selinei e judecat într-un dosar al DNA, iar firma sa într-un proces de faliment? Ei, bine, Bihorel a descoperit că judecătoarei nici că-i pasă, ba continuă să meargă la toate sindrofiile la care e invitată, chiar dacă între timp prezenţele sale la Facultatea de Drept, unde predă, ar putea fi numărate pe degetele unei mâini în fiecare semestru. Domocoş a tras chiulul de la catedră şi vinerea trecută, când, potrivit programărilor, trebuia să asiste la supravegherea unui examen de drept penal. Motivul? Tot un party, de astă dată ocazionat de sărbătorirea în avans a Zilei Naționale a SUA, găzduită la Ambasada din Bucureşti, unde s-a pozat alături de alte două bihorence, deputatele liberale Florica Cherecheş şi Lucia Varga. Dar ce să-i faci, Ziua Americii e o dată pe an, iar examene or mai fi şi la toamnă! " ( iulie 2016 )
Postat 22 Iunie 2017, 12:29 de TDS
...
Judecatoare? Nu, pipite!
Postat 22 Iunie 2017, 12:21 de titel
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5973 RON
  • 1 EUR = 4.9731 RON
  • 1 HUF = 0.0124 RON