URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 04 MAI 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Acum ceva ani s-a făcut o analiză a calificării pe care o aveau slujbașii CNAIR, pentru că lumea era intrigată de ce nu se mișcă lucrurile în atât de sensibilul domeniu al construirii de autostrăzi. S-a constatat că mare parte dintre cei care luau salariile pe acolo erau ori absolvenți de teologie, ori profesori de română.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Vă mai amintiți bancul care circulă tot la patru ani, cu alegerile care în România se fac doar pentru a stabili cu cine guvernează UDMR? În Bihor e pe cale să apară altul: alegerile se fac ca să se știe pe cine a bătut Bolojan.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Partidele și-au depus candidaturile pentru alegerile locale. Ce vă doriți de la viitorul primar și viitoarea administrație a Oradiei?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 18 aprilie 2024 a fost publicată în Monitorul Oficial și urmează să intre în vigoare în 10 zile de la publicare o lege care modifică condițiile în care se pot organiza jocuri de noroc în România. Legea nouă instituie restricții severe și sancțiuni contravenționale foarte mari pentru nerespectarea prevederilor legale.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.

Ca-n Cannes

Nevastă de parlamentar, filmată în timp ce se prostitua
Bihoreanul TV
Un parlamentar britanic a aflat din presă că soţia lui îşi desfăşoară activitatea în... trei bordeluri. Asta după ce jurnaliştii din Marea Britanie au filmat-o pe femeie cu o cameră ascunsă.
06 Septembrie 2010, 23:53
Mircea Badea, Ronţi şi "topmodela" Carmen Brumă îşi arată muşchii pe blog (VIDEO)
Bihoreanul TV
Invidiaţi pentru aspectul şi forma fizică pe care o au, Mircea Badea şi Carmen Brumă au decis să le arate celor care vor să aibă un trup sănătos câteva exerciţii fizice pe care ei le fac frecvent. Aşa că s-au filmat şi s-au postat pe blog. În filmuleţ apare şi celebra Ronţi, nepoata despre care moderatorul vorbeşte frecvent.
06 Septembrie 2010, 00:56
The Stig de la Top Gear şi-a pierdut misterul
Magazin
Dupa mulţi ani în care secretul a fost bine păstrat, s-a aflat cine este The Stig de la Top Gear. Nu, nu este Michael Schumacher.
04 Septembrie 2010, 12:38
Cătălin Botezatu şi-a ales iubita la "Burlacul"
Magazin
Blonda Violeta, una dintre finalistele reality-show-ului "Burlacul" a fost aleasa creatorului de modă Cătălin Botezatu în ultima emisiune. Aceasta a primit de la Bote un inel de câteva mii de euro.
03 Septembrie 2010, 10:25
Demi Moore, sexy la 47 de ani în bikini
Magazin
Demi Moore şi-a înnebunit fanii care o urmăresc pe Twitter după ce a postat nişte fotografii cu ea în bikini.
02 Septembrie 2010, 09:33
Cheryl Cole, ofertată cu un 1 milion de dolari ca să se dezbrace
Magazin
Considerată una din cele mai sexy apariţii din showbiz-ul internaţional, cântăreaţa britanică Cheryl Cole a primit o ofertă de un milion de dolari ca să se dezbrace în revista Playboy.
01 Septembrie 2010, 13:32
La 41 de ani, Mihaela Rădulescu a pozat aproape dezbrăcată
Magazin
Chiar în luna în care a împlinit 41 de ani, Mihaela Rădulescu s-a lăsat pozată aproape dezbrăcată de revista Tango. După cum se vede în imagini, corpul vedetei nu-i trădează deloc vârsta.
Carla Bruni, numită prostituată de presa iraniană
Magazin
Carla Bruni este o prostituată. Aşa a scris presa iraniană, după ce soţia preşedintelui Nicolas Sarkozy a criticat decizia autorităţilor din Iran de a ucide o femeie cu pietre.
30 August 2010, 14:35
Ilie Năstase înjură o ziaristă: "Dă-te-n morţii mă-tii! Îţi sparg faţa" (VIDEO)
Bihoreanul TV
Ilie Năstase şi-a vărsat nervii pe o jurnalistă care-l filma în centrul Timişoarei. A ameninţat-o şi înjurat-o în timp ce se plimba cu iubita sa, fosta vedetă Playboy, Brigitte Sfăt. "Dă-te-n morţii mă-tii! Îţi sparg faţa", i-a spus fostul tenismen ziaristei.
30 August 2010, 01:45
O româncă se dă drept soţia lui Leonardo DiCaprio
Magazin
Actorul Leonardo DiCaprio a obţinut un ordin de restricţie împotriva Liviei Bistriceanu, o româncă stabilită în SUA care îl asaltează cu scrisori şi pretinde pe Facebook că e soţia lui.
28 August 2010, 09:01
Jennifer Aniston face topless, se droghează şi se bagă în "menage-a-trois"!
Magazin
Devenită celebră pentru rolurile cuminţi din filmele americane, actriţa Jennifer Aniston a acceptat rolul de "fată rea" într-un film care prezintă stilul de viaţă al unei comunităţi hippie.
27 August 2010, 19:43
Argint în topul celor mai sexy gimnaste, pentru Corina Ungureanu
Magazin
Campioana europeană la sol din 1998, Corina Ungureanu a fost plasată pe locul al doilea în top 40 cele mai sexy gimnaste din toate timpurile, realizat de un site sportiv. Ungureanu a pozat de mai multe ori goală pentru reviste de bărbaţi.
26 August 2010, 15:09
Preţul infidelităţii: Tiger Woods îi dă 100 de milioane de dolari fostei neveste
Magazin
Divorţul cuplului Tiger Woods, cel mai bun jucător de golf din lume şi Elin Nordegren a fost finalizat. Femeia urmează să primească nu mai puţin de 100 de milioane de dolari. Elin a vrut despărţirea după ce a fost înşelată de mai multe ori.
26 August 2010, 11:20
Angelina Jolie se mută în Budapesta
Magazin
În perioada filmărilor din Bosnia pentru noua sa peliculă, Angelina Jolie îşi cumpără o casă în Budapesta, pentru a locui acolo.
25 August 2010, 12:51
Anna Lesko a acordat primul ajutor unui poliţist accidentat
Magazin
Cântăreaţa Anna Lesko a acordat primul ajutor unui poliţist rănit, luni seară, într-un accident. Bărbatul patrula cu motocicleta, când la un moment dat a derapat şi a dat într-o cisternă.
24 August 2010, 18:36
Miss Mexic e Miss Univers 2010 (VIDEO)
Magazin
Reprezentanta Mexicului, Jimena Navarrete, în vârstă de 22 de ani, a fost încoronată noua Miss Universe, luni, la Las Vegas, infirmând toate pronosticurile care anticipau o victorie a unei reprezentante din Irlanda, Venezuela sau SUA.
24 August 2010, 11:08
Elena Udrea, ţinta unui obsedat anonim
Magazin
"Mă numesc Adam. Şi atât. Blogul ăsta e o deviaţie, un refugiu din viaţa de zi cu zi şi un loc unde să-mi desfăşor obsesia pentru EA", îşi începe tânărul prezentarea pe blogul personal, dedicat în exclusivitate obsesiei sale pentru ministrul Turismului, Elena Udrea.
23 August 2010, 12:06
Inna n-a fost deloc "hot"
Magazin
Recent, cântăreaţa Inna a fost desemnată de revista FHM cea mai frumoasă femeie din România. Însă, Inna nu a avut tot timpul strălucirea de acum, drept dovadă e lookul ei şters din liceu, care nu aminteşte deloc de tânăra sexy de astăzi.
Gabriel Fătu îi face farse soţiei: o înşală cu o blondă
Magazin
Actorul Gabriel Fătu, cunoscut pentru farsele pe care le făcea la televiziunea lui Dan Diaconescu a fost prins de paparazzi în timp ce se săruta cu o blondă într-un club de pe litoral. Fătu a fost acuzat în 2009 de o pretendentă la titlul de Miss Plaja că a solicitat servicii sexuale în schimbul coroniţei.
Mădălin Ionescu nu mai are "Acces direct"
Magazin
Din toamnă, Mădălin Ionescu nu va mai prezenta emisiunea "Acces direct". Motivele, spun unele surse, sunt multiple: îşi "otevizase" emisiunea şi idila cu fosta lui subalternă.
19 August 2010, 11:29
Pamela Anderson vine în România
Magazin
Prima petrecere Playboy Mansion din Europa va avea loc în România şi o va avea ca invitată specială pe celebra Pamela Anderson.
18 August 2010, 12:10
Michael Douglas are cancer
Magazin
Diagnostic dur pentru Michael Douglas. Medicii l-au anuntat pe actorul in varsta de 65 de ani ca sufera de o tumoare la gat. Starul va urma timp de opt saptamani un tratament combinat de chimio si radioterapie.
17 August 2010, 12:32
Robert Turcescu şi-a anunţat demisia de la Realitatea pe Twitter
Magazin
Jurnalistul Robert Turcescu a anunţat, luni, pe Twitter şi apoi pe blogul personal că demisionează din Realitatea Media. Ziaristul spune că nu ştie ce va face mai departe, dar că pleacă "privind fără mânie înapoi".
16 August 2010, 13:42
Scandal sexual în PNL: A făcut-o pe canapeaua lui Crin Antonescu! (AUDIO)
Actual
O înregistrare audio cu tentă sexuală publicată de presa de sâmbătă agită apele prin PNL. O voce masculină ce pare a fi a secretarului general adjunct al PNL, Mihai Bălăşescu, mărturiseşte că a făcut sex în biroul lui Crin Antonescu. Vezi ce alte scandaluri sexuale au zguduit lumea politică românească!
Andra şi Măruţă, trataţi regeşte de patronul CFR Cluj
Magazin
Pentru concertul Iron Maiden, soţii Măruţă au fost aduşi cu avionul privat al lui Arpad Paszkany din Spania până la Cluj, unde au fost aşteptaţi cu o limuzină de 100.000 de euro, parcată chiar lângă avion. Tratamentul se datorează prieteniei dintre Andra şi iubita lui Paszkany, care dansa alături de artistă în spectacole.
14 August 2010, 18:52
Cristi Tabără ar fi fost acuzat de abuz sexual din răzbunare
Magazin
Surse judiciare din cadrul anchetei în care este implicat Cristi Tabără, citate de un tabloid, spun că Alina Bodnaru, mama fetiţei care l-a acuzat de abuz sexual, ar fi declarat că fiica ei a inventat toată povestea după o ceartă pe tema situaţiei şcolare a fetei.
13 August 2010, 14:11
Moni e hărţuită de un obsedat sexual
Magazin
Monica Columbeanu susţine că primeşte zilnic numeroase apeluri de la un necunoscut, care o sună chiar şi noaptea şi îi face avansuri. Bărbatul i-ar fi spus Monicăi că se va sinucide dacă vedeta nu-i acordă atenţie.
12 August 2010, 11:37
Halle Berry e cea mai sexy mămică din lume
Magazin
Bărbaţii o consideră pe Halle Berry ca fiind cea mai sexy mămică a anului, potrivit unui sondaj al site-ului AskMen. Actriţa, singura câştigătoare afro-americană a unui premiu Oscar la categoria cea mai bună actriţă, le-a devansat pe Monica Bellucci şi Kate Bekinsale.
11 August 2010, 18:27
Elenei Băsescu nu-i pasă de regulile de circulaţie
Magazin
Fiica cea mică a preşedintelui a fost prinsă în timp ce încălca regulile de circulaţie în timp ce-şi făcea cumpărăturile. EBA a staţionat la doar câţiva metri de o trecere de pietoni, ignorând semnul "parcarea interzisă" pentru a cumpăra bunătăţi de la o brutărie.
10 August 2010, 12:20
Nepotul unui rege al ţiganilor a avut nuntă de un milion de euro
Magazin
Ţiganii nu resimt criza. Nepotul lui Dan Stănescu, autoproclamat regele internaţional al romilor, a avut o nuntă cu cadouri, petrecere şi cântări care au depăşit suma de un milion de euro
09 August 2010, 13:24
  3 4 5  7  9 10 11  

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.65 RON
  • 1 EUR = 4.9764 RON
  • 1 HUF = 0.0128 RON