URMĂREȘTE-NE PE
MARȚI, 07 MAI 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Uniunea Europeană este foarte interesată să-și asigure rezerve de materiale strategice într-o lume în care China și SUA doresc să dețină supremația. Printre elementele strategice vizate este și magneziul de la Budureasa - el ar reprezenta jumătate din cantitatea de care dispune Uniunea Europeană și 9% din rezerva mondială.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Vă mai amintiți bancul care circulă tot la patru ani, cu alegerile care în România se fac doar pentru a stabili cu cine guvernează UDMR? În Bihor e pe cale să apară altul: alegerile se fac ca să se știe pe cine a bătut Bolojan.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Partidele și-au depus candidaturile pentru alegerile locale. Ce vă doriți de la viitorul primar și viitoarea administrație a Oradiei?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 18 aprilie 2024 a fost publicată în Monitorul Oficial și urmează să intre în vigoare în 10 zile de la publicare o lege care modifică condițiile în care se pot organiza jocuri de noroc în România. Legea nouă instituie restricții severe și sancțiuni contravenționale foarte mari pentru nerespectarea prevederilor legale.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.

Ca-n Cannes

Iubita lui Ilie Năstase: vedetă Playboy şi fostă deţinută
Magazin
Noua cucerire a tenismenului Ilie Năstase este Brigitte Sfăt, o fostă vedetă Playboy căsătorită cu un interlop din Timişoara. În trecut, blonda a fost condamnată la închisoare pentru că a ordonat sechestrarea unui partener de afaceri.
16 Iulie 2010, 11:00
Lucian Viziru, căsătorit în secret
Magazin
Lucian şi-a reîntâlnit o fostă colegă de clasă anul acesta, iar dragostea a fost atât de mare încât au hotărât să se căsătorească.
15 Iulie 2010, 03:09
Badea îşi arată muşchii. La propriu
Bihoreanul TV
Cunoscut pentru "gura slobodă" din timpul emisiunii "În gura presei", celebrul realizator TV îşi arată muşchii la propriu: a trecut pe la sală, s-a filmat şi s-a postat pe blog. "Acest post nu este pentru pudibonzi şi curve virgine", avertizează Mircea Badea.
14 Iulie 2010, 00:54
Berlusconi: Nu mai sunt playboy, ci playold
Magazin
Premierul Italiei, Silvio Berlusconi, a declarat în glumă că nu mai este "un playboy", ci doar "un playold" interesat totuşi de femei frumoase "dintr-un simţ al esteticului".
13 Iulie 2010, 10:27
Connect-R şi-a scris 'Sunt ţigan' pe tricou
Magazin
Connect-R, cântăreţul care a câştigat premiul pentru cea mai bună melodie la Romanian Music Awards, şi-a scos tricoul pe scenă, arătând un altul inscripţionat cu mesajul "Sunt ţigan".
12 Iulie 2010, 23:26
După finala CM, Casillas şi-a sărutat iubita, în timp ce aceasta îi lua un interviu (VIDEO)
Magazin
În culmea fericirii după ce a câştigat titlul mondial cu echipa Spaniei, căpitanul Iker Casillias şi-a sărutat iubita, pe prezentatoarea Sara Carbonero, în direct, chiar în timp ce aceasta îi lua un interviu.
12 Iulie 2010, 12:57
Botezatu a trimis-o acasă pe orădeanca Nina Cheţa
Bihoreanul TV
Nina Cheţa, singura orădeancă înscrisă în competiţia Burlacul, în care 22 de fete încearcă să îl cucerească pe designerul Cătălin Botezatu, a fost eliminată din concurs de la prima emisiune. Acum, orădeanca visează să îşi găsească marea iubire la Oradea.
Andreea Bălan, fără chiloţi pe covorul roşu
Magazin
Chiar dacă a abordat de multe ori o imagine de fată cuminte, Andreea Bălan a apărut pe covorul roşu de la Romanian Music Awards într-o rochiţă decoltată şi pe alocuri transparentă, declarând că nu poartă lenjerie intimă.
Mircea Badea şi-a donat maşina
Magazin
Nemulţumit că, de cele mai multe ori, salvatorii ISU nu primesc nici măcar un "mulţumesc" pentru acţiunile lor, Mircea Badea şi-a donat maşina unui salvator.
10 Iulie 2010, 13:36
Studenta din Oradea, locul II la Miss Universe România
Bihoreanul TV
Simona Elena Lungu, studenta de la Universitatea din Oradea care a participat la concursul de frumuseţe Miss Universe România s-a clasat pe locul 2 în competiţie. Reprezentanta României la Miss Universe este Alexandra Cătălina Filip, o tânără de 19 ani din Buftea.
10 Iulie 2010, 12:52
Portughezii l-au pus pe Iisus pe coperta Playboy
Magazin
Imagini cu Iisus ţinând în braţe o femeie topless, dar şi uitându-se la un cuplu de lesbiene au apărut în ediţia portugheză a revistei Playboy. Hugh Hefner a comandat anularea ediţiei şi va încheia contractul cu editura portugheză.
09 Iulie 2010, 15:26
Magda Ciumac şi-a tras logodnic milionar
Magazin
Magda Ciumac s-a logodit cu un arab milionar, însă nu are de gând să se căsătorească prea curând.
08 Iulie 2010, 17:59
Din dragoste pentru Syda, EBA a împiedicat numirea Ancăi Boagiu ambasador la Paris
Magazin
Elena Băsescu l-a răzbunat pe Syda Ionescu, fostul ei iubit, care a renunţat la funcţia de ataşat comercial la Paris, în urma unui scandal mediatic. Cum Anca Boagiu ar fi provocat acest scandal, EBA i-ar fi cerut tăticului să împiedice numirea pedelistei ca ambasador la Paris.
08 Iulie 2010, 00:12
Lindsay Lohan a plâns ca un copil în faţa judecătoarei
Magazin
Lindsay Lohan a fost condamnată la 90 de zile de închisoare, după ce a încălcat clauzele eliberării sale condiţionate. Când a aflat sentinţa, vedeta a plâns ca un copil, cerând îndurare.
07 Iulie 2010, 09:35
În sfârşit, Adrian Enache şi Iuliana Marciuc s-au căsătorit
Magazin
După 15 ani de relaţie, pe care uneori au negat-o, Adrian Enache şi Iuliana Marciuc s-au căsătorit. Ceremonia religioasă a avut loc în secret în staţiunea bulgară Balcic, în prezenţa unor prieteni apropiaţi.
06 Iulie 2010, 12:03
Chirilă şi Raicu, împreună la mare
Magazin
Cuplul Tudor Chirilă - Andreea Raicu ar putea să revină. Cei doi au fost zăriţi de paparazii împreună la mare.
05 Iulie 2010, 10:55
Inna, cea mai sexy femeie din lume în ochii românilor
Magazin
FHM România a realizat un clasament bazat pe voturile bărbaţilor, care au dat-o pe Inna cea mai sexy femeie din lume.
03 Iulie 2010, 21:10
Mel Gibson, înregistrat când îşi înjură copios iubita
Magazin
"Esti o curvă şi araţi ca o scroafă în călduri!". Asta i-a spus celebrul actor fostei lui iubite, Oksana Grigorieva, portrivit unei înregistrări făcute chiar de aceasta. De curând, rusoaica l-a acuzat că ar fi lovit-o.
02 Iulie 2010, 18:06
Amantul o dă de gol pe Moni Columbeanu
Magazin
Richard, englezul despre care s-a vehiculat că ar fi amantul Monicăi Columbeanu a declarat pentru un tabloid că Scorpia de la Izvorani l-a sărutat. Amantul mai spune că îi pare rău pentru Irinel, dar a "trebuit să spună adevărul".
01 Iulie 2010, 18:21
Reclamă la o companie aeriană cu stewardese în bikini! (VIDEO)
Magazin
Cea mai sexy reclamă la o companie aeriană a fost concepută de o companie low-cost din Rusia. Clipul prezintă patru stewardese care după un număr scurt de striptease rămân în costum de baie şi spală un avion cu multă apă şi spumă.
30 Iunie 2010, 12:04
O orădeancă şi-a pus în gând să-l cucerească pe Botezatu!
Bihoreanul TV
Nina Cheta, o orădeancă în vârstă de 30 de ani, a fost selectată printre cele 22 de concurente care îşi vor folosi farmecele pentru a-l cuceri pe creatorul de modă Cătălin Botezatu, în cadrul unui reality-show difuzat la Antena 1.
29 Iunie 2010, 17:07
Circul continuă. Bianca zice că Bote a muşcat-o de buze până i-a dat sângele (VIDEO)
Magazin
Bianca Drăguşanu, asistenta lui Dan Capatos a intrat în platoul emisiunii "Un show păcătos" răvăşită şi cu buzele umflate, susţinând că în culise creatorul Cătălin Botezatu ar fi muşcat-o de buze până i-a ieşit sângele.
29 Iunie 2010, 15:40
Premiera Islandei s-a căsătorit cu o femeie!
Actual
Premiera Johanna Sigurdardottir s-a măritat, oficial, chiar în ziua în care Islanda a legalizat căsătoriile între persoanele de acelaşi sex. Politiciana este prima islandeză care s-a căsătorit cu o femeie.
29 Iunie 2010, 02:36
Inna isterizează fanele, care îi cer autografe pe sâni! (VIDEO)
Magazin
Frumoasa româncă Inna a isterizat belgiencele, când a concertat în ţara lor. Una dintre fete chiar i-a cerut Innei un autograf pe sân.
28 Iunie 2010, 16:41
Mircea Badea la tv: Băga-ţi-ai p**a! (VIDEO)
Bihoreanul TV
Cunoscut pentru limbajul colorat folosit în emisiunea "În gura presei", Mircea Badea a fost filmat în timp ce înjura. Crezând că a ieşit din direct, lui Badea i-a scăpat un: "Băga-ţi-ai p**a!"
27 Iunie 2010, 16:15
Dan Diaconescu, eliberat: vrea să candideze ca preşedinte
Bihoreanul TV
După ce magistraţii Tribunalului Bucureşti l-au pus în libertate, patronul OTV a anunţat că va înfiinţa Partidul Poporului Român şi că va candida la alegerile prezidenţiale din 2014.
25 Iunie 2010, 23:26
Britanicii zic că Robert Pattinson e rudă cu Vlad Ţepeş
Magazin
Se pare că Robert Pattison, actorul care a devenit faimos în urma rolului de vampir din serie Twilight, ar fi rudă îndepărtată a "adevăratului Dracula", domnitorul român Vlad Ţepeş, susţine un site englezesc specializat în genealogie.
24 Iunie 2010, 15:49
Un miliardar rus a plătit 1 milion de dolari ca să apară în videoclipul lui Lady Gaga
Magazin
Un tânăr miliardar rus s-a dovedit a fi cel mai înfocat fan al lui Lady GaGa, după ce a plătit 1 milion de dolari pentru a apărea în cel mai nou videoclip al artistei, pentru melodia "Alejandro".
24 Iunie 2010, 15:28
Chilian, de gât cu Pro Tv. Cere 300.000 euro pentru încălcarea drepturilor de autor
Bihoreanul TV
Florin Chilian a dat în judecată PRO TV şi Sc Media Vision Srl, pentru încălcarea drepturilor de autor a compoziţiei "Zece". Melodia a fost, la un moment dat difuzată în timpul emisiunii "Dansez pentru Tine".
23 Iunie 2010, 01:04
Lady Gaga, izgonită fiindcă era beată
Magazin
Lady Gaga a fost dată afară, sâmbătă seară, de pe Yankee Stadium din New York. Cântăreaţa era beată şi a avut un comportament indecent, dându-se la jucătorii echipei, de faţă cu nevestele lor.
22 Iunie 2010, 01:14
  5 6 7  9  11 12 13  

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.65 RON
  • 1 EUR = 4.9764 RON
  • 1 HUF = 0.0128 RON