URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 25 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.

Ca-n Cannes

Irinel devine bărbat liber: Moni s-a decis
Magazin
Prieteni apropiaţi de-ai Monicăi Columbeanu au informat tabloidele că întoarcerea vedetei în ţară are un motiv foarte serios: soţia lui Irinel s-a decis să divorţeze de el.
30 Noiembrie 2010, 09:07
Botezatu îşi recunoaşte fiul!
Magazin
Designerul Cătălin Botezatu a recunoscut că are un copil. Un test de paternitate a arătat că fiul lui Botezatu este Andrei Ionescu, manechin în prezentările de modă ale creatorului, dar şi portar al unei echipe de fotbal.
29 Noiembrie 2010, 12:54
Marica a tăiat-o cu Ilinca Vandici
Magazin
Fotbalistul a hotărât să pună capăt relaţiei cu vedeta de televiziune, chiar înainte ca aceasta să debuteze în cariera de actriţă, cu un rol care includea şi un... sărut pasional.
29 Noiembrie 2010, 01:43
Dana Rogoz, show la bară (VIDEO)
Magazin
Actriţa Dana Rogoz a furat vineri seara privirile spectactorilor şi telespectatorilor emisiunii Dansez pentru Tine, executând un dans la bară, îmbrăcată într-un corset roşu.
27 Noiembrie 2010, 19:29
Liviu Vârciu se distrează gol cu un prieten!
Magazin
Actorul de telenovele Liviu Vârciu are un trecut impresionant în ceea ce priveşte petrecerile "sălbatice". Recent, tabloidele au publicat fotografii cu acesta dezbrăcat, petrecând alături de un prieten.
26 Noiembrie 2010, 12:10
"Morgen" mai bifează o recunoaştere: a câştigat marele premiu la CinEast 2010
Ca-n Cannes
Pelicula "Morgen", în regia salontanului Marian Crişan, a câştigat Marele Premiu şi Premiul Publicului la cea de-a treia ediţie a CinEast, Festivalul de Film din Europa Centrală, care s-a desfăşurat în Luxemburg.
26 Noiembrie 2010, 08:30
Bianca lui Bote se face designer
Magazin
Bianca Drăguşanu nu se lasă mai prejos decât fostul ei iubit şi pregăteşte o colecţie de rochii pe care le va licita în cadrul unui eveniment caritabil. Cu banii câştigaţi, blonda va fi Moş Crăciun pentru copiii cu handicap locomotor dintr-un centru de plasament.
25 Noiembrie 2010, 11:46
Oprah le-a dat celor 275 de spectatori ai emisiunii câte o maşină!
Magazin
Spectatorii show-ului Oprah au rămas muţi de uimire când au auzit că urmează să primească câte un Volkswagen Beetle, din noul model care va apărea în 2012.
24 Noiembrie 2010, 14:04
Anda Adam, goală în noul videoclip (VIDEO)
Magazin
Pentru cel mai recent videoclip al său, "Show me", Anda Adam a filmat câteva secvenţe semi-nud.
23 Noiembrie 2010, 09:50
Vila Mădălinei Manole devine muzeu
Magazin
Părinţii Mădălinei Manole sunt hotărâţi să intre în posesia vilei pe care regretata artistă o deţinea, pentru a o închiria sau transforma în muzeu.
22 Noiembrie 2010, 10:16
Keo n-o vrea încă de nevastă pe Andreea Bălan
Magazin
Deşi formează un cuplu de ceva ani, Keo şi Andreea Bălan evită să treacă de la statutul de iubiţi la cel de căsătoriţi.
20 Noiembrie 2010, 19:59
Ilinca Vandici vrea buze mai mari
Magazin
Orădeanca Ilinca Vandici vrea să-şi modifice aspectul fizic. Concret, ea vrea ca buza superioară să-i fie mai mare.
19 Noiembrie 2010, 09:22
Clooney şi Pitt detronaţi: cel mai sexy bărbat din lume e Ryan Reynolds
Magazin
George Clooney şi Brad Pitt au fost detronaţi: revista People l-a desemnat pe Ryan Reynolds cel mai sexy bărbat din lume.
18 Noiembrie 2010, 09:29
Delia, dialog erotic cu fostul iubit
Magazin
Nişte filmuleţe ce au apărut în presă cu Delia Matache şi fostul ei iubit, Edi Iordănescu, scot la iveală dialogurile pe care cei doi le purtau când se jucau în pat.
17 Noiembrie 2010, 16:33
Reclama lui Beyonce, prea erotică pentru TV (VIDEO)
Magazin
Clipul în care celebra cântăreaţă Beyonce îşi promovează primul parfum, numit "Heat" a fost interzis de CNA-ul american în timpul zilei deoarece are o încărcătură sexuală prea mare.
17 Noiembrie 2010, 12:59
Prinţul William al Marii Britanii se căsătoreşte
Magazin
Nuntă reală în Marea Britanie anul viitor: prinţul William se va căsători cu iubita sa, Kate Middleton. Nunta va fi în primăvara sau vara anului 2011, la Londra.
17 Noiembrie 2010, 08:50
Natalie Portman are sânge românesc
Magazin
Ca să vezi! Natalie Portman, pe numele ei de familie real Hershlag, are sânge românesc, din partea tatălui ei.
17 Noiembrie 2010, 00:30
Al doilea single post-mortem al lui Michael Jackson, făcut public (VIDEO)
Magazin
A doua piesă de pe albumul post-mortem al lui Michael Jackson, "Hold my hand", un duet cu Akon, a fost prezentată oficial.
16 Noiembrie 2010, 09:21
Cel mai bun jucător de poker din lume: a câştigat 86 de milioane de dolari într-o zi
Magazin
Campionatul Mondial de Poker a fost câştigat de canadianul Jonathan Duhamel, care a plecat acasă cu fabulosul premiu de 86 de milioane de dolari.
15 Noiembrie 2010, 08:19
Susţine că e fiica nelegitimă a lui Păunescu
Magazin
O grefieră de la Tribunalul Bucureşti susţine că e fiica nelegitimă a răposatului Adrian Păunescu şi vrea să dovedească acest lucru, deschizând un proces de paternitate.
12 Noiembrie 2010, 09:31
Irinel, din nou cu blondele. Moni s-a obişnuit
Magazin
Irinel Columbeanu a comis-o din nou. Paparazzi l-au prins iar cu blondele în jacuzzi. Soţia lui, Monica, spune că se aştepta la acest lucru.
11 Noiembrie 2010, 09:16
Iancu: Eşti homosexual? Piţurcă: Eşti un cioroi!
Magazin
După ce s-au apostrofat zilele trecute prin intermediul presei, Victor Piţurcă şi Marian Iancu nu au îngropat securea războiului, ba dimpotrivă, s-au bălăcărit din nou într-o emisiune televizată, aruncând cu jigniri extrem de grave.
10 Noiembrie 2010, 00:29
Adrian Păunescu mai are două gemene făcute cu amanta!
Magazin
Prima soţie a poetului, Constanţa Buzea, face această dezvăluire într-un jurnal publicat în 2009. În cazul în care dezvăluirile sunt autentice, nu este exclus să asistăm la o bătaie pe averea poetului, estimată la aproape 4 milioane de euro.
09 Noiembrie 2010, 22:10
Adi Minune, după ce a încasat o palmă la o nuntă: Sunt riscurile meseriei
Magazin
Invitat să cânte la o nuntă, Adi Minune a încasat o palmă de la unul dintre nuntaşi, pentru că a dedicat altcuiva o melodie. Despre umilitorul eveniment, manelistul a spus că acestea sunt riscurile meseriei sale.
09 Noiembrie 2010, 09:45
Orădenii din trupa Ritm-Mic, la "Dansez pentru Tine" (VIDEO)
Bihoreanul TV
Cei nouă membri ai trupei orădene de dans Ritm-Mic au dansat la emisiunea "Dansez pentru tine" pentru a o ajuta pe campioana mondială la marş, Elena Pagu, acum în vârstă de 84 de ani. Orădenii au fost chemaţi după ce coregraful baletului emisiunii, Edy Stancu, i-a văzut într-un concurs.
08 Noiembrie 2010, 11:47
Ilinca Vandici, debut ca actriţă
Magazin
Vedeta postului Antena 2, orădeanca Ilinca Vandici, îşi face debutul ca actriţă în telenovelă. Ea va juca rolul unui procuror criminalist în serialul "Narcisa sălbatică".
08 Noiembrie 2010, 10:00
Lady Gaga, "regina" EMA 2010. Inna a ratat premiul
Magazin
Lady Gaga s-a impus din nou la MTV EMA 2010 câştigând trei premii, în timp ce premiul pentru Best European Act, categorie la care România a fost reprezentată de Inna, a fost câştigat de reprezentantul Italiei, Marco Mengoni.
08 Noiembrie 2010, 09:19
Botezatu, criză de nervi în direct: "De ce vă f**e grija de viaţa mea?" (VIDEO)
Bihoreanul TV
Creatorul de modă Cătălin Botezatu a avut o ieşire nervoasă într-o intervenţie telefonică într-o emisiune televizată, la Mădălin Ionescu în emisiune, în care se prezenta o filmare realizată de paparazzi. Iritat că s-ar fi insinuat că este homosexual, designerul a izbucnit: "De ce vă f**e grija de viaţa mea?".
07 Noiembrie 2010, 01:41
Gemenele Cheeky şi-au sărbătorit ziua cu un tort în formă de fund
Magazin
Focoasele gemene de la Cheeky Girls, Gabriela şi Monica Irimia, au împlinit 28 de ani pe 31 octombrie şi au avut parte de câteva surprize de cinci stele.
05 Noiembrie 2010, 10:00
Chivu, din nou tătic
Magazin
Fundaşul formaţiei Internazionale Milano şi căpitanul naţionalei României, Cristian Chivu, a devenit tată pentru a doua oară, după ce soţia sa, Adelina, a născut, joi, la Milano, o fetiţă, care se va numi Anastasia.
04 Noiembrie 2010, 15:59
  1 2  4  6 7 8  

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6567 RON
  • 1 EUR = 4.9761 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON