URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 26 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.

Ca-n Cannes

Primul mesaj al lui Huidu: Sunt bine!
Magazin
Cârcotaşul Şerban Huidu a postat pe blogul său primul mesaj de la îngrozitorul accident pe care l-a avut la sfârşitul anului trecut. Huidu şi-a asigurat cititorii că, deşi este puţin ameţit, este bine şi se întoarce curând acasă.
04 Februarie 2011, 09:21
Rihanna, prea sado-maso pentru TV (VIDEO)
Magazin
Cel mai nou videoclip al Rihannei a fost interzis la doar o zi de la lansare în nu mai puţin de 11 ţări, din cauza scenelor inspirate din tehnicile sado-masochiste şi fetişiste.
03 Februarie 2011, 12:20
Daniela Crudu, dans în poală în direct! (VIDEO)
Magazin
Asistenta lui Dan Capatos şi-a lăsat orice inhibiţii la o parte şi a dansat lasciv în poala lui Mircea N. Stoian, invitatul permanent al emisiunii "Un show păcătos". Daniela Crucu s-a mişcat lasciv pe maneaua lui Romeo Fantastik.
02 Februarie 2011, 10:04
Anna Lesko s-a păruit cu o femeie, când aştepta la psiholog
Magazin
Aşteptarea în faţa unui cabinet psihologic a fost dăunătoare pentru Anna Lesko, vedeta înjurându-se şi îmbrâncindu-se cu o altă pacientă.
01 Februarie 2011, 09:23
Noul Superman este britanicul Henry Cavill
Magazin
În noul film Superman ce urmează să fie lansat în 2012, actorul britanic Henry Cavill, în vârstă de 27 de ani, va avea rolul principal.
31 Ianuarie 2011, 15:25
Prinţul William şi logodnica sa, folosiţi pentru reclamă la prezervative
Magazin
O companie din Marea Britanie ştie cum să profite de evenimentul monden al anului: a lansat pe piaţă cutii de prezervative cu efigia cuplului regal.
31 Ianuarie 2011, 09:43
P. Diddy, acuzat că a fost implicat în atacurile de la 11 septembrie
Magazin
O femeie din Statele Unite l-a dat în judecată pe celebrul P. Diddy cerând despăgubiri în valoare sute de milioane drept pensie alimentară, dar acuzându-l şi că a fost implicat în organizarea atacurilor de la World Trade Center, din 11 septembrie 2001.
29 Ianuarie 2011, 17:17
Un bucătar a gătit dezbrăcat în direct la TV (VIDEO)
Magazin
Un bucătar italian care e invitat să gătească în emisiunea "This Morning", difuzată în Marea Britanie a gătit dezbrăcat în direct. Acesta a purtat doar un şorţ de bucătărie pentru a-şi respecta promisiunea făcută. Acesta a spus că dacă emisiunea va primi un premiu al televiziunii naţionale va apărea gol la TV.
28 Ianuarie 2011, 18:16
Lady Gaga îşi face parfum cu iz de sânge şi spermă
Magazin
Excentrica vedetă Lady Gaga şochează din nou cu ideile sale. Potrivit unor apropiaţi ai cântăreţei, parfumul pe care aceasta îl va lansa va trebui să aducă a sânge şi spermă.
27 Ianuarie 2011, 17:48
Cascadorul Szoby Cseh şi-a turnat colegii la Securitate
Magazin
Cel mai cunoscut cascador din România, Szoby Cseh, a fost dovedit de CNAS că a fost colaborator al Securităţii. El şi-ar fi turnat colegii de muncă care urmau să plece din ţară.
27 Ianuarie 2011, 17:06
Inna e cerută de nevastă la fiecare concert
Magazin
Cunoscuta cântăreaţă Inna nu vrea să dezvăluie dacă are sau nu un iubit, în schimb spune că primeşte cereri în căsătorie de la fani la fiecare concert pe care-l susţine.
26 Ianuarie 2011, 12:38
Daniela Crudu, sexy-şcolăriţă la debutul în emisiunea "Un show păcătos"
Magazin
La debutul ei ca asistentă a emisiunii "Un show păcătos", Daniela Crudu a jucat rolul unei şcolăriţe sexy, alături de Bianca Drăguşanu. Fostul iepuraş Playboy şi fosta blondă a lui Bote au filmat un material în toaleta bărbaţilor dintr-un club bucureştean.
25 Ianuarie 2011, 11:49
Dragoş Bucur, elogiat de ziariştii americani
Magazin
Într-o recenzie a filmului "The Way Back", în care Dragoş Bucur joacă alături de Collin Farrell şi Ed Harris, actorul român este elogiat, fiind caracterizat ca remarcabil şi excepţional.
24 Ianuarie 2011, 10:15
Neti Sandu îşi detestă job-ul: "Urăsc să scriu horoscoape!"
Magazin
"Prezicătoarea" Pro Tv-ului, Neti Sandu a ajuns să urască ceea ce face. Job-ul care a făcut-o cunoscută a ajuns să o epuizeze şi a determinat-o să spună că urăşte să scrie horoscoape şi că acestea i-au distrus "organismul, creierul, totul".
22 Ianuarie 2011, 19:45
Numărul de telefon al lui Berlusconi, prezentat la TV de o damă de companie, cu care a împărţit patul (VIDEO)
Magazin
Numărul de telefon al premierului Italiei a fost arătat în direct la o televiziune din peninsulă de către o damă de companie care i-a împărţit patul. Aceasta a arătat şi cadourile şi autograful primit de la Berlusconi, dar spune şi că, în timpul petrecerilor, s-a certat cu o româncă.
22 Ianuarie 2011, 11:25
Clooney s-a vindecat de malaria căpătată în Darfur
Magazin
Cunoscutul actor George Clooney s-a îmbonăvit de malarie în timpul unei vizite făcute în regiunea Darfur. Însă după zece zile de medicaţie, Clooney s-a vindecat complet, demonstrând că boala nu trebuie să fie fatală nici pentru africani.
21 Ianuarie 2011, 10:36
Piruetă eşuată pentru Amy: A căzut pe scenă (VIDEO)
Magazin
Controversata cântăreaţă Amy Winehouse naşte din nou comentarii în legătură cu comportamentul ei. În timpul concertului ei din Brazilia, vedeta s-a pus pe mişcări ciudate de dans, însă, o piruetă a dat-o gata, iar Amy a căzut pe scenă.
20 Ianuarie 2011, 11:33
Greşelile o ajută pe Daniela Crudu! E asistentă la "Un Show Păcătos"
Magazin
După ce a plecat de la matinalul "Neatza cu Răzvan şi Dani" în urma scandalului în care prinţul ţiganilor spunea că ar fi plătit-o cu 10.000 de euro pentru sex, Daniela Crudu descoperă că tot răul e spre bine. Vedeta a ajuns colegă cu Bianca Drăguşeanu la emisiunea lui Dan Capatos, "Un Show Păcătos".
20 Ianuarie 2011, 11:08
Florin Salam s-a auzit la BBC (VIDEO)
Magazin
După ce Nicolae Guţă a fost băgat în seamă de francezii de la Le Monde, a venit rândul lui Florin Salam să fie în centrul atenţiei internaţionale. O emisiune de la BBC i-a difuzat una dintre piese.
19 Ianuarie 2011, 08:55
Din cauza unei partide de sex, Daniela Crudu a plecat de lângă Răzvan şi Dani
Magazin
"Cea mai vecină dintre vecine", aşa cum a numit-o Dani Oţil, s-a dus. Daniela Crudu a părăsit matinalul "Neaţa cu Răzvan şi Dani", după ce a recunoscut că a luat bani pentru o partidă de sex cu Leo de la Strehaia.
18 Ianuarie 2011, 10:38
Marele câştigător la Globurile de Aur e "Reţeaua de socializare"
Magazin
Globul de aur pentru cel mai bun regizor, cel mai bun film, pentru scenariu şi pentru coloana sonoră. Cu acestea s-a ales pelicula "Reţeaua de socializare", la care asociaţia presei străine de la Hollywood a dat "Like".
17 Ianuarie 2011, 10:33
Iri şi Anna Lesko, suspectaţi că s-ar fi cuplat
Magazin
Irinel Columbeanu şi fosta sa iubită Anna Lesko şi-au petrecut o noapte de distracţie în acelaşi local, ceea ce nu se întâmplă pentru prima oară, motiv pentru care jurnaliştii de monden speculează că cei doi s-ar fi împăcat.
17 Ianuarie 2011, 10:05
Haremul lui Berlusconi
Magazin
Silvio Berlusconi a ţinut pe cheltuiala sa cel puţin 14 tinere în apartamente dintr-un complex din afara oraşului Milano, primind şi sume de bani importante din partea politicianului miliardar, în schimbul unor relaţii sexuale.
16 Ianuarie 2011, 22:20
Anca Pandrea şi Iurie Darie fac profit după pozele deocheate
Magazin
După ce i-au şocat pe mulţi pozând dezbrăcaţi, actorii Anca Pandrea şi Iurie Darie mărturisesc că seria de fotografii le-a adus mulţi clienţi în magazinul lor de vinuri, crescând profitul.
14 Ianuarie 2011, 11:22
Ion Ion Ţiriac vrea 2.400 de euro pentru fiecare minut de arest din dosarul "Cocaina pentru VIP-uri"
Magazin
Într-un dosar deschis în Bucureşti şi alte două la CEDO, Ion Ion Ţiriac cere statului român daune materiale şi morale în valoare de 1.300.000 de euro, deoarecea ar fi fost hărţuit de procurori în 2004, când a fost arestat în dosarul "Cocaina pentru VIP-uri".
13 Ianuarie 2011, 08:56
Mutu, amendat cu 150.000 de euro pentru comportament
Magazin
Clubul Fiorentina l-a amendat cu 150.000 de euro pe atacantul român Adrian Mutu din cauza "ultimelor neglijenţe" făcute de acesta. Se zvoneşte însă că echipa italiană ar vrea să scape de jucător.
12 Ianuarie 2011, 11:32
Orlando Bloom, plătit cu peste un milion de dolari pentru două minute de film
Magazin
În timp ce mulţi pot doar să-şi imagineze cum ar fi să câştige un milion de dolari în două minute, Orlando Bloom demonstrează. Acesta este onorariul actorului pentru apariţia de 120 de secunde în "The Hobbit".
11 Ianuarie 2011, 15:01
Nikita a fost arestată în Spania
Magazin
Acuzată că şi-ar fi bătut copilul în public în Spania, Nikita a fost arestată. Mai mult, femeia susţine că ea ar fi fost bătută de poliţiştii spanioli şi a ameninţat că îşi dă foc.
11 Ianuarie 2011, 08:51
Copilul lui Elton John, botezat de un cuplu de lesbiene
Magazin
Naşele de botez ale lui Zachary, fiul lui Elton John, născut în urmă cu două săptămâni cu ajutorul unei mame surogat, vor fi două vechi şi bune prietene de-ale starului, care formează un cuplu de lesbiene.
10 Ianuarie 2011, 10:34
Soţii Beckham, părinţi pentru a patra oară
Magazin
Victoria Beckham a anunţat că este însărcinată din nou, cel de-al patrulea copil al familiei fotbalistului englez urmând să se nască în vară.
10 Ianuarie 2011, 10:05
   2  4 5 6  
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6386 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON