URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 20 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
26 Octombrie 2020, 09:00

Black Wolf vine la tine oriunde ai fi (FOTO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Precis ştii momentul acela când eşti stresat la birou şi simţi cum se insinuează o foame ce devine tot mai puternică şi care până la urmă te blochează total. Sau când eşti acasă, dar nu ai chef sau timp să găteşti. Prin mintea ta se rotesc ca într-un roller coaster imagini cu tot felul de meniuri şi vei pierde mult timp ca să te decizi.

Ce e de făcut? Doar un minut de pauză, ca să instalezi aplicaţia de mobil Black Wolf şi lucrurile se limpezesc de la sine. De ce? Pentru că ai totul la îndemână, meniul cu pozele, cu extra-opţiunile şi costurile aferente.

Tu trebuie să ştii doar dacă azi ai poftă de o pizza făcută în casă din cele mai bune şi sănătoase ingrediente, cu blat clasic, din multicereale sau NEGRU. Da, ai auzit bine, Black Wolf este primul restaurant din Oradea care a introdus pizza cu blat negru, foarte la modă în restaurantele din New York sau din Italia. Culoarea e dată de un tip de cărbune activ obţinut din cocos. Pe lângă proprietăţile detoxifiante şi digestive, blatul negru are o uşoară şi plăcută aromă de afumat, şi mai puţine calorii decât cel clasic. Plus că pozele de instagram ies mult mai faine cu o pizza neagră în faţă. 

Dacă vei dori paste, de asemenea trebuie să ştii că şi acestea sunt unicat în Oradea. La Black Wolf gătim exclusiv cu paste bio Monorano Felicetti, care sunt preferatele mai multor Chefi cu stele Michelin şi care se gătesc şi la Casa Albă. Deci, trebuie doar să decizi dacă vrei paste clasice, multicereale, cu chilli sau, din nou, NEGRE.

Pentru fanii risotto, am introdus de curând în meniu mai multe feluri preparate după reţete à la Chef. Constanta tuturor felurilor de risotto din meniul nostru este că au la bază orezul italian Caravaggio, un orez bio de foarte bună calitate, cu un gust şi textură foarte bune. De asemenea, ingredientele pe care le folosim sunt exclusiv premium, multe aduse din Italia, pentru că insistăm pe calitate.

Şi dacă stomacul tău cere o salată, o vei găsi în aplicaţia Black Wolf, indiferent că ţi-o doreşti cu pui, peşte, fructe de mare sau vegetariană. Iar dacă vrei ca viaţa ta să devină brusc mult mai dulce, poţi alege o porţie de clătite, pancakes, tarte, cheesecake, tiramisu sau budincă de chia.

Suntem pregătiţi şi pentru setea de după, aşa că poţi alege orice răcoritoare îţi doreşti, o apă Plose, pe care o găseşti în exclusivitate la Black Wolf sau chiar şi o bere artizanală, dacă nu e şeful pe fază, sau pentru mai târziu, acasă. 

Ca să te poţi "reculege" după festin, îţi recomandăm o cafea, dar trebuie să alegi pentru că avem variate sortimente de cafea de origine, preparată în diferite tipuri de extracţie, cum ar fi Aeropress, V60, Cold Brew, French press, Chemex, Water dripper, Syphon, Moka, Napoletana sau Espresso. Fiecare cu gustul propriu. Printre brandurile de cafea cu tradiţie la nivel mondial, vei găsi cafeaua de top Costadoro, Etiopia Guji şi nu în ultimul rând, Jamaica Blue Mountain, considerată cea mai bună cafea din lume.

Te aşteptăm cu mult drag să savurezi o mulţime de bunătăţi în restaurantul nostru. Dacă ţi-am făcut poftă, dar nu poţi să vii, venim noi la tine, oriunde ai fi. Instalează aplicaţia Black Wolf şi lansează comanda! O confirmăm în timp real şi primeşti şi un cadou.

www.blackwolfrestaurant.ro
Comenzi telefonice la 0359.443.344

(advertorial)

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON