URMĂREȘTE-NE PE
MIERCURI, 23 OCTOMBRIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
A fost o perioadă în care tramvaiul a intrat în dizgrație, nu doar la noi, ci cam peste tot în Europa. Și în Oradea am pierdut linii importante, pentru că e mult mai ușor să tragi un asfalt peste șine decât să deschizi trasee noi, care presupun săpături, traverse, muncă multă.
Zic şi eu
Adrian Cris
Cam așa se jură un personaj dintre cele care, la ordinul încă președintelui Iohannis, au făcut posibilă coaliția PSD-PNL. Nu se numește Gâgă, ci Rareș Bogdan. „Guvernăm împreună, dar nu participăm la treburile coaliției, nu mai există colaborare între noi și PSD”, zicea acesta joia trecută.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Cu cine vă gândiți să votați pentru funcția de președinte al României dintre numeroșii candidați?











De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
La data de 5 octombrie 2024, Curtea Constituțională a admis o contestație formulată de doi cetățeni și a anulat o Decizie a Biroului Electoral Central prin care se dispusese înregistrarea candidaturii pentru funcția de Președinte al României a doamnei Diana Ivanovici Șoșoacă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
02 Martie 2020, 08:50

Bihor Fake News: Noul site de ”știri” al PSD-ului bagă fără discernământ panica în populație

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Bihorel a dezvăluit recent că în online-ul local a apărut un nou pretins site de ştiri, Bihor News, lansat de aşa-numita Asociaţie pentru Promovarea Tinerilor Jurnalişti, înfiinţată de un fost purtător de cuvânt al PSD Bihor şi fost asistent al lui Emilian Pavel, Lucian Ungur, el însuşi membru PSD Bihor.

Portalul abundă în critici la adresa administraţiei liberale orădene, ceea ce n-ar fi rău, dacă nu ar răspândi informaţii false fără niciun discernământ.

Lunea trecută site-ul a postat pe propria pagină de Facebook aşa-zisa informaţie că în Bihor s-ar fi confirmat primul caz de infectare cu coronavirus la un copil întors din Italia.

„Ştirea” a fost însă cât se poate de falsă, la momentul respectiv neexistând niciun caz confirmat în ţară, cu atât mai puţin al unui copil din Bihor.

Uite aşa se vede cum adevăratul pericol iminent nu e coronavirusul, ci politrucii care împrăştie minciuni, şi încă cu premeditare!

Dar la urma-urmei, la minciună politicienii se pricep cel mai bine, iar PSD-iştii sunt campioni...

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
3 Comentarii
Mare scofală ...
... că să avem două publicații cu "fake news" !?! Una Bihorranul și alta BihorNews !?! Va fi mai echilibrată piața știrilor locale ... măcar atât !?!
Postat 02 Martie 2020, 13:54 de CrisDumi
Corb la corb......
Văn gat de l.pre cum va țineți voi isonul unul la altul, na fost șpagă da ce a fost atunci???? Poate ne spui tu. "Super tare perfect"
Postat 02 Martie 2020, 11:50 de sss
Fake-ul din ochiul celuilalt
Iata titlu de articol de pe ebihoreanul: "Fostul ministru al Sănătăţii, Sorina Pintea, prinsă în flagrant de DNA cu şpagă!". Doamna n-a fost prinsa in niciun flagrant, dar titlul mincinos va ramane. In plus, ati amestecat in stire si coronavirusul(alt fake), de parca "flagrantul" n-ar fi de ajuns. Aia(cum ar spune Iohannis) au postat ceva pe pagina de facebook, acolo se poate scrie orice, in schimb ebihoreanul se pretinte a fi site de stiri.
Postat 02 Martie 2020, 11:23 de 1x1
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5973 RON
  • 1 EUR = 4.9731 RON
  • 1 HUF = 0.0124 RON