URMĂREȘTE-NE PE
DUMINICĂ, 19 MAI 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Voi nu simțiți că, încet, încet, sportul bihorean se duce la vale? Că, deși acum se dau mult mai mulți bani decât înainte, rezultatele sunt mai modeste? Ne-om fi prostit noi sau s-or fi deșteptat adversarii? Dacă la baschet am ajuns să tremurăm la meciurile cu Voluntarii, care joacă în sala căminului cultural din localitate, înseamnă că am făcut ceva greșit. Sigur, suntem în finală cu Clujul, dar parcă nu mai avem tăria de a aduce titlul acasă...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Poate ați observat, vinerea trecută a început campania pentru dublele alegeri din 9 iunie, locale și europene. Cum, nu v-ați prins? Trebuia! Au dispărut de pe străzi bannerele partidelor și ale candidaților.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Partidele și-au depus candidaturile pentru alegerile locale. Ce vă doriți de la viitorul primar și viitoarea administrație a Oradiei?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 29 aprilie 2024 a fost publicată în Monitorul Oficial și urmează să intre în vigoare o lege care modifică Codul rutier și are o istorie interesantă. Legea va intra în scurt timp în vigoare și va permite deținătorilor de permis categoria B (valabil pentru autoturisme) să conducă și motociclete, în anumite condiții.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
02 Octombrie 2018, 14:10

ARED a sărbătorit 6 ani de prezenţă în Oradea, cu o petrecere Brigado Crew la Club Intense (FOTO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Atmosfera a fost fierbinte, vineri seara, in Pasajul Vulturul Negru, unde cei de la Ared au sarbatorit 6 ani alaturi de comunitatea oradeana cu o petrecerea care nu s-a incheiat pana in zori. Sute de oradeni au dansat toata noaptea intr-o atmosfera magica creata de cei doi sud americani de la Brigado Crew, Brian Harrison si Martin Gil.

Cea mai frumoasa noapte

Artistii din Buenos Ares sunt in ultimii 2 ani printre preferatii lui Solomun, care le pune des piesele deep house in seturile sale, pe cele mai mari scene din lume.

Ritmurile puternice aduse tocmai din Argentina i-au tinut in priza pe oradeni, dar si acestia din urma au creat o impresie puternica asupra artistilor, argentienii declarand ca petrecerea Ared din Oradea a fost cea mai frumoasa noapte petrecuta in Europa si ca s-au simtit primiti cu mult entuziasm si caldura.

Brian si Martin – al caror periplu continua in octombrie in Berlin, Paris, Madrid, Amsterdam si Ibiza - au adaugat ca se vor intoarce cu siguranta si anul viitor la Oradea in urmatorul lor turneu european.

Gazda argentinienilor in Oradea a fost dezvoltatorul imobiliar Ared, care implineste in aceasta toamna 14 ani pe piata romaneasca si 6 ani de activitate in Oradea. Ared a aparut pe piata imobiliara din Arad in 2005, iar in prezent are in portofoliul rezidential 30 de blocuri si 2.750 de apartamente construite si vandute in Arad si Oradea.

De 6 ani in Oradea

Ared si-a deschis primul birou in Oradea, pe Calea Republicii, in septembrie 2012, tot in acel an construind si primul bloc cu apartamente inteligente in orasul de pe Cris. Cladirile din complexul rezidential Red 4, Red 6 si Red 8 aduc facilitati ce imbunatatesc viata locatarilor, si anume locuri de parcare private, spatii de joaca pentru copii, supraveghere video si izolatii superioare, iar pozitionarea lor asigura un acces rapid la toate punctele de interes, precum supermarketuri, complexe comerciale, centrul orasului, banci, scoli, piete sau zonele industriale.

Apartamentele Ared reflecta standardul de viata al unei generatii care doreste sa se bucure de fiecare clipa din timpul liber, acasa sau in oras, cu familia sau cu prietenii, fara grija casei la care se intorc. Din acest motiv, apartamentele au fost dotate inca de la primul bloc cu sistemul de ”casa intelingenta” care avertizeaza proprietarul de producerea unor evenimente prin transmiterea de mesaje text pe telefonul mobil, cu senzori inundatie, senzori de miscare si senzori de fum. De asemenea, sunt si printre putinele apartamente din oras dotate cu centrala termica individuala pe gaz pentru incalzire si apa calda, care presupune cheltuieli reduse la intretinere si independenta fata de sistemul centralizat de furnizare a agentului termic si a apei calde.

Prezenti in societate

Dezvoltatorul imobiliar din Arad, membru al grupului Alber Holding, a construit si vandut pana in prezent peste 2.700 de apartamente. Doar in Oradea 700 de familii au ales sa spuna ”acasa” unui apartament Ared pana in prezent.

In cei 6 ani de activitate in Oradea Ared a ales sa se implice in comunitate si a organizat zeci de evenimente atat pentru locatarii din cartierele Ared cat si pentru oradeni: concerte de muzica (Ared Clasic, Peet Project, Emil Lassaria), concursuri de pescuit, spectacole caritabile de teatru (Bum cu Stefan Borda si Ana Boruzs), evenimente de stil pentru femei (Red Carpet, Fashionista), petreceri anuale de Halloween pentru copii, campanii caritabile prin care copii cu posibilitati reduse au primit inainte de inceperea scolii 30 de ghiozdane echipate, organizat impreuna cu Cultura in Miscare, csesiuni foto pentru copii de Paste, parteneriat cu Oradea Summer Film 2017, Behance Portfolio Reviews, TedX Oradea, compania fiind premiata si la Gala de premii in domeniul Responsabilitatii sociale organizata in 2017 de Fundația Comunitară Oradea.

Obrigado!

La Ared, fiecare moment petrecut acasa este o sarbatoare, asa ca pe 28 septembrie compania i-a sarbatorit pe cei care au ales sa spuna acasa unui apartament Ared. Din acest motiv, vineri seara locatarii blocurilor Ared dar si toti oradenii au fost invitati la seara fierbinte de toamna cu muzica buna adusa tocmai din America de Sud de Brigado Crew (DIYNAMIC, OMNIA Argentina).

Brigado vine de la cuvantul portughez ”Obrigado” care inseamna ”Multumesc”, ceea ce doresc si cei de la Ared sa le spuna tuturor clientilor! Multumim ca sunteti parte din comunitatea Ared de 6 ani!

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5772 RON
  • 1 EUR = 4.9756 RON
  • 1 HUF = 0.0129 RON