URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 19 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
05 Aprilie 2021, 15:21

Anunț de presă privind începerea proiectului "GRANT CAPITAL DE LUCRU pentru CONTRADA S.R.L" 

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

S.C. CONTRADA S.R.L. cu sediul în loc. Oradea, str. Sextil Puşcariu, nr. 18, cod poştal 410512, jud. Bihor, derulează, începând cu data de 26.03.2021, proiectul "GRANT CAPITAL DE LUCRU PENTRU S.C. CONTRADA S.R.L.", co-finanţat prin Programul operaţional Competitivitate 2014-2020, în contextul crizei provocate de COVID-19 şi Ordinului de aprobare Nr. 1060/2857/2020 a schemei de ajutor de stat – Sprijin pentru IMM-uri, în vederea depăşirii crizei economice generate de pandemia COVID – 19, în baza contractului de finanţare nr. M2-3870 din 26-03-2021 încheiat cu Agenţia pentru IMM, Atragere de Investiţii şi Promovarea Exportului CLUJ-NAPOCA.

Valoarea totală a proiectului este de 329.554,5225 lei, din care Grant 286.569,15 lei, iar valoarea co-finanţării este de 42.985,3725 lei.

Locaţia de implementare este situată în loc. Oradea, str. Sextil Puşcariu, nr. 18, cod poştal 410512, jud. Bihor.

Obiectul contractului îl reprezintă ajutorul de stat acordat sub formă de grant pentru capital de lucru, prin măsură "Granturi pentru capital de lucru", implementată de către Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri (MEEMA) şi Agenţia pentru IMM, Atragere de Investiţii şi Promovarea Exportului (AIMMAIPE), în conformitate cu prevederile Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr.130/2020, privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului Operaţional Competitivitate 2014-2020, în contextul crizei provocate de COVID-19, cu completările şi modificările ulterioare.

Rezultatele aşteptate în urma implementării proiectului sunt :

 - menţinerea activităţii societăţii pe o perioadă de minim 6 luni;

 - menţinerea sau, după caz, suplimentarea numărului de salariaţi înscrişi în cererea de finanţare, pe o perioadă de cel puţin 6 luni de la data acordării ajutorului de stat.

Durata de implementare a proiectului este de maxim 1 an, începând cu data intrării în vigoare a Contractului de finanţare.

Proiect co-finanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională, prin Programul Operaţional Competitivitate 2014-2020.

Mai multe detalii despre implementarea acestui proiect puteţi obţine de la sediul social al S.C. CONTRADA S.R.L. din loc. Oradea, str. Sextil Puşcariu, nr. 18,  jud. Bihor, persoană de contact Urdea Florinel, în calitate de administrator.

Contact via e-mail: florin.contrada@gmail.com sau la tel. 0740-270706

(advertorial)

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON