URMĂREȘTE-NE PE
MARȚI, 23 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
24 Iunie 2020, 13:40

Alma Kert, primul concept store cu plante la ghiveci din Oradea

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Acum 12 ani, în Sântion, la doar câţiva kilometri distanţă de centrul oraşului, prindea rădăcini cea mai mare seră de flori din judeţul Bihor – Alma Kert. Peste 5000 de metri pătraţi de teren au fost transformaţi într-o bogăţie de culoare şi parfum. Mai exact, în sere complet tehnologizate, unde soiuri deosebite sunt crescute de la zero, aclimatizate şi mai apoi livrate în grădinile iubitorilor de frumos.

Deşi întreg procesul de creştere a plantelor este caracterizat de înaltă precizie, Alma Kert este în primul rând un business de suflet. De aici şi cuvântul "alma" din denumire (vine de la latinescul "almus", însemnând "de suflet").

"Iar tocmai pentru că vrem să ajungem cât mai aproape de inima clienţilor noştri, am decis să deschidem şi un concept store în centrul comercial Lotus Retail Park. Prin acest nou magazin de prezentare ne adresăm celor care se gândesc să înlocuiască buchetul clasic de flori cu o plantă la ghiveci de care se pot bucura ani la rând. Un astfel de cadou sădeşte emoţii în inima celui care îl primeşte", ne-a povestit Elena Zoica, proprietara Alma Kert.

Noua locaţie va fi inaugurată în 25 iunie şi va atrage printr-un design de poveste, în care au fost integrate zeci de tipuri de plante, de la hortensii, dipladenia, impatiens la specii spectaculoase de orhidee. Toate acestea sunt rezultatul a luni întregi de muncă la seră, timp în care specialiştii au îngrijit şi au aclimatizat florile, astfel încât să reziste cu brio în grădinile noastre chiar şi soiurile exotice, obişnuite cu temperaturi tropicale.

În concept store-ul Alma Kert veţi găsi şi diverse plante aromatice, pe care consultanţii vă vor învăţa exact cum să le îngrijiţi. Iar în viitorul apropiat sunt planificate şi o serie de evenimente restrânse, care să cuprindă demonstraţii culinare, condimentate direct din ghivecele cu busuioc, cimbru sau rozmarin. Pentru că sunt primele zile în care concept store-ul va fi deschis, vă puteţi bucura de un discount de 10% la toate produsele, în perioada 25-28 iunie (de joi până duminică).

Pe lângă produsele în sine, echipa Alma Kert e avizată să vă ofere şi toate informaţiile necesare pentru îngrijirea plantelor. Consultanţa vine "la pachet" cu fiecare ghiveci achiziţionat, lucru care a dus la formarea unei adevărate comunităţi a iubitorilor de flori. Până la urmă, plantele se numără printre puţinele lucruri pe care le cumperi o singură dată, dar te bucuri de mii de ori de inflorescenţele spectaculoase, miresmele intense şi culorile vii pe care ţi le oferă. 

(advertorial)

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6712 RON
  • 1 EUR = 4.9758 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON