URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 19 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
08 Aprilie 2010, 12:10

Procuror peţitor: Lele şi-a măritat mama, ca să se facă stăpân pe averea vecinului

Procuror peţitor: Lele şi-a măritat mama, ca să se facă stăpân pe averea vecinului AŞA L-AI ÎNVĂŢAT, MAICĂ? În timpul mariajului dintre mama (foto stânga) şi vecinul său, procurorul Alexandru Lele (foto dreapta) a investit o mulţime de bani în amenajarea apartamentului acestuia. Numai că socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea de la Primărie, astfel că, după moartea bătrânului, Administraţia Imobiliară a refuzat să pună casa pe numele văduvei, ca s-o poată folosi feciorul cel hapsân
Procuror peţitor: Lele şi-a măritat mama, ca să se facă stăpân pe averea vecinului PE FUGĂ. Întrebat de reporterii BIHOREANULUI cum i-a venit ideea de a-şi mări averea măritându-şi mama, procurorul Alexandru Lele (foto) n-a găsit altă eschivă decât să se furişeze în propria casă cu iuţeala unui hoţ. Nu fără a slobozi un potop de insulte, capitol la care, ce-i drept, nimeni nu contestă că este un as...
Procuror peţitor: Lele şi-a măritat mama, ca să se facă stăpân pe averea vecinului FOST-O LELE... După o viaţă petrecută la munca câmpului, ca ţărancă cooperatoare, Ana Lele (foto) s-a lăsat convinsă de propriul fiu, ajuns mare procuror "la Oradie", să se mărite cu un străin şi din interes. Nu al ei, ci al lui. De dragul celor trei nepoţi, îi găseşte totuşi scuze. "D-apăi are trii copii şi trăbă să le lase ceva. Că care părinte n-ar face orice păntru pruncii lui?...", şi-a apărat ea feciorul-peţitor
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Cât de lacom trebuie să fii ca să-ţi măriţi cu un vecin propria mamă, de mult trecută de vârsta la care fiorul dragostei i-ar aprinde călcâiele, pentru ca tu să te lăfăi şi în casa tatălui vitreg?

Pentru orice om de bun-simţ, simpla formulare a unei asemenea întrebări ar echivala ea însăşi cu o înjurătură de mamă. Cu atât mai ofensatoare ar fi pentru un om al legii. Nu este, însă, cazul lui Alexandru Lele, procuror la Parchetul Bihor! Total dezinhibat, magistratul şi-a măritat mama cu un vecin de-al lui, astfel încât după moartea acestuia să se înstăpânească peste casa în care omul locuia ca şi chiriaş al Primăriei.

BIHOREANUL vă prezintă o poveste ce întregeşte profilul (i)moral al unui procuror deja notoriu pentru isprăvi care, nu demult, erau cât pe ce să-l trimită în spatele gratiilor...

Taina căsătoriei

Incredibil, dar adevărat! În urmă cu cinci ani, în cel mai deplin secret, procurorul Alexandru Lele şi-a căsătorit mama sexagenară cu un vecin, la fel de bătrân, cu care magistratul împărţea în centrul Oradiei aceeaşi curte. Scopul? În strada Postăvarului nr. 10 Lele deţinea apartamentul 2, format din patru camere, dar voia să ajungă proprietar şi pe apartamentul 3, întins pe 150 de metri pătraţi şi alcătuit tot din patru camere, plus opt dependinţe, în care vecinul său locuia încă din anii 80 cu statut de chiriaş al Primăriei.

Fără să-i pese că o făcea de râsul satului natal, Lele şi-a adus mama de la ţară, i-a aranjat o cununie rapidă şi discretă cu bătrânul, după care a înscris-o în contractul de închiriere pe care acesta îl avea cu Administraţia Imobiliară Oradea (AIO), în speranţa că, mai târziu, după ce vecinul-tată vitreg va muri, va cumpăra casa închiriată de acesta din fondul locativ de stat. Evident, la un preţ social, mult sub cel al pieţei. Ca de la Primărie...

Numai că planul lui Lele n-a ţinut. Iar asta fiindcă după moartea vecinului, deşi a cerut ca AIO să transfere pe numele mamei sale locuinţa în care, între timp, el băgase o mulţime de bani, a fost refuzat categoric. Aşa că, plin de tupeu, şi-a pus mama să dea în judecată municipalitatea şi să înşire, chiar în reclamaţie, o poveste incompletă şi mincinoasă.

Merit pentru măritiş

Plângerea, concepută cel mai probabil de Lele, a fost înaintată Judecătoriei Oradea în luna ianuarie a acestui an şi descrie ea însăşi felul în care mascarada căsătoriei n-a avut alt scop decât cel imobiliar.

În actul de chemare în judecată a municipalităţii, femeia povesteşte că, la 16 februarie 2004, s-a căsătorit cu un anume Moise Babău, fără însă a preciza că acesta era vecinul fiului său, ci doar arătând că, în calitate de văduvă a acestuia, era îndreptăţită să moştenească de la Primărie contractul de închiriere pe care AIO îl încheiase bătrânului.

Ca să fie mai convingătoare, Ana Babău-Lele s-a descris în faţa judecătorilor ca o victimă a acestei căsnicii, susţinând că ar merita din partea Primăriei o "compensaţie" pentru suferinţele îndurate pe perioada "mariajului", care a luat sfârşit în anul 2009 prin decesul soţului. "Am 71 de ani, sunt pensionară şi sufăr de mai multe boli foarte grave şi am capacitatea de muncă pierdută total urmare a căsătoriei încheiate între mine şi Babău", s-a plâns mama lui Lele, pentru a-i impresiona pe judecători.

Bătrâna afirmă că, după măritiş, a început să renoveze apartamentul închiriat de Babău şi în care locuia împreună cu acesta, cheltuindu-şi "pentru reabilitare majoritatea economiilor de-o viaţă".

Subliniind că după căsătorie a devenit parte în contractul de închiriere încheiat pe numele lui Babău, femeia a acuzat AIO că, în 2008, după finalizarea lucrărilor, "a refuzat să mai încaseze chiria", iar din septembrie 2009 nu a mai prelungit contractul de închiriere, deşi "continui să locuiesc în acest apartament unde am domiciliul şi unde plătesc toate cheltuielile". În concluzie, spunea Ana Babău-Lele, instanţa trebuia să oblige AIO să pună pe numele ei contractul de care beneficiase defunctul soţ.

Căsnicie pe hârtie

BIHOREANUL a aflat, însă, că povestea căsniciei dintre vecinul şi mama lui Lele n-a fost aşa cum a prezentat-o aceasta judecătorilor, şi că situaţia reală nu o îndreptăţeşte deloc pe femeie să pretindă locuinţa pe care fiul său şi-o dorea atât de mult. Cel puţin două amănunte, pe care procurorul neglijase să le "rezolve" pe vremea când încă vecinul său trăia, dovedesc că mariajul dintre Moise Babău şi Ana Lele a fost doar o mică afacere.

În primul rând, contrar afirmaţiilor înşirate judecătorilor, procurorul şi-a lăsat mama să locuiască în continuare singură în satul natal (Dobricioneşti, comuna Măgeşti). Asta deşi femeia devenise doamna Babău şi, deci, normal era să trăiască împreună cu soţul, în Oradea.

Pe de altă parte, chiar în timpul aşa-zisei căsnicii, Babău i-a tras lui Lele o clapă de zile mari, eliberând "domiciliul conjugal" şi predându-şi locuinţa Primăriei. Concret, în 2008, bătrânul s-a mutat într-o garsonieră de la marginea oraşului, unde a şi rămas până aproape de obştescul sfârşit.

Unul hăis, altul cea

BIHOREANUL a obţinut documente care confirmă descoperirea făcută şi care, totodată, întregesc tabloul situaţiei cu aspecte pe care Lele avea, evident, interesul să le ascundă instanţei de judecată.

Astfel, din evidenţele AIO rezultă că, într-adevăr, în 2004, după căsătoria sa cu Ana Lele, Babău a cerut includerea acesteia în contractul de închiriere pentru apartamentul din strada Postăvarului. Numai că, încă din noiembrie 2008, bătrânul şi-a cumpărat o garsonieră pe strada Milcovului, unde s-a şi mutat. Ba, mai mult, în martie 2009 bătrânul a reziliat contractul de închiriere cu AIO, predând Administraţiei Imobiliare casa din strada Postăvarului.

Pe de altă parte, funcţionarii AIO au descoperit că mama lui Lele nici măcar nu avea dreptul să solicite transferarea contractului de închiriere pe numele ei. "Doamna Babău (Lele) Ana, conform adeverinţei nr. 1295/18.06.2004, eliberată de Primăria comunei Măgeşti, figurează în Registrul Agricol cu o suprafaţă de teren şi cu o casă de locuit în localitatea Dobricioneşti". Or, potrivit Legii locuinţei, "nu pot beneficia de locuinţe sociale persoanele sau familiile care deţin în proprietate o locuinţă".

Cu "ghinile"

Deşi în plângerea adresată Judecătoriei declara că locuieşte "în continuare" la "domiciliul conjugal" din strada Postăvarului, BIHOREANUL a găsit-o pe Ana Babău-Lele, acum în vârstă de 71 de ani, acasă, la Dobricioneşti. De unde, zic vecinii, nici vorbă ca femeia să fi fost plecată decât, cel mult, în vizită. "O mai mers ea pă la Oradie, la fiu-său ăla de-i procuror, da' n-o lipsit niciodată mai mult de o zi o' două. Doară are casă de-ngrijit. Cine-a da ghinilor de mâncare în locu' ei...?", a explicat, binevoitor, unul dintre vecinii bătrânei.

De altfel, chiar şi în discuţia cu reporterii, femeia avea să spună, indirect, că a minţit în plângerea depusă la Judecătorie. Căci, întrebată când a fost ultima oară la oraş, bătrâna a recunoscut: "Apăi, astă-toamnă. Nu mărg io decât dacă mă mai duce băiatu' ăla mai mic care stă în Auşeu şi-i impegat la CET în Oradie...".

Îndemnată să povestească cum a ajuns să se cunune cu vecinul fiului său, femeia şi-a ales cu grijă ce şi cât să vorbească. "La Sandu ne-am cunoscut. El ne-o făcut cunoştinţă". Întrebată dacă s-a măritat din dragoste şi a cui a fost ideea, a zis, ruşinată şi bănuitoare în acelaşi timp: "Da', Doamne iartă-mă, cum?... O fost ideea mea". După care a adăugat iute: "Şi-a lui..."

Scumpă la vorbă, bătrâna a mai susţinut că a locuit o vreme "la Oradie", până ce Babău "şi-o cumpărat garsonieră şi s-o mutat, nu ştiu di ce". După care a mutat discuţia, pledând în favoarea fiului său, care ar avea tot dreptul să primească locuinţa vecinului: "O băgat în ea o groază dă bani. Îi şi normal s-o ceară dă la Primărie. D-apăi are trii copii, şi trăbă să le lase ceva... Că care părinte nu s-ar gândi la pruncii lui?".

După un scurt timp de gândire, bătrâna a mai adăugat un argument: "Sandu o cerut casa ca să merg să stau la el, că-s bătrână şi bolnavă, după ce tătă viaţa am lucrat la CAP". Ca şi cum, dacă fiul ar iubi-o, n-ar putea s-o ţină în cele patru camere pe care deja le deţine. Sau ca şi cum municipalitatea ar fi obligată să ofere o locuinţă pentru fiecare bătrână care vrea să se mute la oraş...

"Eşti prost"

01 Lele.jpgReporterii BIHOREANULUI au încercat să afle şi versiunea procurorului Lele (foto), numai că încercarea s-a transformat într-un eşec. Şi nu din vina lor, ci din cauza felului în care acesta obişnuieşte să se comporte chiar şi pe stradă, într-un loc public.

Abordat în faţa casei, în loc să explice cum i-a venit ideea de a-şi mărita mama şi ce argumente ar putea invoca pentru ca Primăria să-i mai dea o casă pe lângă cea pe care deja o are, magistratul a negat până şi faptul că-şi doreşte apartamentul fostului vecin. "Eşti prost! Eşti prost", l-a gratulat el pe reporterul care a avut "neobrăzarea" să-i pună întrebări pe care, evident, nu şi le dorea. După care, repetând alte insulte, s-a grăbit să intre pe uşa casei, pentru ca ulterior să nu mai dea nici un semn că ar dori să dea vreo explicaţie.

Poate va proceda altfel la procesul dintre mama sa şi municipalitate, care va începe să se judece în luna mai, şi unde e de aşteptat s-o asiste în faţa instanţei. Asta dacă nu cumva, curajos nevoie-mare, o va lăsa pe bătrână să explice singură judecătorilor de ce a minţit. În numele fiului hapsân...


CU DOUĂ FEŢE
Şpăgar acasă, incoruptibil la centru

Dacă în Bihor presa locală l-a creionat de-a lungul anilor pe Alexandru Lele ca fiind un magistrat corupt, pe plan naţional acesta a beneficiat de simpatie deoarece, atunci când cariera şi chiar libertatea i-au fost puse în pericol, a ştiut să pozeze în victimă a Partidului-Stat PDSR.

04 Tarau.jpgStatutul de magistrat-vedetă şi l-a câştigat în 2001, când a dispus arestarea - sub acuza de contrabandă cu petrol - a fiului prefectului de atunci, Adrian Tărău (foto), eliberat ulterior pe motive medicale, după ce premierul Năstase lansa celebra declaraţie "nu cred în arestările de vineri seara".

Suspendat din funcţia de procuror în acelaşi an, Lele a fost trimis în judecată pentru luare de mită, reţinere şi distrugere de înscrisuri, favorizarea infractorului, fals intelectual şi neglijenţă în serviciu. Potrivit rechizitoriului, Lele a contribuit ani în şir, contra cost, la favorizarea unor infractori. Omul de afaceri Viorel Ştiube l-a denunţat fiindcă i-a pretins 20.000 de mărci germane în schimbul unui dosar compromiţător despre soţia unui alt procuror, care îl cerceta pentru evaziune fiscală. Acelaşi Ştiube afirma că Lele i-a mai cerut 10.000 de dolari pentru a-i scăpa fratele de un dosar de tâlhărie. Într-un alt caz, procurorii au reţinut că Lele a dosit un dosar în care erau cercetate două persoane pentru înmatricularea ilegală a unor maşini.

Una din aceste persoane, Marius Lascău, era chiar finul lui Lele, de la care acesta a şi primit o maşină de teren raportată ca furată din Occident. Ulterior, finul lui Lele a fost închis în Italia. Fără să fi fost judecat, Lele a fost reîncadrat la Parchetul Bihor în ianuarie 2008, după ce DNA, la care dosarul s-a întors printr-o chichiţă procedurală, l-a scos de sub urmărire penală.

În timpul suspendării, Lele a colaborat, sub semnătura Cătălin Manea, la "Gazeta de Oradea", parte a unui trust media a cărei conducere avea să fie trimisă în judecată pentru şantaj. Din această poziţie, Lele şi-a reglat conturile cu alţi magistraţi, unii din ei cerând ulterior Consiliului Superior al Magistraturii să intervină pentru apărarea reputaţiei lor.

Mapa profesională a lui Lele mai conţine o pată neagră din 1995, an în care procurorul, fiind în stare de ebrietate, a comis un accident rutier soldat cu vătămarea unei persoane. La acea vreme, Lele a fost sancţionat cu reţinerea a 15% din salariu timp de trei luni, fiind scos de sub urmărire penală pe motiv că victima sa nu a mai depus plângere.


PROCUROR-AGRESOR
Omul legii. Legea bâtei

Alexandru Lele este cunoscut nu numai ca magistrat pătat, ci şi datorită comportamentului său agresiv, în ultimii ani fiind implicat în două bătăi.

04 ilies.jpgUnul dintre aceste episoade s-a consumat chiar în faţa casei sale, în iulie 2007. Nervos că nu departe de fereastra sa doi tineri, fraţii Adrian şi Gabriel Ilieş (foto) îşi testau claxonul maşinii, Lele a ieşit din casă cu un par, lovindu-i atât pe ei, cât şi autoturismul "gălăgios". Ulterior, Lele a susţinut că disputa fusese provocată de cei doi fraţi, care l-ar fi urmărit, nu se ştie de ce, şi l-ar fi lovit atât pe el, cât şi pe soţia sa.

Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a deschis un dosar pe numele procurorului, pentru loviri şi distrugeri, dar şi împotriva celor doi fraţi Ilieş, pentru loviri. Deşi de atunci au trecut mai bine de doi ani şi jumătate, cazul este în continuare tergiversat.

04 Pentie.jpgTot în 2007, în octombrie, Lele s-a bătut cu omul de afaceri Radu Pentie (foto). Incidentul a avut loc în imobilul din strada Madach Imre unde funcţiona atât sediul "Gazetei de Oradea", cât şi biroul firmei lui Pentie.

Cei doi s-au intersectat în holul clădirii, unde s-au luat la bătaie. Omul de afaceri a susţinut că l-a întrebat pe Lele dacă "mai scrie la jegul ăla de ziar", moment în care acesta l-a înjurat de mamă şi l-a lovit în faţă. "Atunci am reacţionat, am dat şi eu şi l-am imobilizat la sol. A început să urle şi a vrut să mă muşte de mâini", spunea Pentie.

Pe de altă parte, Lele a susţinut că cel care a început bătaia a fost omul de afaceri, iar el n-a ripostat deloc. "Pentie s-a năpustit asupra mea şi a început să mă lovească cu pumnii şi cu picioarele. Eu n-am apucat să fac nimic, pentru că aveam şi mâinile ocupate cu ziare, cărţi şi o umbrelă", a pretins Lele.

Şi în acest caz ancheta trenează. "Tot aştept ca Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie să-şi dea avizul pentru trimiterea lui în judecată, pentru că fapta lui e una penală, şi dacă va fi condamnat nu mai poate fi procuror", a declarat pentru BIHOREANUL Radu Pentie.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
13 Comentarii
Pierdeti esentialul...
Domnilor, ca de obicei pierdeti esentialul. "Lele şi-a măritat mama" asta e adevarat, dar adevarata stire a fost ca trespectiva era si virgina. Lasand gluma deoparte nu inteleg cum un oligofren ca Lele apare in continuare in paginile ziarelor si a doua mare minune cum naiba e totusi in continuare procuror?
Postat 20 Aprilie 2010, 01:08 de Email
Te facusi bihorene !!!
Deunazi vorbea Lele cu un fost coleg de-al Bihoreanului. Tocmai promitea ca il termina pe Cris, ca prea si-a luat-o in cap. Astept cu nerabdare reactia lui Lele la acest articol.
Postat 13 Aprilie 2010, 23:32 de lelica
uite un act de coruptie care trebuie sesizat la PNA
cum a ajuns un om singur sa locuiasca intr un apartament de 150 mp cand sunt atatea dosare de solutionare? astea sunt fapte de coruptie mita si pile la primarie date se putea linistit compartimenta apartamentul si dat in folosinta cu chirie la inca cel putin 2 famili.........trebuie cerecetata primaria pentru abuz de folosire a propietatii statului aplicarea discriminariilor sociale........fff bine BOLOJAN sa ia in vedere acest caz daca nu fac sesizare la PNA=DNA de ce se intampla in Bihor.........
Postat 11 Aprilie 2010, 11:06 de aha
atentie ce suprafata pentru un singur om!!!!!!!
apartamentul 3, întins pe 150 de metri pătraţi şi alcătuit tot din patru camere, plus opt dependinţe, în care vecinul său locuia încă din anii 80 cu statut de chiriaş al Primăriei." este ingrijorator faputul ca primaria pune la dispozitie un apartament cu o suprafata asa de mare unui singur om cand puteau sta 3 famili! iarasi iese in evidenta incompatibilitatea profesionala a deparatamentului care se ocupa de propietatiile PRIMARIEI si ve ti zice ca avem ceva cu ei...........practic nu urmaresc progresul, bunastarea sociala ci dezvoltarea corputiei la nivel maxim, chiar daca ai statutul de chirias poti sa oferi alta locatie pentru o singura persoana...........ATENTIE!
Postat 11 Aprilie 2010, 09:42 de oana
presa din plastilina
reportajul e o mica "zgarietura" pe o fundatie. ce pacat ca presei i s-a extirpat glanda curajului! daca nu s-ar fi intamplat aceasta chirurgie nefericita poate un lele, cu atatea cocoase penale in spinare, dar spalat, curatat si imbalsamat de o justitie bolnava, nu s-ar mai fi cocotat pe un scaun de procuror.
Postat 10 Aprilie 2010, 15:53 de nimeni
anca nu este lele
anca este un cetatean roman care isi exprima opinia cu privire la acest caz care predomina din epoca istorica caci casatoria inseamna siguranta si protectie si intemeierea unei familii dar in practica predomina o alianta in ce priveste baza financiara urmarind prosperitatea cuplului....e un caz banal.....ii doresc D lui lele sa nu renunte la drepturile ce ii recurg sa si apere mama, are tot dreptul.......familia pe primul loc barfa sa stea dupa ceafa altora.......ANCA
Postat 10 Aprilie 2010, 10:50 de anca
paginu
anca=lele
Postat 09 Aprilie 2010, 16:37 de unu
deci unde exista plangerea celuilat pentru divort?
3) Obligatia de a locui împreunã ( obligatia de coabitare) Pentru ca relatiile de familie sã capete continut si finalitate, este necesar ca sotii sã locuiascã împreunã. Întrucât este stabilit, cu putere de principiu, cã sotii decid împreunã, de comun acord, în ceea ce priveste cãsãtoria ( art. 26 C. Fam.), înseamnã cã, tot astfel, ei vor putea hotãrî si cu privire la domiciliul pe care-l vor avea. Este posibil ca, pentru motive temeinice, sotii sã aibã, de obicei pentru perioade limitate de timp, domicilii separate( exercitarea unei profesiuni, necesitatea pregãtirii de specialitate, îngrijirea sãnãtãtii sau chiar situatia în care nici una din locuintele sotilor nu asigurã norma locativa). În lipsa unor motive temeinice, refuzul unuia dintre soti de a locui împreunã cu celãlalt poate constitui motiv de divort.
Postat 09 Aprilie 2010, 10:00 de anca
e de plans la cata rautate avem
pentru observator justitie divina, fi ti serios au pos altii botul la casa cum puteti fi asa de orbi....legal dupa moartea sotului are loc succesiunea nimeni nu poate obliga ca sotii sa locuiasca impreuna trebuie sa aiba grija unul de sanatatea celuilalt dar nu sunt obligati sa traiasaca sub acelasi acoperis.............eu am impresia ca dl.Lele este acuzat pe nedrept iar ca spagar demonstreaza sau lasa organele abilitate sa si spuna parerea car nu intodeauna este corecta-Si Justitia mai GRESESTE si E CORUPTA dar trebuie dovedit..........www.pna.ro
Postat 09 Aprilie 2010, 09:56 de anca
rusine ca calcati in picioare demnitatea si judecati oamenii
ce sa spui romanul face de ras ceilati romani dar cine a incheiat actul de casatorie, codul familiei interzice casatoria din interes dar cine se mai casatoreste din dragoste? e o nebunie si o sarada toata legea asta schimbati o modificati o la urma urmei cum sa ai grija de cineva si sa nu ai dreptul la mostenire? eu zic ca toti sunteti la fel ca dl.lele vedeti mizeria lui pentru ca si voi o aveti altfel nu aveti cum sa i recunosteti mizeria aveti aceiasi caliatate: hotul pe hot il recunoste......rusine sa nu va vedeti propria mizeri ede parca DL lele e singura mai toti inbogatiti peste noapte procedeaza la fel......rusine inca o data sa muldariti mandria unui om de ce nu i luati si "viata, aerul" ar trebui sa fiti dati in judecata si probabil ve ti fi. ati demonstrat cat de cate de bucresti sunteti....e o razbunare va folositi de presa rusine
Postat 09 Aprilie 2010, 09:51 de anca
fara titlu
lele asta e tacanit,ascultati-ma!in cativa ani e gata,vorbeste singur!
Postat 08 Aprilie 2010, 20:41 de rahan
justitie de rahat
Lele asta e cel mai mare spagar al Parchetelor bihorene, si fiindca nu e nimeni sa il puna cu botul pe labe uite ce e in stare sa faca. Adica dupa ce a primit de la primarie, pupandu-l in cur pe Filip, o casa de 4 camere, desi nu ar fi avut dreptul la atatea, si nici nu a stat la coada la repartitii, acuma vrea sa o ia si pe a vecinului. Dar stiti de ce? Pentru ca cea mai mare parte din spagile primite le-a bagat in casa aia. Iar acuma se vede fara ea. Deci tot exista o justitie divina, daca pamanteana nu e cine sa o faca.
Postat 08 Aprilie 2010, 18:31 de observator
Felictiari
Domnule Cris, felicitari pentru inca un reportaj de zile mari. La mai mare.
Postat 08 Aprilie 2010, 14:11 de ONEFREEMAN
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON