URMĂREȘTE-NE PE
LUNI, 18 MARTIE 2019

Ediția tipărită

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Aquapark-ul din Oradea este pe profit, în ciuda faptului că 90% dintre aceste stabilimente merg pe pierdere. Adică sunt un fel de Teatru ori Filarmonică, numai cu ceva mai multă apă. Pe lângă meritele incontestabile de gospodari ale celor de la ADP, trebuie să recunoaștem că succesul se datorează și conjuncturii.
Zic şi eu
Adrian Cris
Se zice că doar cine nu munceşte nu greşeşte (deşi eu, personal, cred că greşeşte şi cel ce nu munceşte). În orice caz, bărbaţi sunt cei care îşi asumă greşelile, iar eu îmi declar apartenenţa la această categorie. Ca atare, recunosc că după ce am primit reacţia lui Pásztor, i-am verificat argumentele, cum că deplasarea în interes de serviciu în Austria a făcut-o separat de cea în interes privat în Elveţia. 
Cum a fost?
Lucian Cremeneanu
Înţeleg miza politică a scandalului cu Aeroportul fost internaţional Oradea şi cum bâjbâielile celor de la Consiliul Judeţean le dau apă la moară celor care conduc Primăria. Oamenii politici îşi vânează paşii greşiţi şi erorile profesionale pentru a-şi da la gioale în public, pentru a faulta cât mai grav prestigiul celuilalt. Cel mai adesea, vorbele lor rămân doar vorbe, simple declaraţii politice vitriolante, fără urmări practice.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Care credeţi că ar fi soluţia cea mai bună pentru reintroducerea zborurilor internaţionale e Aeroportul din Oradea?

De stiut

Avocatul Bihoreanului
Mircea Ursuta
Instanţa Supremă s-a pronunţat recent, printr-o decizie de speţă, în sensul în care Ghidul pentru acordarea daunelor morale emis de Fondul de Protecţie a Victimelor Străzii nu este obligatoriu pentru instanţe.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Scleroza multiplă este o boală caracterizată prin inflamaţia şi distrucţia selectivă a mielinei sistemului nervos central, cu apariţia unor zone de cicatrizare. Mielina este o substanţă care înveleşte fibrele nervoase, având un rol important în conducerera influxului nervos şi care apare în luna a 5-a vieţii intrauterine cu definitivare după naştere. Boala mai este denumită şi scleroza "în plăci" datorită aspectului zonelor cicatrizate ale creierului, leziunile fiind denumite "plăci".
Psihologul Bihoreanului
Razvan Coloja
Din păcate, cinematografia şi oamenii neinformaţi perpetuează o serie de mituri care impun o stigmă asupra bolnavilor şi asupra celor cu afecţiuni psihice. Un schizofrenic este confundat des cu cei cu personalitate multiplă, cu criminalii în serie, cu cei malefici şi răi, gata de violenţe inimaginabile. Adevărul este, însă, altul...
29 Martie 2011, 10:07

Crăiuţ, pericol public!

Crăiuţ, pericol public! MÂNĂ-N MÂNĂ. Ani la rând, Doru Crăiuţ (foto) a operat ilegal cu laparoscopul, beneficiind de toleranţa fostei directoare a Maternităţii, Liana Antal (medalion), pe care în câteva intervenţii a luat-o ca "mâna a doua". Ce mai conta că dom' profesor a dat-o în bară, iar unele paciente au trebuit reoperate?
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Scandalul iscat de doctorul Doru Crăiuţ, care susţine că un prunc a murit iar o mamă a fost mutilată din cauza managerului Maternităţii şi a primarului, se întoarce ca un bumerang împotriva sa.

După ce conducerea spitalului a dezvăluit că supărarea lui Crăiuţ se trage de la faptul că i-au fost descoperite grave abateri profesionale, s-a întâmplat un lucru rarisim: o instituţie a statului s-a autosesizat şi a declanşat o anchetă al cărei rezultat, deja consfinţit oficial, îl poate trimite direct în rândul şomerilor. Pentru că medicul s-a pus deasupra legii, făcând operaţii pentru care nu are pregătirea necesară.

Organigramă "ucigaşă"

Demis de la conducerea Maternităţii în 2002, după moartea a 22 de prunci, doctorul Doru Crăiuţ, în prezent şef al secţiei OB IV şi profesor la Facultatea de Medicină, reapărea în public acum două săptămâni, la sediul PSD Bihor, pentru a-i acuza de crimă pe managerul Gavril Grebenişan şi pe primarul Ilie Bolojan. Întrucât cei doi ar fi impus o organigramă ce scotea sala de naşteri de sub controlul fostei directoare Liana Antal, în spital s-a produs o tragedie, acuza Crăiuţ. Mai precis, în 28 februarie, o gravidă în travaliu "a fost neglijată", medicul care se ocupa de ea fiind depăşit de complexitatea cazului şi neavând cui să ceară sfaturi deoarece blocul de naşteri nu are şef. Urmarea? "Fătul s-a prins în maţele femeii", căreia a trebuit să-i fie extirpat uterul, iar copilul a murit a doua zi, povestea Crăiuţ.

Reacţia conducerii Maternităţii a urmat prompt. Traian Mureşan, care pe 28 februarie era director medical şi doctor de gardă, a demontat acuzele, arătând că gravida avusese numeroase naşteri, dar şi mai multe avorturi, motiv pentru care a suferit o ruptură de uter, dar a fost operată la timp şi salvată de la o moarte altminteri sigură. De asemenea, directorul economic Maria Silaghi şi cel medical, Petru Chitulea, au explicat că organigrama n-a influenţat cu nimic cazul prezentat de Crăiuţ, fiind aceeaşi din vremea când şefa Maternităţii era Antal, cu sala de naşteri în subordinea directorului medical. Mai mult, organigrama fusese dezbătută în Consiliul Medical, iar Crăiuţ şi Antal o semnaseră fără obiecţiuni.

Cine-i criminalul?

Mai important decât disputa dusă pe fondul opoziţiei pe care noua conducere a Maternităţii o întâmpină din partea vechii gărzi a "sorboneilor" (adică a medicilor cu titluri universitare, dar fără performanţe în meserie) este însă faptul că lui Crăiuţ i-au fost dezvăluite "bube" profesionale urâte: nu doar că e un medic submediocru, clasat al 21-lea din cei 30 ai Maternităţii, ci chiar un impostor sadea.

Conducerea spitalului a scos la iveală faptul că doctorul a "confiscat" pentru sine laparoscopul pus la dispoziţie de Universitate şi destinat operaţiilor minim invazive, utilizându-l deşi nu are calificarea necesară, certificată printr-un atestat de competenţe. "E ca şi cum cineva cu permis pentru scuter ar transporta mărfuri cu TIR-ul sau pasageri cu autocarul", spunea doctorul Chitulea.

Crăiuţ, pe nicăieri

Contactaţi de BIHOREANUL, Crăiuţ a refuzat orice discuţie pe această temă, iar rectorul Universităţii, Cornel Antal a încercat să-i ia apărarea, afirmând că, "din câte ştiu neoficial, domnul profesor a urmat un curs de laparoscopie în America". În plus, a adăugat Antal, instrumentul cumpărat pentru Maternitate cu circa 50.000 de euro i-a fost încredinţat lui Crăiuţ ca să facă operaţii demonstrative pentru studenţi şi medicii rezidenţi.

Întrucât acuza de impostură era de maximă gravitate, şeful Direcţiei de Sănătate Publică, dr. Marius Pîrcioagă, a promis o anchetă în acest caz. Şi s-a ţinut de cuvânt. Marţea trecută, DSP a comunicat oficial BIHOREANULUI că investigaţia s-a încheiat cu concluzia că doar trei medici din Maternitate au dreptul de a face intervenţii laparoscopice, deoarece numai ei au atestate de competenţe: Petru Chitulea, Radu Rotaru şi Florin Szasz. Crăiuţ, pe nicăieri!

Directorul DSP a mai explicat că, potrivit Ordinului 418 din 2005 al ministrului Sănătăţii, atestatul nu poate fi obţinut oricum, ci doar dacă medicul a urmat un curs de cel puţin trei luni, aprobat de Centrul Naţional de Perfecţionare în Domeniul Sanitar, dacă a efectuat cel puţin 50 de operaţii cu laparoscopul sub supravegherea unui îndrumător şi, fireşte, dacă trece examenul final cu minim 7. Ceea ce nu e cazul lui Crăiuţ, care se laudă în schimb cu un titlu universitar şi cu un doctorat obţinut cu fostul decan Mircea Ifrim, după o lucrare despre... malformaţiile rinichilor. Fără nicio legătură cu ginecologia!

Măcelărie cu laparoscopie

În timp ce DSP confirma ilegalitatea lui Crăiuţ, BIHOREANUL a aflat noi detalii care îl incriminează şi mai mult pe "sorbonel", în pofida pledoariei făcute în favoarea lui de rector. Situaţia e, de fapt, mult mai gravă, căci Crăiuţ nu a avut intervenţii în scop didactic, pentru instruirea studenţilor şi a rezidenţilor, ci în echipă cu alţi colegi de facultate, care i-au fost "mâna a doua", între care Liana Antal, conferenţiar, şi Laczika Sidonia, asistent universitar. Iar modul de lucru a încălcat orice reguli!

Crăiuţ nu a completat Registrul Protocol Operator (unde trebuie trecute toate datele privind operaţiile) şi a omis ca post-operator să dispună obligatoriile examinări histopatologice, care au rolul de a confirma sau infirma suspiciunea, de pildă, a unor tumori. În 2008, după 13 operaţii conduse de Crăiuţ, au fost făcute doar 6 examinări histopatologice, la fel ca în 2009, după 11 operaţii. În 2010, a făcut 7 operaţii şi doar 4 examinări, iar anul acesta, după 8 operaţii, numai 2 examinări.

Şi mai şocant e că în unele intervenţii, rateurile au fost atât de mari încât pacientele au trebuit reoperate prin metoda clasică, a tăierii cu bisturiul. Urmarea? Au fost risipiţi din banii Maternităţii peste 50.000 de lei (în condiţiile în care CAS nu are voie să deconteze operaţii făcute de medici necalificaţi), iar pacientelor le-au fost provocate suferinţe inutile.

La mijloc

03-Gheorghe-Bumbu.jpgSolicitat să spună dacă nu cumva Crăiuţ a încălcat îndatoririle de medic şi de profesor, decanul Facultăţii de Medicină, Gheorghe Bumbu (foto), s-a arătat extrem de afectat, fără a promite însă că va lua măsuri concrete pentru elucidarea cazului şi sancţionarea vinovatului.

"Cred că ieşirea lui Crăiuţ a fost o chestie total nefericită şi o regret nespus. Niciodată n-am să apăr pe cineva care încalcă legea şi pe cineva care merită eticheta de "sorbonel", dar ce era mai grav: să nu fi făcut cele 30 de operaţii, sau că le-a făcut fără să aibă dreptul? Sigur, faptul că le-a făcut, poate unele cu succes, nu-l absolvă de vină, după cum este vinovat şi că a ţinut laparoscopul doar pentru sine. Noi trebuie să respectăm legile, iar asta nu e negociabil", a spus decanul, rezumându-se la o declaraţie de principii care, în opinia sa, va feri facultatea de scandal.

La judecată!

03-Gavrila-Grebenisan.jpgConducerea Maternităţii, în schimb, nu vrea să îngroape gunoiul sub preş. Managerul Gavril Grebenişan (foto) a sesizat deja Colegiul Medicilor, deoarece Crăiuţ a încălcat cel puţin trei prevederi din Codul Medicilor, astfel că riscă ridicarea, temporară ori definitivă, a dreptului de a profesa. Este vorba de articolele 22, 23 şi 29, conform cărora medicul "poate executa o activitate medicală doar dacă are pregătire şi practică suficientă pentru aceasta", "poate utiliza numai aparatură autorizată şi pentru mânuirea căreia are pregătire" şi, în fine, "dacă are activităţi în învăţământ, răspunde în respectarea prezentului Cod de cei pe care îi are în îndrumare".

Crăiuţ e pasibil însă şi de sancţiuni administrative, pentru încălcarea Regulamentului Maternităţii, căci "salariaţilor le este interzis să exprime aprecieri neconforme cu realitatea în legătură cu activitatea spitalului" şi îi obligă "să nu aducă atingere onoarei şi reputaţiei colegilor prin sesizări calomnioase". "Toate sunt abateri disciplinare şi, dacă va fi găsit vinovat, riscă de la simplul avertisment până la desfacerea contractului de muncă", spune managerul.

Potrivit profesorului Dumitru Mohan, preşedintele Colegiului Medicilor Bihor, cazul Crăiuţ va fi analizat săptămâna aceasta dar, întrucât ginecologul face parte din Consiliul Judeţean al Colegiului, el va fi judecat de o comisie specială de la Bucureşti. Şi, pentru că acolo influenţa lui e mai mică decât în plan local, poate că legea va fi aplicată în spiritul şi litera ei...


STUDIOS PE VALUTĂ
Experimentator în ilegalitate

La fel de grav precum folosirea frauduloasă a laparoscopului este, în cazul Crăiuţ, şi efectuarea studiilor clinice, pentru testarea pe paciente a unor medicamente nelansate pe piaţă, fără nicio dovadă că, în prealabil, femeile şi-ar fi dat acordul să fie folosite pe post de cobai. Crăiuţ a desfăşurat asemenea experimente pentru companii precum Ono Pharmaceutical, iar când conducerea spitalului i-a cerut să prezinte acte care să ateste legalitatea studiilor, n-a putut furniza nici unul. Managerul Gavril Grebenişan a cerut Colegiului Medicilor să investigheze şi acest aspect, subliniind că doctorul n-a putut dovedi nici consimţământul pacientelor şi nici faptul că testele ar fi fost supravegheate, conform legii, de o comisie de etică formată din persoane independente.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
27 Comentarii
pensionara
FELICITARI ELENA.Ai mare dreptate.Se-ntorc in mormant toti cei enuntati de tine si pe langa ei multi altii.Felicitari tuturor celor ce deplang decaderea medicinii oradene.Adevarat ca mai sunt inca si profesionisti de anvergura Dr.lui Bumbu,Dr.Popa Amorin,Dr.Mohan,Dr.Adriana Salajan,Dr.Florin Maghiar,Dr.Borcea.Cinste lor.Este jalnic unde a ajuns medicina oradeana. Jalnic,ingrijorator,chiar revoltator. Si a ajuns aici datorita unor impostori,unor tradatori ai breslei medicale, pentru a ascensiona ei,acolo, pe culmile <succesurilor>(!)murdaresc totul in jurul lor. Foamea de glorie, generata de o indoielnica valoare profesionala dublata de o lamentabila morala;unde-i frumusetea actului medical oradean <altadata, invidiat>pana si in centrele universitare? Pacat,mare pacat! Treziti-va oradeni si nu va bucurati de agresiunea indivizilor fara scrupule cu mentalitatea hienelor.
Postat 17 Aprilie 2011, 12:59 de alta elena
pensionara
Este jalnic unde a ajuns medicina oradeana. Jalnic,ingrijorator,chiar revoltator. Si a ajuns aici datorita unor impostori,unor tradatori ai breslei medicale, pentru a ascensiona ei,acolo, pe culmile <succesurilor>(!) Foamea de glorie, generata de o indoielnica valoare profesionala dublata de o lamentabila morala;unde-i frumusetea actului medical oradean <altadata, invidiat>pana si in centrele universitare? Pacat,mare pacat! Treziti-va oradeni si nu va bucurati de agresiunea indivizilor fara scrupule cu mentalitatea hienelor.
Postat 17 Aprilie 2011, 12:42 de mariana
ecografu cu spagi
Doamna din poza are un zambet "laparoscopic", dar prin gestul sau de a-l ajuta cu mana, aduce si o contributie de tip "clasic" in aceasta aparitie pe frontispiciul Maternitatii alaturi de Craiut.
Postat 04 Aprilie 2011, 12:13 de Crai de moda veche
Craiut, pericol public
Eu am invatat ungureste si merg la medic in Ungaria.Se poarta civilizat, au cu ce si este cine, adica profesionisti.Si asta se intampla de 22 de ani, cand doctorita Judea care era de garda nua semnat pentru cezariana desi aveam o varsta si eram cunoscuta ca am facut tratament medical 10 ani pentru a avea copii.In ultima clipa m-a salvat medicul Darvasi(D-zeu sa-l odihneasca)dar copilul meu a avut de suferit si a ramas cu sechele . Daca nu mergeam in Ungaria unde n-am cunoscut pe nimeni era vai si-amar. Si profesorul clinicii a refuzat sa ia de la mine bani, ba chiar m-a internat ca fiind internata cu copilul in urma unui accident, ca sa pot urma tratamentul cu copilul fara sa aiba nici ei probleme ca sunt cetatean roman.Urmatorul copil am mers sa-l nasc acolo.
Postat 01 Aprilie 2011, 20:01 de pacienta
feriti-va de asa zisul profesionist!
Puteti spune ce vreti despre Craiut...eu vorbesc in calitate de pacienta a lui...m-a purtat 2 ani de zile la tot felul de analize f scumpe, mi-a luat banii, ma chema si la spital si la cabinet, imi inventa tot felul de diagnostice, ca sa aflu dupa 2 ani (in care am avut de suferit, crezind ca am cine stie ce , va dati seama) de la un doctor ginecolog f bun de la Cluj ca de fapt nu am nimic, ca sunt sanatoasa tun...Trageti voi concluzia ce profesionist potae fi un sarlatan ca si Craiut...eu una m-am lamurit si am avtu grija sa povestesc si prietenelor mele sa se fereasca de un doctor ca el!
Postat 01 Aprilie 2011, 13:12 de o pacienta
Mai baieti!
Eu va inteleg ca nu rezistati la nurii dnei.rector Antal,dar, va rog frumos calmati-va! Nu va ganditi la sarmanul Bodog? Inca o lovitura? Pe langa ca nu i-a mai fost prelungit contractul cu maternitatea, vreti sa-i furati si iubita? Doamne,Doamne, nabadaiosi mai sunteti!!!!!
Postat 31 Martie 2011, 22:13 de Titi
universitate-maternitate
mai sunt cadre didactice bine pregatite la medicina dar stau la umbra ca n-au voie sa fie evidentiate ca le parleste soarel.pacat!
Postat 31 Martie 2011, 09:44 de studenta
misu
vai ce draguta e dr antal la ce coafor a fost?ce ochi inteligenti are. cand a fost facuta aceasta poza minunata?ce fotografi buni aveti,tutul e super jurnalul poate concura cu orice revista de moda
Postat 30 Martie 2011, 20:47 de misu
marin
cine e pustioaica care se tine de mecla e elodia?vai ce frumoasaq e?cine e?vreau numarul ei
Postat 30 Martie 2011, 20:04 de marin
bronzat
doamna e blonda de la drept?hm hm vai ce as musca din ea e bunaciune . e conferentiara?nu cred e o tinerica e pre cruduta .asta preda la studenti?cred ca sunt numai ochi si urechi.decanul e tare smecheros o da intoarsa pe dupa colt dar decanul nu ar trebui sa stie ce cadre buniversitare are in proria gradina?
Postat 30 Martie 2011, 20:00 de bronzat
manechin
cine e doctorita asta sexoasa?sa nu imi spune-ti ca e maritata ca e bunaciune are o privire inteligenta super sexoasa ,sper ca e si buna profesionista .le stie pe toate? vai vai mie dati-mi numarul ei va rog ca nu mai rezist
Postat 30 Martie 2011, 19:53 de manechin
gigolo
mama ce frumoasa e dr antal e maritata?eu as tromboni-o la greu.daca stie cineva daca e libera va rog la postati
Postat 30 Martie 2011, 19:48 de gigolo
medici unguri
daca se intampla asa ceva la budapesta rectorul de acolo era belit ,noi maghiarii ne stim apara drepturile nu ca romanii,universitatea oradea nu se poate lauda cu nimic eventual cu cadre slab pregatite
Postat 30 Martie 2011, 12:12 de medici unguri
pacienta
sa speram ca dr antal va ramane in germania pt ca ne era groaza sa nastem in oradea cum a plecat cum s-au inbunatatit conditiile in maternitate,grebenisan face treaba buna si prin faptul ca scoate la lumina mafia din universitatea oradea,dar rectorul nu ar trebui sa-si dea demisia pt ca sub conducerea s-au intamplat atatea nereguli
Postat 30 Martie 2011, 12:07 de pacienta
kika
o poza foarte reusita cu dr antal liana e clar ca va face furori printre nemti cu un asa fizic ,sunt convins ca nu se va intoarce in tara la cat e de draguta
Postat 30 Martie 2011, 12:02 de kika
antal
dupa schimbarea doctoritei antal de la conducerea spitalului sau aflat ce mafie a cret universitatea in maternitate,daca ar fi schimbat rectorul cine stie ce lucruri am afla
Postat 30 Martie 2011, 11:55 de antal
student
dr chitulea e cel mai bun medic din oradea si preda cursurile liber,are competente in laparoscopie etc a organizat congrese ,cred ca e momentul ca decanul bumbu sa il faca profesor,universitar,ca pe antal a facut-o conferentiara universitatea si vedeti ce prostii a facut iar acum a fugit din tara sa nu dea cu subsemnatul
Postat 30 Martie 2011, 11:51 de student
poet
universitatea oradea e in mare degringolada ca invatamantul romanesc in general,in oradea universitatea neavand traditie e si normal ca nivelul sa fie slab in schimb aerele sunt foarte mari iar rectorul pare un om depasit de evenimente ,eu cred ca foarte istet nu a fost niciodata .demisia de onoare ar fi un act necesar pt rector,dar nu se va intampla asta pt ca e prea disperat sa ramana in functie
Postat 30 Martie 2011, 11:45 de poet
Nagy sat Varad
Inca un articol beton, marca Bihoreanul! Aveti mult de sapat, Oradea sta pe o mare gramada de caacat si multi neaveniti prosti, lacomi si orbi acopera cacratul..ca traiesc bine din minciuna si furt! Bravo Bihoreanule!!
Postat 29 Martie 2011, 20:42 de fasolea uscata
penibili
Nu stiu de ce va mai obositi sa scrieti toti cei care, in continuare, il huliti pe Grebenisan,pe Bolojan,pe Cris.Toate magariile lui Craiut au fost dovedite si totusi acolitii acuza pe altii in stanga si in dreapta.Sunteti penibili!!!!!!!!!!!!!!!
Postat 29 Martie 2011, 17:41 de dora
Incopetenta si insolenta
Am fost pacienta "doctorului" Craiut, ma trimitea la tot felul de analize, unele irelevante chiar, pt diagnosticul prezumtiv pus de dumnealui, pt a-si primi procentul de la laboratorul de pe str Castanilor. Pt o menoragie, am facut analize de peste 500 Ron, in conditii in care la un al cabinet, ulterior mi s-a pus diagnosticul cu ajutorul unor analize in valoare de de 70-80 Ron. Iar cireasa de pe tort, a fost cand mi-a spus ca sunt insarcinata, si in secunda urmatoare m-a intrebat daca sunt de acord sa imi faca avort??? Foarte important: nu eram insarcinata, lucru confirmat zilele urmatoare de un coleg a dumnealui. In aceste conditiim, mai este nevoie sa se investigheze lipsa diplomelor? Cand "profesionalismul" dumnealui vorbeste in locul unor hartii !!!
Postat 29 Martie 2011, 16:17 de pacienta
incompetenta
parca ar fi primul care face laparoscopii fara competenta. mai cautati domnule parcioaga, mai cautati. sper sa se faca ordine in asta odata.
Postat 29 Martie 2011, 15:31 de pacient
gunoi
gunoiul asta nu lasa medicii tineri sa se afirme,blocheaza orice tentativa a medicilor tineri de a deschide cabinete private ca nu cumva sa aiba concurenta,uita ca politicul nu are ce cauta in medicina,un medic bun indruma alti medici tineri nu le blocheaza cariera iar de spaga cita a luat numai DUMNEZEU stie,craiut a pierdut de mult numarul plicurilor,asa ca ....
Postat 29 Martie 2011, 15:17 de luky
Sa fim rezonabili!
N-o fi Craiut mare profesor universitar pe bune, cum nu e nimeni in Oradea mai ales la medicina,dar de cand il stiu,si il stiu de cativa zeci de ani,n-am auzit sa faca lucruri proaste ca medic intr-un oras candva intre elitele medicale,astazi modest,modest,modest.Unde sunteti Cutus,Krizsar,Nemes,Petca chiar?
Postat 29 Martie 2011, 14:50 de elena
Leonardo
Sugerez domnului Antal sa caute in dosarele programului Leonardo derulat de FACULTATEA DE LITERE. O sa-l gaseasca pe Grebenisan ,si nu tocmai curat.Pe tine Cris sau Abrudan cum te-o chema, nu te intereseaza ,sau nu esti platit,vorba ta, intreb si eu....
Postat 29 Martie 2011, 14:32 de universitar
e normal/
Nu e normal ca un medic indiferent care e el sa;i fie subordonat unei nulitati ca Grebenisan.Craiut are si in vis scoala mai multa ca subinginerul cu aere de patron de maternitate.Numirea lui in functia de manager e o greseala enorma duce la frustrari si discutii inutile.M-as bucura ca dr.Craiut sa ia atitudine in justitie fata de marele gunoi Cris.Antal dupa ce l-a pupat undeva pe Bolojan atatia ani si-a luat-o peste coada Bravo
Postat 29 Martie 2011, 14:09 de gica
nu e clar?
Acuzele aduse de catre actuala conducere a spitalului sunt clare.Aceeasi organigrama,lipsa certificatului de competenta (confirmata si de A.S.P.),lipsa contractului pt testarea medicamentelor si a acordului dat de paciente(daca il aveau, imi dau seama ca sareau la inaintare cu hartiile pt a se disculpa).Ce este, de asemenea,clar, este faptul ca Antal si Craiut erau siguri ca lor nu li se poate intampla nimic daunator. Nu e clar?CE POZITIE A LUAT DL.DECAN SI DL.RECTOR? NIMIC!!!!! Si se mira ca sunt numiti sorbonei?A.S.P. s-a autosesizat.Universitatea si Facultatea de medicina, deloc. ALOOOOOOOO!!!!!!!
Postat 29 Martie 2011, 11:17 de medic
count display

FOTO BIHOREANUL

 • La mulți ani, ERA Park! Carla’s Dreams i-a cucerit, sâmbătă seară, pe orădeni (FOTO / VIDEO)
 • Înaripatele Oradiei: Malurile verzi ale Crişului Repede şi stufărişul au atras în oraş numeroase specii noi de păsări (FOTO)
 • Puzderie de lume în centrul Oradiei, de Ziua Maghiarilor. Îmbrăcat în huszár, Szabó Ödön a acuzat că maghiarii sunt discriminaţi (FOTO/VIDEO)
 • #șîeu... NU: Angajaţii lui Ştefan Mandachi de la Oradea, împiedicaţi să protesteze în faţa propriului restaurant printr-un ordin al... „doamnei de la Lotus” (FOTO/VIDEO)
 • #Șîeu: Bihorenii au protestat pentru autostrăzi. Vezi cine și cum a manifestat! (FOTO / VIDEO)
 • Colţ al imaginaţiei: Viitorii designeri orădeni și-au expus munca în holul Bibliotecii Universității (FOTO)
 • Protestul #şieu în Oradea: O firmă şi-a oprit complet activitatea, pentru întreaga zi! (FOTO / VIDEO)
 • #şîeu: BIHOREANUL a făcut un inventar al proiectelor de infrastructură promise în judeţul Bihor şi neonorate (FOTO)
 • Incendiu la blocul Cicero din Oradea (FOTO / VIDEO)
 • Cupa Satelor: O primă ediţie reușită în fotbalul bihorean (FOTO)

TIMP LIBER

Timp liber

CURS VALUTAR

 • 1 USD = 4.2031 RON
 • 1 EUR = 4.7569 RON
 • 1 HUF = 0.0151 RON