URMĂREȘTE-NE PE
MARȚI, 16 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă suntem prea prost îmbrăcați pentru Qatar Airways? Dacă sacoșele de rafie nu cadrează cu standardul lui Turkish Airlines? Dacă poziția prea apropiată de Debrețin nu e pe placul lui Wizz Air? Dacă Ryanair e un low cost la fel de scump ca orice companie de linie, dar mult mai imprevizibil? Dacă, dacă, dacă... Atunci mai bine zburăm de la Oradea cu frații noștri moldoveni de la HiSky!
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
De nu puține ori, pe meleagurile noastre veștile „de bine” se lasă cu surprinzătoare reacții adverse. Dacă trece prin Oradea o vedetă sau un turist oarecare și comite imprudența să-i remarce frumusețea, apar imediat frustrați și nefericiți gata să facă orice vizitator să se simtă, post factum, nepoftit. Îi cer intrusului aspru, cu indignare, ba și cu suspiciune, socoteală. De ce nu s-a plimbat și prin cartiere, să le vadă mizeria...
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
09 August 2021, 11:26

Tamponare neobișnuită în Oradea: O mașină a ajuns cu roțile în sus pe strada Oneștilor (FOTO / VIDEO)

Tamponare neobișnuită în Oradea: O mașină a ajuns cu roțile în sus pe strada Oneștilor (FOTO / VIDEO) (Sursa foto: stânga - grupul INFO TRAFIC jud. Bihor - Haragos Gabriel, dreapta - Facebook)
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

O maşină marca Dacia Logan, aparţinând restaurantului Due Fratelli, a ajuns cu roțile în sus, duminică seară, în parcarea cartierului Prima de pe strada Oneştilor din Oradea.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 23.05, în fața blocului P1. "La faţa locului au intervenit pompierii militari de la Detaşamentul 2 Oradea, care au acţionat pentru a asigura protecţie împotriva incendiilor, au decuplat bornele acumulatorului autoturismului şi au asigurat zona", a declarat luni pentru BIHOREANUL, maiorul Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana.

La locul accidentului au ajuns şi o echipă a SMURD Oradea, care din fericire nu a intervenit, nefiind înregistrate victime.

(sursa foto: Facebook)

Împrejurările evenimentului rutier nu sunt clare, însă imaginile de la locul producerii tamponării, cu maşina marca Dacia Logan răsturnată au fost distribuite de internauţii orădeni pe Facebook.

Din câte se pare, mașina a ajuns cu roțile în sus după ce ar fi lovit o altă mașină.

Potrivit unor mesaje postate pe grupul de Facebook Info City Oradea Bihor România, șoferul ar fi condus prin cartier cu viteză. 

„Soferul care conducea masina Dacia a circulat prin cartier cu o viteza foarte mare, acolo unde de fapt indicatorul arata ca este cartier si se circula cu 5km/ora, a intrat in masina noastra in care aveam 3 copii (7 ani, 12 ani si o bebelusa toti legati in centura) dar puteam la ora asta sã fim morti toti! A ramas socul si trauma mare dar as striga in gura mare sã se potoleasca toti nebunii care circula cu viteza si neatentie sã se potoleasca odata ca distrug vieti si familii nevinovate!!!!”, a scris o femeie care susține că s-a aflat în mașina lovită.

Conform ofițerului de presă al Poliției Bihor, Ioana Lascău, evenimentul a fost înregistrat ca o simplă tamponare, având în vedere că nu au fost persoane rănite.

Într-un final, autoturismul a fost pus pe roți.


(Sursa video: Cristian Hice)

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
7 Comentarii
@marcelo 1989
Sa stii ca si eu mi-am propus ce ti-ai propus tu. Problema e ca n-am reusit si nici tu nu o sa reusesti. Naiba stie cum, dar am reusit sa franez, sa trag de volan in disperare si am reusit sa ocolesc toti idiotii. Nu mai tine de tine si de ce ti-ai propus tu, tine de reflexe, pe alea nu le mai controlezi. Singura sansa este ca dupa ce te opresti, bagi in treapta unu si dupa aia te sui berbeceste peste el. Dar de aici incolo o sa ai o problema. Penala... Nu merita, da-i naibii.
Postat 09 August 2021, 18:43 de Kid
@Marcelo1989
oricum nu e cine stie ce mancarea de la ei. macar daca ar ajunge mancarea calda, dar niciodata cand am comandat de la ei nu mi-a ajuns mancarea calda.
Postat 09 August 2021, 18:16 de User anonimizat
Due Idiotti
Ăștia sunt mai ceva ca firmele de pază și protecție care se duc la intervenție pe contratimp. Rar văd să circule calm și cu viteză legală. De o vreme văd firma concurentă Da Mario cu niște mini mașini Nissan Micra, deocamdată circulând calm să vedeți alea ce stabilitate au dacă va apuca un megapilot fost livrator Due Fratelli să le conducă... La cei de la Due Fratelli le-aș da numai niște scutere electrice, dacă face accident să-l și doară.
Postat 09 August 2021, 17:31 de zsizsi
Stop comenzi due fratelli !!!!!!
Nu mai comandați de la ei pana conducerea nu ia atitudine fata de acești angajați inconștienți. Aseară am fost acolo, putea fi o tragedie, norocul a fost ca a lovit mașina cu copii în colt, ca dacă era în plin, vorbeam de victime. Unii soferi de la due fratelli sunt niște tampiti !!! Vad mereu cum circula în oraș cu viteza excesiva și nu acorda prioritate ca și în cazul de fata. Nu exista nici o justificare la modul în care conduc!!! Aseară s-au adunat 5 cretini de la due fratelli și râdeau, aveau chef de glume de fata cu locatarii din prima. M-a apucat o scârbă de firma asta, nu o sa mai comand în veci de la ei, nu încurajez criminalii în trafic. Sper sa va prind ca nu îmi acordați prioritate în trafic ca va bag bulbarul de la jeep direct în fata prin loganele voastre de carton.
Postat 09 August 2021, 16:44 de Marcelo1989
La așa performanță nu pot fi decât trei motive.
Viteza corelată cu lipsa de experiență a curierului-șofer, peste care se cațără oboseala la care sunt supuși acești angajați. Asta dacă nu-i vorba de oboseală și astfel lipsă de concentrare "pe bază" de alcool.
Postat 09 August 2021, 13:27 de KP
Neobișnuit deloc
La felul in care conduc si la vitezele cu care conduc șoferii acestor pizzerii ma mir ca nu au muri oameni. Eu personal era sa fiu lovit de 2 din soferii respectivi in decurs de o sapt.Se intampla in sensuri giratorii unde clar aveam prioritate dar de, cine se baga cu viteza in sens are prioritate nu cel care deja e in sens... EXECRABIL
Postat 09 August 2021, 13:17 de Jancsy
Semne distinctive
Pana la un moment dat stiam ca trebuie sa fiu mai atent la masini care au semne distinctive, in afara de masinile politiei, salvarii si pompierilor intra in aceasta categorie si masinile scolilor de conducere dar si taximetristii. De cativa ani au intrat si masinile pizeriilor, care impreuna cu taximetristii (marea majoritate) n-au nicio treaba cu regulile de circulatie si de bun simt.
Postat 09 August 2021, 12:02 de JAM11
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6664 RON
  • 1 EUR = 4.9737 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON