URMĂREȘTE-NE PE
DUMINICĂ, 28 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
La fel cum creștinii ortodocși scot anual moaștele sfintei Paraschiva la Iași, tot așa, la patru ani, în perioada electorală, liberalii apelează la moaștele prorocului Ilie, mai exact Ilie Bolajan, ca să întărească credința în activul de partid.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
26 Februarie 2024, 12:24

Scandal între Șoșoacă și soț: L-a dat afară din partid de Dragobete, iar bărbatul spune că va divorța

Scandal între Șoșoacă și soț: L-a dat afară din partid de Dragobete, iar bărbatul spune că va divorța foto arhivă BIHOREANUL
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Ruptură în partidul și în familia Dianei Șoșoacă, senatoarea aleasă pe lista AUR, dar exclusă și devenită faimoasă pentru teoriile conspiraționiste din pandemia de Covid, simpatia pentru Rusia lui Putin și urletele „live” din Parlament și de la diferite evenimente.

Soțul senatoarei, Silvestru Șoșoacă, a fost exclus din SOS după ce inițial a fost înlăturat din conducere fiindcă a criticat-o că trăiește numai din scandaluri, ba afirmă și că va divorța.

„Nu suntem în familie”

Silvestru Șoșoacă, unul dintre fondatorii SOS, a fost exclus din partid chiar de Dragobete, potrivit unui comunicat de presă al partidului, care precizează că excluderea a fost decisă de Comitetul Național întrunit la cererea organizațiilor județene, soția lui, Diana Șoșoacă, dând un vot formal de abținere.

„Aici nu suntem în familie. Aici suntem efectiv persoane individuale care ocupă funcții cu atribuții, cu răspundere, cu asumare. Nu îți îndeplinești răspunderea, asta este”, a declarat Diana Șoșoacă, potrivit hotnews.ro, la B1TV.

După decizia de excludere, Silvestru Șoșoacă a declarat la România TV că are de gând să divorțeze de Diana Șoșoacă.

„Aveam zilnic certuri”

Silvestru Șoșoacă a susținut că s-a certat zilnic cu soția sa și că regretă și își cere scuze românilor „care anul ăsta se pregăteau să ne voteze”, dezvăluind totodată că Diana Șoșoacă nu este capabilă să poarte o discuție cu argumente, dar și că aceasta ar fi făcut „jocurile PSD”.

„Mie îmi pare rău și cer scuze tuturor oamenilor din SOS România, care anul asta se pregăteau să ne voteze. Sunt de împărțit foarte multe lucruri (n.r. - cu Diana Șoșoacă), aveam câteodată și zilnic certuri cu Diana. Știți că Diana nu poate să vorbească argumentativ cu nimeni. Din păcate, lucrurile sunt cum sunt. Necazul cel mai mare este că Diana a facut jocurile PSD-ului. A acoperit scandalul comasării alegerilor cu nebunia asta, cu certurile noastre”, a declarat Silvestru Șoșoacă.

Întrebat dacă are de gând să divorțeze de Diana Șoșoacă, politicianul a răspuns afirmativ. „Cel mai probabil, da. Ieri a fost un simulacru de Consiliu în care toți au fost obligați nu doar să voteze împotriva mea, ci să mă elimine. Ea i-a prostit pe oamenii aia, și-a bătut joc de ei. A fost o execuție mediatică pe televiziunile astea online. Ea trăiește din show, în rest nu poate să facă nimic”, a mai spus Silvestru Șoșoacă.

Șoșoacă l-a dat afară pe motive de „servicii”

La finele săptămânii trecute, Diana Șoșoacă anunța că și-a suspendat soțul din funcția de prim-vicepreședinte SOS „pentru a-l scoate din ghearele serviciilor” și „pentru binele familiei” sale: „Pentru a putea să-mi salvez familia, a trebuit să iau cea mai cruntă decizie. Pentru a putea salva sufletul unui om și viața lui, pentru a-l scoate din ghearele serviciilor care l-au înconjurat, a trebuit să-l suspend din funcția de prim-vicepreședinte. Astfel că semnătura lui să nu mai însemne nimic”.

Drept reacție la anunțul respectiv, Silvestru Șoșoacă a spus că este o decizie abuzivă și că va continua să activeze ca prim-vicepreședinte SOS. 

Anterior, Silvestru Șoșoacă scrisese într-o postare pe Facebook că sunt persoane care o îndeamnă pe senatoare să meargă la Moscova, iar soția lui i-a dat un „ultimatum”: „Ia labele de pe partidul SOS România! Luați labele de pe această speranță a poporului român”.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
4 Comentarii
Divorțul numărul 3 pentru duduie
Are dreptate omul, femeia numai fin scandal trăiește.
Postat 27 Februarie 2024, 08:53 de CivisUlpianum
Oameni cu probleme la cap
Dar și votanții sunt la fel
Postat 26 Februarie 2024, 13:31 de Sandu2100
cearta intre sosocari
Pacat ca exista oameni care vad o speranta in acesti sosocari si ii voteaza.
Postat 26 Februarie 2024, 13:28 de unul
Motivul divortului e...
Sotul Sosoacei a pus lacat pe frigider, si de aici s-a ajuns la divort.
Postat 26 Februarie 2024, 12:39 de Petre93
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6386 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON