URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 27 IULIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
E clar că s-a dereglat grav clima și, chiar dacă de acum înainte vom fi cuminți și nu vom mai atenta la stratul de ozon, nu vom mai polua planeta, nu vom mai împuți aerul cu noxele de la automobile, tot va mai fi nevoie de jumătate de secol pentru ca temperatura planetei să scadă.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Plicticoasa campanie electorală s-a animat abia pe final, când am avut parte și de o adevărată „lovitură de imagine”, amintind de marile dezvăluiri ce făceau „deliciul” confruntărilor politice din anii 90. Prefectului liberal Dumitru Țiplea i-a fost „extras”, din debaraua în care-l credea bine ascuns, un schelet încă urât mirositor, datând din perioada studenției...
Zic şi eu
Adrian Cris
Dacă are de returnat un credit modic, luat, să zicem, pentru o mașină, dar i se ivește șansa să cumpere și o casă la doar a șasea parte din preț, iar pentru această achiziție ar fi nevoie să contracteze încă un împrumut, sunt convins că aproape niciun om cu capul pe umeri nu ar sta mult pe gânduri, ci ar profita de posibilitatea să aibă și casa. Cu atât mai mult cu cât, repet, ar fi la nici 17% din prețul real.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Credeți că aducerea antrenorului Gustavo Aragolaza și preparatorului Maurizio Miele la FC Bihor este o mișcare strategică bună? Că va da roade?




De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În ultimele săptămâni, atenția publică a fost îndreptată spre reglementarea testelor rapide antidrog utilizate de Poliția Rutieră. După multe bâlbe ale guvernanților, printr-o nouă OUG s-a stabilit că permisele retrase vor fi restituite titularilor dacă în termen de 72 de ore nu sosesc rezultatele testelor efectuate la medicina legală.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
După stabilirea diagnosticului de diabet de tip 2, medicul va elabora o strategie terapeutică în concordanță cu existența factorilor de risc existenți (în principal cardiovasculari și renali), de obiceiurile alimentare și de modul de viață al pacientului. De asemenea, medicul va prescrie și unele măsuri igienico-dietetice de tratament constând într-un regim alimentar echilibrat și o activitate fizică regulată. Aceste măsuri sunt de multe ori primordiale pentru ameliorarea echilibrului glicemiei.
25 Iulie 2014, 15:07

Sandu Lungu revine în luptele din cuşcă: Pe 4 august se bate cu Tomasz Czerwinski

Luptătorul orădean Alexandru Lungu îşi pregăteşte o revenire spectaculoasă în luptele de cuşcă.

La cele aproape 170 de kilograme, colosul Lungu, după cum îl prezintă organizatorii evenimentului, se bate, pe 4 august, cu Tomasz Czerwinski pe Piaţeta Casino Mamaia, într-o gala ce va putea fi urmărită în transmisiune directă pe micul ecran, luni, 4 august, pe Sport.ro şi Neptun TV.

"Muntele Bihorului" i-a speriat deja pe rivali. În filmul de prezentare a evenimentului, a jucat rolul unui războinic viking. Gala se va numi "Bătaie ca-n Las Vegas".

"Eu cred că sunt mai făcut pentru veremurile de atunci. Erau vremuri grele, cei slabi, daca erai slab nu supravieţuiai. Cei perverşi, cei hoţomani nu prea rezistau mult. Se termina repede cu ei. Le tăia o mână, o aia, un picior", a spus Sandu, pentru Sport.ro, la promovarea galei, unde a fost greu să i-se găsească un costum de războinic viking pe mărimea lui.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
11 Comentarii
RESPECT LUPTATORULE
RESPECT MUNTELE BIHORULUI, NU TE LASA DOBORIT NICIODATA, AVANTAJUL TAU ESTE TALENTUL TAU INASCUT SI ANTRENAMENTUL SUCCES, MULTUMIM CA ESTI ARDELEAN, BINECRESCUT , MINDRIA NOASTRA A TUTUROR ROMANILOR.
Postat 27 Iulie 2014, 15:39 de oradean
BRAVO SANDU
te respect, te admir, succes, tinem pumnii toti romanii.
Postat 27 Iulie 2014, 11:05 de SERGIU
LUPTE CA-N TEXAS
Sint bucuros ca pe 4 voi fi la Mamaia si voi vedea meciul, tin pumnii, succes fratioare din partea mea si a fanilor tai din Cluj
Postat 27 Iulie 2014, 10:43 de JUPANUL
lungu
Romanii plecati la munca in Italia te admira, ne uitam toti la meciurile tale, tinem pumnii, te iubim, sa ne traiesti, SUCCESSSSSSSSSSSSSSS
Postat 27 Iulie 2014, 10:17 de viliga
viking
Sint mandru ca sint oradean ca tine Sandu, sint mindru ca am avut ocazia sa vad mai multe meciuri importante unde ai luat locul I, ne bucuri de cite ori te lupti, Succes, te iubim.
Postat 27 Iulie 2014, 09:32 de oradean
sandu
Succes Sanducule ,nu te lasa , batei pe toti pina esti inca in putere, tinem pumnii,
Postat 27 Iulie 2014, 09:27 de negus
sandu
SUCCES MUNTELE BIHORULUI, TINEM PUMNII,NU BAGA IN SEAMA JEGURILE CARE IN AFARA DE CLUBURI ,DROGURI, NU MAI STIU NIMIC,TU ESTI MINDRIA NOASTRA A BIHORENILOR
Postat 27 Iulie 2014, 09:01 de doru
BATAIE
mai smecherilor de oradea, frustatilor, Sandu va batut pe toti si va mai bate si peste 20 ani,chiar daca aveti pistoale,va vine rindul, daca nu va bate Sandu sa va bata dzeu de excroci,va vindeti nevestele ca nu mai aveti ce furaSucces Lungu
Postat 27 Iulie 2014, 08:52 de SULYEIMAN
Sanducule Sanducule
De data asta cred ca iti va tremura chilotei,esti un depozit de * nu ai nici o tactica. Nici un meci nu ai avut spectaculos
Postat 25 Iulie 2014, 20:31 de Sanducule Sanducule
RUSINE
RESPECTUL NU SE IMPUNE CU PUMNII IN 2014 CI CU Kalashnikovul
Postat 25 Iulie 2014, 20:05 de RUSINE
creiasul cred ca-i are abia 170 de grame
i-a speriat pe toti cu figurile de "aparatorul copacilor" si slanina groasa :D :D
Postat 25 Iulie 2014, 17:10 de ala bala portocala
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5785 RON
  • 1 EUR = 4.969 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON