URMĂREȘTE-NE PE
DUMINICĂ, 28 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
La fel cum creștinii ortodocși scot anual moaștele sfintei Paraschiva la Iași, tot așa, la patru ani, în perioada electorală, liberalii apelează la moaștele prorocului Ilie, mai exact Ilie Bolajan, ca să întărească credința în activul de partid.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
01 Martie 2024, 21:36

Rezultate spectaculoase pentru echipele de la ACS SuperVolei 2017 Oradea 

Rezultate spectaculoase pentru echipele de la ACS SuperVolei 2017 Oradea  Echipa de volei U17 a ACS SuperVolei 2017 Oradea
Rezultate spectaculoase pentru echipele de la ACS SuperVolei 2017 Oradea  Echipa de volei U17 a ACS SuperVolei 2017 Oradea
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Voleibalistele de la ACS SuperVolei 2017 Oradea au câştigat toate cele trei jocuri de la turneul etapei a patra a Campionatului Interjudeţean la categoria de vârstă U13 şi s-au calificat cu punctaj maxim la turenul semifinal al Campionatului Naţional.

La turneul interjudeţean de la Lipova, desfăşurat în ultimele zile ale lunii februarie, orădencele pregătite de antrenorul Marius Drăgan au debutat tocmai în compania echipei gazdă, Şoimii Lipova, pe care au învins-o cu scorul de 3-1, după ce pe seturi s-au impus cu 25-11, 25-18, 23-25 şi 25-21.

Apoi, în meciul al doilea s-au duelat cu CSS Avram Iancu Ştei, într-un meci pe care l-au câştigat, de asemenea, cu scorul de 3-1. Pe seturi s-a consemnat: 21-25, 25-16, 25-22 şi 25-15.

În fine, în ultima confruntare, tinerele voleibaliste de la ACS SuperVolei 2017 au întâlnit echipa CS Pro Volei Arad, în compania căreia au avut un joc ceva mai dificil, dar pe care tot l-au câştigat, cu scorul de 3-2. Pe seturi: 25-21, 23-25, 19-25, 25-14 şi16-14. 

Neînvinse în 12 meciuri

La acest ultim turneu, "echipele participante au rulat tot lotul de jucătoare, astfel au oferit partide care au condus suporterii cu repeziciune de la agonie la extaz, în cele din urmă câştigând voleiul", au transmis organizatorii. 

Însoţiţi de o galerie numeroasă, alcătuită în special din părinţii sportivelor, echipa "supervoleibalistelor" orădene a avut o comportare meritorie, reuşind să termine neînvinse, după un total de 12 meciuri, prima parte a campionatului şi, astfel, să se califice la turneul semifinal care se va desfăşura într-o localitate ce urmează să fie desemnată de Federaţia Română de Volei în 12 martie. 

„Felicit toate sportivele care au participat la aceste turnee interjudeţene, fiecare dintre ele aducându-şi contribuţia într-o măsură mai mică sau mai mare la această calificare în etapa superioară", a transmis antrenorul echipei orădene, Marius Drăgan. 

Lotul formaţiei ACS SuperVolei 2017 le-a cuprins pe: L. Presecan - căpitan de echipă, A. Seres, I. Torean, C. Sabău, A. Berindea, C. Bumbu, A. Marc, I. Ailisoaie, I. Brege, G. Berindea, A. Cozac, S. Popa, P. Cristea şi M. Obreja. 

Dublă cu oltencele pentru fetele de la U17

În acelaşi timp, şi echipa U17 (foto jos) a clubului ACS SuperVolei 2017 Oradea a avut două meciuri de foc împotriva formaţiei CNNT Craiova. Mai întâi, pe 24 februarie, cele două echipe s-au întâlnit la Craiova, unde, deşi au precticat un joc bun, orădencele au pierdut cu 1-3, pe seturi: 19-25, 25-19, 25-9 şi 25-19.

Apoi, pe 27 februarie au venit, oltencele în Oradea, pentru un meci care a fost devansat şi care a contat pentru o fază anterioară.

De această dată, orădencele au luat meciul în serios, dornice în a-şi lua revanşa. A reieşit, astfel, un joc disputat, în care jucătoarele de la ACS SuperVolei au practicat "poate cel mai bun meci al sezonului", după cum au transmis conducătorii clubului, şi s-au impus clar, cu scorul de 3-0 (25-19, 25-17, 25-18).

Lotul echipei de U17 de la ACS SuperVolei 2017 Oradea le cuprinde pe: I. Csuka – căitan, D. Opriş, A. Popescu, D. Ciucur, P. Mihoc, A. Tomescu, D. Molnar, D. Schipala, I. Ciuciu, S. Floruţa, D. Ban şi S. Pop.

„Până în prezent, în acest sezon competiţional, 2023-2024, sportivele noastre au obţinut rezultate super-bune la toate cele trei categorii. Astfel, echipele de U13 şi U15 sunt calificate la turneul semifinal, iar la U17 suntem calificate în grupa Elite, unde jucătoarele antrenate de Cătălin Mihăescu vor mai avea de înfruntat echipele CSS Bacău, CSS Tg. Mureş şi CSM Volei Alba Blaj pentru calificarea la turneul semifinal. Felicit fetele şi antrenorii, şi sunt sigură că vor obţine în continuare performanţe mult mai bune! Vrem să mulţumim însă şi părinţilor şi sponsorilor pentru tot sprijinul acordat acestor sportive ambiţioase, muncitoare şi dornice de victorii!", a transmis într-un comunicat Lucia Daniela Drăgan, preşedintele clubului ACS SuperVolei 2017 Oradea.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6386 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON