URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 27 IULIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
E clar că s-a dereglat grav clima și, chiar dacă de acum înainte vom fi cuminți și nu vom mai atenta la stratul de ozon, nu vom mai polua planeta, nu vom mai împuți aerul cu noxele de la automobile, tot va mai fi nevoie de jumătate de secol pentru ca temperatura planetei să scadă.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Plicticoasa campanie electorală s-a animat abia pe final, când am avut parte și de o adevărată „lovitură de imagine”, amintind de marile dezvăluiri ce făceau „deliciul” confruntărilor politice din anii 90. Prefectului liberal Dumitru Țiplea i-a fost „extras”, din debaraua în care-l credea bine ascuns, un schelet încă urât mirositor, datând din perioada studenției...
Zic şi eu
Adrian Cris
Dacă are de returnat un credit modic, luat, să zicem, pentru o mașină, dar i se ivește șansa să cumpere și o casă la doar a șasea parte din preț, iar pentru această achiziție ar fi nevoie să contracteze încă un împrumut, sunt convins că aproape niciun om cu capul pe umeri nu ar sta mult pe gânduri, ci ar profita de posibilitatea să aibă și casa. Cu atât mai mult cu cât, repet, ar fi la nici 17% din prețul real.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Credeți că aducerea antrenorului Gustavo Aragolaza și preparatorului Maurizio Miele la FC Bihor este o mișcare strategică bună? Că va da roade?




De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În ultimele săptămâni, atenția publică a fost îndreptată spre reglementarea testelor rapide antidrog utilizate de Poliția Rutieră. După multe bâlbe ale guvernanților, printr-o nouă OUG s-a stabilit că permisele retrase vor fi restituite titularilor dacă în termen de 72 de ore nu sosesc rezultatele testelor efectuate la medicina legală.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
După stabilirea diagnosticului de diabet de tip 2, medicul va elabora o strategie terapeutică în concordanță cu existența factorilor de risc existenți (în principal cardiovasculari și renali), de obiceiurile alimentare și de modul de viață al pacientului. De asemenea, medicul va prescrie și unele măsuri igienico-dietetice de tratament constând într-un regim alimentar echilibrat și o activitate fizică regulată. Aceste măsuri sunt de multe ori primordiale pentru ameliorarea echilibrului glicemiei.
01 Martie 2024, 21:36

Rezultate spectaculoase pentru echipele de la ACS SuperVolei 2017 Oradea 

Rezultate spectaculoase pentru echipele de la ACS SuperVolei 2017 Oradea  Echipa de volei U17 a ACS SuperVolei 2017 Oradea
Rezultate spectaculoase pentru echipele de la ACS SuperVolei 2017 Oradea  Echipa de volei U17 a ACS SuperVolei 2017 Oradea
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Voleibalistele de la ACS SuperVolei 2017 Oradea au câştigat toate cele trei jocuri de la turneul etapei a patra a Campionatului Interjudeţean la categoria de vârstă U13 şi s-au calificat cu punctaj maxim la turenul semifinal al Campionatului Naţional.

La turneul interjudeţean de la Lipova, desfăşurat în ultimele zile ale lunii februarie, orădencele pregătite de antrenorul Marius Drăgan au debutat tocmai în compania echipei gazdă, Şoimii Lipova, pe care au învins-o cu scorul de 3-1, după ce pe seturi s-au impus cu 25-11, 25-18, 23-25 şi 25-21.

Apoi, în meciul al doilea s-au duelat cu CSS Avram Iancu Ştei, într-un meci pe care l-au câştigat, de asemenea, cu scorul de 3-1. Pe seturi s-a consemnat: 21-25, 25-16, 25-22 şi 25-15.

În fine, în ultima confruntare, tinerele voleibaliste de la ACS SuperVolei 2017 au întâlnit echipa CS Pro Volei Arad, în compania căreia au avut un joc ceva mai dificil, dar pe care tot l-au câştigat, cu scorul de 3-2. Pe seturi: 25-21, 23-25, 19-25, 25-14 şi16-14. 

Neînvinse în 12 meciuri

La acest ultim turneu, "echipele participante au rulat tot lotul de jucătoare, astfel au oferit partide care au condus suporterii cu repeziciune de la agonie la extaz, în cele din urmă câştigând voleiul", au transmis organizatorii. 

Însoţiţi de o galerie numeroasă, alcătuită în special din părinţii sportivelor, echipa "supervoleibalistelor" orădene a avut o comportare meritorie, reuşind să termine neînvinse, după un total de 12 meciuri, prima parte a campionatului şi, astfel, să se califice la turneul semifinal care se va desfăşura într-o localitate ce urmează să fie desemnată de Federaţia Română de Volei în 12 martie. 

„Felicit toate sportivele care au participat la aceste turnee interjudeţene, fiecare dintre ele aducându-şi contribuţia într-o măsură mai mică sau mai mare la această calificare în etapa superioară", a transmis antrenorul echipei orădene, Marius Drăgan. 

Lotul formaţiei ACS SuperVolei 2017 le-a cuprins pe: L. Presecan - căpitan de echipă, A. Seres, I. Torean, C. Sabău, A. Berindea, C. Bumbu, A. Marc, I. Ailisoaie, I. Brege, G. Berindea, A. Cozac, S. Popa, P. Cristea şi M. Obreja. 

Dublă cu oltencele pentru fetele de la U17

În acelaşi timp, şi echipa U17 (foto jos) a clubului ACS SuperVolei 2017 Oradea a avut două meciuri de foc împotriva formaţiei CNNT Craiova. Mai întâi, pe 24 februarie, cele două echipe s-au întâlnit la Craiova, unde, deşi au precticat un joc bun, orădencele au pierdut cu 1-3, pe seturi: 19-25, 25-19, 25-9 şi 25-19.

Apoi, pe 27 februarie au venit, oltencele în Oradea, pentru un meci care a fost devansat şi care a contat pentru o fază anterioară.

De această dată, orădencele au luat meciul în serios, dornice în a-şi lua revanşa. A reieşit, astfel, un joc disputat, în care jucătoarele de la ACS SuperVolei au practicat "poate cel mai bun meci al sezonului", după cum au transmis conducătorii clubului, şi s-au impus clar, cu scorul de 3-0 (25-19, 25-17, 25-18).

Lotul echipei de U17 de la ACS SuperVolei 2017 Oradea le cuprinde pe: I. Csuka – căitan, D. Opriş, A. Popescu, D. Ciucur, P. Mihoc, A. Tomescu, D. Molnar, D. Schipala, I. Ciuciu, S. Floruţa, D. Ban şi S. Pop.

„Până în prezent, în acest sezon competiţional, 2023-2024, sportivele noastre au obţinut rezultate super-bune la toate cele trei categorii. Astfel, echipele de U13 şi U15 sunt calificate la turneul semifinal, iar la U17 suntem calificate în grupa Elite, unde jucătoarele antrenate de Cătălin Mihăescu vor mai avea de înfruntat echipele CSS Bacău, CSS Tg. Mureş şi CSM Volei Alba Blaj pentru calificarea la turneul semifinal. Felicit fetele şi antrenorii, şi sunt sigură că vor obţine în continuare performanţe mult mai bune! Vrem să mulţumim însă şi părinţilor şi sponsorilor pentru tot sprijinul acordat acestor sportive ambiţioase, muncitoare şi dornice de victorii!", a transmis într-un comunicat Lucia Daniela Drăgan, preşedintele clubului ACS SuperVolei 2017 Oradea.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5785 RON
  • 1 EUR = 4.969 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON