URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 27 IULIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
E clar că s-a dereglat grav clima și, chiar dacă de acum înainte vom fi cuminți și nu vom mai atenta la stratul de ozon, nu vom mai polua planeta, nu vom mai împuți aerul cu noxele de la automobile, tot va mai fi nevoie de jumătate de secol pentru ca temperatura planetei să scadă.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Plicticoasa campanie electorală s-a animat abia pe final, când am avut parte și de o adevărată „lovitură de imagine”, amintind de marile dezvăluiri ce făceau „deliciul” confruntărilor politice din anii 90. Prefectului liberal Dumitru Țiplea i-a fost „extras”, din debaraua în care-l credea bine ascuns, un schelet încă urât mirositor, datând din perioada studenției...
Zic şi eu
Adrian Cris
Dacă are de returnat un credit modic, luat, să zicem, pentru o mașină, dar i se ivește șansa să cumpere și o casă la doar a șasea parte din preț, iar pentru această achiziție ar fi nevoie să contracteze încă un împrumut, sunt convins că aproape niciun om cu capul pe umeri nu ar sta mult pe gânduri, ci ar profita de posibilitatea să aibă și casa. Cu atât mai mult cu cât, repet, ar fi la nici 17% din prețul real.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Credeți că aducerea antrenorului Gustavo Aragolaza și preparatorului Maurizio Miele la FC Bihor este o mișcare strategică bună? Că va da roade?




De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În ultimele săptămâni, atenția publică a fost îndreptată spre reglementarea testelor rapide antidrog utilizate de Poliția Rutieră. După multe bâlbe ale guvernanților, printr-o nouă OUG s-a stabilit că permisele retrase vor fi restituite titularilor dacă în termen de 72 de ore nu sosesc rezultatele testelor efectuate la medicina legală.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
După stabilirea diagnosticului de diabet de tip 2, medicul va elabora o strategie terapeutică în concordanță cu existența factorilor de risc existenți (în principal cardiovasculari și renali), de obiceiurile alimentare și de modul de viață al pacientului. De asemenea, medicul va prescrie și unele măsuri igienico-dietetice de tratament constând într-un regim alimentar echilibrat și o activitate fizică regulată. Aceste măsuri sunt de multe ori primordiale pentru ameliorarea echilibrului glicemiei.
04 Iunie 2014, 11:35

Portarul orădean Ionuţ Pop a fost transferat definitiv de AS Roma

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Clubul de fotbal AS Roma, vicecampioana Italiei, a activat opţiunea de a-l transfera definitiv pe jucătorul clubului FC Bihor, orădeanul Ionuţ Pop.

Născut în 1997, Ionuţ Pop evoluează pe postul de portar şi este produsul Centrului de Copii şi Juniori al clubului orădean. El a avut evoluţii foarte bune la grupele de juniori B şi A a clubului "roş-albastru", a devenit component al lotului naţional de juniori al României şi a fost cooptat apoi şi în lotul echipei de seniori de la FC Bihor, unde a prins de câteva ori şi lotul de 18.

În urmă cu un an, Ionuţ Pop a fost împrumutat la clubul din capitala Italiei, unde a evoluat pentru echipele de juniori ale clubului roman. În urma evoluţiilor avute, AS Roma a decis să-l transfere definitiv.

"E o reuşită deosebită atât pentru Ionuţ cât şi pentru FC Bihor. Ne bucurăm foarte mult pentru că el a confirmat aşteptările noastre şi a ajuns la un club de top din Europa. Îi dorim mult succes în viitor şi sper să-l vedem apărând în Champions League", a declarat preşedintele clubului FC Bihor, Şerban Morcan.

"Mă bucur foarte mult pentru Ionuţ şi pentru ceea ce a realizat până acum. Consider că merită să facă parte dintr-un club de calibrul lui AS Roma. A făcut eforturi şi sacrificii foarte mari şi multe, iar uneori nu era uşor de realizat, având în vedere că totuşi este un adolescent. Aş dori să mai evidenţiez în mod special sprijinul deosebit pe care l-a avut şi îl are din partea familiei din punct de vedere educaţional. Am toată convingerea că va progresa în continuare dacă va rămâne la fel de echilibrat şi motivat în ceea ce face. Ştiindu-l capabil de ceea ce poate, sper şi îi doresc să progreseze spre înalta performanţă cât mai repede", a spus, la rândul său, antrenorul Călin Cheregi, coordonatorul Centrului de Copii şi Juniori al clubului FC Bihor.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5785 RON
  • 1 EUR = 4.969 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON