URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 04 MAI 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Acum ceva ani s-a făcut o analiză a calificării pe care o aveau slujbașii CNAIR, pentru că lumea era intrigată de ce nu se mișcă lucrurile în atât de sensibilul domeniu al construirii de autostrăzi. S-a constatat că mare parte dintre cei care luau salariile pe acolo erau ori absolvenți de teologie, ori profesori de română.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Vă mai amintiți bancul care circulă tot la patru ani, cu alegerile care în România se fac doar pentru a stabili cu cine guvernează UDMR? În Bihor e pe cale să apară altul: alegerile se fac ca să se știe pe cine a bătut Bolojan.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Partidele și-au depus candidaturile pentru alegerile locale. Ce vă doriți de la viitorul primar și viitoarea administrație a Oradiei?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 18 aprilie 2024 a fost publicată în Monitorul Oficial și urmează să intre în vigoare în 10 zile de la publicare o lege care modifică condițiile în care se pot organiza jocuri de noroc în România. Legea nouă instituie restricții severe și sancțiuni contravenționale foarte mari pentru nerespectarea prevederilor legale.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
02 August 2023, 08:00

Polițistul Filimon, scrisoare ministrului de Interne, trimisă și BIHOREANULUI: îi cere să ia poziție față de „abjecția” lui Godină și acuză un nou abuz al șefilor Poliției Bihor

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Subcomisarul Paul Filimon, protagonistul unui reportaj Recorder privind divulgarea de informații din bazele de date de către angajați ai Poliției Bihor, i-a scris ministrului de Interne, cerându-i ca MAI să urgenteze verificările privind cazul său, dar și să-și prezinte poziția față de polițistul-influencer Marian Godină, care i-a pus la îndoială susținerile. În scrisoarea deschisă trimisă și BIHOREANULUI, ofițerul denunță o nouă cercetare pe care o consideră abuzivă împotriva sa, comandată chiar de șefii Poliției Bihor.

Godină a profitat de „inacțiunea” MAI

Protagonistul dezvăluirilor publicate cu o săptămână în urmă – privind modul în care, pornind de la o ceartă banală pentru un loc de parcare, ar fi deveit ținta unor demersuri abuzive din partea șefilor și colegilor săi – afirmă în scrisoarea deschisă că „toți cetățenii care au luat cunoștință despre cazul relatat de Recorder în reportajul „Instituții pentru cei puternici” „așteptau un răspuns prompt și limpede” din partea MAI.

În loc să se întâmple asta, afirmă subcomisarul Paul Filimon, de „inacțiunea” MAI a „profitat” polițistul-influencer Marian Godină, agent în cadrul IPJ Brașov, aflat în concediu de paternitate, care „a lansat în spațiul public ideea că deține dovezi în legătură cu faptul că jurnaliștii de la Recorder au prezentat în mod fals cazul meu”, mai precis a susținut că Filimon ar avea „caracter de derbedeu” și chiar a insinuat că ar avea probleme psihice, ignorând cu bună știință că subcomisarul a fost absolvit de acuzația pe care i-a adus-o soția afaceristului și nici nu i-au fost diagnosticate afecțiuni de această natură.

„Nesocotind toate aceste evidențe legale și încercând să deturneze atenția de la realele fapte săvârșite în cadrul IPJ Bihor, polițistul Godină Marian, fără niciun temei juridic și printr-o atitudine abjectă, s-a lansat în atacuri cu privire la persoana mea și a publicației care a prezentat cazul meu, ajungând până într-acolo încât să ofere asigurări cititorilor săi inclusiv cu privire la soluționarea prin clasare a dosarului penal în care sunt implicați ceilalți polițiști de la Bihor”, a scris subcomisarul Filimon, făcând referire la plângerea penală pentru divulgare de date formulată împotriva unor angajați din Poliția Municipiului Oradea.

MAI să nu accepte „diversiuni”

În acest context, Filimon îl roagă pe ministrul de Interne să-și exprime public poziția față de atitudinea lui Godină, considerând că lipsa unei reacții a MAI nu face decât să afecteze imaginea Poliției Română în ochii cetățenilor și încrederea acestora în instituție.

„Este trist pentru cetățenii acestei țări să privească modul în care funcționează o instituție a statului precum Poliția Română în momente ca cel prezent. Neasumarea răspunderii în luarea de măsuri prompte împotriva celor vădit implicați în activități periculoase pentru buna funcționare a statului și acceptarea unor diversiuni publice menite să deturneze scopul sancționării legale a unor persoane nu face decât să adâncească prăpastia spre capătul căreia Poliția Română este în cădere liberă”, i-a transmis ofițerul orădean ministrului Cătălin Predoiu.

Filimon cere chiar ca MAI să comunice „dacă pot fi legal numit în spațiul public, de către un polițist cu studii juridice (n.r. – Godină) „scuipător” și „polițist cu caracter dee derbedeu”, de vreme ce s-a stabilit printr-o decizie rămasă definitivă că nu-i poate fi imputată subsemnatului săvârșirea faptei pentru care am fost reclamat”.

Un nou dosar disciplinar

Pe de altă parte, subcomisarul orădean l-a informat pe ministru că împotriva sa conducerea IPJ Bihor a declanșat - fără a preciza în scrisoare când anume - o nouă cercetare disciplinară, privind presupuse absențe nemotivate de la serviciu, informație dealtfel făcută publică tot de către Marian Godină, dar în mod „distorsionat”.

Filimon afirmă că atunci când a vrut să depună dovezi în apărarea sa în cadrul procedurii disciplinare, un ofițer al Biroului Control Interne din IPJ Bihor a refuzat să-i prezinte sesizarea, ceea ce ar contraveni procedurilor, aceasta motivându-i că, pur și simplu, „nu vrea”, fapt pe care l-a adus la cunoștința conducerii Poliției Române, însă degeaba, căci i s-a reproșat că îi pune „degeaba pe drumuri” până la Oradea pe inspectorii trimiși de la București.

„Nu îmi doresc să fiu eroul nimănui”

În final, subcomisarul orădean arată că așteaptă „cu mari emoții rezultatele anchetei demarate după publicarea investigației Recorder”, deoarece atât el, cât și soția, au „sentimente de neliniște profundă”, de nesiguranță, deoarece „nu se constată luarea unor măsuri legale împotriva celor din IPJ Bihor”.

„Nu îmi doresc să fiu eroul nimănui (...) Draga noastră Românie este plină de eroi și mucenici”, a ținut să specifice Paul Filimon, care a insistat asupra necesității clarificării cu rapiditate a situației apelând la o pildă din timpul studenției.

„Când eram pe băncile Academiei de Poliție, un alt chestor al Poliției Române (...), profesor la disciplina Teoria Generală a Dreptului, încercând a ne dăscăli că timpul este prețios din multe puncte de vedere, ni-l cita pe Sfântul Ioan Gură de Aur care a spus într-o omilie că „Orice amânare ne sporește nefericirea”. Cu umilință, vă rog și pe dumneavoastră să cugetați la această înaltă și deja probată constatare”, își încheie ofițerul mesajul adresat „onoratului ministru al Afacerilor Interne”.


Textul integral al scrisorii deschise trimise ministrului de Interne de subcomisarul Paul Filimon:

Subsemnatul Filimon Paul-Dorin, subcomisar de poliție în cadrul Serviciului Rutier Bihor, în contextul dezvăluirilor în spațiul public a unor grave nereguli, inclusiv de natură penală ce s-au petrecut în cadrul I.P.J Bihor și a situației sociale din ultimele zile formulez prezenta

SCRISOARE DESCHISĂ,
pe care o adresez onoratului Ministru al Afacerilor Interne.

Demersul meu s-a clădit pe valorile morale pe care le-am dobândit încă din sânul familiei mele și ulterior de la dascălii pe care sunt onorat să îi fi avut. El are directă legătură cu cetățenii în fața cărora m-am obligat, atunci când am jurat ”credință Patriei mele, România!”.

Ca urmare a materialului publicat de jurnaliștii de la publicația Recorder ”Instituții pentru cei puternici. Cazul polițistului Filimon.”, au existat numeroase poziții în spațiul public. Majoritatea covârșitoare a celor care au privit materialul, înțelegând implicațiile extrem de periculoase ale celor prezentate, și-au exprimat oprobiul în legătură cu practicile unor oameni ”ai legii” din cadrul I.P.J Bihor.

În perioada în care toți cetățenii români care au luat la cunoștință despre cele petrecute în cadrul I.P.J Bihor așteptau un răspuns prompt și limpede din partea instituției pe care o conduceți, în spațiul public, un polițist din cadrul I.P.J Brașov a profitat de inacțiunea dumneavoastră ”analizând” domnia sa situația de la I.P.J Bihor prin agresivitate, atacuri la persoană și atingeri aduse demnității, onoarei și reputației persoanei mele. Nu contest dreptul oricărui cetățean de a se exprima liber. Cunoaștem, însă, că libertatea de exprimare trebuie să se limiteze la respectarea drepturilor și intereselor legitime ale terților. Nu mă voi pronunța în legătură cu poziția sa față de cazul meu, apreciată chiar de către cititorii săi ca fiind una lipsită de obiectivitate, interesată și influențată.

Îmi doresc să vă supun analizei doar aspectul care implică în mod direct Poliția Română. Zguduită de un val de neîncredere publică în continuă creștere, socotesc că instituția nu are nevoie de indivizi din interiorul său, care mânați de interese dubioase și obscure, să-i păteze și mai mult imaginea.

Astfel, respectivul polițist de la Brașov, prin intenția sa de a crea public persoanei mele o imagine grosolană, de șarlatan, nu a adus atingere doar drepturilor și intereselor mele legitime, ci inclusiv imaginii și intereselor publice ale Poliției Române. Vă voi explica obiectiv de ce.

Polițistul Godină Marian, neavând nicio legătură cu cauza mea și a celorlalte persoane implicate, a lansat în spațiul public ideea că el deține dovezi în legătură cu faptul că jurnaliștii de la Recorder au prezentat în mod fals cazul meu, iar eu aș fi un ”polițist cu caracter de derbedeu”, insinuând în mod direct chiar că aș suferi de unele afecțiuni psihice. În urma acestor denigrări, am așteptat să prezinte respectivele dovezi, în baza cărora și-a asumat public să mă numească ”scuipător” și ”derbedeu”, însă nu a prezentat nicio dovadă. Mai mult decât atât, polițistul a relatat doar o poveste în care toate acuzele au fost motivate printr-o discuție telefonică dintre polițist și omul de afaceri orădean, invocat în materialul Recorder.

Am fost numit ”scuipător” de către Godină Marian, susținându-se cu tărie că am scuipat o femeie, cu toate că încă din primul moment, s-a făcut public un document care atestă faptul că în urma cercetării acestei acuzații, în final s-a stabilit dincolo de orice dubiu, că nu am săvârșit respectiva faptă. Este important de reținut că cea care m-a acuzat de săvârșirea respectivei fapte, după ce martorii propuși de domnia sa au susținut-o, și-a retras acuzația, însă cu toate acestea, după retragerea acuzației s-a dispus o cercetare disciplinară vizând persoana mea, iar în urma ei s-a dispus clasarea. Nu mă voi pronunța eu cu privire la posibilitatea ca declarațiile acelor martori ale părții contrare să fi fost influențate chiar de către soțul acesteia, reclamat de către mine în dosarul penal, deoarece forța probatorie a mărturiilor acestora a fost analizată inclusiv de către M.A.I, iar în urma analizei s-a concluzionat că nu-mi poate fi imputată fapta sus menționată, dispunându-se deci clasarea. Oricine se poate lămuri de cele anterior indicate, constatând că în conformitate cu prevederile art.59^3 din Legea nr.360/2002, cele patru temeiuri de clasare care pot fi avute în vedere la finalizarea unei cercetări disciplinare sunt ”inexistența faptei, constatarea nevinovăției polițistului cercetat, prescrierea faptei, respectiv încetarea raporturilor de serviciu ale polițistului cercetat.” Cum fapta nu era prescrisă la data clasării, iar eu nu mi-am încetat raporturile de serviciu nici în prezent, șeful I.P.J Bihor, Haniș Alin  a putut dispune clasarea doar în baza celorlalte două temeiuri prevăzute de lege. Așadar, în conformitate cu prevederile legale, rămân a fi luate în considerare inexistența faptei de a fi scuipat-o pe reclamantă și constatarea nevinovăției mele.

Nesocotind toate aceste evidențe legale și încercând să deturneze atenția de la realele fapte săvârșite în cadrul I.P.J Bihor, polițistul Godină Marian, fără niciun temei juridic și printr-o atitudine abjectă, s-a lansat în atacuri cu privire la persoana mea și a publicației de presă care a preluat cazul meu, ajungând până într-acolo încât să ofere asigurări cititorilor săi inclusiv cu privire la soluționarea prin clasare a dosarului penal în care sunt implicați ceilalți polițiști de la Bihor, în afara chestorului Haniș Alin. Este evident că abordarea acestui polițist încalcă importante prevederi legale și, în același timp, ridică numeroase semne de întrebare.

Cea mai importantă întrebare care urmează a fi pusă în urma dezbaterilor acestui polițist este dacă în demersul său a fost susținut prin aprobarea poziției sale de conducerea Poliției Române și cea a Ministerului Afacerilor Interne. Se observă că, de la momentul publicării materialului de către jurnaliștii Recorder, conducerea Ministerului Afacerilor Interne nu a oferit niciun verdict în cazul de la I.P.J Bihor, însă Godină Marian, un polițist din subordinea aceluiași minister a prezentat ”concluziile” în cazul de la I.P.J Bihor, neavând nicio legătură cu acesta, complet nelegal și nesusținut prin probe, iar Poliția Română și Ministerul Afacerilor Interne nu au avut nicio ieșire publică în care să dezaprobe poziția acestui polițist.

De aceea, cu aceasta ocazie, vă rog, domnule Ministru al Afacerilor Interne, să comunicați public dacă pot fi legal numit în spațiul public de către un polițist cu studii juridice, ”scuipător” și ”polițist cu caracter de derbedeu”, de vreme ce s-a stabillit printr-o decizie de clasare rămasă definitivă că nu-i poate fi imputată subsemnatului săvârșirea faptei pentru care am fost reclamat.

Este trist pentru cetățenii acestei țări să privească modul în care funcționează o instituție a statului precum Poliția Română în momente ca cel prezent. Neasumarea răspunderii în luarea de măsuri prompte împotriva celor vădit implicați în activități periculoase pentru buna funcționare a statului român și acceparea unor diversiuni publice menite să deturneze scopul sancționării legale a unor persoane, nu face decât să adâncească prăpastia spre capătul căreia Poliția Română este în cădere liberă.

Consider necesar să vă aduc la cunoștință, domnule ministru, faptul că în toată această perioadă în care am înțeles să mă poziționez împotriva privatizării unei instituții publice a statului român, am adus la cunoștința Inspectoratului General al Poliției Române abordările conducerii I.P.J Bihor față de persoana mea, însă fără niciun rezultat. Vă dau doar un exemplu. În paralel cu episodul testării mele psihologice în mod separat de ceilalți colegi ai mei, care au fost testați în grupuri, Biroul Control Intern al I.P.J Bihor a demarat cercetările într-o altă lucrare de natură disciplinară a subsemnatului formată în urma unei sesizări a ”conducerii I.P.J Bihor”, pe motiv că aș fi lipsit nemotivat de la serviciu (polițistul Godină Marian a făcut referire distorsionat și la acest fapt). În acest sens, colegii mei, în grupuri, au fost citați la Biroul Control Intern pentru a fi audiați cu privire la persoana mea. Reamintesc că asta se întâmpla în timp ce eu eram solicitat singur la testare psihologică. La momentul la care am dorit să prezint dovezi în apărarea mea față de acuzația că aș fi lipsit nemotivat de la serviciu, ofițerul de la Biroul Control Intern care a efectuat verificările cu privire la persoana mea, a refuzat să îmi pună la dispoziție tocmai Sesizarea depusă împotriva mea de către ”conducerea I.P.J Bihor”, motivând că ”nu vrea”. Practic mi-a interzis să iau la cunoștință în mod direct, din Sesizarea depusă împotriva mea, despre acuzațiile care mi-au fost aduse și despre persoana/persoanele care a/au formulat aceste acuzații. Nu cunosc aceste aspecte nici în prezent. Cerându-i acestuia o bază legală (desigur că inexistentă) pentru poziționarea sa, acesta mi-a spus să caut eu, pentru că domniei sale îi ajunge să ”nu vrea”, nemaivând nevoie de vreo bază legală.  Vă informez că am adus acest fapt la cunoștința I.G.P.R, înaintând inclusiv material probatoriu, iar pe lângă că mi s-a reproșat că ”îi pun pe drumuri până la Oradea”, mi s-a transmis că nu s-a găsit nimic în neregulă în opțiunea contrară legii a polițistului din cadrul Biroului Corntrol Intern, de a ”nu vrea” să respecte drepturile și interesele legitime ale unei persoane.

Date fiind toate acestea, trebuie să mărturisesc că aștept cu mari emoții rezultatele anchetei demarate de către dumneavoastră imediat după publicarea investigației jurnaliștilor Recorder. Atât eu, cât și familia mea, nutrim sentimente de neliniște profundă, dat fiind faptul că la mai bine de cinci zile după demararea controlului nu se constată luarea unor măsuri legale împotriva celor din cadrul I.P.J Bihor. S-a instalat tăcerea și doar prin ea se impune așteptarea unui rezultat. A început controlul dispus la I.P.J Bihor, domnule ministru? S-a finalizat? S-a ajuns la unele concluzii? Care sunt acestea? Consider că răspunsul la aceste întrebări ar fi trebuit formulat până în prezent de către Ministerul Afacerilor Interne și de către Poliția Română, însă acesta este așteptat în continuare.

Domnule ministru, îmi dorec să rămân în țara mea, împreună cu familia mea. Îmi doresc ca în țara mea, să trăiesc în siguranță și să nu merg pe stradă întorcând privirea în urma mea, cum fac de mai bine de un an, fiind îngrijorat cu privire la viața și integritatea mea și a familiei mele. Îmi doresc ca atât eu, cât și soția mea care este medic, să putem profesa în continuare în țara care ne-a școlarizat, fără a ne teme că, la un moment dat, vom fi victimele împrejurării că am ales să gândim altfel decât în modul unui sclavagism instituțional dornic să acopere abuzurile în loc să le devoaleze. Vă rog doar să luați măsuri reale ca aceste dorințe simple, care sunt ale oricărui cetățean român, să poată fi susținute și în România.

Nu îmi doresc să fiu eroul nimănui și nu-mi asum astfel de catalogări indiferent din ce direcție sau în ce scop ar fi venite. Draga noastră Românie este plină de eroi și mucenici, pentru că aceștia rabdă cu demnitate de generații bune abuzuri cumplite, nedreptăți și înghiontiri, ca la momentul potrivit pentru fiecare în parte, tot cu demnitate să le devoaleze și să se împotrivească lor.

Când eram pe băncile Academiei de Poliție, un alt chestor al Poliției Române (la fel ca domnul Haniș Alin), profesor la disciplina Teoria Generală a Dreptului, încercând a ne dăscăli că timpul este prețios din multe puncte de vedere, la fiecare curs sau seminar ni-l cita pe Sfântul Ioan Gură de Aur care a spus într-o omilie că ”Orice amânare ne sporește nefericirea!”. Cu umilință, vă rog și pe dumneavoastră să cugetați la această înaltă și deja probată constatare.

Cu deosebit respect și considerație,
Filimon Paul-Dorin

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
12 Comentarii
Optimism
Concediu medical 3 luni-o bătătură ce o scoți ca doar oricine da c. M. Gașca asta e pe ducă. Fără frica. Adevărul e la mijloc dar unii nu suporta adevărul. Vei învinge. Ei se pensionează special și scăpa.
Postat 02 August 2023, 22:05 de Feliciana
@ oamenii reali
Aveți grijă ce comentați aici că poate că da vreun Garcea datele publice aici, și ce credit aveți, de pe ce telefon scrieți... Uite cum s-au activat vuvuzelele. Și își și dau like la comentarii, maimuțele. Glumesc, nu sunt așa inteligenți pe cât se arată, dimpotrivă. Caută ei oameni capabili, dar nici un om sănătos nu ar merge in sistemul infect, când un bun profesionist face pe luna intre 5-15k euro în țările cu apa calda, lucrând de acasă vs 7k LEI cat oferta dnsc, alta instituie degeaba. Deci aviz celor purtători de cascheta: incercati sa faci ceva din proprie inițiativă, orice, in afara de ce ce zice superiorul. Incercati viața liberă unde poți spune ce vrei, unde mergi când vrei unde vrei cu telefonul la tine, in care nu te uiți în spate când vorbești ceva sensibil. Dar după 1.5 ani de școală de agenți, creierul, așa mic cum e la 18 ani, devine complet spalat, indoctrinat. Trist bai băieți și fete! Trist. Oricum respect pentru uniformă de militian nu mai este demult, încrederea s-a pierdut. A trecut vremea in care erau cineva in sat daca erau militian, popa sau perceptor.
Postat 02 August 2023, 21:46 de poiu
E clar
Aici nu are nicio sansa cu astia. Poate la CEDO, dar atunci trebuie sa plece acasa sau la racoare si primul ministru.
Postat 02 August 2023, 21:07 de Timi
Prostaci .... sau activat la foc automat
Ba da ce sau activat trompetele ,mizeria și corupția din Ministerul de Interne cred ca sunt la cel mai înalt nivel de la revoluție în coace este dezastru total de sus până jos totul e compromis aproape iremediabil și nu cred că lucrurile se vor îndrepta curând ,un haos în care cel mai mult au de suferit cetățeni ,cum zicea Filimon daca unui ofițer i se întâmplă asta atunci gândiți-va unui cetățean obișnuit ce i se poate întâmpla iar coana justiție ce sa mai vorbim......
Postat 02 August 2023, 21:04 de sss
Mizerie mare
"Otoritătile" nu s-au aşteptat să meargă atât de departe politistul, vor pica multe capete, asta dacă nu-l termină cumva pe politist.
Postat 02 August 2023, 12:41 de Maikeltroll
derbedeu
Ce sa vezi, scuipatorul de servici nu vrea sa fie numit derbedeu.
Postat 02 August 2023, 11:10 de unul
Cei de la Recorder i-au tras cascheta pe ochi godinelului!
Recorder: ,,il rugăm pe Marian Godină să ne spună dacă Mugurel Laviniu Poinar, șeful BCCO Oradea și prieten bun cu Marius Dronca, se află sau nu într-o strânsă relație de prietenie și cu unul dintre nașii săi. Și dacă asta i-a influențat în vreun fel investigația efectuată din concediul in Grecia, unde, după cum s-a exprimat chiar el, „a stat în izmene pe o plajă”. no comment. https://recorder.ro/raspunsurile-recorder-la-acuzatiile-politistului-godina-cu-explicatii-si-dovezi/
Postat 02 August 2023, 10:48 de pinonel
ia sa vezi
Ce s-au activat postacii. Patru comentarii identice la o ora si ceva distanta intre ele. Cine sa fie, cine sa fie? Colegii de lucru? Sclavetii sefilor amenintati cu trimiterea la psihiatru daca nu executa comanda? Nu zic ca pana acuma Filimonu n-a fost si el in hora cu tovarasii lui, ca cel mai probabil a fost. A stiut cum functioneaza sistemul si a tacut ca i-a fost bine. Dar nu asta conteaza. Conteaza ca a vorbit si e timpul sa luam actiuni pentru a nu se mai repeta. DEMISIA IPJ BIHOR!
Postat 02 August 2023, 10:30 de IrinaLoghin
B..... la serviciu nu se doarme!
Publicarea unui text anost seamănă cu o declarație pe multe pagini la un dosar ce se va prescrie .... Instituțiile au carente, ei se condideră vătafi. Nema șuturi
Postat 02 August 2023, 09:37 de Just-22
Bordea
Urmărim tenisul, chiar cu pasiune când joacă ai noștri. Apare acolo cea mai haioasă reclamă: B.... la servicu nu se doarme!
Postat 02 August 2023, 09:34 de Just-22
O putoare.
Un prost. Du-te la muncă Filimon, nu la povești! Asta trebuie testat psihiatric, nu psihologic,.
Postat 02 August 2023, 09:12 de RDV
la munca baaa lacheule
Filimom asta n-are de lucru?
Postat 02 August 2023, 08:11 de mr_right
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.65 RON
  • 1 EUR = 4.9764 RON
  • 1 HUF = 0.0128 RON