URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 20 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
09 Mai 2011, 09:27

Matei "Capitalistul"

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Fostul secretar general al PDL Bihor, Mircea Matei, proptit de peste un an la Bucureşti ca subsecretar de stat în Ministerul Administraţiei şi Internelor, dar puternic afectat de scandalurile în care a fost implicat la Oradea (şi cel mai mult de tămbălăul privind relaţia sa amoroasă cu fosta subalternă de la ITM, Simona Iancu), şi-a făcut bagajele definitiv din organizaţia judeţeană a partidului.

Săptămâna trecută, Matei a renunţat la calitatea de membru PDL Bihor şi s-a băgat la organizaţia sectorului 2 Bucureşti condusă de ministrul Transporturilor, Anca Boagiu şi, ca vicepreşedinte, de fostul primar al Oradiei, Petru Filip. În fond, Matei şi-a urmat modelul.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
11 Comentarii
KONTAKTUL
Matei cel Smeker-Steker, nu merita nici macar un esantion de saliva, intre ochi! Iar S tiitoarea lui e ca priza, functioneaza la orice fel de steker, numai cu konditia sa faca contact!
Postat 10 Mai 2011, 12:13 de Elektricianul
calmati-va !
Linistiti-va ! Dupa capacitatea intelectuala si modul de exprimare, "radu" este "anca" ! Si eu care credeam ca s-au filtrat postarile neispravitilor care au suferit intoxicare cu "toxicitate hormonala" !
Postat 10 Mai 2011, 09:05 de mama omida
PAVILIONUL PDL
Asta, zis Radu, cand treci pe la dr. de fagmilie, ia-ti o trimitere la Cornutiu sa te coate la bila de neuron, ca ai ramas blocat pe kontakte. Ia-l si pe sanatosul Jidvei, sa va acompaniati reci-pork. Da, masina cu kare circuly, o ay mare? Atunce , te"ntelejeeeemm
Postat 09 Mai 2011, 16:20 de Calugarul Moisa
Puszta KuFuszta
barbatii care lucreaza cu femeii ar trebui sa primesca spor pentru inhalare chimie fortata, voi chiar nu stiti ca barbatul in preajma femeii emana HORMONI si daca petrec mai mult decat trebuie profesional vor nu vor si o trag:)) serios de ce crezi ca secretarele sunt dirijate repede si nevestele le calaresc ele:)) sincer contata ca esti cap de varza daca nu ti se scoala si mai si inhalez toxicitate hormonala:)) ha, ha, ha, ha cere sporrrrrrrrr de hartuire sexuala:)0 e adevarat ca unii chimic nu mai au nevoie de penetrarea dar de persoana obligatoriu altfel nu functioneaza cerebral, deci scuza ma dar nu totii sun legume, mai sunt si sanatosi printre noi si cu motorasul in functiune:)) de ce sunt puscari numai cu barbati:) sau femei asa ar trebui sa fie si locurile de munca dar nu stiati:femeia este egala cu barbatul unde: in pat:)) la calarit:)))
Postat 09 Mai 2011, 14:13 de radu
TRASEISTA lu" PESTE
Blonda care adaposteste pishetoarea lui Jidvei, o vazui azi pi la cumparaturi la CARFURRRRRRRR, fresh, coafata, pudrata, sprinteioara! Ex-ul, a debarkat-o in parkare din limuzina de famiglie( loc potrivit pt apukaurile dansei), si a pornit la shoping ka sa-si cumpere catieva duzini de TANGA din banii de concediu medikal de la CASS(ca e bolnavioara rau de tot si kronic).
Postat 09 Mai 2011, 13:28 de Nelutzu
HAREMARII EUNUCI
Raducu, Dupa parerea ta, sefii pusi de PDL pe functii, trebuie sa-si vada de conducerea institutiei sau sa-si regleze hormonii reciproc, in timpul serviciului prin delegatii pe bani publici? Cat despre virilitatea alkhoolicilor de partid, mai lasa-ne, sa ne-ndoim de skhulele lor putincioase! Uite si mata, ce mancat e de ses individu asta! Din partea noastra , doamne-ajuta sa o reguleze pa tanara asta de 45 de any, pana i s-o roade sks- ula, Iar despre ce intelegi matale prin "barbati bolnavi" adica din cei care-si respecta partenerele de viata, suge.... reaza ka esti sigur mare PD-List. Kurvasaria de partid, n-a fost pusa la loc de cinste in asa hal in toata istoria de dupe Carol si Pasarika lui! Prin gandirea voastra "sanatoasa" de "barbati sanatosi", cum ca organul e liber sa se sloboada prin ocupantele functiilor publice, in tiitoarele de partid, numite special pentru asta, sigur veti ramane in istorie! Adicatelea, tu sef de institutie, daka nu ti-o "exersezi" inlauntrul colegei "adjuncte"din institutie " se cheama ca iti renegi sexul? Voi, pdl-istilor cam "exersati" pe noi toti! Da vine vremea "regularizarilor" PS.Nu te obosi sa-mi raspunzi, ca poate-ti pierzi "potenta"
Postat 09 Mai 2011, 13:13 de Puszta KuFuszta
si mai grav voi credeti ca doar pe SIMONA
a regulaizat o ? atat ati descoperit voi se vede f transparent ca faceti tam tam ca sa va vindeti ziarul ,a regularizat jumate din Oradea dar pacata ca atat puteti ca oricare alt mascul dotata din Oradea, sau crezi ca cel care ascris articolul ca iubita lui e SFANTA MARIA, e penibil sa faci observatii legate de intimitatea cuiva, zau1sunteti copii la capitolul stategie de a face observatii deloc morale, ar fi culme nu ati descoperit si ce hram poarta dedsupt: tanga sau boxerii, dar culoarea:))
Postat 09 Mai 2011, 11:38 de ha, ha, ha
pacat de cei care isi reneaga sexul
avem barbati BONAVI sau impotenti dar asta nu inseamna ca nu avem si barbati sanatosi sau ce numai MOGULUL isi poate permite haremul, vai de capul vostru nici nu ma mir ca femile va tin sub papucei, ca dealtfel la ce sa tina:)) lasati MOGULUL sa traiasca restul BICIUL:)) si castitatea impusa ar trebui ca doar preotii sa faca politica dupa cum ganditi:))
Postat 09 Mai 2011, 11:31 de radu
si-ai plecat asa????
radule, esti beat! Pe unde isi baga el pishetoru, nu ne priveste! Ce e naspa e ca tipul avea deja o relatie cu cineva. Si ca pe baza relatiei cu blonda de le iteme, blonda a avut parte de ....orgasm profesional. Macar atat! Oricum, sper sa mergi si tu cu el la B. Ferentari scrie pe tine! Sper sa nu mai vina matei ever in Oradea!
Postat 09 Mai 2011, 11:13 de snowflake
porches
Ooo, nuuuu, nu ne parasi Luceafar al politicii mondiale! Ce ne facem noi oradenii fara tine? Aaa, daaa, ramanem cu Porches!
Postat 09 Mai 2011, 11:01 de Luceafarul
felicitari!
un om destept, de ce sa prinzi radacin intr un loc arid:)) viata intima nu ar trebui sa conteze pe noi ne intereseaza aptitudinile si ranadamenul uman nu necesitatiile, la urma urmei toti avem nevoi individuale nu comune de grup:)) dar explica le de ce sun oamnei si nu animale:)) PDL oricum se reorganizeaza este recunoscut public acest plan:)) a reactionat ff exemplar .Eu nu intelg de ce judecam oamneii dupa cum si cu cine intretin viata intima, de ce? chiar in halul asta am devenit fanatici nu suntem liberi sa alegem ce este bun , trebuie sa traiesc in minciuna ca sa satisfac fanaticii simpatizati politici:))?
Postat 09 Mai 2011, 09:48 de radu
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON