URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 19 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
28 Iunie 2013, 15:56

Lucrări de mântuială! Primăria a refuzat recepţia lucrărilor din Pasajul Vulturul Negru din cauza deficienţelor (FOTO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Pasajul Vulturul Negru rămâne deocamdată închis. Comisia condusă de viceprimarul Mircea Mălan a refuzat să recepţioneze vineri de la firma Marconst Marghita lucrările executate la Pasajul Vulturul Negru. Reprezentanţii municipalităţii au constat mai multe defecţiuni şi urmează ca în perioada următoare constructorul să îşi asume remedierea acestora.

"Mozaicul prezintă deficienţe de montare, diferenţe de nuanţă, crăpături datorate unei prize necorespunzătoare cu placa suport, rosturi neunitare, linii neclare ale ornamentelor iar elementele de sticlă din centrul pasajului au diferenţe inesterice de rost, materialul fiind când mai sus când mai jos faţă de stratul de mozaic", a declarat, la faţa locului, viceprimarul Mircea Mălan.

Testul cu apa

Pentru că dirigintele de şantier, inginerul Ladislau Jakabffy, a declarat lucrarea ca bună de recepţionat, cu mici deficienţe care urmează a fi remediate, viceprimarul nu s-a sfiit să ia o găleată cu apă de la unul dintre localurile din zonă şi să o arunce pe mozaic, pentru a demonstra că nici măcar nu are cădere.

"Uitaţi-vă cum bălteşte apa. În urmă cu trei săptămâni v-am atras atenţia acestui fapt şi mi-aţi spus că aţi rezolvat această problemă", a reproşat Mălan.

Concluzia comisiei ieşită în teren a fost că lucrarea s-a făcut de mântuială. Aproape că nu este element al lucrării care să nu poată fi contestat: inserţiile de alamă care dau contur formelor din mozaic sunt neregulate şi pe alocuri au început să se fisureze, capacele care acoperă gurile de aerisire ale beciurilor din zonă sunt gata crăpate iar plăcile de mozaic care acoperă canalul tehnic sunt tăiate strâmb sau joacă pe stratul suport.

Refăcut tot prost

Până şi lucrările de remediere cerute de Primărie sunt prost făcute. Viceprimarul Mălan i-a cerut constructorului să se asigure că stratul de mozaic este bine prins de placa suport şi nu va crăpa sub trafic, fapt pentru care angajaţii Marconst au dat găuri în pavaj pentru a injecta o soluţie care să lege cele două straturi.

În urma intervenţiei găurile au fost umplute cu o soluţie pe bază de răşină care este însă de cu totul altă culoare decât cea a mozaicului ieşind inestetic în evidenţă ca nişte stropi de apă murdară.

Inginerul Andras Szel, reprezentantul Marconst, a încercat să explice cauzele deficienţelor şi a promis remedierea acestora, lucru care nu a fost însă pe placul beneficiarului.

"Bun, să spunem că vă mai păsuim două săptămâni, dar se pune problema ce facem cu neregulile care nu pot fi remediate în acest interval pentru că nu permite procesul tehnologic? Ce facem cu comercianţii din Pasajul Vulturul Negru pe care îi ţinem închişi de luni de zile?", a întrebat retoric viceprimarul.

În urma vizitei în teren, comisia de recepţie a refuzat să preia lucrarea şi a anexat procesului verbal o listă cu neregulile constatate. În viitorul apropiat constructorul va trebui să prezinte un punct de vedere cu privire la modul în care pot fi remediate şi timpul necesar pentru execuţia lucrărilor.

Marconst Marghita are tot interesul să predea lucrarea cât mai repede pentru că începând din 17 iunie plăteşte pe zi penalităţi de întârziere de 1% din valoarea contractului de 2,5 milioane de lei, adică, echivalentul a 5.600 euro zilnic. Astfel, în cele nouă zile de întârziere constructorul a acumulat deja penalităţi de 50.400 euro.

Să vină alţii!

Contactat din nou de BIHOREANUL, patronul Marconst, Antal Coloman, cel care promitea finalizarea lucrărilor pe 15 iunie, nu a răspuns la telefon.

Astfel, cum se vor remedia deficienţele, deocamdată nu se ştie. Nu de alta, dar liniile strâmbe nu au cum fi îndreptate decât scoţându-se cu totul mozaicul, ceea ce e greu de crezut că va reuşi să facă, în timp util, constructorul bihorean. Şi nici influenţa UDMR, vizibilă inclusiv prin prestaţia jalnică a dirigentului de şantier Jakabffy, care încerca să bage lucrarea ratată pe gâtul municipalităţii, nu pare să mai folosească la ceva.

BIHOREANUL a aflat că, în cazul în care nu va ajunge la o înţelegere cu firma, municipalitatea nu exclude varianta ca lucrarea de mozaicare să fie reluată de la capăt, pe banii care ar fi trebuit plătiţi către Marconst. De data asta cu o firmă din străinătate, care să se bazeze pe experienţă. Şi nu pe noroc...

Citiţi pe aceeaşi temă şi articolul "Vultur de Marconst: Pasajul Vulturul Negru va fi redeschis cu întârziere şi cu probleme"

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
44 Comentarii
ipocritul UDMR
sa vedeti la CAREI ce lucrari de mantuiala fac la Teatru si la Monument!!!la teatru au tras beton la baza scenei si deja apa a dat peste...e de 30 de cm si apoi au dat gauri in pereti ca cica se aerisesc si iese igrasia...sa mori de ras daca nu ar fi pe bani lucrarea...si la monument au pus placi care dupa 2 saptamani au crapat!!!da la CAREi sunt 2 primari UDMR si le platesc lucrarile cu ochii inchisi si mai si modifica proiectele ....talharii de la UDMR nu au pic de rusine da nici luicra nu stiu!
Postat 30 Iunie 2013, 19:45 de careian
ghinion
Ghinionul lor de constructori. Asta este, nu tot timpul se castiga din lucrari, mai se si pierde. Nu l-a pus nimeni pe constructor sa liciteze preturi scazute. A vrut neaparat sa castige licitatia pe bani putini, a castigat-o, atunci sa o si faca. Cand a licitat si a castigat a stiut ce are de facut. Dupa, au venit sa injecteze tot felul de solutii pt ca "sa faca priza mai buna". De ce nu au folosit materialele in cantitatile necesare, ofertate. Pentru ca au vrut sa fure la material si la calitate. A fost premeditat furtul, bine gandit dar prost orchestrat. SI ACUM TREBUIE SA PLATEASCA. Nu cred ca au fost fortati sa faca lucrarea. Firmele de constructii din judet chiar au ramas uimite de curajul prostesc al celor de la Marcons. Dar decat sa se receptioneze lucrarea asa prost executata, atunci mai bine nu se incurcau cu ea si nu ne incurcau nici pe noi, oradenii, ca doar noi platim. Sunt curios daca vor mai licita si pentru lucrarile viitoare din centrul orasului.
Postat 30 Iunie 2013, 19:02 de ghinion
s au facut demersuri legale si avizari in ce priveste consolidarea fundatiei cu privire la Cutremu
Apropo cati ani are cladirea, s au facut demersuri legale si avizari in ce priveste consolidarea fundatiei cu privire la Cutremur sau nu va intereseaza, cati ani are cladirea ? VOT tot felul de comments ca RAUL, etc care nu au nici un rationament, nu poti face o lucrare de 10 ca pe o constructie noua, se da nota si in functie de vechimea cladirii, nu !!!! nu cumva vreti si un palat nou in loc de asta ?
Postat 30 Iunie 2013, 15:11 de e da nota si in func
probleme, ma?
las ca vin shogorii de la udemere si fac presiune la superbolo si se rezolva.... data viitoare se va face receptia de catre un orb si va fi totul in regula...
Postat 30 Iunie 2013, 13:49 de udemereu
e ca in filmele cu prosti
incredibil ce tampenii au putut sa faca /shogorii/ astia. foarte posibil sa nu se mai poata remedia aceasta bazaconie. sa plateasca !
Postat 30 Iunie 2013, 06:42 de nail
nemultumit
Am fost sa vad lucrarile...e jalnic...bataie de joc...foarte bine ca nu au receptionat lucrarea...sper sa fie remediate erorile, daca se mai poate acest lucru...mozaic crapat, spatiigoale, diferente de nivel, sticla mozaicului central se misca, etc
Postat 29 Iunie 2013, 19:17 de oradean
???
Eu nu-nteleg nimic din commentul de mai jos.
Postat 29 Iunie 2013, 17:35 de Raul
nu ti face nimeni POMANA ca te numesti ORADEA
bine mai da voi vreti lucare de 20.000 de ruro cu 8.000 platit, ati inebunit sau glumiti, PRIMARIA nu face nimic de calitate decat incaseza COMISIOANE< mese gratis, si alte FAVORURI, cat timp in ROMANIA exista trafic si mita nu avem decat ce lasa PORCII resturi, ce faceti cu banii de ce ii bagati in mult si prost faceti o lucrare de calitate nu ne reintoarcem la ea peste 2 ani , aia nu e lkucrare dar si banul e ban , nu ti face nimeni POMANA ca te numesti ORADEA !! MI e imi pare rau ca am platit 2 mandate un PRIMAR de zero lei.IL intretinem cu salar si asta e filmul in Oradea , da din pix , are benmzina, deplasari si ce treaba are el mai departe ca Oradea il voteaza , voi sunteti DEBILI mintali care VOTATI, nu cei care cu bani de nimic vreti sa va crediteze lucarari de LUX !!
Postat 29 Iunie 2013, 15:31 de bravoooooooo
firma ...ungureasca
ce hal de lucrarea au fost in stare sa faca. vsm. e de rasul curcilor. sa va invatati minte sa mai faceti astfel de "licitatii". acuma sa plateasca tot !!!
Postat 29 Iunie 2013, 14:30 de mda
asta e... pacat de noi
Sa fim seriosi. Cand a participat la licitatie, firma si-a insusit o lucrare cu preturi ofertate de ei conform devizului de lucrari. Nu i-a oprit nimeni sa nu liciteze l-a un pret mai ridicat, adica la un pret real pt a putea presta o lucrare de calitate. Doar ca la licitatii merg unii cu niste preturi de 50% din valoarea licitata numai sa prinda licitatia. Si fac lucru de mantuiala si spera ca mai suplimenteaza ei cumva ceva bani si deh... poate le iese bine socoteala. Ar fi cazul sa se mai si friga unii ca sa inceteze aceasta vanatoare de licitatii la subpreturi numai de dragul de a castiga licitatia. In unele tari straine pretul cel mai mic si pretul cel mai mare de la licitatiile de lucrari cu statul sunt excluse si raman in competitie cei cu preturi reale. Nici subpreturi nici suprapreturi. Dar pana sa preluam de la vecini ceea ce e bun mai este... Asa ca... asta este, dar pacat de noi oradenii care nu ne putem bucura de pasaj si vai de proprietarii de crasme care nu pot deschide inca...
Postat 29 Iunie 2013, 13:52 de calin
merge si-asa
Am fost si eu pe-acolo inainte de a se receptiona lucrarea... si am vazut aceleasi defecte (desi n-am nici o legatura cu domeniul). Era aberant sa se receptioneze asa ceva. Cand firma a participat a licitatie, si-a asumat prevederile din caietul de sarcini care trebuiau respectate. Dar, cum mai toate firmele romanesti sunt obisnuite cu "merge si-asa", si-au angajat muncitori care habar n-au ce-nseamna calitate (pentru a face un profit cat mai mare) si au facut un lucru de mantuiala. Probabil se asteptau ca lucrarea sa fie receptionata de un orb...
Postat 29 Iunie 2013, 13:33 de Raul
de mantuiala !!!
LA CE SALAR LE DAU PATRONII MUNCITORILOR .......IE BINE !!!!!
Postat 29 Iunie 2013, 10:45 de chise
Foarte frumos!
Foarte frumos la cine nu-i place sa faca mai bine.Ce dracu tot comentati si firma care se ocupa cu parcarea subterana?ha ha ha nu demult au zis ca se va revalua lucrarile la parcarea subterana nici pana azi na-u facut nimic,feicitari astai lucru de mantuiala!
Postat 29 Iunie 2013, 09:00 de oradean
marconst..........
ce crapaturi au putut sa lase.. parca au fost toti intr-o ureche.
Postat 29 Iunie 2013, 07:14 de com
2,5 mil de lei ?
pt prostia asta ?!? asta-i lucrare ?!? neseriosi... sa le ia toti banii inapoi.
Postat 29 Iunie 2013, 07:05 de banii inapoi
N-ati avut ce face
Va fi un santier pt muuuuulta vreme. N-ati avut ce face si i-ati permis pramatiei aia de roujii sa "aranjeze" ea treburile. Poftim, acuma aveti lucrare ! E ca la badogosi. Bun articolul !
Postat 29 Iunie 2013, 06:40 de Tampitilor!
SA PLATEASCA IMPOSTORII
ce limbi prin partile dorsale tragea udemeristul ala tembel, pe site-ul asta. ca ce lucrarea super a putut sa faca ala de la marghita si /ca ca ei/ (cacofonia pe deplin meritata) nu mai exista (aici a avut dreptate.. .necalificatii) de ziceai ca ei au inventat canciocul, mistria si mortarul... ca ei sunt Dumnezeul constructiilor, etc haaaaaaaaaaaaaaaahahahahhahahahaha
Postat 29 Iunie 2013, 06:20 de haaaaaahahahhahahaha
RUSINE !!!!!!!!!!!!!!
firme "de casa" udemeriste... lucru de mantuiala !!!!! ce si-au spus "jmecherii", hai ca-i loc de "malai".... hai sa ne tragem o firma de constructii ca am prins o "vaca buna de muls"... banul public.
Postat 29 Iunie 2013, 06:12 de roujii cu gasca
urmeaza si BOLOVAN ?
În acest sens, Mîndroiu Adrian a pretins şi primit următoarele sume de bani sau foloase:în perioada 23-25 noiembrie 2011, Mîndroiu Adrian a primit de la Frank Nicolae, prin intermediul inculpatei Cimpoca Daniela, un ceas de mână; - în perioada iulie 2012-prezent (aprilie 2013), Mîndroiu Adrian a primit folosinţa gratuită a unui autoturism nou marca BMW X1, XDRIVE, de la Goga Vlad Cristian, colaborator al TAHAL CONSULTING ENGINEERING SRL, în echivalent de 18.027 euro, cu sprijinul inculpatei Bărbat Iulia, - în data de 6 februarie 2013, Mîndroiu Adrian a cerut o excursie de două săptămâni în insulele Mauritius pentru două persoane (el şi soţia sa) pentru luna octombrie 2013 de la Frank Nicolae şi Goga Vlad Cristian, în echivalent de 5.324 euro; - în cursul lunii octombrie 2012, Mîndroiu Adrian a pretins 30.000 lei şi a primit 13.000 lei de la Goga Vlad Cristian, cu complicitatea inculpatei Bărbat Iulia. Primirea banilor a fost disimulată în contractul de prestări-servicii încheiat între Mîndroiu Adrian, ca persoană fizică autorizată, în calitate de prestator şi o societate comercială, în care Bărbat Iulia era administrator, în calitate de beneficiar. - în perioada 16-21 februarie 2013, Mîndroiu Adrian a acceptat direct şi indirect cu titlu de dar suma de 500 lei, de la Goga Vlad Cristian, suma fiind remisă de inculpata Bărbat Iulia.
Postat 29 Iunie 2013, 00:07 de urmeaza
CUM SE EXECUTA MOZAICAREA
Orice lucrare de constructii sau instalatii trebuie efectuata cu respectarea normativelor tehnice din domeniu. In cazul de fata este aplicabil Ordinul M.L.P.A.T. nr 50/N/1998 prin care s-a aprobat "Normativul privind proiectarea, execuţia şi asigurarea calităţii pardoselilor la construcţiile civile", indicativ GP 037/98, elaborat de INCERC Bucuresti. Normativul reglementeaza si executarea pardoselii din mozaic. Cati din muncitorii sau inginerii care au lucrat acolo au respectat normativul, sau cati au auzit de el?
Postat 28 Iunie 2013, 22:15 de Apolodor
de sus se vede super
Parerea mea ca de sus se vede super!? De jos e durere. Dar si Primaria vrea sa fie si cu branza intreaga si cu sufletul in rai pe bani marunti. Pe bani marunti nu poti decat lucruri marunte cumpara!
Postat 28 Iunie 2013, 21:54 de oradeanu
cine o sa ia capace?
cine o sa ia capace peste cap/ ia ghiciti? muncitorii..care nu au vina..ptr ca nu sunt calificati ptr asa ceva.......mozaicar era o meserie pe vremuri acuma nu mai sunt mozaicari
Postat 28 Iunie 2013, 20:32 de jan
PANA
Bolojan sa nu plateasca nici un ban firmei Marconst din Marghita, ca poate patronii vor sta acasa in concediu nu vor pleca in excursii in starinatate pe banii nostri.
Postat 28 Iunie 2013, 19:50 de ANA
PANA
Va blestema lumea - firma Marconst din Marghita, sa va fie rusine.
Postat 28 Iunie 2013, 19:48 de ANA
???
aia e firma de incompetenti. ma mir cum au reusit sa castige licitatia. Marconst Marghita....unde a facut vreo lucrare de calitate? ANL-urile din Marghita sunt facute de ei....bataie de joc. In Sacueni la fel. aia e firma de costructii? de toata jena. Sper sa fie invatatura de minte. Si sa fie pusi sa plateasca, atat penalitati de intarziere cat si repararea greselilor. Sa le fie rusine. Sa ramana acolo la ei in Marghita.
Postat 28 Iunie 2013, 19:47 de marian
PANA
Sa va fie rusine firma Marconst din Marghita, rusine, rusine, Patronii se duc in excursii in strainatate pe banii municipalitatii iar munca este facuta de mantuiala.
Postat 28 Iunie 2013, 19:46 de ANA
Dirigintele de şantier Bolojan a "născut" pui vii !?!
Ce mălan se preumblă pe un şantier fără mop la el ???
Postat 28 Iunie 2013, 19:16 de Carp III
Calitate vrem calitate
Nu sunt fan Bolojan sau Malan, dar de ce ar trebui sa ne multumim cu lucrari de ceea mai proasta calitate, mi se pare normal sa pretinzi calitate cand mozaicul acela a costat 500.000 de euro (adika cat o scara de bloc), imi aduc aminte ca si Selina a fost pusa sa reasfalteze giratoriul de pe Dacia ca baltea apa, fotografiile sunt elocvente, rosturi de toata jena parca au lucrat cu ucenici nepriceputi, fisuri, denivelari, cat va tine lucrarea asta in halul in care arata, deci mi se pare justificata iar pt idioti care isi dau cu parerea sa apere incompetenti( O viata valoreaza mai mult decat in instigator la sinucidere , extraordinar !!!!!! ) ]si munca Made In Romania .... Merge si asa sa mearga cu nenea Diriginte de santier la pescuit acolo nu e stress ...
Postat 28 Iunie 2013, 19:08 de Gelu
Diriginte
Si primaria are partea ei de vina. SI aicic, si la muzeu, si pe strazi. Sunt diriginti de santier care in loc sa meraga sa vada cum se desfasoara lucrarile stau bine-merci in birouri frumoase, pe banii nostrii, la caldurica. Pe ei de ce nu -i intreaba nimeni unde au fost? De ce nu-i penalizeaza nimeni? Sa vedeti cum s-ar face lucrarile de alta calitate. Dar asa, ei iau salar frumos, noi muncim de ne rupem pentru asta, ca sunt platiti de stat, si noi ne rupem masinile si picioarele pe strazile noastre, si privim la cladirile care se degradeaza pe zi ce trece, si probabil copii nostri nu se vor bucura de ele, ci doar de niste ruine exfoliante si strambe.
Postat 28 Iunie 2013, 18:51 de Jokeman
iz de invidie !
daca unul ma inunda pe mine cei care mi au pus , fainata, marmura in casa sunt vinovati ? PE bune voi ganditi sau va bateti joc de munca altora ?
Postat 28 Iunie 2013, 18:26 de iz de invidie !
iz de invidie !
iz de invidie ! nu va intrebati cum va ajunge apa acolo din cauza lor , oare ? Canalizarile pentru ploi , inundati de cine sunt facute ? Asta e lucrare care sa prevada si calamitatile datorita muncii de mantuiala ale altora ?
Postat 28 Iunie 2013, 18:22 de iz de invidie !
alin
bravo Malane!!!!!! in sfarsit cineva ia atitudine ,...sper sa fie la fel de bine receptionate si alte lucrari din oras!!!!!!!!!!
Postat 28 Iunie 2013, 18:15 de alin
alti cand platesc
Selina & co can platesc...cum zicea cineva mai jos in oras nici un capcac de canal nu este montat la nivel, fiecare lucrare este intarziata si nu se auda ca astea sa fie usi la plata.... toata lucrarile sunt facute de mantuiala... de exemplu Republicii - pietonal a fost facut pe bani grei si deja e distrus, te impiedici .. vai si mar...
Postat 28 Iunie 2013, 17:59 de selina and co
Fo
Mi se pare normal, adica la o lucrare noua sa ai asemenea defecte, lipsa rost, crapaturi, diferente de culori..iar pentru desteptul de \"CERETI DAUNE pe CIVI\", dute si arunca-te in Crisul Repede :) cred ca esti labil psihic .Pai desteptule, daca vine mesterul Ioane la tine acasa sa iti renoveze apartamentul si iti cere manopera 3000 lei de ex., tu la sfarsit, daca ti-a facut lucru de mantuiala ii dai banii ma` prostule care esti prost?:)) din cauza unor comunisti ca voi ingusti la memorie nu evolueaza lumea. Apropos, daca esti stresat sau torturat de cineva/ceva, fa-ne un favor, Crisul Repede :)
Postat 28 Iunie 2013, 17:59 de Gi
ASA-I CAND SPAGA ....
Asa-i cand spaga nu se mai da .Sau se da unde nu trebuie .
Postat 28 Iunie 2013, 17:55 de POLITICOS
felicitari
felicitari primariei ca isi spune punctul de vedere. la fel s-a intamplat si la muzeu cu acoperisul ala de tot rasul. sa platesca cei care lucreaza de mantuiala!
Postat 28 Iunie 2013, 17:09 de felicitari primariei
calitate
NICI UN CAPAC DE CANAL DE PE STRAZILE NOU ASFALTATE NU SINT LA NIVEL SI CIND TRECI CU ROATA MASINI FAC UN ZGOMOT SI IN SCURT TIMP SE CRAPA CINE A SEMNAT RECEPTIA ACESTOR LUCRARII
Postat 28 Iunie 2013, 17:01 de doru
@ oeadean bine ca recunosti ca ai aceiasi parere
cum adica "Firmele care lucreaza cu Primaria s-au obisnuit cu lucrari de mantuiala." si pe urma spui ca suntem impotriva a ce BOLOJAN a facut :))))!! asa cad fraieri politici in capcana, BOLOJAN si a favorizat membri de partid cu licitatii PUBLICE de ce oare ? asa spune lEGEA ,el o respeca ca e brreee pocait si cu frica de D=zeu in GHILIMELE :))))))))))))), vai de voi jjjjjeeegggggggggggxxxlllll, in concluzie asta a facut o lucare de zece + fata de fosti !!! GREU la munte cu ..... marfarul :)))
Postat 28 Iunie 2013, 16:44 de :)))
Muncă de mântuială
Am trecut şi eu pe-acolo azi şi într-adevăr arată nasol... Să-i pună la plată pe nesimţiţi.
Postat 28 Iunie 2013, 16:42 de Dan
****
Asta e razbunarea frustratului de Bolojan. Firmele lui de casa cum lucreaza? Si la lucrarile executate de acestea merge Malan cu galeata? Vai si amar de Oradea noastra cu tarani in functii publice!
Postat 28 Iunie 2013, 16:40 de ****
Bravo Malan
Asa ar trebui sa se procedeze la fiecare receptie de lucrare. Firmele care lucreaza cu Primaria s-au obisnuit cu lucrari de mantuiala. Acum daca sunt luati la intrebari isi pun angajatii sa comenteze impotriva vice-primarului. Ex: comentariile de la 16:21 si de la 16:24 .
Postat 28 Iunie 2013, 16:32 de oradean
cu intarziere fara intarziere bani sa luati de la BOLOJAN, amin !
mie imi place lucrarea lor, felicitari, sunteti cei mai buni pana in prezent, cu intarziere fara intarziere bani sa luati de la BOLOJAN, amin ! CATE licitati a facut acest ... cu munca de mantuiala, asta e LUX ce a facut !! Ce parca TURNUL PRIMARIEI arta ok , sa fim seriosi, va faceti de RUSINE cu asa lucrare stim noi cum politic data si cui :))))).
Postat 28 Iunie 2013, 16:24 de imi place lucrarea
O viata valoreaza mai mult decat in instigator la sinucidere , extraordinar !!!!!!
ce cretin, cum e permis acest stres si acesta tortura din partea unui marlanm in functie publica, daca se sinucide INGINERUL cine raspunde ? O viata valoreaza mai mult decat in instigator la sinucidere , extraordinar !!!!!! CERETI DAUNE pe CIVIL dar nu l torturati psihic !!!! doar nu o sa stea INGINERUL in cap ca asa vrea un terche ........... :)))), und va credeti cu umilinta voastra de ratati ?
Postat 28 Iunie 2013, 16:21 de CERETI DAUNE pe CIVI
si cand ma fgandesc cum va arata piata unirii
asta e nimic pentru ce urmeaza la piata unirii...
Postat 28 Iunie 2013, 16:08 de oradean
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON