URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 27 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
05 Iunie 2013, 08:07

Le-au dat capace! Împuşcături şi bătăi între interlopi şi poliţişti

Le-au dat capace! Împuşcături şi bătăi între interlopi şi poliţişti K.O. Căzut în plasa unui investigator sub acoperire, Ionuţ "John" Druţă (foto stânga), zis şi "Părintele" pentru că e fiu de preot, s-a luat la bătaie cu mascaţii veniţi să-l reţină, aşa că în faţa instanţei a ajuns cu capul spart. Şi Cosmin Făt, celebrul hoţ de maşini Ovidiu Bocşa şi Gavril Rohozneanu, fratele temutului interlop arădean Uţu Rohozneanu (următorii de la stânga la dreapta), au compărut cam "şifonaţi" la judecată...
Le-au dat capace! Împuşcături şi bătăi între interlopi şi poliţişti MALACI CU VÂNĂTĂI. Pentru interlopi ciocnirea cu mascaţii s-a soldat cu vânătăi şi oase rupte. Sebastian Ivan a rămas internat cu fracturi la oasele feţei, iar ceilalţi, între care Ionuţ Druţă (stânga) şi Ovidiu Bocşa (dreapta), au fost duşi, vineri seară, la Tribunalul Bihor
Le-au dat capace! Împuşcături şi bătăi între interlopi şi poliţişti CAPAC. Escrocii au vrut să plătească ţigările cu teancuri de ziare tăiate, pe care le-au acoperit cu bancnote de câte 500 euro, metodă numită de şmenari "capac"
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Planul era bun: urmau să ia marfă de 55.000 euro de la un contrabandist de ţigări şi să plătească cu teancuri de hârtii decupate din ziare ascunse sub câteva bancnote puse dedesubt şi deasupra, de formă. Dacă le ieşea figura, nu riscau nimic: cu siguranţă victima nu mergea la Poliţie, căci risca să intre la apă împreună cu ei.

Orădeanul Sebastian Ivan, patron al unei firme de amenajări interioare, şi prietenul său Cosmin Făt, cunoscut escroc, şi-au pregătit lovitura cu grijă. N-au prevăzut, însă, că între complici se va nimeri şi o "cârtiţă" care i-a turnat.

BIHOREANUL vă prezintă amănunte incendiare despre escrocheria dejucată de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea sub coordonarea procurorilor de la Parchetul Bihor.

VIP-uri în cătuşe

Prim-procurorul Parchetului Bihor, Vasile Popa, anunţa vineri, fără a intra în multe amănunte, reţinerea a 6 persoane în urma unei ample acţiuni desfăşurate împreună cu poliţiştii BCCO Oradea. "Trofeele" - membrii unei bande de escroci, hoţi şi bătăuşi care plănuiau să pună mâna pe 60.000 de pachete de ţigări de contrabandă, în valoare de 55.000 euro, înşelându-l pe vânzător prin metoda "capac", specifică şmenarilor, plătind cu teancuri de hârtii decupate din ziare având la capete bancnote autentice.

Protagoniştii, unul şi unul: Sebastian Ivan, 31 ani, absolvent al Facultăţii de Drept a Universităţii din Oradea şi patron al unei firme de amenajări interioare, client vechi al poliţiştilor din cauza scandalurilor provocate la beţie, respectiv prietenul său Cosmin Făt, 29 ani, evazionist şi escroc celebru, judecat pentru pagube de aproape 1 milion de lei după ce a cumpărat mărfuri plătind cu file cec fără acoperire.

Au fost reţinuţi, de asemenea, şi recuperatorii Gavril Rohozneanu, fratele lui Uţu Rohozneanu, unul din cei mai temuţi interlopi din Arad, cu prietenii acestuia, Ştefan Luczo şi Ionuţ Druţă, zis John sau Părintele, pentru că e fiul preotului ortodox din satul bihorean Margine, comuna Abram. Druţă s-a eliberat din Penitenciar recent, la fel ca un alt reţinut, Ovidiu Bocşa, capul uneia din cele mai întinse reţele de hoţi de maşini de lux din nord-vestul ţării, eliberat condiţionat anul trecut după ce a executat o parte din cei 7 ani de închisoare la care fusese condamnat pentru furturi de maşini şi înmatricularea acestora cu acte false.

Idei de "afaceri"

Din surse apropiate anchetei, BIHOREANUL a aflat că escrocheria fusese pusă la cale în urmă cu o lună de Cosmin Făt şi Sebastian Ivan, care a şi finanţat pregătirile. Pentru asta l-au atras în combinaţie şi pe un interlop maramureşan, Eduard Gobel, care urma să-i pună în legătură cu contrabandiştii din zona sa în schimbul unei părţi din câştig. Omul avea, însă, unele probleme penale, fiind judecat pentru înşelăciune şi, în speranţa că judecătorii îi vor reduce pedeapsa pe care urmează s-o încaseze, a decis să-i dea pe cei doi "întreprinzători" pe mâna poliţiştilor.

Ca urmare, afacerea a fost monitorizată de poliţiştii BCCO Oradea, care i-au urmărit pe Ivan şi Făt în timp ce iniţial încercaseră să se aprovizioneze cu bani falşi. După câteva săptămâni de căutări, singurele bancnote de calitate - provenite de la un bulgar - li s-au părut scumpe. Omul, cu care s-au întâlnit în Alba Iulia, vindea 70.000 dolari falşi (aproximativ 50.000 euro - n.r.) cu 10.000 euro, sumă pe care cei doi au considerat-o exagerată.

"De ce să dăm bani, când putem lua gratis?", şi-au zis Ivan şi Făt săptămâna trecută, când au decis să pună mâna pe ţigări schimbând planul şi gândindu-se pur şi simplu să-şi tâlhărească furnizorii. Pe 28 mai, însă, Ovidiu Bocşa, cu care Ivan rămăsese amic după ce a avut o relaţie cu fiica acestuia, le-a propus o altă variantă: clasicul şmen prin metoda capac. Adică să "plătească" cu teancuri decupate din ziare pe care urma să pună "capac" bancnote reale. Pentru asta aveau nevoie de o persoană pricepută în negocieri, care să convingă victima că afacerea e serioasă, astfel încât să nu se mai uite la bani. "Am eu un tip", le-a spus Bocşa lui Ivan şi Făt. Iar pentru ajutorul dat, urma să primească şi el un "comision".

Pregătiri

O zi mai târziu, tipul, pe numele său Vasile Rotar, a fost dus să-şi facă numărul. Omul de legătură din Maramureş găsise prima victimă, în realitate un investigator sub acoperire care oferea spre vânzare 60.000 de pachete de ţigări Jet Lin, la 1 euro pachetul, puse la dispoziţie de poliţişti dintr-un depozit de corpuri delicte de la Sighetul Marmaţiei.

Întâlnirea s-a desfăşurat într-un restaurant din Satu Mare, unde Rotar s-a prezentat ca fiind un important om de afaceri din Ungaria. În urma negocierilor, investigatorul a acceptat să lase 5.000 euro din preţul iniţial, tranzacţia urmând să se deruleze pe 30 mai, în acelaşi loc. "Nu voi veni eu, voi trimite un colaborator, care va veni cu un prieten, cu ei te înţelegi", i-a spus Rotar "contrabandistului".

Odată fixată întâlnirea, Ivan şi Făt au stabilit detaliile. Ţigările urmau să fie aduse la Oradea cu două dube, una a firmei patronate de mama lui Ivan, iar cealaltă împrumutată de la maramureşanul Eduard Gobel. Ca să nu fie ei înşelaţi, orădenii i-au chemat în ajutor şi pe prietenii lor recuperatori, Ionuţ Druţă şi Gabriel Rohozneanu. Iar Druţă, la rându-i, a mai sunat un amic, pe Ştefan Luczo, căruia nu i-a spus ce se întâmplă, decât că "mergem la intimidare".

Întâlnirea

Pe 30 mai, joia trecută, la 8 seara, Făt s-a întâlnit cu "contrabandistul" adus de Gobel la restaurant, unde i-a arătat o geantă cu ceea ce păreau a fi teancuri de 500 euro şi i-a dat cheile celor două dubiţe, în care să încarce ţigările. Vânzătorul a vrut să verifice banii, dar Făt nu i-a permis. "Când pun mâna pe ţigări, pui şi tu mâna pe bani. Ai o oră", i-a spus orădeanul.

Investigatorul a pus şi el o condiţie: următoarea întâlnire să fie într-un alt restaurant sătmărean, unde - sub supravegherea procurorului Cristian Ardelean de la Parchetul Bihor - poliţiştii BCCO Oradea erau pregătiţi să realizeze flagrantul, aşteptând doar sosirea interlopilor.

Flagrantul

La ora stabilită, Făt a sosit în cel de-al doilea restaurant şi i-a predat "contrabandistului" geanta cu banii, cerându-i în schimb cheile maşinilor, până când urma să numere banii. "Să văd dacă ai adus ţigările", a spus Făt. Cum bărbatul a refuzat, de teamă ca orădeanul să nu fugă, l-a liniştit că poate vedea ţigările şi fără chei, căci a lăsat uşile maşinilor deschise.

Făt avea totuşi o cheie de rezervă de la maşina lui Ivan şi, imediat ce a ieşit din local, a urcat împreună cu Bocşa, încercând să fugă. Văzând ce se întâmplă, poliţistul sub acoperire a încercat să iasă după cei doi, fiind oprit de bătăuşii pregătiţi să intervină - Rohozneanu, Druţă şi Luczo - care până atunci aşteptaseră în parcare, într-un Audi aparţinând lui Druţă în care se afla şi Ivan.

Cum lucrurile puteau scăpa de sub control, poliţiştii au intervenit imediat. Încercuiţi înainte să pornească maşina, Făt şi Bocşa s-au refugiat într-o clădire din apropiere, de unde poliţiştii au reuşit să-i scoată doar cu focuri de armă. Nici interlopii rămaşi în restaurant nu s-au predat uşor, luându-se la bătaie cu mascaţii, care au reuşit în final să-i imobilizeze.

Va urma

A doua zi, vineri, interlopii au fost prezentaţi la Parchetul Bihor, fiind puşi sub învinuire pentru asociere în vederea comiterii de infracţiuni şi, în funcţie de implicarea fiecăruia, de tentativă la înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, tâlhărie şi complicitate la aceste fapte. Mai puţin Ivan, care după ciocnirea cu mascaţii a ajuns în spital cu falca ruptă.

Tot vineri, procurorul Cristian Ardelean a cerut mandat de arestare pentru acelaşi Ivan, pentru Făt, Rohozneanu, Druţă şi Bocşa, solicitarea fiind admisă de judecătoarea Raluca Cuc.

Avocaţii interlopilor, Răzvan Doseanu, Ioan Sava şi Bogdan Meşter, consideră măsura nelegală şi ancheta nulă pe motiv că investigarea infracţiunilor comise de grupurile organizate intră în competenţa procurorilor DIICOT, nu a celor de la Parchetul Bihor. "Ca urmare, arestarea e nelegală, iar actele întocmite sunt lovite de nulitate absolută", susţine Meşter, care îl reprezintă pe afaceristul Sebastian Ivan. Avocaţii contestă, fireşte, şi acuzaţia de tâlhărie, susţinând, cum face Doseanu în apărarea lui Rohozneanu şi a lui Druţă, că "în condiţiile în care victima e un anchetator sub acoperire, care înregistrează tot şi are 30 de mascaţi la 10 metri, ca să îl apere, degeaba spui că ţi-a fost frică şi că ai fost ameninţat. Recursul împotriva arestării urmează să se judece în zilele următoare la Curtea de Apel Oradea.

Între timp, nici ancheta nu stă pe loc. Procurorii intenţionează să extindă cercetările şi faţă de alte persoane şi, în plus, să ia la purecat şi alte afaceri ale cuplului Făt-Ivan, descoperite în timpul filajelor şi interceptărilor telefonice. Multe, la fel de penale...


05 Sebastian Ivan.jpgRĂZBOINICUL
Săltat din greşeală

Sebastian Ivan (foto), finanţatorul escrocheriei dejucate de procurori, este client vechi al poliţiştilor orădeni, dar până acum doar din cauza unor scandaluri în care a fost implicat şi a unor reclamaţii pe care le-a formulat împotriva mascaţilor, pentru abuz. În 2009, de pildă, Ivan s-a plâns BIHOREANULUI că poliţiştii l-au săltat în plină zi, pe bulevardul Dacia, fără să-i spună ce acuzaţii i se aduc.

"M-au blocat în trafic, au ieşit din dubă şi au început să ţipe să opresc motorul şi să le dau cheia maşinii. Fiindcă nu am vrut, mi-au luat-o ei cu forţa", susţinea afaceristul. Situaţia s-a limpezit abia după ce Ivan şi-a chemat avocatul, în faţa căruia poliţiştii au dat înapoi, spunând că a fost "o greşeală". Tânărul a renunţat să depună plângere pentru purtare abuzivă.

S-a întors lumea cu curu-n sus: în România hoţii fură de la tâlhari. Citeşte cum comentează Bihorel scandalul dintre interlopi şi poliţişti, pe www.bihorel.ro!

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
38 Comentarii
m
Cosmine....fruntea sus! Decat toata viata fraier.....mai bine o zi rege!
Postat 22 Iunie 2013, 21:16 de m.rosa
ca nu da de la el
Sa i de k nu da de la el:)))
Postat 15 Iunie 2013, 23:26 de sa i dea
Seba
Ehmm. Seba face dastea de cand se stie. De peste 10 ani. Ma mir ca doar acum l-au prins. A facut fraude de probably sute de mii de dolari la viata sa. Vedem cat va lua. Sperantele mele ar fi sa ii mai bage alte chestii la dosar, ca doar asa se aduna anii :) Nu cred ca procurorii vor fi foarte competenti. Oricum, totul va depinde de judecator. Sper sa ii dea cat mai mult.
Postat 15 Iunie 2013, 00:37 de Calutu
Buna
Cine urmareste cum se :rezolva :cazul? Finalul va fi ca se ARANJAZA totul ptr. bani!!!
Postat 12 Iunie 2013, 21:18 de alex
samaritean
Nu credeti ca ajungeti prea departe cu rautatile despre familia asta.Numai femeile pot vorbi atat de urat despre alte femei,cu ce ti-au gresit aceste femei,ai avut oare de impartit ceva cu ele?Nu crezi ca fiecare are dreptul sa se bucure de viata asa cum vrea?Daca-i place la puscarie omului ce-ai tu de-acolo,poate atat stie doar...Daca esti invidioasa pe toata familia eu zic sa-ti revizuiesti putin constiinta ta de femeie si sa te uiti si tu la viata ta,daca-ti scoti barna din ochi sigur No sa vezi si paiul din ochiul celuilat.Da cu pietre in vinovati si lasa-i pe ceilalti sa-si vada de viata lor.Oricum atarnam toti doar de un fir de ata,nu stim cand se rupe si unde putem cadea.
Postat 07 Iunie 2013, 01:34 de samaritean
felicitari
Felicitari pentru actiune politistilor si procurorului! Jegurile societatii sa stea cat mai mult la inchisoare, fiindca traiesc doar din inselaciuni si taxe de protectie!
Postat 07 Iunie 2013, 00:09 de ...
easy not for you
Orice jaf inselaciune si alte magarii se fac de catre oameni foarte destepti si inteligenti.gainile ciupelite!!!
Postat 06 Iunie 2013, 16:42 de pu=lalala
Invatatura de minte
asa iti trebuie ba sobolicozaur de om ce esti te iei de altii si ameninti pe toata lumea...pinguinule :))
Postat 06 Iunie 2013, 15:26 de Nane
numai fraierii se conformeza NEBUNILOR :)))
telefoanele mobile sunt pentru a afla dupa semnal unde esti, luati va telefoane ieftine si aruncati le in CONTAINER cu CARTELA :)))) ))) nu cumparati ca fraierii ce este scump, cumparati 100 si aruncati le :)))
Postat 06 Iunie 2013, 09:45 de :)))
asa mama
ce mama poate fi aia sa mai primeasca in casa fostul iubit a lui fiica/sa,care ea stie bine cum a batut/o de nenumarate ori de ia facut fata patrata.....pentru niste bani?Monica sotia lui Bocsa este mai mare infractoare decat Ovi,orice combinatie se face in casa aia este condusa dE INFRACTOAREA ASTA!!!POLITIA!!!!NU CRED CA IN ACEST FLAGRANT NU AVETI CONVORBIRI SI CU MONICA!!!!!MONICA SAU OVIDIU SUNT EGAL LA FEL!!!!!!!!vai,vai ati ajuns de rasul orasului amandoua.....toata lumea rade de voi)))))))de acum incolo nici iarba nu o sa mai creasca in jurul vostru......
Postat 06 Iunie 2013, 03:05 de vai,vai
MONICA SE POATE BUCURA DE AMANT!!!
SOTIA LUI BOCSA SE POATE BUCURA DE AMANT,FETELOR,PUNETI OSUL LA TREABA.....SAU CE PUTETI PUNE LA TREABA CA FRAERUL DE OVI VA STA MULT SI BINE LA RACOARE.....SPOR LA TREABA!!!
Postat 06 Iunie 2013, 02:53 de ))))))
tracutul
Bai fraierilor si prostilor care radeti de astia.Ati fost vreodata pe mana justitie din Romania?Se vede ca nu dupa cum vorbiti,ati fost la mana unuia din justitie care vrea sa-ti faca felul ca asa i se scoala lui?se vede ca nu stiti cum un fraier dinala printr-un simplu rand scris iti poate innegri vreo cativa ani din viata,doar prin faptul ca are puterea de a o face fara sa dea prea multe explicatii.Unde sa mai pomenit daca nu in Romania,ca o cartita care se fute-n cur afara,ca de puscarie-i este frica,(adica-i este fica de cea facut bulangiu.nu?)sa-i dea in primire pe cumparatori.Iar niste politisti corupti si idioti sa faca flagrant doar cumparatorilor nu si tarficantului.Aaaa da,,,lor cine le mai venea cu dreptul.Frumoasa tara,binevoitori oameni ai legii,adica ala care traficheza isi face mai departe mendrele si-si rade-n barba iar ceilalti se duc la puscarie ca asa vrea unul doi sau trei corupti oameni ai legii,De ce nu ne apara si de unii si de altii?Doar cartita stie ca el suge * ca sa nu ajunga la racoare
Postat 06 Iunie 2013, 01:11 de Trecutul
chefuri
DACA NAR FI TELEFOANELE MOBILE CATI INFRACTORI AR PRINDE OFICERI ASTIA UNDE ESTI TU COLOMBO AR DA LECTII LA GREU UNDEI MUNCA DE TEREN INVESTIGATIILE UNDE SANT ,AI VORBIT LA TELEFON LA MISTO MAINE TE ARESTEAZA CA AI FACUT CURTE LA O GAGICA SI AI PLACE SADOMASO ,CICA AMENINTARE ,VIOL,VAI DE CAPU VOSTRU.
Postat 05 Iunie 2013, 22:37 de gabriela
SĂRĂNTOCII
......................................ăştia-s nişte fripturişti!!!!!!!!!!!!!!! pentru 10.000 de euro :))))))) pe care îi toacă în două luni ... cel mult ... şi asta dacă îs chibzuiţi, dar ei, probabil că peşteau alţi fraieri, respectiv s-o ducă din infracţiune în infracţiune!!!!!!!!!Mergeţi băieţi, la facultate să învăţaţi meserie !!!!!!!!! MESERIAŞILOR!!!!!!!!! Baiu îi că nu staţi la Bulău ci bântuiţi pe-afară, dar vă apucaţi voi de tâlhării şi alte infracţiuni mai pământene, nu avioane ...
Postat 05 Iunie 2013, 21:43 de ADINA
tot mai bine era in COMUNISM
degeaba strangi bani si fugi ca ii impart JUSTITIARI intre ei :avocati, procurori, COMUNISTI !! IMPARTI din prada VAMI< GARDA FINANCIARA dar nu ai nici o garnatie ca FAMILIA ta in viitor va TRAI , SLUGI !!! BARBATII nu constientizeaza ce FAC , nu i INTERESEAZA si se DROGHEAZA cu BANI dar traim exact ca in VIETNAM fara BOMBE , atat !! DEGEABA ai COPII ca ei sunt SCLAVI si MORTI, e o chestiune de TIMP, sunt sclavi CANCERULUI , MERCENARI in medicina LEGALIZATI :)))).
Postat 05 Iunie 2013, 21:04 de SCLAVI suntem
tot mai bine era in COMUNISM
tot mai bine era in COMUNISM nu se punea problema sa fim SCLAVI toti aveam LOCUINTA< COPII< HRANA propietatea privata nu exista totul era COLECTIV, in rest VIOL,crime , atat .Ca de talharit nu aveai de ce :)). ACUM suntem NORTI de la nastere o chestiune de TIMP, atat. NOI acum in democratie asiguram COMUNISTILOR ce aveau in trecut, le am mentionat mai sus:))) SCLAVI suntem , nu CETATENI EUROPENI !! SE infrupta care are , restul se vinde si e SLUGA :))) ca nu are viitor in DEMOCRATIE.
Postat 05 Iunie 2013, 21:00 de SCLAVI suntem
LEGEA :))))) e streangul NOSTRU , al tuturora :)))
partea urata a legii este ca cei care o REPREZINTA sunt si ei INFRACTORI, de asta sa va faceti GRIJI nu de IVAN :)))))
Postat 05 Iunie 2013, 20:42 de :)))
LEGEA :))))) e streangul NOSTRU , al tuturora :)))
cu umor fara umor LEGEA face dreptate nu INVIDIA si prostia multora, nuuu !! Odata undeva vom gresi oricare :))) si atunnci legea ne va PEDEPSI dar noi trebuie sa o SARIM si sarim :))) .Luptate cu legea si cu infractori, nu ai nici o sanasa sa o RESPECTI , ori legea te sugruma , ori ei !!
Postat 05 Iunie 2013, 20:42 de :)))
SEBA+MIHA
cretinul de seba ivan si-a inceput palmaresul prin 2000 cand atat de prost era,incat a dat pontul spargatorilor de case spunandu-le cand erau PARINTII LUI PLECATI DE ACASA.Hotii au actionat si i-au dat parte prostului din agoniseala parintilor lui.Prinzand gustul banului facut usor a dat mai multe ponturi de-a lungul anilor(politia stie).Da cea mai tare ii faza cu firma de amenjari interioare pe care si-a facut-o TUPEU MAXIM
Postat 05 Iunie 2013, 18:52 de ochiul de soim
Felicitari politiei !
Actiune de nota 10. Tineti-o tot asa. Goliti orasul de interlopi.
Postat 05 Iunie 2013, 17:00 de matrix
:))))
PROCURORE ce facem cu inselaciunea nereusita in MONEY ? de cand HARTIA igenica colorata este o infractiune de inselaciune ca nu este un TITLU de creanta :)) ?
Postat 05 Iunie 2013, 15:15 de :))))
ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha
FELICITARI POLITIEI !!! care Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea sub coordonarea procurorilor de la Parchetul Bihor , pui tu POLITIA la mintea unui PROCUROR :))).
Postat 05 Iunie 2013, 15:12 de :))))
poate ajungi si ASASIN :)))))asta iti este vocatia nativa permisa de ADN !!
altii nu au alte preocupari decat sa JIGNEASCA pe altii sau sa COMENTEZE articolul ?!!! ESTI needucat de ma-ta plange te ei nu celor ce isi exprima OPINIA, du -te da o de peretii, fa i ce vrei dar nu mai URMAI alte persoane care comenteaza , devi un real PERICOL PUBLIC, poate ajungi si ASASIN :)))))asta iti este vocatia nativa permisa de ADN !! TOATE rebuturile sociale fac atac la persoana care isi exprima o OPINIE, de ce ?
Postat 05 Iunie 2013, 14:43 de @decebal
o VRAJITOARE care te lasat fara LIMBA
CENZURAT
Postat 05 Iunie 2013, 14:31 de @decebal
infecti
foarte bine trebuia sa ii impuste pe toti in special pe seba si bocsa scursurile societatii, nu sunt buni de nimic, atlu fura o ceapa si sta toata viata la racoare astia fura si trag tepe la geu si se scot, ca doar procurori si politia ia mita ca li foame tare iar bocsa mai bine siar educa *** care le are acasa sa nu le mai trimita la produs in dubai si italia, dar de fapt dintr-o ***niciodata nu vei putea face o femeie de calitate, asta e singura lor calitate sa se *** pe bani, infectele.
Postat 05 Iunie 2013, 14:23 de ninu
BV Politii
Felicitari Politiei! Sper sa stea la inchisoare mult si bine cei care merita acest lucru!
Postat 05 Iunie 2013, 13:20 de Dan
dinamita
gata cu figurile ***lui bocsa nevasta se va *** la sponzoru din bucuresti iar aia mica la treaba prin italia ca numa la asa ceva e buna. oricum la cati oameni a legat bocsa isi merita soarta cel mai mare sifon jegos acuma si-a legat si ginerele pe seba nu-i bai socru si ginerele macar nu se vor arde in *** in celula
Postat 05 Iunie 2013, 12:33 de dinamita
politia
Felicitari actiunii combinate a politiei si procurorilor. Foarte bun flagrantul. Cat mai multe daca se poate ca sa scapam de toti interlopii. Si sa nu uit: CAT MAI MULTI ANI DE PUSCARIE!!!!!!!!!!!!!!!!!
Postat 05 Iunie 2013, 12:12 de politia
felicitari celor ce au MINTE si nu cad in capcane
nu exista inselaciune prin comiterea unei fapte PENALE !!!
Postat 05 Iunie 2013, 10:59 de asta e viata
felicitari celor ce au MINTE si nu cad in capcane
evolutia inscusiv INTELECTUALA este MAMA NATURII, felicitari celor ce au MINTE si nu cad in capcane, FELICITARI si viata lunga sa ne salavati din acest VICIU nazist de TORTIONARI COMUNISTI, amin ! TINERII demonstreaza ca isi intrec MAESTRII :)) absorb tot ce est bun pentru ei nu ce doresc UNII :)). DE ce sa le dea bani daca pot sa se DISTREZE ?
Postat 05 Iunie 2013, 10:58 de asta e viata
Rock
Se pot lua si actiuni contra ilegalistilor insa la cate au facut acesti infractori va fi putin....sa speram ca autoritatile responsabile vor gasi toate ilegalitatile facute de acesti infractori,multi au avut de suferit de pe urma acestora, bravo anchetatorilor, felicitari pentru actiune !
Postat 05 Iunie 2013, 10:51 de Man
))))))))))))))))
ASTA CARE TI-AI DAT PORECLE felicitari,vai de noi,ce prosti,supozitii,terminati cu dosare INCEARCA SA-TI SCHIMBI STILUL DE SCRIS.E ACELASI PROSTOVANE CAT DESPRE FELUL IN CARE SCRII,DENOTA CEL PUTIN OLIGOFRENIE.
Postat 05 Iunie 2013, 10:49 de DECEBAL
banul nu hartii false :)))
banul nu hartii false :))) ofera fapta implicarea intr o infractiune de SPALARE, CORECT ? JUSTITIA in ROMANIE este NULA intelectual la ce IDEI straucite au anumite MINTI NEACADEMICIENE , ar trebui sa ne ingrijoreze cine ne spala banii PE SALARI NEMERITATE , asta e O problema NATIONALA nu cum se pagubesc niste DISTRATI :)))).DACA citestesti codul penal si gasesti SUROGATE , e INOCENT in ILUMINARE :)).SUBSTANTIVUL il inlocuiesti cu proba , voi muriti de FOAME :))).LA CEDO castiga si primeste bani multi , nu mai trebuie sa comita CONTRABANDA, EVAZIUNE, ETC . .
Postat 05 Iunie 2013, 10:44 de felicitari!
asta da TURMA de PROFESIONISTI !!
vai de noi cu asemenea anchete !!! foarte ciudat pe fete le lasa torturate , VIOALTE si pe baieti ii scoate usor de la inchisoare si uite asa ei au salarii, si noi FRAERII ne miram ca nu stau in INCHISOARE, asta da TURMA de PROFESIONISTI !! CE hranim noi , fratilorrr ?
Postat 05 Iunie 2013, 10:24 de vai de noi !!!
stiiti ce inseamna OSUL RUPT :))) COSMARRR, TORTURA ?
"Mai puţin Ivan, care după ciocnirea cu mascaţii a ajuns în spital cu falca ruptă. "ASTA ESTE INFRACTIUNE cu TENTATIVA DE OMOR, ce aveti cu caile lui RESPIRATORI ?!!!! FAPTA PENALA comisa , ca sa vedeti cum respecta legea CINE sare la sa te SUFOCE sa MORI< de ce ? DE CE NU i ati pus direct o punga pe capa si gata , cel il mai si torturati cu lovituri , dureri, stiiti ce inseamna OSUL RUPT :))) COSMARRR, TORTURA ?
Postat 05 Iunie 2013, 10:15 de ce prosti !!!
VREAU FAPTEEEEEE nu ce INCENATI prin SUPOZITII !!!
astea sunt prostii de copii, de cand poate cineva sa sechestreze pe cineva intr un LOC PUBLIC ?!!! vreau sa vad, sa stiu cui a distribuit TIGARILE,fapta, infractiunea de contrabanda , accize neplatite ? nu ca s au jucat si si au facut FARSE INTRE EI . VREAU FAPTEEEEEE nu ce INSSSCENATI prin SUPOZITII !!! (ar urma, ar fi fost :))) ce ati patit ? ASTA nu e munca de OFITER ? ce facieti ? CE salarii dam noi si cui, de ce ? NICI macar JOBUL de OFITER nu mai exista in ROMANIA ?!!!
Postat 05 Iunie 2013, 10:08 de supozitii
e INTERZIS sa fumezi ?
ok infractiune de contrabanda se pedepseste dar faptul ca a platit cu bani falsi demonstreaza ca nu au cumparat NIMIC !!! LE au cumparat pentru EI si s au distrat, cel pagubit sa i dea in JUDECATA :))) daca e PAGUBIT !!! Daca nu i reclama sunt nevinovati, sunt inraiti fumatori in TURMA pachetul pe ORA, e INTERZIS sa fumezi ? TU ca dialog poti aproba un intelocuitor telefonic, face to face , etc. dar ca fapta le consumi TU si altii GRATIS !! CAZ la comanda, demonstrati ca le a vandut :)) cui le a vandut mai departe ?
Postat 05 Iunie 2013, 10:01 de terminati cu dosare
PE MERIT
DACA TOVARASUL PROCUROR GAVRA NU MAI E LA BUTOANE SA-L AJUTE PE INFORMATORUL SAU,BOCSE,UITE CA I SE POATE PUNE CAPAC,FELICITARI PENTRU ACTIUNE SI LEGAREA TILHARILOR.
Postat 05 Iunie 2013, 10:01 de DECEBAL
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6386 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON