URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 27 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
26 Martie 2024, 17:00

Influencerița Carmen Grebenișan și soțul ei s-au despărțit: „Lumea este obişnuită să se despartă prin ceartă şi situaţii dramatice”

Influencerița Carmen Grebenișan și soțul ei s-au despărțit: „Lumea este obişnuită să se despartă prin ceartă şi situaţii dramatice” Foto: Instagram / Carmen Grebenișan
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Influencerița Carmen Grebenişan şi-a anunţat fanii că se separă de soţul ei Alex Militaru, la nici trei ani după ce s-au căsătorit la starea civilă, şi că se va muta din apartamentul din Bucureşti, unde locuiau împreună. Despărţirea lor a fost descrisă ca fiind „atipică”.

Cunoscuta creatoare de conţinut în vârstă de 31 de ani a publicat sâmbătă un mesaj pe Instagram în care spunea că ea și soțul ei au ales să se separe de comun acord, dar că vor continua să aibă o relaţie bună, şi a subliniat că este vorba despre o decizie raţională, luată după o perioadă de timp în care au reflectat asupra situaţiei lor.

O decizie raţională

În mesajul său, fosta concurentă Asia Express şi Survivor a transmis că, deşi se înţeleg bine şi se apreciază reciproc, uneori acest lucru nu este suficient pentru a menţine o relaţie. Ea a menţionat că decizia nu este una impulsivă şi că motivele despărţirii sunt intime, iar ea şi Alex Militaru au ales să le păstreze private.

"Eu şi Alex am ales să ne separăm de comun acord printr-o modalitate prietenoasă. În scurt timp, eu o să mă mut din locuinţa pe care o avem împreună. Ce vă comunic acum s-a întâmplat deja de câteva săptămâni. Tot ce trebuie să ştiţi este că nu e o decizie impulsivă. Este o decizie raţională, concluzionată în mult timp, pe baza unor motive pe care, evident, nu pot să le expun pentru că ţin de intimitatea noastră pe care o respect. Noi ne înţelegem bine şi chiar ţinem mult unul la celălalt, dar uneori asta nu este de ajuns", a scris sâmbătă Carmen Grebenişan pe Instagram.

O despărţire atipică

Ea a avut doar cuvinte de laudă la adresa soţului ei şi a subliniat că relaţia lor a fost marcată de afecţiune şi respect reciproc, dar şi că este recunoscătoare pentru timpul petrecut împreună.

"Tot ce trebuie să ştiţi este că nu suntem supăraţi şi nu o să ne vedeţi depresivi. Suntem destul de maturi încât să luam această decizie înainte să se ajungă la un moment mai tragic. Am ales să mergem mai departe separat. Vreau să vă mulţumesc că ne-aţi susţinut atât împreună, cât şi separat. Cât despre mine, o să-l susţin în continuare pe Alex Militaru cât de mult pot eu şi o să-i ofer mereu ajutorul meu atunci când va avea nevoie. S-a dezvoltat foarte frumos în ultima vreme şi mă bucur că a ajuns mai multă lume să-l cunoască, este un băiat cu foarte multă carismă şi sper să ajungă cât mai departe în viaţa asta. Mă bucur că am putut să contribui la ascensiunea lui şi să-l ajut cât de mult am putut.

Este o despărţire atipică, pe care, posibil, mulţi dintre voi nu o să o înţeleagă, pentru că lumea este obişnuită să se despartă prin ceartă şi situaţii dramatice. Dar eu ţin să cred că avem inteligenţă emoţională, maturitate şi puterea să alegem ceea ce este mai bine pentru noi înainte să se ajungă la momente de ceartă, ură şi alte situaţii care nu ne reprezintă", a mai scris vedeta.

În mesajul publicat online, Carmen Grebenişan a ţinut să i se adreseze direct soţului ei. "Am învăţat multe lecţii cu tine, Alex, şi a fost o etapă foarte frumoasă din viaţa mea, mă bucur că ai făcut parte din ea. Noi o să fim prezenţi în online, doar că, în mare parte, separat. În rest, nu pot să mă pronunţ pentru că nu ştim niciodată ceea ce ne rezervă viitorul, dar tot ce ştiu este că amândoi avem inima deschisă pentru a primi tot ceea ce este mai bun în viaţa asta. Peace and love", a conchis fosta concurentă Survivor.

Fără divorţ

Contactat de publicaţia Click.ro, Alex Militaru a avut o declaraţie în contradictoriu, arătând că el și Carmen nu se vor despărţi şi că nu au fost semnate actele de divorţ.

"A fost o separare şi atât, nimic mai mult. Nu a mers nimeni la niciun notar să semneze actele de divorţ şi nici nu o să se întâmple acest lucru, pentru că nu o să ne despărţim", a spus Alex Militaru.

Carmen Grebenişan a fost cerută în căsătorie în 2020 de Alex Militaru, cei doi au avut cununica civilă în 2021, iar naşi şi martori le-au fost o altă influenceriță, Alina Ceuşan, şi soţul acesteia, Raul Tişa.

Cei doi au mai fost despărţiţi în trecut din cauza infidelităţilor lui Alex Militaru, dar au decis să treacă peste şi să mai dea o şansă relaţiei.

Carmen Grebenisan Alina Ceusan

Carmen Grebenişan este un personaj cunoscut în mediul online. Ea început să scrie un blog de lifestyle în 2014, iar de atunci a adunat aproape 700.000 de urmăritori pe Instagram. Tânără originară din Târgu Mureş a participat la show-urile de televiziune Dancing on Ice şi Survivor, dar şi la Asia Express, unde a făcut echipă cu buna ei prietenă Alina Ceuşan (foto). Cele două au şi o afacere împreună, vânzând costume de baie, dar și alte haine şi accesorii.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6386 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON