URMĂREȘTE-NE PE
MARȚI, 16 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă suntem prea prost îmbrăcați pentru Qatar Airways? Dacă sacoșele de rafie nu cadrează cu standardul lui Turkish Airlines? Dacă poziția prea apropiată de Debrețin nu e pe placul lui Wizz Air? Dacă Ryanair e un low cost la fel de scump ca orice companie de linie, dar mult mai imprevizibil? Dacă, dacă, dacă... Atunci mai bine zburăm de la Oradea cu frații noștri moldoveni de la HiSky!
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
De nu puține ori, pe meleagurile noastre veștile „de bine” se lasă cu surprinzătoare reacții adverse. Dacă trece prin Oradea o vedetă sau un turist oarecare și comite imprudența să-i remarce frumusețea, apar imediat frustrați și nefericiți gata să facă orice vizitator să se simtă, post factum, nepoftit. Îi cer intrusului aspru, cu indignare, ba și cu suspiciune, socoteală. De ce nu s-a plimbat și prin cartiere, să le vadă mizeria...
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
22 Ianuarie 2023, 10:45

Fenta cu avocatul: Cum va scăpa de răspundere polițistul care i-a dat lui Victoraș Micula mașina cu girofar pe mână

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

La Curtea de Apel Oradea a avut loc primul termen al procesului poliţistului Adrian Hărăguş (foto dreapta), cel condamnat deja la Judecătorie la 2 ani de închisoare cu suspendare după ce şi-a lăsat maşina de serviciu pe mâna milionarului Victor Micula (foto stânga), iar acesta s-a filmat îmbrăcat în poliţist şi conducând autospeciala prin oraş cu sirena pornită.

Mare lucru n-a fost, însă, căci Hărăguş a venit doar cât să anunţe că şi-a concediat cel de-al doilea avocat şi vrea amânare ca să-şi angajeze un altul, motiv pentru care judecătorii au fost obligaţi să amâne dezbaterile pentru 31 ianuarie.

Cererea poliţistului miroase de la o poştă a făcătură, chichiţa fiind menită în realitate doar să mai obţină o amânare.

Motivul? Din februarie, răspunderea pentru fapta de care e acuzat se prescrie, aşadar Hărăguş are toate şansele să scape cu cazierul nepătat din scandaloasa poveste penală.

Mai nasol e că Poliţia va rămâne pe cap cu cel care a făcut instituţia de râs, transformând-o într-un "Rent a car" pus în serviciul unui afacerist excentric. 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
9 Comentarii
Reteaua Sociala eBihoreanul
ebihoreanul - cea mai noua retea de socializare pentru imbecili!!! fa-ti cont acum!!
Postat 24 Ianuarie 2023, 17:28 de TanarSiNelinistit
Ce e sandu2100?
Doare adevarul asa-i prostovane? Lumea incet incet afla de gasca bolovanului si legaturile cu Micula, cu mafia locala. Dar tu esti aici, sa iti aperi gasca, singur te dai de gol, ba il aperi pe Micula, ba pe Kopany, de Malan, Birta nu mai zic nimic. Tu ii aperi si pe militieni, ca il locali, ca vamesi ca sunt si ei in slujba gastii.
Postat 24 Ianuarie 2023, 14:34 de adi13
Sponsorul PNL din umbră...
Așa se vine de acasă de prin Câcăceni, procese încheiate cu autori nevinovați desigur atât timp cât tata e sponsor PNL, PNL are în subordine Prefectura, primăria, ministerul justiției și Internelor desigur sunt conduse de PNL, logic că Miculeștii sunt privilegiați. De era un proces cu un oarecare cetățean, multe din probele propuse similare ca ale lui Victoraș, ar fi fost respinse și procesul demult închis și condamnat amărătul de cetățean.
Postat 23 Ianuarie 2023, 18:22 de Morometul
adi13-bolnăvel
Trebuie sa îți explic ca esti idiot, încă odată. Probabil trăiești într-o fantezie cu " Alice în the wonderland " . Subiectul asta nu are legătură cu Bolojan, cu penele, cu birta , cu primăria Oradea sau cu aia din Vaslui, dar tu încerci sa faci la orice articol din țânțar armăsar. Esti chiar idiot cu acte în regulă, doar ca ITP-ul e expirat.
Postat 22 Ianuarie 2023, 19:47 de Sandu2100
pe loc repaus sandu
Nu trebuie sa imi dai explicatii ca nu ai scris de Bolojan. Pe licheaua asta de Micula jr i-ai luat apararea saptamana asta odata, si o faci pentru ca e seful sefului tau. Bolojan ia pozitie de drepti si executa orice le cere fratii Micula, asa cum si tu stai drepti si aperi orice specimen din gasca. Asa ca pe loc repaus sandu, si scrie ce vrei ca esti un nimic, doar o sluga.
Postat 22 Ianuarie 2023, 19:40 de adi13
adi13-bolnăvel
Copacule, știu ca faci aluzie la Bolojan, ești prea obseda, prea bolnav, prea ca la Nucet. Încă un articol în care nu a pomenit nimeni de el și repede sari cu atacuri la persoana, dar eu nu ma plâng.
Postat 22 Ianuarie 2023, 17:01 de Sandu2100
Reclamã la tv pentru naivi
,,justitie pentru oameni!”, - Cã de dreptate ai parte doar daca ai bani!!!!!
Postat 22 Ianuarie 2023, 16:17 de iahim
Unde e sandu sa-i ia din nou apararea?
Hai sandu comenteaza asa cum stii numai tu, ca e din gasca iubitului tau sef, care din pacate sta drepti sin fata gemenilor, si executa ori ce le cere.
Postat 22 Ianuarie 2023, 12:42 de adi13
Ciudat....
... nu exista rata mai mare de infractionalitate ca in randul politistilor si al jandarmilor. Cine a lansat expresia ,,oamenii legii" sa o corecteze: oamenii faradelegii.
Postat 22 Ianuarie 2023, 12:23 de pinonel
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6664 RON
  • 1 EUR = 4.9737 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON