URMĂREȘTE-NE PE
MIERCURI, 24 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
10 Ianuarie 2012, 11:27

Face ce face şeful: Dorin Corcheş la un pas de divorţ

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

E clar, la PDL-iştii bihoreni se poartă divorţul.

 După modelul lui Ştefan Seremi, preşedintele organizaţiei judeţene care şi-a lăsat nevasta cu care a convieţuit mai bine de 40 de ani, acum şi liderul celei municipale din Oradea, consilierul local Dorin Corcheş (foto) se pregăteşte să încheie şi el un capitol important din viaţa sa: căsnicia.

Cel puţin aşa se jură unii dintre propriii săi colegi.

Ce nu se ştie deocamdată e dacă politicianul cu pretenţii la deputăţie ar avea şi el vreo relaţie amoroasă paralelă, precum şeful de partid, şi dacă soţii Corcheş se vor separa legal înainte sau după alegerile parlamentare.

Nu de alta, dar ar da mai bine...

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
20 Comentarii
poate Jos e chiar amanta?
Barbati din lumea-ntreaga parasiti-va familiile, e timpul sa va traiti viata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Acesta e noul slogan pe care-l va folosi pdl in campanie HAAAAAAAAA, HAAAAA, HAAAA
Postat 04 Februarie 2012, 03:23 de Florin
poate Jos e chiar amanta?
cu o asa o atitudine nu va te pot identifica decat in postura de amanta a lui Porches, acuma macar iti meriti pe deplin porecla. Ha, ha, ha. Ce comentariu josnic, suna cam de genu: barbatilor parasiti-va sotiile si copii ca altfel nu sunteti fericiti. Ce altceva te face pe tine mai Porches fericit? ca sotia si copilul nu........poate minciunile pe care ni le indrugi zi de zi. Lasa-ne, lasa-ne, ti-ai aratat adevarata fata, si-ntr-adevar e una de PORC!!!!!!
Postat 04 Februarie 2012, 03:20 de Florin
pacat
Imi pare rau pt dn-na si pt. fetita aia minunata,am inceput sa va simpatizez,cat ati stat linga mine . Mai gînditi/va .. kati
Postat 25 Ianuarie 2012, 14:12 de kati
pt convietuire
UN ADEVARAT CONDUCATOR SA NE ARATE CA ARE O TARIE DE CARACTER SA LASE FITZELE SA FI E SI EL UN OM .SENATUL SA ASTEPTE .[FIII OM SALVEATATII CASNICIA]
Postat 11 Ianuarie 2012, 20:57 de dod_dus
pt convietuire
da pt politica poti sa minti sa te sacrifici ;DAR PT FAMILIE ..NU. CINE SE ASEAMANA SE ADUNA BRAVO .MA SI TU STII CEI O FAMILIE BA JOS AI FOST SI O SA FII
Postat 11 Ianuarie 2012, 20:19 de dod_dus
pt convietuire
da pt politica poti sa minti sa te sacrifici ;DAR PT FAMILIE ..NU. CINE SE ASEAMANA SE ADUNA BRAVO .MA SI TU STII CEI O FAMILIE BA JOS AI FOST SI O SA FII
Postat 11 Ianuarie 2012, 20:19 de dod_dus
convietuire ?!
atata critica: ce nu merge nu trebuie fortat .O viata avem si sa ne-o traim cum credem ca ne e mai bine .Pt.copii sau alte cele motivatii , este grea convietuirea pentru ambii ,nu merita sacrificiul . Nicioadata nu-i tarziu sa fii fericit -merita !!!!!!!!!!! jos
Postat 11 Ianuarie 2012, 17:08 de jos
tabu
ai dat-o in jos raaaaaaaau de tot bihorele :( asta e subiect ??!! daca ar fi sa fie divortz, il veti anunta si gata ; criticati-i dupa vot, comportament Politic, atitudine, etc, dar nu intratzi in familia unora, mai ales, pana nu este subiect public !! E chiar josnic unde ai ajuns bihorele. Sec !! altadata te citeam cu placere, si in afara de cei direct interesati, nu prea jigneai minime decentze. Cat despre cei ce pronosticheaza urmatorul pedist ... sunteti nesimtiti !! Si inca ceva: nu sunt amicii lor, nu am si nu voi avea carnet de partid la ei sau la vreunul
Postat 11 Ianuarie 2012, 14:25 de Crrinuletz Pontescu
s-a insurat oare pt imaginea lui .?????
un politician veritabil.........nevasta probabil a fost luata ptr imagine (poate ia placut si la mami :)) ) pacat de copil ( dar daca se poarta divorturile trebuie sa fie si el in grafic RUSINE !!!!!!!!!!!!!!!!!
Postat 11 Ianuarie 2012, 11:28 de dod-dus
pacat ...un cuplu frumos....un copil minunat.....
probabil o sa fie dulce impacarea .....cand se va trezi singur ,ca dor nimemi nu ii perfect ,fiecare are defecte si calitati,,,,alti trec peste ele alti nu.... dar sa nu fie tarziu pt domul ........ca e frumoasa ,,,,sau poate pt doamna.............??????????
Postat 11 Ianuarie 2012, 10:27 de raducu
prieten
pacat
Postat 11 Ianuarie 2012, 07:26 de cirnu raul
LA CUM ARATA >>>>
La cum arata i s'o fi acrit la nevasa de el ca sigur doarme cu fata la perete ca sa poata dormi linga el!
Postat 11 Ianuarie 2012, 03:07 de s.
REPLICA pentru Andrada si Tero
VORBITI FARA VOI! Clar sunteti niste neica-nimeni , frustrati si putini la creier daca aduceti numele lui Hodut in acest context. Mai rar se gaseste un sef de institutie de varsta lui ,atat de responsabil corect si constiincios.Va invit sa-l cunoasteti mai bine si va dau un sfat: feriti-va sa improscati cu noroi-PE NEDREPT- pe acest om care prin atitudinea sa onoreaza institutia pe care o conduce si este apreciat si iubit de toti colegii sai. Cat despre subiectul in sine, fiecare poate sa decida ce face cu viata lui! Divorturi au fost si vor mai fi, nu este un eveniment fericit sau dorit de cineva, dar se mai intampla. Asa ca Andrada si Tero dati-va mana si m,ergeti in Iad!
Postat 10 Ianuarie 2012, 22:42 de ITM
PAOTE I SA ACRIT DE CASNICIE VREA LIBERTATE MAXIMA....??? :((
E LA MODA DIVORTUL DE CE SA NU O FACA SI DOMNUL........ PROBABIL NU ERA CONVINS DE SENTIMENTE
Postat 10 Ianuarie 2012, 20:54 de COSTI
e clar ca are pe cineva
e clar daca si-a lasat o nevasta asa frumoasa , si un copil minunat
Postat 10 Ianuarie 2012, 20:49 de antoneta
o vreau eu
asta da dovada de prostie, pe Seremi il mai inteleg da pe prostovanu asta...o vreau eu pe domnisoara Corches, ca-i buuuuuuuuna rau.
Postat 10 Ianuarie 2012, 16:33 de florin
puterea exemplului
Este puterea exemplului care a inceput cu Filip,a continuat cu Matei,Seremi si acum asta.Poate ca urmeaza Hodut,dar intai trebuie sa fie ceva sefut in partid ca sa aiba secretara.Oricum nu stiu cum paote dormi nevasta-sa cu el in pat si nu are cosmaruri.Sa speram ca nu se duce epidemia asta si la alte partide sau poate la noul PdL-ist fratele Tarle.
Postat 10 Ianuarie 2012, 16:05 de tero
mama,doar mama
dar poate nu-i mai place lui "mami"de nora! ca oricum mami il coordoneaza de mic. ei, acum e mare(parca exagerat de mare)dar....mami sa fie inlaturata?
Postat 10 Ianuarie 2012, 14:00 de dante
Urmeaza....
HODUT!
Postat 10 Ianuarie 2012, 13:19 de andrada
?
Cine l-o troznit la mecla?
Postat 10 Ianuarie 2012, 12:42 de dareangelbluelight
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6699 RON
  • 1 EUR = 4.9762 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON