URMĂREȘTE-NE PE
MIERCURI, 23 OCTOMBRIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
A fost o perioadă în care tramvaiul a intrat în dizgrație, nu doar la noi, ci cam peste tot în Europa. Și în Oradea am pierdut linii importante, pentru că e mult mai ușor să tragi un asfalt peste șine decât să deschizi trasee noi, care presupun săpături, traverse, muncă multă.
Zic şi eu
Adrian Cris
Cam așa se jură un personaj dintre cele care, la ordinul încă președintelui Iohannis, au făcut posibilă coaliția PSD-PNL. Nu se numește Gâgă, ci Rareș Bogdan. „Guvernăm împreună, dar nu participăm la treburile coaliției, nu mai există colaborare între noi și PSD”, zicea acesta joia trecută.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Cu cine vă gândiți să votați pentru funcția de președinte al României dintre numeroșii candidați?











De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
La data de 5 octombrie 2024, Curtea Constituțională a admis o contestație formulată de doi cetățeni și a anulat o Decizie a Biroului Electoral Central prin care se dispusese înregistrarea candidaturii pentru funcția de Președinte al României a doamnei Diana Ivanovici Șoșoacă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
02 August 2014, 17:48

Echipa de baschet CSM Oradea se reuneşte pe 6 august

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

După ce şi-a definitivat lotul de jucători pentru noul sezon competiţional, echipa orădeană de baschet masculin CSM, vicecampioana ţării şi finalista ultimei ediţii a Cupei României, îşi cunoaşte acum şi programul competiţional.

În ceea ce priveşte lotul de jucători, acesta este format din 13 baschetbalişti, dintre care 9 au făcut parte din lot şi anul trecut, iar 4 au fost transferaţi în această vară. Fundaşi sunt, Marcus Hatten, Daniel Popescu şi Horia Hora, extreme, Daniel Dillon, Vujadin Subotic, Radovan Markovic, Adrian Guţoaia, Ante Krapic, Rareş Paşca, Sergiu Pop şi Andrei Ciordaş, iar pivoţi, Gary McGhee şi Bogdan Ţîbîrnă.

De menţionat că în această vară, conducerea CSM Oradea a parafat contracte cu 11 jucători, doar doi, Bogdan Şîbîrnă şi Andrei Ciordaş, având contracte semnate valabile şi pentru următorul sezon. Astfel, au fost prelungite înţelegerile cu: Daniel Popescu, Horia Hora, Daniel Dillon, Vujadin Subotic, Radovan Markovic, Rareş Paşca şi Sergiu Pop, iar transferaţi au fost în această vară jucătorii: Marcus Hatten, Adrian Guţoaia, Ante Krapic şi Gary McGhee.

La capitolul plecări, CSM s-a despărţit în această vară de William Franklin, Titus Nicoară, Sean Denison, Zarko Comagic şi Reinar Hallik.

În ceea ce priveşte programul jocurilor oficiale din partea a doua a acestui an calendaristic, CSM Oradea va debuta pe data de 27 septembrie, pe teren propriu, în Cupa României, cu CSU Sibiu. Primul joc din campionat îl va susţine pe 4 octombrie, în deplasare cu nou-promovata CSU Cluj, iar prima partidă din cupele europene, pe data de 4 noiembrie, tot în deplasare, cu BC Astana.

Ultimul joc din 2014 pentru baschetbaliştii orădeni va avea loc pe data de 19 decembrie, în Liga Naţională, acasă, cu BC Timişoara.

Reunirea echipei orădene în vederea începerii pregătirilor pentru noul sezon competiţional va avea loc pe 6 august. În zilele de 6 şi 7 vor avea loc vizitele medicale, iar din 8 august vor începe şi antrenamentele. Patru zile mai târziu, din data de 12 august, baschetbaliştii orădeni vor intra în cantonament la Debreţin, unde vor sta până pe 23 august.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5973 RON
  • 1 EUR = 4.9731 RON
  • 1 HUF = 0.0124 RON