URMĂREȘTE-NE PE
MIERCURI, 23 OCTOMBRIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
A fost o perioadă în care tramvaiul a intrat în dizgrație, nu doar la noi, ci cam peste tot în Europa. Și în Oradea am pierdut linii importante, pentru că e mult mai ușor să tragi un asfalt peste șine decât să deschizi trasee noi, care presupun săpături, traverse, muncă multă.
Zic şi eu
Adrian Cris
Cam așa se jură un personaj dintre cele care, la ordinul încă președintelui Iohannis, au făcut posibilă coaliția PSD-PNL. Nu se numește Gâgă, ci Rareș Bogdan. „Guvernăm împreună, dar nu participăm la treburile coaliției, nu mai există colaborare între noi și PSD”, zicea acesta joia trecută.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Cu cine vă gândiți să votați pentru funcția de președinte al României dintre numeroșii candidați?











De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
La data de 5 octombrie 2024, Curtea Constituțională a admis o contestație formulată de doi cetățeni și a anulat o Decizie a Biroului Electoral Central prin care se dispusese înregistrarea candidaturii pentru funcția de Președinte al României a doamnei Diana Ivanovici Șoșoacă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
29 Iulie 2014, 08:55

Delegare de elită: Orădeanul Adrian Alexandrescu a arbitrat finala Campionatului European de polo

Delegare de elită: Orădeanul Adrian Alexandrescu a arbitrat finala Campionatului European de polo foto: voceatransilvaniei.ro
0 clipuri
0 audio
0 fisiere
Oradea a avut un reprezentant în finala Campionatului European de polo pe apă de la Budapesta, care a opus echipele Serbiei şi Ungariei, câştig de cauză având în cele din urmă reprezentativa ex-iugoslavă, cu scorul de 12-7.

Orădeanul Adrian Alexandrescu a fost unul dintre cei doi arbitri ai jocului din ultimul act al competiţiei, arată gsp.ro. Delegarea sa la acest joc reprezintă şi o delegare de elită pentru polo-ul românesc nu numai pentru cel orădean.

Adrian Alexandrescu, care este tot mai apreciat în lumea arbitrajului internaţional de polo, a condus acest meci alături de slovenul Boris Margeta, împreună cu care a mai arbitrat şi semifinala dintre Ungaria şi Italia, încheiată cu victoria maghiarilor, cu scorul de 8-7.

Interesant este faptul că Adrian Alexandrescu a arbitrat jocul dintre Serbia şi Ungaria şi în faza grupelor, când Ungaria s-a impus cu scorul de 8-7.

Astfel, fiul fostului preşedinte al clubului FC Bihor, Gheorghe Alexandrescu, a fost unul dintre cei mai apreciaţi "cavaleri ai fluierului" la această competiţie. De altfel, acesta este un arbitru de top mondial. Între altele, el a mai condus în acest sezon şi jocurile din finala mică a Ligii Campionilor Europeni şi Ligii Mondiale.

"În continuă ascensiune în ultimii 4 ani, Alexandrescu nu a ratat meciuri din fazele superioare ale competiţiilor majore de polo fie că a fost vorba de Champions League, CM, CE sau Jocurile Olimpice de la Londra", arată gsp.ro.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5973 RON
  • 1 EUR = 4.9731 RON
  • 1 HUF = 0.0124 RON