URMĂREȘTE-NE PE
MARȚI, 23 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
27 Iulie 2011, 09:37

Bolojan pe lauri

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Atât pesediştii cât şi liberalii se feresc să facă publice rezultatele sondajelor comandate în Bihor, primii sperând că îl vor impune pe Ioan Mang drept candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean în locul lui Cornel Popa, iar ceilalţi că aşa ceva n-o să se întâmple oricât de mult s-ar ruga Victor Ponta de Crin Antonescu.

Ceea ce, în schimb, "puşcă" în ambele sondaje e scorul uluitor de mare consemnat pentru Primăria Oradea în dreptul lui Ilie Bolojan, potrivit căruia edilul în funcţie ar fi dorit pentru încă un mandat de 60% din orădenii cu drept de vot.

Adică mai mult chiar şi decât la prima candidatură, înainte de a deveni "nepopular". La asemenea scor, Bolojan stă aşa confortabil încât şi-ar putea lua concediu de odihnă până la anul, după alegeri...

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
45 Comentarii
replici la postaci galbeni pishatii @Emil-ian,clonele@Romanul simplu,@Romanulk SIMPLU
Postacii galbeni pishatii ce aveti bah ?V-a pishat masculul alfa Bolojanul bolovanu si va repeziti sa muscati si sa jigniti un roman simplu bihorean cu nick -name-ul @Romanul Simplu?sa va fie rusine javrelor PeNaLe ce sunteti ca batjocortiti un roman simplu din ROMANIA.Sa va scriu acuma replica la fiecare .@Emil-ian ratatule politic Emiulian Pavel alias PEPEa homosexualul viitorul tau politic este PeNaL in PSD esti un ratat kakath:))=)).Clona @Romanul simplu m-am semnat cu numele adevarat i-a adresa de email sa te injur in particular si sa te trimit in originii:))=))e-mail.GHE.BARA2011.Clona @Romanul SIMPLU i-a mai du-te tu dreacului sa te duca:))=))Am scris doar ADEVARUL si DREPTATEA lucrurilor si faptelor,dar sa explice primarul orasului Oradea primarul PNL Ilie Bolojan intr-o conferinta de presa a primariei Oradea ca nu este adevarat ceea ce am afirmat despre casele din Atlanta SUA ,si atunci imi cer scuze public , dar este adevarat si stiu din surse sigure si am martor si pe Yanis Tzenaklis care a perfectat afacerile primarului Oradei Ilie Bolojan ca este adevarat ,i-a bah prostovane ,Adevarul este dincolo de perceptia ta:))=)) Aceasta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 29 Iulie 2011, 08:21 de Romanul Simplu
Mamma mia!
Ptiu, m-am naclait toata printe atatea perii si periute - ca sa nu amintesc alte alea...si nici n-am citit tot... Dragi oradeni, treziti-va la realitate! Am fost si voi fi in continuare pentru PNL dar, CATEGORIC, fara bolovan! N-am uitat promisiunile ecologiste facute in campanie cand plangeam de mila copacilor si a spatiilor verzi distruse faara mila, "defrisate" pentru pavari, borduri, parcari (necerutesau chiar refuzate de riverani!), betonari, sensuri giratorii inutile, absurde, redundante, care mai mult incurca circulatia, etc - pentru ce - pentru "parandaratul" mare. Nu am crezut in coincidente caand am constatat ca Selina primeste majoritatea lucrarilor facute azi, ca maine sa fie sparte sau sa necesite reparatie... M-au revoltat invetitii inutile (ex. piramida de la primarie) cand exista atatea "gauri" ce se cereau acoperite din bun simt uman! M-au scos din papuci hotarari si taxe abuzive, care-mi amintesc de vremuri ce le vreau uitate... Da PNL dar FARA Bolojan! P.S. cei care "tunati" impotriva PDL (si pe buna dreptate) nu v-ati intrebat de ce edilul nostru sef nu s-a inteles cu liderul PNL dar e in foarte bune relatii cu Udrea? Din spirit liberal oare sau propriu interes?
Postat 28 Iulie 2011, 18:15 de O oarecare
@Romanul simplu
Ai dreptate: ti-ai uitat prenumele. Canoaptea. Deci te rog sa semnezi ca-n buletinul tau corect asa: Prostu Canoaptea
Postat 28 Iulie 2011, 14:24 de Romanul SIMPLU
@prostul dement
Cel ce semneaza Romanul Simplu nu este nici roman(pt ca scrie incorect romaneste) si nici simplu(pt ca boala si prostia lui sunt ft complexe).Acest bolnav oligofren si neculturalizat trebuie combatut peste tot.
Postat 28 Iulie 2011, 14:18 de Romanul SIMPLU
ce va crede durante?
@s(anda): acum ce naiba va mai zice durante? ca eu am vorbit de o "pata alba" la modul abstract iar tu zici ca ar fi vorba despree o persoana?!
Postat 28 Iulie 2011, 14:08 de dante
Vipera cu Pata Alba
In Romania singurul şarpe veninos este vipera cu corn, a cărei muşcătură este gravă şi se recunoaşte după cele două urme lăsate de colţii şarpelui. Muşcătura viperei este dureroasă, vie şi adeseori mortala. La Primarie singurul Sarpe Veninos este Slabanogul cu Pata Alba in frunte. Spre deosebire de vipera, el are muscatura blanda si zambitoare dar adanca si scarboasa. Veninul lui este foarte puternic (are multe mandate de primar acumulate in vezica) si cateodata este letal. Asadar domnule primar, daca aveti antidot la veninul Slabanogului Patat, va adresam rugamintea sa-l distribuiti pe holurile institutiei. Dar antidot la Tradarea din sangele lui sigur nu aveti. Mai aveti timp sa-l procurati. EU va doresc mult SUCCES.
Postat 28 Iulie 2011, 13:56 de s(anda)
bravo
BRAVO D-LUI BOLOJAN SI D-LUI DOMOCOS DE LA BEIUS SI D-LUI CORNEL POPA ....SI VENITI CU CAT MAI MULTI CANDIDATI LIBERALI.SUCCES PNL.
Postat 28 Iulie 2011, 13:14 de beiusanul
@Romanul simplu
Te rog sa semnezi cu numele pe care-l ai in buletin: Prostu
Postat 28 Iulie 2011, 13:10 de Romanul simplu
asta e furt calificat
AVEM NEVOIE DE BOLOJAN LA PRESEDINTIE!!! cine nu e de acord?psd si pdl (adica hotiisi nemernicii care pe linga ca au furat si fura fac praf in jurul lor) - in Bihor nici nu mai vrem sa auzim de PSD si PDL pe multi ani de acum incolo (inclin sa cred ca cel putin 2 mandate, depinzand de ce va face PNL intre timp) - bineinteles ca acum e momentul ca ceilalti sa fure cit pot si sa-i si legalizeze tatucu lor, asa sa nu-i mai poata lua nimeni la rost
Postat 28 Iulie 2011, 11:39 de mkl
si el, si el...
@Romanul Simplu: nu ar fi mai bine sa inceapa cu explicatiile altcineva? spre exemplu mi-ar placea sa aud explicatii pertinente despre unele cladiri din centrul istoric al orasului! aceasta este opinia lui dante
Postat 28 Iulie 2011, 11:12 de dante
emilian
te manaca sub limba ce treaba ai ca e analfabet plateste taxe e egal , deci nu mai jigni ca poate tu transmiti bolii venerice dar nu te a reclamat nimeni:)) dar poate vine timpul:))
Postat 28 Iulie 2011, 11:10 de ha, ha, ha
@Romanul simplu
Cine-l opreste pe acest dement analfabet ,autointitulat Romanul simplu, sa improaste cu noroi pe toate forumurile?
Postat 28 Iulie 2011, 11:03 de Emil-ian
bunn
in 4 ani a facut mai multe decat filip in 8. Oamenii din oras vad ca nu sta ca mainile in san si e normal sa fie reales. Poduri, parcuri, strazi, etc. Iar inainte de amenajare malul crisului arata ca o adunatura de gunoaie. Asa e romanul: daca i se face parcari se plange ca se darama garajele, daca se tau copacii e bai ca nu mai e oxigen, daca nu se taie copacii e bai fiindca pica pe masini. Oradea incepe sa arate ca un oras european, si felicitari Bolo :)
Postat 28 Iulie 2011, 10:44 de polo
de acord
Din pacate sunt de acord cu eco right ,cred ca cea mai mare greseala al lui bolojan a fost asa zisa amenajare a malurilor crisului .eu stau foarte aproape si sincer e naspa de tot ! bolojan sa nu uite ca filip si-a dat singur un sut in fund cand a incercat sa defriseze si sa betoneze aceeasi zona ! Cred ca oradenii sunt tottusi sensibili la problemele de mediu !
Postat 27 Iulie 2011, 23:13 de KO-rina
e trist
daca UDMR e ales , vom iesi in strazi si vom depune plangere la BUCURESTi nu se poate sa va bateti joc de noi acum intelegeti de ce Primarul renoveaza la clerici?
Postat 27 Iulie 2011, 23:03 de Jhon.doue
replica la articol
HUOOOOOOOOOOOOOOB BOLOJANUL bolovanul :))=))atita o sa-l sapam cei din USL si mai ales cei din PSD si o sa-l reclamam la DNA si ANI pina o sa-i treaca pofta de primaria Oradea ,o sa cerem la DNA si ANi sa-l verifice pe faraonul Bolojanul bolovanul alesdanul daca are 4 case in atlanta America cumparate in anul de criza 2010 cu 40 000 de dolari si dupa care primeste in fiecare luna 4000 de dolari reprezentind chiria ,sa-l intrebe si de pretenul Yanis Tzenaklis grecul cu care se va intilni in 5 august in Atlanta ..SUA ca sa-i predea cheile si actele de la casele cumparate cu banii pe care i-a furat din primaria Oradea ,Bolojane bolovane ai in cur cat-o :))=))=)).Bolojane bolovane faraone da-ti demisia de onoare si poate mai scapi fara sa d-ai explicatii despre hotiile comise in primaria Oradea :))=))Acesta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 27 Iulie 2011, 22:31 de Romanul Simplu
eroare
@eco right: intr-un comentariu s-a scris ca "s-au betonat malurile crisului" iar replica mea a fost:"nu e asa, s-a pus gazon". acuma daca gazonul e de calitate sau nu, daca a fost ingrijit sau nu, ma rog...cat despre "intubarea" paraului adona chiar nu ma bag, nici nu stiu cu precizie unde se afla(decat asa din auzite). unii care locuiesc in zona zic ca e bine! pot sa-ti dau un alt exemplu: dambovita era in anii '70 oribila! in epoca(asta e!)albia a fost betonata, asa ca si azi arata cat de cat. cateodata mai trebuie sa apelezi si la betoane! totul este sa pastrezi niste proportii!. daca nu s-ar fi apelat de-a lungul sutelor de ani la cate ceva, am fi trait si acum prin pesteri. pe mine in continuare ma ingrijoreaza mai degraba ceea ce se intentioneaza cu P-ta Unirii si OP-ta Ferdinand! Acolo se pregatesc pavaje adevarate si taieri masive de copaci(care cica ar fi prea batrani).
Postat 27 Iulie 2011, 20:04 de dante
primarul catastrofa
@dante: sunt de acord cu cel ce a spus ca s-a distrus malul crisului ! rahatul ala de gazon sa il pui la tine in gradina ! dar din pacate oamenii privesc cu aroganta natura ,cred ca au dreptul sa betoneze orice si oriunde doar pentru ca asa au ei chef ....APROPO ! ce zici de \"intubarea \" paraului adoni ?
Postat 27 Iulie 2011, 18:09 de eco right
la niciodata revedere bolovan
cata prostie in orasul asta ! unteti niste fraieri ! auzi la ei bolovan primar ....
Postat 27 Iulie 2011, 18:02 de xxl
voi sunteti COPII
VISATI NU VA OPRITI:))
Postat 27 Iulie 2011, 17:36 de ha, ha, ha
...
@dorel: esti pe alta lume! Tu sau ai revenit la Oradea acum 3 ani, dupa o rezidenta mai lunga asa (minim 20 ani) prin Europa de Vest sau America, sau ai amnezie. Pai daca Bolojan nu a facut nimic in 3 ani, atunci ce a facut, de exemplu, filip in 8 ani? Cica cea mai neagra perioada. HA HA HA! esti dus rau cu pluta baiete! @Cristi: Podul de pe Splai va fi foarte bun, va descongestiona traficul pe Decebal. Ca va creste poluarea, probabil, dar nu cred ca cei de pe Splai sau Sovata plateau taxe mai mari pentru aerul mai curat, la fel cum nici cei de pe densusianu nu platesc taxe mai mici pt poluarea si zgomotul de pe centura. P.S.: Astept si eu bicicleta de la pdl. Calare pe ea voi merge la vot, sa pun stampila pe USL ;).
Postat 27 Iulie 2011, 17:32 de unu
Discernamant politic.
La o preyenta la vot sub 50%, UDMR castiga Primaria si Consiliul Judetean. Drept urmare, se impun 2 lucruri: romanii sa mearga la vot, iar USL sa nu faca cadouri nejustificate pedelistilor.
Postat 27 Iulie 2011, 17:17 de safe
confuzie
@adriana: nu-mi place prescurtarea "bolo", se pot crea confuzii. mai bine, ILIE! in rest, de acord!
Postat 27 Iulie 2011, 15:20 de dante
iar
Dupa a ce a demolat garaje care aveau autorizatie de constructie fara a depagubii propietarii care in plus au platit in plus si impozitul pana la sfarsitul anulu Bolo trebuie laudat neconditionat nu e asa domnule Cjis?
Postat 27 Iulie 2011, 15:20 de dan
FELICITARI!
BRAVO BOLO! BRAVO BOLO! VEI CASTIGA SI -N 2012 SUNT SIGURA DUPA INCA UN MANDAT LA ORADEA TE VREM LA PRESEDINTIA TARII!!! SUCCES!
Postat 27 Iulie 2011, 14:57 de adriana
pintilie
@Durante: a nu se confunda filmul lui pintilie cu "D'ale carnavalului"! caragiale a scris piesa de teatru(textul dramatic daca ne raportam la bac 2011), pintilie(lucian pintilie)a regizat filmul, inspirat de opera lui caragiale. titlul comentariului anterior a fost dat gandindu-ma ca si la botezuri se trag clopotele(de franghie, moncher!)sau numai la inmormantari? nu stiu sigur, recunosc, nu le am foarte bine pe astea bisericesti!
Postat 27 Iulie 2011, 13:54 de dante
@dante
acuma Dante sau Caragiale ?
Postat 27 Iulie 2011, 13:43 de Durante
de ce trag clopotele, mitica?
@Durante: "pata alba"este o chestie generica, POATE FI ORICE! pomenile electorale portocalii vor ajunge in cartierul europa? interesant! se stie si locul precis?
Postat 27 Iulie 2011, 13:28 de dante
inspirat @dante
Dante totusi este un nick mai inspirat (felicitari) decat dan oradeanul sau justitiarul :) , pomenile electorale anul asta se vor trimite direct in cartierul europa , iar cu votatul USL nu stiu daca vei avea noroc ,nu cred ca va rezista pina la alegeri , pata alba :))) , incet incet te va pune sa-i platesti botezul la cite nume i-ai dat .
Postat 27 Iulie 2011, 13:19 de Durante
Bolo - prim ministru
La cum merg lucrurile in Oradea de cand e Bolo primar, ma gandesc ca ar putea sa se intample la fel la nivelul intregii tari daca Bolo ar fi prim ministru. Cred ca, in sfarsit, ar avea si tara asta parte de o directie buna.dar, deh..., cine ar vrea un prim ministru ca si Bolo!?
Postat 27 Iulie 2011, 12:52 de IO
MARS
@dorel: referitor la investitori, totusi s-a facut parcul industrial! acuma, seriozitatea si numarul investitorilor depinde si de poltica guvernamentala! turbogiratia din P-ta independentei la prima vedere nu este chiar foarte inspirata dar e clar ca a trebuit facuta din cauza tramvaielor lui filip(2,7 mil euro+TVA/bucata in conditiile in care arad-ul va produce tramvaie similare la pretul de 1,7 mil. euro+TVA/buc). malurile crisului mie mi se par acoperite de iarba! deci, bolojan, RAMAI! doar renunta la "pata alba"si vei avea numai de castigat!
Postat 27 Iulie 2011, 12:27 de dante
dorele ne miscam si noi mai cu talent ???
nu vrei tu sa te muti la slobozia si sa nu mai elucubrezi pe aicea ...
Postat 27 Iulie 2011, 12:22 de marius
jos fecala
JOS BOLOFECALA ! Eu l-am votat pe el (din pacate ) dar cu siguranta nu o voi face in 2012 ! E cea mai neagra perioada din Oradea ! A distrus orasul cu giratiile anapoda ,cu betonarea malurilor crisului ,a defrisat sute de copaci pentru parcari ,investitori seriosi nu a adus etc etc. INTR- UN CUVANT : MARS !!!!
Postat 27 Iulie 2011, 12:17 de dorel
va astept
nu stie careva cum da PD-L-ul pomenile electorale? ca eu, parol, as lua orice de la ei(ma rog, dupa aceea le-as da unor nevoiasi)dar in cabina de vot as pune stampila tot pe USL!
Postat 27 Iulie 2011, 12:06 de dante
Bolojan
Dle Primar meritati tot respectul meu si al cetatenilor Oradiei.Ati facut foarte multe pt noi oradenii iar acum vine rindul nostru sa va multumim.Cartierul unde locuiesc eu,zona centrala toti va vom vota daca ve-ti candida.Nu lasati orasul pe miinile canaliilor de la PDL.Sa ne traiti cu sanatate si va doresc multa forta de munca,Dumnezeu sa va calauzeasca pasii si sa va ajute.
Postat 27 Iulie 2011, 12:06 de Popescu
primar
Auzi Sergiu sau cum d ..te cheama ,mori de invidie,dar iti doresc sa si crapi ca tot BOLOJAN va triumfa deoarece este harnic,corect,cel mai bun dintre toti,nu maninca * ca tine si colegii tai de partid sergiu PDListu.Dle BOLOJAN nu bagati in seama gunoaiele astea stirpiti-le,cei ca acest sergiu sa le dea Dzeu tot ce-si doresc ei (adica un edil corupt)Mai Sergiule,uita-te in oglinda si scuipa-te.
Postat 27 Iulie 2011, 11:59 de trifa
greseli
@Cristi: stii cum e, are realizari bune dar se lasa influentat de 'pata alba" atat in privinta CET-ului pe gaz cat si in privinta refacerii centrului istoric(nu ca nu ar trebui refacut dar nu asa!). daca ar renunta la aceasta influenta absolut nefasta, ar avea numai de castigat!
Postat 27 Iulie 2011, 11:56 de dante
CET pe gaz?
O fi facut el cate ceva, dar sa ne semneze condamnarea la...gaz - asa ceva nu pot tolera si accepta! De ce a semnat asa ceva pentru a afla ulterior din presa ca puteam bine mersi sa ramanem tot pe carbune ca si CET-uri din Timisoara, Iasi sau Govora? Cum vedeti taxa pentru caini sau castrarea lor pe care ar intentiona sa le promoveze drept legi in orasul nostru?(le va amana probabil pe astea pana in urmatorul mandat) Cum e cu podul rutier ce va lega strada Carpati de Splaiul Crisanei si va polua inutil zona? In afara de sensurile giratorii, de parcari si amenajarile din parcuri nu pot spune ca a mai facut multe lucruri bune pentru Oradea. De ce nu se ingrijeste ca parcurile si zona verde de pe bulevardul Dacia sa fie pazite de gardieni si sa nu mai permita sa existe pericolul degradarii lor din cauza inconstientei si nesimtirii unora?
Postat 27 Iulie 2011, 11:51 de Cristi
rusine Sergiu
taranul asta de BOLOJAN cum zici tu .a facut in 3 ani ce nu au facut gunoaiele sturza,filip.groza.in 20 de ani
Postat 27 Iulie 2011, 11:26 de nelu
asdas
Asai ca nu a facut nimic Carp la Spitalu Municipal ? Asai ca nu a facut nimic Bolojan in tot orasu ,,, Asai ca a facut biro rozalia "tot"adica invata copiii ca ardealu e al ungurilor ?
Postat 27 Iulie 2011, 11:19 de haha
Sper sa ramai BOLO aici in runtea Oradei unde ti-e locul!
Dupa 21 de ani de "democratie" incepe sa se vada si la noi ceva... pacat ca cei dinaintea lui B, nu au lasat investitorii sa vina in Oradea.....eram mai dezvoltati si noi .. nu ne intrecea si Aradul, dar asta e, sa speram ca vom scapa 4ever de genul aceia de oameni!
Postat 27 Iulie 2011, 11:18 de luc
@sergiu
...:))))sergiu la anu' o sa plangi de ''fericire''......hahaha pdl-niciodata nu mai pupa Oradea -looseri=pdl
Postat 27 Iulie 2011, 11:17 de gogu
Sper ca vom scapa de taranul Bolojan
Sper ca vom scapa de taranul Bolojan la alegerile din 2012 ca primar asa de tampit cum e taranul asta nu a mai avut Oradea ,impreuna cu Carp cu care au inventat impreuna turbosensgiratoriul si cat au furat cu ajutorul udemeristilor. Ar fi mai bine ca Bolojan sa se intoarca dracului acasa la coada vacilor si sa ne lase in pace definitiv
Postat 27 Iulie 2011, 10:47 de Sergiu
uluitor?
uluitor de mare? de ce uluitor? in scandaluri nu a fost implicat, realizari notabile exista deci mie mi se pare ca totul se incadreaza in normalitate! ca i se pot reprosa anumite lucruri, OK, toata lumea mai face si greseli. important este sa nu fie dominante. cel mai mult m-as bucura daca primarul ar reusi sa scape de "pata alba"din Primarie!
Postat 27 Iulie 2011, 10:19 de dante
e normal
E normal scorul, eu zic ca va fi mai mare la alegeri, datorita lipsei unor adversari pe masura. Eu sunt unul dintre cei care nu a votat Bolojan, dar vor vota cu el la anul. Si mai cunosc destui ca mine.
Postat 27 Iulie 2011, 10:16 de unu
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6712 RON
  • 1 EUR = 4.9758 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON