URMĂREȘTE-NE PE
MARȚI, 23 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
11 Mai 2011, 13:01

Universitatea îl atacă pe Bolojan, numindu-l "sponsorul" managerului Maternităţii

Preşedintele Comisiei de Etică şi Disciplină a Universităţii din Oradea, Ionel Cioară, a prezentat miercuri, într-o conferinţă de presă, concluziile raportului de cercetare a managerului Maternităţii din Oradea, Gavrilă Grebenişan.

Acesta a fost cercetat de comisie din februarie până în mai în urma unei sesizări semnate de 13 cadre didactice de la Facultatea de Medicină şi Farmacie. "Obiectul sesizării au fost abateri pe care reclamanţii au considerat că le-a săvârşit domnul Gavrilă Grebenişan", a declarat Cioară.

Lipsă de loialitate şi colegialitate

Ionel Cioara - presedintele Comisiei de Etica.JPGPreşedintele comisiei a menţionat că cercetările în acest caz au fost îngreunate de faptul că Grebenişan nu a colaborat cu comisia, refuzând să răspundă la întrebări şi solicitări scrise. Totuşi, după audierea a 16 persoane, comisia a tras o concluzie. "Domnul Gavrilă Grebenişan a încălcat în mod repetat conduita academică, dovedind lipsă de loialitate faţă de Universitate", a spus Ionel Cioară (foto).

Acesta a menţionat una din abaterile managerului Maternităţii: a dispus afişarea a două note interne în interiorul unităţii clinice prin care se înştiinţa că patru medici care nu aveau integrare clinică nu mai pot desfăşura activităţi medicale în cadrul spitalului. Cei patru sunt Alin Bodog, Liviu Lenghel, Monica Vereş şi Maria Nicoară.

"Comisia a considerat că aceste informaţii nu trebuiau afişate pe holurile spitalului, încălcându-se articolul 5 din Codul de Etică şi Deontologie Profesională al Universităţii. Domnul Gavrilă Grebenişan a dovedit lipsă de colegialitate, încălcând şi articolele 12 şi 13", a precizat Cioară.

Articolul 5, la care a făcut referire preşedintele comisiei de etică, prevede că "membrii comunităţii academice vor dovedi în orice imprejurare loialitate şi vor promova prestigiul instituţiei şi nu vor întreprinde acţiuni sau fapte care ar putea prejudicia imaginea sau interesele acesteia", în timp ce articolul 12 interzice favoritismul şi discriminarea, iar articolul 13 nu permite nicio formă de hărţuire, umilire sau intimidare.

Totodată, Grebenişan e acuzat de lipsă de colegialitate pentru că, susţine comisia, în timp ce celor patru medici le-a interzis să profeseze în spital, alţi doctori, care nu aveau statut de angajaţi ai spitalului, au putut să desfăşoare activităţi medicale şi să folosească resursele unităţii.

Au votat sancţionarea

Managerul Maternităţii mai este acuzat de reclamanţi că nu a încercat să comunice cu cadrele didactice universitare, ci din contră, în mod continuu le-a insultat, persecutat, umilit şi jignit.

Aceiaşi reclamanţi contestă şi numirea lui Grebenişan la conducerea Maternităţii, susţinând că, din cauză că nu e de profesie medic, nu reuşeşte să gestioneze în mod optim activităţile medicale. Comisia nu a cercetat, totuşi, nici nu a comentat această numire care, de altfel, n-are nicio legătură cu Universitatea. 

În ultimul rând, reclamanţii acuză că activitatea didactică nu s-a putut desfăşura normal în Maternitate pentru că Grebenişan ar fi confiscat o imprimantă multifuncţională.

Concluziile finale ale comisiei au fost comunicate în şedinţa de luni Senatului Universităţii, împreună cu propunerea de sancţiune, mai precis avertisment scris. Cei 75 de membri ai Senatului prezenţi în şedinţă au aprobat această propunere cu un vot împotrivă şi opt abţineri. În opinia lui Cioară, această sancţiune a fost una indulgentă.

"Sponsorul" Bolojan în apărare

După cum avea şi dreptul, Gavrilă Grebenişan s-a prezentat la audierile comisiei de etică cu o persoană, managerul Maternităţii alegându-l pe primarul Oradiei, Ilie Bolojan. Nici răspunsurile date de edil n-au fost, însă, pe placul comisiei de etică.

"Domnul primar l-a susţinut în calitate oarecum de sponsor al domnului Grebenişan, pentru că dânsul l-a numit", a declarat Cioară. "I-a acordat un credit moral, dar din păcate a vorbit doar despre necesitatea reformei în sistemul sanitar, a făcut aprecieri generale", a mai spus preşedintele comisiei de etică.

Modalitatea de prezentare a acestui caz cercetat de Comisia de Etică a fost mult diferită faţă de alte situaţii similare. Ionel Cioară a mai prezentat public şi alte cercetări făcute de membrii comisiei, însă niciodată atât de elaborat şi atât de detaliat. Mulţi pun acest lucru pe seama unui "război" personal între rectorul Universităţii şi Grebenişan, dat fiind că cel din urmă a luat postul de manager la Maternitate după ce soţia rectorului, Liana Antal, a fost mazilită de primarul Bolojan.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
49 Comentarii
comisia de etica
Baga studenti in comisia de etica sa poata manipula rezultatul votului. De ce nu se comunica si care au fost voturile in cadrul comisiei? Sa vedem si noi ”independenta” ei.
Postat 20 Mai 2011, 16:40 de dan curiosul
Rectoras la oi m-as duce
Incredibil: Maestrul Ion Cristoiu a schimbat iarasi "tabara". A acceptat slujba de purtator de cuvant personal al Rectorului, declarand urmatoarele: "nu credeam sa existe un comunist mai mare decat mine, asa ca dupa ce l-am cunoscut pe Cornel am inteles ca menirea mea este sa fiu menestrelul lui de buzunar". Ca birou de lucru al Maestrului, a fost amenajat un compartiment in poseta Louis Vuiton (falsa din bazar) a doamnei Antal, alaturi de soricarul ei preferat(stiti care!). Strigator la cer este comportamentul Comisiei de Etica care nu mai iese odata din debara, cu toate ca le-am deschis-o!
Postat 20 Mai 2011, 10:42 de Cornel Nistorescu
Gaina cu Rector viu
Aflam pe surse (am dat spaga pentru stirea asta) ca Bogdan Chirieac "a cazut la pace" cu Dictatorul Rectorial in urma unui santaj "ca-la-carte". In urma intelegerii dintre cei doi depravati, lucrurile raman ca si pana acum, iar Comisia se relaxeaza inchisa in Debaraua de la etajul 1 Rectorat. Fiecare isi merita soarta, dar pana cand mai merge tot asa ? Eu plec undeva unde n-am cum sa-i mai vad pe acesti nemernici: la Biblioteca Universitatii !
Postat 19 Mai 2011, 09:41 de Ion Cristoiu
maria
ce sa te astepti de la rectorul antal ,e disperat sa ramana in functie fiinda nu e bun la nimic universitatea e condusa pri teroare,studenti trebui sa cotizeze sume enorme pt a promova,daca vrei sa devii cadru la universitate trebuie sa platesti,sotia sa se spune ca pregatea medicii rezidenti de sex masculin cu multa daruire si pasiune ,lucrari publicate nu prea avea.daca ii luati jucaria se va sinucide probabil pt ca va deveni un batranel penibil se decrepit
Postat 18 Mai 2011, 19:43 de maria
student
eu cred ca asociatiile studentesti ar trebui sa ceara demisia rectorului pentru spiritul antiacademic cu care rezolva probleme,cursurile de catastrofa erau tinute in maternitate pt ca dr antal si aliatii infrunte cu rectorul sunt catastrofe iar studentii pregatiti in universitatea oradea cand vor intra in spitale vor produce adevarate catastrofe unanitare avand in vedre ca cei care ii pregatesc pe studenti nu stiu nici ei meserie.eu cred ca data de 1 iunie ar trebui sa fie ziua de protest a studentilor pt a cere debarcarea rectorului
Postat 18 Mai 2011, 19:34 de student
cei 4 care au speriat vestul
Invit comisia de etica sa intre pe site-ul facultatii de medicina Oradea,orar pe cadre didactice,unde SURPRISE!!!!!!Bodog Alin avea de tinut stagii la SPITALUL JUDETEAN!!! Veres si Lenghel aveau de tinut stagii \'\'Ingrijire calificata in afectiuni chirurgicale si catastrofe\'\', stagii care ma indoiesc ca trebuiau tinute la maternitate.Nu cumva la SMURD?Judetean? A patra persoana,Maria Nicoara nici nu este cadru universitar.Stau si ma intreb ce reclama astia?Ce cursuri nu isi mai pot tine in maternitate?Intreb:ce aveau ei de cautat in maternitate?
Postat 17 Mai 2011, 22:44 de dorina
intrebare
membrii senatului stau cu capul pe picioarele rectorului si spun "da, sa traiti", macar acum reparati ce-ati stricat prin votul vostru las, nu va dati seama ca un oras intreg va cere sa va indreptati coloana. rusine !!!, stati in fata studentilor fara sa aveti remuscari, acest comportament il transmiteti viitoarei generatii, cum sa mearga lucrurile bine in tara asta?, demisia rectorului, comisiei etc., sau pentru ca rectorul este PDL-ist, spera ca nu se va sesiza ministerul invatamantului si nu se vor lua masuri ca si alta data cand au fost evidentiate nereguli???
Postat 17 Mai 2011, 20:06 de greu de suportat
bun
daca universitatea oradea face proces de tip comunist in care oamenii care au ceza de spus sunt penalizati eu zic sa-l punem presedinte pe tovarasul antal oricum e PDL-ist in locul lui basesecu si sa infactuiasca comunismul victorios ,iar tovarasii conferentiari ,profesori doctor ingineri academiani sa infaptiasca munca de reformare glorioasa a tarii si sa ne conduca pe noi culmi de civilizatie si progres
Postat 17 Mai 2011, 12:31 de bun
paulescu
universitatea recidiveaza,ei au creat un sistem mafiot in care nu pot intra decat persoanele agreate de rectorii universitatii ,iar acum primarul se leaga de sistemul care mergea atat de bine,iar oamenii din universitate sunt in situatia vamesilor din bors care in 1990 te tapau de bani iar acum sunt fii ploii.primarul daca are sange in instalatie ii va pune la punct .spiritul academic al universitatii oradea e o gluma proasta iar domnul cioara marele lector a cazut de fazan in aceasta confruntare cel putin penibila pt publicul larg.
Postat 17 Mai 2011, 12:24 de paulecu
ochintic
rectorul aste e penibil pe langa ca prost e si corupt ce tot o da cu spiritul academic si cu prostii de astea ca rad curcile de el.grebenisan a pus medicii de la universitate sa munceasca ca orice om de rand dar ei in timp ce lucrau la spital tineau si ore cu studentii,faceau si lucrari practice,si operau si plecau la ora11 acasa cand programul era pana la 14.geniali nu erau cadrele si faceau doctorate din boli pe care nu le-au vazut in viata lor.primarul le face bine sa se invete sa si lucreze.
Postat 17 Mai 2011, 12:06 de ochintic
rezident
doctorii acum mari cadre universitare au cazut initial examenul de specialitate(rezidentiat) dupa care rectorul Maghiar le-a facut integrare clinica prin universitate pe pile si bani,au facut doctorate pe bani iar acum vor sa conduca spitalul judetean,sa conduca spitalul pelican unde sunt fratii Maghir nu judeteanul.Primarul ar trebui sa-l puna manager pe grabenisan si sa nu mai semneze nici un contractat cu universitatea oradea pt au capusat destul judeteanul
Postat 17 Mai 2011, 11:57 de rezident
ciara
rectorul umbla cu ciora vopsita ,greseala lor e ca sau luat un grup de universitari prosti de 2 oameni destepti(bolojan si grebenisan),dupa principiul prostul nu e prost destul daca nu e si fudul.totusi acest rector penibil nu poate fi schimbat .tinuta academica vai si amar ,cheltuieli aiurea cu universitatea oradea care scoate pe banda someri cu cheltuieli enorme.
Postat 17 Mai 2011, 11:47 de cioara
jos mafia
halal comisie chiar nu vedeti ca sunteti penibili nu imai aparati pe cei care s au obisnuit spagile Halal comisie! Nu vedeti ca sunteti penibili!? Oare ce are cuvantul ETICA cu cei pe care-i aparati ? Mai tot timpul ei s-au crezut deasupra regulilor si si-au tratat subalternii ca pe niste slugi. Goana dupa bani si dupa foloase personale le-a luat mai tot timpul. Si atunci despre ce ETICA vorbim? Saraca canapea (nu aveam cum sa evit cacafonia) prea a fost bodoganita. Ditamai comisia discuta despre o imprimanta. Oare cate imprimante puteau lua onorabilii universitari din spagile ciupite de la studenti (saracii parinti). Nu fratilor, trebuie instituita ordinea in spitale. Primarul a inceput o treaba pe care sper sa o continue iar judeteanul trebuie si el curatat de canapele...
Postat 13 Mai 2011, 23:07 de gusti
faceti ordine cu ei
bine io facut comisia CNA lu marina Almasan asta, cand o amendato pentru publicitate electorala in emisiune! Se vede ca ea si Socaciu is niste lingai si sor dat si la Antal Cornel! asa le trebe!
Postat 13 Mai 2011, 14:13 de costel
Breaking-news
S-a descoperit adevarul privind deciziile Comisiei de etica ! Marina Almasan a dezvaluit faptul ca totul se datoreaza sincronizarii din limba romana in limba de lemn, la care au fost supuse hotararile Comisiei, conform Legii Socaciu! Astfel desi Comisia de etica stabilea in limba romana nevinovatia persoanei investigate, odata cu sincronizarea efectuata in limba de lemn de catre Studioul Propagandei Rectoriale, decizia devenea invariabil : VINOVAT. Si asta din simplul motiv ca "seful are dreptate si cand n-are" asa cum se vede inscriptionat pe peretele de la toaleta Etajul 1 Rectorat. Ce scrie in toaleta din Caminul 2 despre Sefu', stiu toti studentii si se distreaza!
Postat 13 Mai 2011, 10:14 de Bogdan Chirieac
Breaking-news
Senzational! Au fost gasite inregistrari cu perversitatile la care a fost supusa Comisia de etica de catre Fund-a-menta-listul Corn-El ! Niels Schnecker vazand la ce se pot preta acesti intelectuali, a hotarat ca vrea si el sa li se alature! Debaraua de la etajul 1 din Rectorat e plina si din ea se aud gemete! Faceti ceva ca s-a ajuns prea departe cu Etica in Universitatea Oradea! Numai Tanti Aglaia, femeia de servici, mai poate salva situatia aruncand peste ei o galeata cu apa!
Postat 13 Mai 2011, 09:30 de Marina Almasan
:/
Mda......se pare ca s-a mai infectat un buboi in Oradea. Fara spate pe la Primarie, au ajuns sorbonarii de carton sa puna osul la treaba, sa trebuiasca sa lucreze pe bune. Greu!!! Urmatoarea reduta a coruptiei oradene, Universitatea, va cadea in curand. Trebuie ca oamenii integri si capabili din interior sa aiba curajul sa spuna lucrurilor pe nume. Antal trebuie sa plece! El oricum nu era decat un rest din Maghiar, o spoiala.
Postat 13 Mai 2011, 08:40 de senzor
intrebari
De ocupat ce e sa dicteze verdicte in locul diverselor comisii si comitete pe care le antreneaza in disputele personale pe care le are cu diverse persoane pe care nu le agreaza, rectorasul cel viteaz nu are vreme sa conduca sorbonica. De ce nu ne spune care e verdictul ARACIS (termenul era de o luna)? El si toti acolitii lui care si-au impartit gradatii de merit in avans, pentru ridicarea calificativului de incredere limitata, vor avea barbatia sa renunte la ea si sa nu mai candideze (institutia demisiei e pt altii)?
Postat 13 Mai 2011, 01:04 de pavel
onor comisia de etica
Ce masuri ati luat vis a vis de faptul ca dl prof.Craiut a fost reclamat de studentii de la engleza ca nu are habar sa le predea in engleza?De faptul ca dna.conf.Antal tot semestrul I trebuia sa tina cursuri la colegiul de asistente si a tinut doar 2 cursuri?Sa va mai dau si alte teme de casa?
Postat 12 Mai 2011, 22:46 de dana
o alta greseala
Cititi ''Miros de ''spaga'' la RAR Bihor'',din 2007(gasiti pe net).Acolo veti vedea cum Grebenisan a mai suparat pe unii pt.ca este integru
Postat 12 Mai 2011, 22:42 de dorina
@book
Atat de tare m-am grabit sa socializez cu tine, incat am scris gresit.Am vrut sa scriu \'\'ia\" spaga.Scuza-ma ca ma intimidez in fata unor universitari destepti ca VOI.
Postat 12 Mai 2011, 22:06 de sorin
@book
Stii ce inseamna book?O chestie pe care tu niciodata nu ai fost nevoit sa pui mana pt.ca ai lins destul ca sa nu fii nevoit sa inveti vreodata.Cum ziceti voi ca a fost sabotata universitatea de catre Grebenisan (cum ca numele proprii se scriu cu majuscula)?Aaaaaaaaaa,inteleg.Nu i-a spaga la examene,este integru,si e si mai destept decat voi.Sabotaj!!!!!!!!
Postat 12 Mai 2011, 22:04 de sorin
pentru book
mai, book, cred ca ai examene picate, si vrei sa le rezolvi pentru ca la grebenisan nu tine cu interventi, trebuie sa inveti, tu nu poti nici sa citesti cat a scris el, esti unul dintre cei care umbla cu intrventii pe la conducere, smecherule....
Postat 12 Mai 2011, 19:57 de studentul
clientu' bolovanului
Universitatea, sa-l dea afara pe grebenisan, daca individul saboteaza activitatea institutiei.
Postat 12 Mai 2011, 19:23 de book
ildiuta sprancenogu'
lasa-ne, lasa-ne bolovanule !!!!!
Postat 12 Mai 2011, 18:57 de Loaici
clientela bolovanista
bolojan si clientela lui vor fi ejectati de alegatori la urmatoarele votari.
Postat 12 Mai 2011, 18:55 de oradean
ce face senatul?
Ce faceti in senat ? dormiti ca si in parlament sau va este teama ca nu veti mai pupa mana rectorului? ati intrat in jocul intereselor personale ale rectorului? domnilor profesori din senat, sunteti cei care ii invatati corectitudinea pe studenti prin comportamentul dvs., sunteti frustrati cand sunteti numiti sorbonei, oxforduti ,dar prin comportamentul pe care il aveti ar trebui sa fiti pusi in centrul orasului la panoul "nu faceti ca ei", daca aveti bun simt luati atitudine , pentru a va spala pacatele in fata studentilor. Rugam pe cei care stiu lista cu votantii prolasitate sa o transmita, sa vada studentii ce profesori au
Postat 12 Mai 2011, 18:23 de parinte
Breaking-news
O noua atrocitate a Liderului Minim cutremura lumea universitara: Piticul Atomic a fost numit Decan la Facultatea de Limbatronica. Astfel Radu Soviani, urmand vorba unei vechi zicale care spune ca: "... articolul 402 bea si sefu' bem si noi", s-a decis sa imbrace roba aspra si toca prea mare pentru el, de Jokeu de Curte . Pana sa gaseasca poneiul promis ca bonus, s-a trezit incalecat prin spate de parsivul Ayatolah Term "Al! Aviz amatorilor! In debarara lucrurile raman neschimbate: Comisia e captiva (scuzati expresia). Pe surse aflam ca Comisiei chiar ii place postura asta!
Postat 12 Mai 2011, 16:26 de Niels Schnecker
junior
@oxfordut, vezi ca profii care predau in limba engleza au dat examen de competenta lingvistica: au certefecate date de unii ca ei (la fel de specialisti) care 'vorbeste' engleza prin semne - deci pardon, ei sint pregatiti chiar si pentru Oxford; nu stiu insa daca Oxford-ul e gata pentru ei... P.S. Corespondentul 'live' - sintem pe receptie: baga mare! :))
Postat 12 Mai 2011, 16:12 de universitar
sunt mai tare ca Sorbona
Noi,cei de la Oxford,ii invitam pe cei 4 la noi.Asta in cazul in care sunt dispusi sa renunte la spagile luate pe examene,de la studenti.Oricum,nu traiau ei din medicina.Aici vor avea ocazia sa predea in engleza tot ceea ce stiu ei(ca doar sunt destepti,pregatiti si au intrat in facultate sustinand examene foarte dure-15-20.000 euro-ca sa fenteze rezidentiatul pe care il sustin doar fraierii),sau sa invete limba engleza.
Postat 12 Mai 2011, 14:54 de Oxfordut
MAI VREM STIRI
Vrem stiri!!!!!!Unde sunt comentatorii live?Nu mai stim ce se intampla pe campul de lupta,in debara.....Apropo!Comisia de etica nu considera spaga data,pt.Craiut si Antal(colectata de dr.Olah,de la studenti )si de la medici pt.angajari,nedeontologica?Dar plagiatele ordinare cum sunt catalogate de catre comisie?Monicuta,draga!(Veres Monica),nu fii suparata ca ai fost disponibilizata de Grebenisan.Dl.profesor Craiut,SIGUR, iti va da inapoi cei 30.000 de euro pe care i-ai dat pt.post.Nu plange!Sau daca iti vine sa plangi,cere o batista dlui.Cioara.Daca nu are la el,apeleaza la dl.rector Antal.
Postat 12 Mai 2011, 14:47 de moasa
sa-ti fie rusine Cioara
Interesant ca numai cei de la universitate si din acei medici doar unii sunt nemultumiti . Foarte bine sa-i ia la purificat pe acesti mari domni Doctori Profesori ai Sorbonicii . Cat costa un examen la DR . CRAIUT stie domnul CIOARA sau este legala spaga in UMF Oradea ? Iar in cabinetele dansului sunt aparaturi care ar fi trebuit sa fie in spital , dar a facut ce a vrut el impreuna cu Antal . Oare de ce DR . Bodog Alin avea garzile intotdeauna impreuna cu Dr . Antal ?
Postat 12 Mai 2011, 11:43 de angajat
sa-ti Cioara
Interesant ca numai cei de la universitate si sin acei medici doar unii sunt nemultumiti . Foarte bine sa-i ia la purificat pe acesti mari domni Doctori Profesori ai Sorbonicii . Cat costa un examen la DR . CRAIUT stie domnul CIOARA sau este legala spaga in UMF Oradea ? Iar in cabinetele dansului sunt aparaturi care ar fi trebuit sa fie in spital , dar a facut ce a vrut el impreuna cu Antal . Oare de ce DR . Bodog Alin avea garzile intotdeauna impreuna cu Dr . Antal ?
Postat 12 Mai 2011, 11:42 de angajat
sa lamurim!
Nu duc cafeaua dlui.Grebenisan(cum am mai fost acuzata in comentarii la articole anterioare),dar sa spuna cineva ca acest director persecuta,umileste si jigneste,este total ABERANT si FALS.Efectiv nu este genul.Lucrand in spital,va pot spune ca acei 4 doctori,de cand li s-a desfacut contractul,VIN in spital.Cum sa gestioneze Grebenisan activitatile medicale?Pentru asta avem director medical.Nici nu este nevoie sa se implice managerul in activitati medicale.El ne-a asigurat baza materiala pt.a ne desfasura activitate medicala.Inclusiv facand curatenie (la propriu) dupa madam.Reclamantii sunt "gasca" lui Dr.Antal si Craiut.Hai ca stie tot spitalul,ce dracu!Cei care ne vedem de treaba si nu avem alte interese in acest spital,vedem imbunatatirea managementului,acum,cu Grebenisan.Sunt ofticati ca sunt pusi la treaba si nu pot fi ignoranti si obraznici ca si atunci cand erau "stapani"
Postat 12 Mai 2011, 11:16 de dana
Etica lui Antal
Numa mintea lui Antal putea făta o asemenea situaţie. Să montezi nişte Sorbonei-mamoşi să facă lăcrimaţie la Sorbonica că nu se mai pot fandosi în Maternitate, comiţia sorbonicii să se suflece la manşete şi să se pună la cercetat lăcrimaţia, să dicteye unde să pună postere mamoşii în Maternitate, ce telefon fără fir să folosescă, de câte ori să traga apa la closet, daca să se spele pe mâini sau nu, de-şi pun pălărie sau nu, şi altele asemenea, după mintea lui oablă. Dar gustul cel mai amar îl lasă membrii comisiei cu Cioară în frunte, pentru că am constatat că au devenit nişte lingători de dos şi fără caracter. Nu stiu ce va face Antal fără sprijinul liberalilor daca se pune rău cu ei.
Postat 12 Mai 2011, 11:11 de Liliana
@sofia
Te rugam nu fugi la psihiatru pt.ca nu tu ai probleme.De ce nu se fac publice toate cazurile anchetate de mareata comisie?Sau, de cand este infiintata comisia,alte cazuri nu au avut?Grebenisan e primul?Cum nu a colaborat Grebenisan cu comisia daca s-a dus acolo cu Bolojan?Mie mi se pare normal ca a mers cu cel care are autoritatea sa il ia la rost pt.decizii luate la nivelul spitalului(incetarea contractului cu cei 4).Atunci s-a explicat si de ce au trebuit sa plece acestia.STIMATA COMISIE!Cele 13 cadre care au reclamat,nu au incalcat Codul deontologic?AUTOSESIZARE,VA RUGAM!!!!
Postat 12 Mai 2011, 11:05 de sorin
HELP ME!!!!!!
Stimati comentatori,va rog ajutati-ma sa inteleg.(se vede ca nu am terminat faculta la Sorbonica,pt.ca prind mai greu).Grebenisan anchetat ca nu le pemite celor 4,care nu mai au contract cu spitalul,sa desfasoare "activitati MEDICALE"in spital.Universitatea nu are legatura cu activitatea DIDACTICA?Ce treaba are distinsa institutie cu decizii luate la nivelul spitalului?Pai daca nu mai au contract de prestari servicii medicale,cine pisici i-a oprit sa isi tina cursurile?Nu cred ca portarii nu i-au mai lasat sa intre in spital sa isi vada de studenti.Ce imprimanta?La facultatea unde am invatat eu,cadrele didactice nu aveau nevoie de imprimanta,ci de creier ca sa ne predea.Tot nu pricep!!!!!!!!!
Postat 12 Mai 2011, 10:58 de sofia
Imprimanta
Domnule Presedinte, Cioara Ionel , Cele 13 cadre didactice, te-au informat si la ce foloseau aceea imprimanta multifunctionala ? Ai fost informat de studiile de cercetare care se faceau pe pacientele internate in Maternitatea Groazei ? Cum era numita acea activitate: obstructionare, dezinformare, abuz, umilinta , pregatire clinica, activitate medicala ?
Postat 11 Mai 2011, 22:33 de 13
PROCES DE INVATAMANT
PENIBIL !!!!.Domnule Presedinte Cioara, asta numesti tu obstructionarea de catre manager, a procesului de invatamant " confiscarea unei imprimante multifunctonale aflate in custodia membriilor catedrei " ? Sa inteleg domnule Cioara ca activitatea celor 13 cadre didactice de la catedra de Chirurgie s-a rezumat la o imprimanta multifunctionala ? Faptul ca un copil ramane cu un handicap toata viata din cauza unui medic incompetent cum se numeste ? Obstructionare sau incompetenta ? Numai asemenea personaje pot sa conduca Sorbonica.
Postat 11 Mai 2011, 22:08 de CIOARA -ANTAL
SI ILIE BOLOJAN
se stimt atrasi de izul fetelor semivirgine si aloca toata dotarea naturala in vederea prospaturilor refrigerate in conditii de prosperiatea termica naturala, asa ca CIOARA croncane si da semnalul si ILIE imbatiseaza cu drag si optimist dezvirinaturile in devenire intelectuala.
Postat 11 Mai 2011, 22:00 de IONEL CIOARA
junior
adelin petrisor, catalin radu tanase si radu soviani, va rog sa mai transmiteti: sintem pe receptie :)) ce se mai intimpla cu cioara - e tot pe gard? si daca da, al cui? Pe Cornelush il bate nevasta, si nu doar la cap...:))
Postat 11 Mai 2011, 16:13 de universitar
Orice om are pretul lui?
O surpriza trista acest domn Cioara, cum de altfel s-a dovedit a fi intreaga comisie ale carei actiuni si "decizii" din acest an au fost dictate de la etajul pomenit. Spre deosebire de alte comisii ale Universitatii conduse de pitecantropi cu pretentii intelectuale (vezi comisia de disciplina) aceasta dadea (cel putin) impresia a fi constituita din persoane educate si integre.
Postat 11 Mai 2011, 16:07 de ...
Breaking-news
O noua victima a cazut prada Dictatorului Term 'Al: Catalin Radu Tanasa a fost promovat prof univ la Facultatea de Electro-Termale Catedra Lingusitorie rectoriala. Eliberarea Comisiei de etica intarzie deoarece dupa tradarea semi-doctilor (era previzibila!) si capturarea Liderului Minim, debaraua ramane incuiata cu cheia, iar cheia a fost inghitita de Ultimul Lacheu ramas devotat (pentru ca nu stia nimic despre faptul ca ceilalti au "defectat" deja). S-a pus recompensa pe capul Ultimului Lacheu!
Postat 11 Mai 2011, 15:27 de Radu Soviani
Antal-Bodog
Ce jenant, domnule rector Antal! Ati ajuns sa luati apararea tinerelului cu care va insala propria sotie... Oare de ce? Doar pentru ca acest Alin Bodog este fratele lui Alin Bodog, adica finul clanului Maghiar? Nu aveti pic de respect nici pentru persoana dvs, ca barbat, atunci cum sa va cerem respect pentru Universitate?
Postat 11 Mai 2011, 15:12 de Antal-Bodog
Breaking-news
Revenim live de pe holul de la etajul 1 Rectorat, unde in urma schimburilor de replici ricosate, Adelin Petrisor a cazut victima colaterala si a fost avansat post scriptum la functia de Doctor Honoris Cauza al Universitatii Oradea prin Decret Rectorial ! Fie-i diurna usoara! In privinta eliberarii Comisiei de etica din debara, acest lucru nu a fost posibil nici macar trupelor aero-Navi Seal datorita rezistentei deosebite intampinate din partea unui grup restrans de fundamentalisti fanatici si semi-docti care s-au grupat cu disperare in jurul Dictatorului Term 'Al . Revenim!
Postat 11 Mai 2011, 15:09 de Catalin Radu Tanasa
Cioara
Cand murea cate un prunc prin Maternitate, unde shtrull era Cioara asta?????? Unde ii erau comitziile, raportarile si analizele????? Lipsa de loialitaqte fata de Universitate? Loialitatea fata de actul medical/pacient o bagam in cuur????????
Postat 11 Mai 2011, 14:56 de senzor
Breaking-news
Aflam din trei surse independente faptul ca Senatul (american) s-a autosesizat de abuzurile liderului Term Al (ca ida) Ant 'Al , trimitand un comando aero-Navi Seal (promotia lu' Cornel) cu scopul expres de a elibera Comisia de etica luata ostatica in debaraua de la etajul 1 Rectorat! Transmitem live de pe hol!
Postat 11 Mai 2011, 14:50 de Adelin Petrisor
limba romana
Iar v-ati facut de ris. DEONTOLOGIE PROFESIONALA e un pleonasm. E grea limba romana, e grea.
Postat 11 Mai 2011, 14:28 de iorgu iordan
Sestrange Latzul Cornele!
Rusine domnule rector Antal Cornel! Rusine pentru ca umiliti Comisia de etica a Universitatii, dictandu-i decizia! Rusine pentru ca folositi toate "instrumentele" institutionale pentru rafuieli personale cu "adversarii" dumneavoastra! Rusine pentru ca incalcati Legea!
Postat 11 Mai 2011, 13:50 de Lingaul Rectorial
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6712 RON
  • 1 EUR = 4.9758 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON